Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Chci mu pomoct

27. 08. 2016 v 23:07Off-line Anonym
Seznámil jsem se s jedním klukem. Je vážně super, vím, že má uvnitř to, co celý život hledám. Kdybychom se do sebe zamilovali a chodili spolu vím, že bychom byli jeden z nejlepších párů. Jenže máme problém, on se před dvěma roky zamiloval do kluka, kterej ho dohnal až na samotný dno. Začal kouřit, brát drogy, pak se trochu vzpamatoval, přestěhoval se. Jenže se kvůli tomuhle co se mu stalo uzavřel do sebe. Uzavřel city. Je jak kamen studenej, nejeví o nikoho žádný zájem, nikomu nenapíše jako první - prostě nic je do sebe což se týče vztahů uzavřený, skrývá svoje city, protože se bojí, že ho někdo zraní podruhý. Chtěl bych mu strašně moc pomoct, aby zase byl štastnej a mohl konečně zase žít... Vím o čem mluvím, zažil jsem to co on třikrát za život a stát na místě a zahodit naději na lásku je to nejhorší co může být. Nevíte jak ho znovu otevřít? Myslíte si, že má cenu mu furt psát a furt se mu jakože vnucovat? Tahat ho ven? atd.
27. 08. 2016 v 23:14Off-line shadow7  (22/-/-)
Jestli ho máš natolik rád tak se ho nevzdávej a snaž se vykopat ty city co jsou hluboko u vnitř:D ať má trochu zájem a pak na něj zatlač ať se neužírá v době... Třeba povolí uvědomí si že k tobě něco cítý a nebude tě chtít stratit.................:D
Souhlasím - 13   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 08. 2016 v 02:03Off-line Lollo  (29/-/-)
A možná že ne. Keď ho chceš "otevřít" vezmi si skalpel, pretože ak nakúkneš dnu, uvidíš len nejakého zdeformovaného škriatka, čo bol niekedy človekom, resp. mohol byť.
28. 08. 2016 v 06:34Off-line Mio6602  (103/-/-)
Souhlasím s shadow7, tak i s Hledam.Tebe. Dej tomu všechno, co můžeš, pokud o něj tak stojíš, ale když po nějaké době zjistíš, že to nikam nevede a nedochází k nějakému posunu, tak jdi dál. Život je až příliš krátký, abys ho nechal protéct mezi prsty a ztrácel čas s někým, kdo o to nestojí. Pro jedno kvítí slunce nesvítí.
28. 08. 2016 v 14:20Off-line colombo  (102/192/90)
Anonyme, pokud jsi to, co popisuješ, zažil UŽ 3x za život, asi jsi dělal něco opakovaně špatně. P.S.: tak do toho nespadni počtvrté. :)
28. 08. 2016 v 21:51Off-line Anonym
Díky moc za názory. Budu se tedy dál snažit a doufat, že se to zlepší. Nezažil jsem 3x uplně to samý, pokaždé to bylo trochu jiný, ale v jádru to bylo stejné. Snažím se ze svých chyb poučit, protože vím, že jsem kvůli svým chybám ztratil kluky svého života. Ale někdy jsou zkrátka situace, kdy to neovlivníte a kdy můžete jen nečinně přihlížet, jak někdo odchází z Vašeho života. Nemůžete s tím nic udělat, jen se s ním rozloučit a snažit se co nejdřív se postavit znovu na nohy...
29. 08. 2016 v 02:22Off-line Lollo  (29/-/-)
"Zo súcitu vzniká veľké mračno, dajte si pozor, ľudia!"
29. 08. 2016 v 08:29Off-line esthetique  (40/-/-)
Vzhledem k tomu, ze je vazne SUPER (jak sam pises), tak mam obavu, ze resis predevsim svuj problem jak ho urvat nez jeho problem jak se otev***...
ha ha ah ahha
asi tak
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
29. 08. 2016 v 21:32Off-line Anonym
Esthetique: Ono jedno bez druhého nepůjde :) Bez otevření ho nepůjde jak píšeš urvat a bez urvání ho zřejmě nepůjde otevřít ;) A upřímně at je klidně s někým jiným, chci aby byl štastný, ale to co je ted není štěstí je to jen stagnace na místě a jednou bude litovat, že ty roky strávil tím, že seděl v koutě a "brečel" místo toho, aby hledal někoho jiného. Navíc chce ho spousta kluků a on je jen bezmyšlenkovitě odmítá kvůli své uzavřenosti. Mysli si co chceš, ale není to dobře...
30. 08. 2016 v 13:40Off-line igy  (38/173/81)
Když jsi to už zažil třikrát, pak mě jen napadá, proč chceš radu od nás. Nejlíp asi tušíš, co jsi v té chvíli potřeboval a co tě pak dostalo zpátky na nohy. Tak přesně to zkoušej a uvidíš.
Ale abych řekl něco konkrétního, nemyslím, že má cenu se doslova vnucovat. Ale dělat mu společnost a pokoušet se mu dělat radost, to určitě. Jen to trvá. A rozhodně bys to měl dělat z obecné touhy pomoci kamarádovi a ne z touhy jít s ním do vztahu. Časem mu ale samozřejmě můžeš upřímně říct, že bys s ním rád chodil, tak ať řekne, jestli je naděje nebo jestli si máš najít jiného kluka. Třeba ho to i postrčí správným směrem.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload