Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Psychická bariéra

17. 09. 2016 v 16:52Off-line pear  (103/-/-)
Dobrý den, zajímalo by mě, jak vás comming out poznamenal, jestli po něm vás kluci více či méně vzrušovali? Vím že je to blbost, ale u někoho to může být psychická bariéra a po comming outu odpadá. Byl jsem šikanován kvůli tomu že jsem se nechoval "přitepleně" jako mí bývalí blbí spolužáci a byl jsem trochu homofob a tak se mi tyto praktiky (divné a přehnané hlazení, dotýkali se přes oblečení na intimních partiích a podobě), co mezi sebou dělali mí spolužáci nelíbily. Představy s klukem mě vzrušují a jsou to taky jediné představy nad kterými se udělám (nad představou s ženou nejsem schopen se udělat), ale pořád se mi kluci nelíbí a hnusí se mi, za toto si myslím že může psychická bariéra, co mám v hlavě již od dětství. Myslíte že by comming out tuto psychickou bariéru odstranil? Jak to bylo u vás, pomohl vám comming out odstranit psychickou bariéru? Říká se, že hodně lidí jsou homofobové, protože se bojí, že jsou gayové a já se bojím že je toto i můj případ. Děkuji
17. 09. 2016 v 17:12Off-line onlip  (61/180/84)
Nikdy mi neublížilo, že jsem to kamarádovi řekl. Samozřejmě musím respektovat hranice toho, co je ochoten/schopen slyšet, jednoduše mu to necpu do hlavy, jen ví, jak věci jsou.
Dvojnásob to platí v rámci rodiny, děti nemají problém. Nakonec jsme společně s jeho dívkou a dítětem byli na dovolenou.
17. 09. 2016 v 17:56Off-line johnj  (40/186/82)
Když se ti kluci nelíbí a hnusí, co si tedy potom představuješ, že se u toho dokážeš udělat? Tomu moc nerozumím.
17. 09. 2016 v 18:43Off-line mr.jerry96  (31/165/88)
Coming out je od toho, že se bi kluk, nebo gay kluk přizná někomu jak na tom je. Podle toho co říkáš mi nepřipadáš, že bys věděl jak na tom jsi. Zkus si to v té bedně uvědomit a pak se třeba nějakému kamarádovi svěřit a spadne to z tebe.
17. 09. 2016 v 21:55Off-line Centaur  (43/177/-)
Tyhle bariéry nikdy nezmizí a každý kdo se s tímto druhem šikany ve škole setkal na to nezapomíná. Ani žádný comming out tohle úplně neodstraní to jsou jen utěšitelské pověry. Šikanovaní lidi sou v dospělosti strašně hrdí a potlačí city a nepocitují potřebu dávat lásku druhým, protože jí potřebují hlavně oni nejvíc. Gay Homofobové jsou nešťastní, zklamaní lidé ne proto, že se bojí, ale že si vytvořili díky těmto zkušenostem ledové království před sebou. Na odstranění těchto bariér v sobě musí kluk najít sám sebe a umět svůj comming out přijmout , protože ho dává i tomu druhému. Umět dávat se ten kluk musí naučit a umět přijímat.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload