Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Citlivý penis

01. 08. 2016 v 06:44Off-line Anonym
Dobrý den.Chci se zeptat, mám velmi citlivý žalud, myslíte že když každý den budu mít na chvíli cca na hodinu, přetáhlou předkožku, tak že citlivost časem zmizí? Myslím aby mi to nebylo na dotek nepříjemné, ale na opak aby se mi to líbilo.
Protože když se ho dotknu prstem, tak to je velmi nepříjemné. Případně bych poprosil jestli nevíte nějaký tipy, jak citlivost snížit. Děkuji moc krát. :)
PS: Je mi 15 let.
01. 08. 2016 v 13:48Off-line Pa023  (30/175/65)
Dobrý den mladíku. Pokud máš takto citlivý penis, něco pravděpodobně nebude v pořádku. Asi jsi v mládí nemasturboval a penisu jsi se nedotýkal, tak je takhle citlivý. Zkus si přetáhnout předkožku, namoč žalud, nasyp na něho sůl a zase penis "zavři". A nech to takhle aspoň půl dne. Hodně štěstí.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 12  Nahlásit
01. 08. 2016 v 14:09Off-line gin  (63/184/120)
Nedělej si z něho srandu. Hodil jsem čučku do tvého profilu, ta tam jsem si všiml, že plánuješ vopižlání. Dle tvé orientace snad celkové vodpižlání.

A teď k věci. To co tu píše Jakub je v jeho věku poměrně běžné. Mám na svých webovkách návod, jak tu nadměrnou citlivost snížit,

AU! - PŘECITLIVĚLÝ ŽALUD

Žalud je vedle vaší vnitřní předkožky vaší nejdůležitější erotogenní zónou. Nikde jinde na těle nejste tak sexuálně vzrušiví, jako když se dotýkáte špičky penisu.

Povrch zdravého žaludu je růžově jemný, sametově hebký a vlhký. Stejně tak vnitřní plocha předkožky.

Někteří kluci však mají citlivost těchto "senzitivních antén" tak extrémní, že jejich přímý dotek při sprchování, mytí, onanii a sexu může dokonce bolet.



Co můžete dělat?

Jako vždy, i tady můžete nejdříve sami jemně vyzkoušet, jak tento nepříjemný problém dostat pod kontrolu:

1) Naučte se nosit svou předkožku pravidelně a co nejvíce staženou za žaludem. Z počátku to může být velmi nepříjemné, ale tím, že ji míváte pravidelně a co nejvíce staženou za žaludem, tak to nutí jak nervy na žaludu, tak odpovídající mozková centra, aby se přizpůsobily normálnímu dráždění od okolí. Postupně si zvyknete a pak už vůbec nebudete cítit dotyky na žaludu nebo jeho tření o spodní prádlo jako nepříjemné. Tak si zvykněte při sprchování, koupání, v posteli, nad domácímí úkoly, u televize, u kompu a jindy, kdy je to jen možné, nechávat ve spodním prádle svou předkožku staženou za žaludem.

2) Pokud nebude zabírat nošení stažené předkožky za žaludem, tak se vědomě se konkrétně dotýkejte. Toto dotýkání vydržte a později vyzkoušejte vydržet záměrné dotýkání tím způsobem, tak že váš odkrytý žalud opatrně obejmete pěstí a budete ho pevně držet tak dlouho, jak se to jen dá vydržet.

Je to trochu věcí hlavy. Vědomí, že mohu kdykoliv přestat to vše dělá lehčí a snesitelnější. Nepřestávejte však! Časem se to obvykle zlepší a citlivost vaší špičky bude normalizována.

3) Snad šálek čaje?

Pokud to nepomáhá, nemějte strach! Vyzkoušejte, jestli to nebude lepší po koupání v čaji.

Koupejte penis dvakrát až třikrát denně ve studeném zeleném nebo černém čaji. Tyto čaje obsahují tříslovinu tanin v neškodném množství, které je ale však dostačující pro vaše účely. Při této čajové koupeli budete penis se staženou předkožkou koupat v šálku čaje, aby se žalud a vnitřní předkožka stali méně citlivé. Efekt však zmizí, když přestanete s koupelemi.

(Tu je třeba něco dodat. Čaj je potřeba připravit jinak, než čaj k pití, U čaje k pití se louhuje asi tak pět minut, aby se uvolnil tein, kvůli kterému se čaj pije. Po pěti minutách louhování se však začne uvolňovat tanin, který svou nadměrnou hořkostí kazí chuť čaje. Oproti čaji na pití je však potřeba při přípravě čaje k této koupeli ho nechat louhovat co nejdéle.Redakce PNVT)

4) Výzva k důvěře.

Pokud ani toto nepomáhá, tak byste se měli poradit s dětským nebo dorostovým lékařem. Ten vám může předepsat znecitlivující mast, která by znecitlivěla žalud a vnitřní předkožku. Zároveň pohovor s lékařem může odhalit, zda má váš problém fyzickou nebo psychickou příčinu.



Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…peny-zalud-/
01. 08. 2016 v 15:52Off-line Anonym
Děkuji moc krát za radu, chci se ještě zeptat, jak dlouho musím mít předkožku přetaženou? Celý den? A ještě se chci zeptat, když toto budu pravidelně dělat, za kolik dní by měla ta citlivost zmizet? Děkuji
01. 08. 2016 v 15:58Off-line Anonym
Dneska jsem měl předkožku staženou asi 4-5 hodin, je to málo? Nebo musím více? Opravdu budu rád když se toho problému zbavím, nechci aby mi to znepříjemnilo život. :)
01. 08. 2016 v 16:24Off-line gin  (63/184/120)
@Superčíslo

nech těch p**ovin

@Jakub:

To je individuální. Pokud vydržíš takto 4 hodiny denně, tak to není nejhorší.
01. 08. 2016 v 16:28Off-line Anonym
Tak já budu takhle dělat dál, co jsem četl, tak to znecitlivění může trvat dva dny nebo několik týdnů. Tak uvidím, díky za rady. :)
01. 08. 2016 v 17:05Off-line Anonym
Kdyby jsi měl stejný problém, tak tu takhle d***lně nevtipkuješ. Můžeš být rád.
01. 08. 2016 v 17:14Off-line Anonym
To bych ti přál.
01. 08. 2016 v 17:42Off-line Anonym
Proč na tohle téma vůbec reaguješ blbečku? Když sem stejně píšeš samé p**oviny které s tím nemají ni společného, jdi se zahrabat.
01. 08. 2016 v 17:59Off-line Anonym
Já? Spíše ty ne?
01. 08. 2016 v 19:31Off-line sirEragon  (58/182/82)
Anonym (Jakub1073) -tvoje starosti bych chtěl mít
01. 08. 2016 v 19:46Off-line kloudik  (38/182/80)
Sire: má problém který není až tak závažný aby musel k doktorovi tak se zeptal tady a dokonce dostal i normální odpověď od toho tady ta poradna je. myslím že už tu bylo pár horších témat
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload