Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Podpora

23. 04. 2013 v 10:51Off-line Anonym
Ahoj,
potřeboval bych poradit, přijdu si v tomhle dost paranoidní, tak bych rád viděl, co si o tom myslíte vy.
Chybí mi u partnera opora- je to normální? Víte, mám pocit, že mě podpořit prostě nedokáže, nezajímá ho, o co se zajímám a mnohem víc mě podpoří přátelé- jenže já bych to rád taky zažil z jeho strany. A když už náhodou řekne něco, co jako podpora zní, tak mi přijde, že to neni tak upřímný a nedokážu to od něj přijmout. Už jsem mu to říkal ale vesměs nic se nezměnilo a to bych přísahal, že já ho podporuji docela dost.
To samý potom platí v případě dárků a tak, proč mám pokaždý pocit, že musím utratit veškeré peníze na to, abych mu koupil co nejdražší dárek, jaký můžu, abych ho potěšil, přeštože mám o dost míň peněz než on.. když vidím, že jemu je skoro jedno, co koupí on mě? Nejsem prostě jenom moc přecitlivělý?
Poradíte mi? Co si o tom myslíte vy?
23. 04. 2013 v 12:10Off-line Ivan.ch  (33/170/70)
Spis dej nejakej priklad ty opory, myslim jako jestli jste nekdy resili nejakej problem a on se zachoval jinak nez jsi ocekaval, mysleno nepodrzel te/nepodporil nebo nevim jak to myslis.
ohledne tech darku, urcite mu nemusis koupit co nejdrazzsi darek, jen proto ze on ma vice penez a tudiz by ti mohl neco draheho koupit on, musis poznat sam, jestli na tobe evidentne setri/ je lakomej nebo jen proste neni typ na vybirani vhodnych darku, je spousta lidi, kteri se i po letech znamosti nejsouschopni dovtipit, co by tomu druhymu mohlo udelat radost a prekvapit ho. my ho nezname, takze ho nemuzeme soudit, ale skvely je, ze jste se nasli a snad vam to v jinych oblastech vztahu klape, ne? zadny vztah neni perfektni, ani zadnej partner, je jen na tobe nad cim vsim jsi ochotnej mavnout rukou, nebo trochu prihmou*** oci. z jeho strany je treba na tobe taky par veci, ktere mu muzou vadit, ale proste je prechazi, protoze mas urcite spustu vlastnosti, ktere na tobe naopak miluje, ne?
23. 04. 2013 v 12:59Off-line bennett  (36/184/95)
Není on technicky založenej? Já třeba jsem a s vybíráním dárků mám strašný problémy, nemůžu na nic kloudnýho přijít a ostatní si myslí, že prostě bez přemýšlení koupím jen tak něco, aby se neřeklo. O ceně dárku to vůbec není.
23. 04. 2013 v 13:24Off-line igni  (36/192/130)
Darky jsou podle me strasnej prezitek lidi. Proc vubec kupovat nekomu darky k nejake prilezitosti? Je to hloupe a je tam urcite protiocekavani od toho druheho. Lepsi je proste darky nekupovat, maximalne neco opravdu drobneho co udela radost jenom na dukaz toho ze si ten druhy vzpomel na narozeniny/svatek atd. Kdyz prece vidite neco pekneho co byste chteli partnerovi poridit, tak to muzete udelat hned, pokud to neni nic velkeho. A naopak pokud to je neco vetsiho/drazsiho (jako drazsi elektronika, nakladny sperk nebo neco podobneho) tak je snad lepsi si o tom s partnerem promluvit a rozhodnout spolecne jestli je to ono.

Cop se tyce te opory, je to horsi, ale znovu to nemusi znamenat ze si te ten clovek nevazi, on to proste v sobe nemusi mit. Krasnym prikladem je moje mama, ktera proste nikdy neumela positivne motivovat a nejak dobre vyjad*** podporu. A neni to tim, ze by nechtela, ona to proste neumi a pokud se o to snazi, vyzni to neuprimne stejne jako u tveho p***ele. Pokud jsou tohle jedine vase problemy, tak si o tech darcich promluvte (viz. prvni odstavec) a ten problem s podporou proste prejdi a prijmi ze to partner neumi ;)
23. 04. 2013 v 14:44Off-line lvq  (39/-/-)
Pohled z druhé strany. Mé slovní projevy náklonnosti jsou na následující úrovni. Nahraju ti "miluji tě" a můžeš si to přehrávat do zblbnutí. Až se rozejdeme, jen to smažeš, to dá rozum. Takže radši neříkám nic (jinak vyjdou předchozí věty doslova při nejméně vhodné příležitosti) a zaměřuju se na zásadní věci. Překvapuju spíš náhodně, bez povelu. Můžeš se dočkat třeba narozeninového dortu mimo den svých narozenin (se svíčkami ve tvaru 25,3). A taky se nemusíš dočkat dlouho ničeho, pokud si tu pozornost vyžaduješ podle jakékoli šablony (což s oblibou dělají hlavně baby) :D.

Přitom mimoslovně to vynahrazuji bohatě, ale taky spotřebuji více (jak to nazvat) vztahových kreditů (dost to odrovnává) a vhodný adept není k nalezení hodně dlouho.
23. 04. 2013 v 15:17Off-line Sunn  (43/-/-)
Dárky jsou pěkné, ale měli by se kupovat spíš drobné dárky a ne nějaké vyloženě DARY. Lhostejnost není ve vztahu žádným zjevenim a funguje uplně běžně. Ty se potíš výběrem mu vybrat dárek, abys ho potěšil a on po něm přejde jako po lávce a jde dál. Není to nic zvláštního v gay vztazích důležitý je to vědět už na začátku a zapnout intuici a myslet trochu do předu do čeho jdeme.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload