Celozrné pečivo nebo klasické?
05. 09. 2016 v 21:47 Anonym
Je lepší celozrné pečivo nebo klasické? To celozrné hrozně drobí a zůstává v zubech...
Rozhodně celozrnný. Bílý pečivo je jenom vata bez živin a o živiny ve výživě přece jde především.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pečiva kupuju minimum, ale když už, tak vícezrnné. A chléb maličký, myslím, že se jmenuje Horal, řádně rozpraskaný.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Určitě ne bílé. přečti si něco o tzv. prázdných kaloriích ;) to, co jíš, tě má nejenom zasytit, ale taky něco dát tvému tělu a potažmo zdraví :) ...a taky to má chutnat, na to se nezapomíná :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já si myslím, že od všeho něco. I když jím převážně celozrnné pečivo dám si někdy i to bílé. :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Když už, tak celozrnné. "Bílé" mi nechutná a celozrnné je těžké sehnat, když na běžném krámu mají maximálně tak jeden dva druhy chleby a jeden druh housky. Takže většinou skončím bez pečiva.
Právě mě se zdá, že čím dál víc mají v supermarketech celozrnné pečivo - za což jsem určitě rád a oceňuji to :)
Před pár dny jsem byl na gastroskopii. Našli tam nějaké záněty, odebrali vzorky na histologii - a paradoxně mi doporučili omezit vše, co mám rád, tj. zeleninu a ovoce. Tedy se snažím jíst i pečivo, těstoviny, luštěniny apod.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.