Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Otázky ohledně obřízky

03. 10. 2016 v 00:33Off-line Anonym
Ahoj, mám pár takových otázek ohledně obřízky.
1) Máte jí?
2) Pokud ne, chtěli by jste ji?
3) Pokud jí máte, jaké to má podle vás výhody a nevýhody?
4) Když chci podstoupit zákrok (na obřízku) a pojišťovna by mi to v mém případě uhradila, co všechno si mám sebou vzít?
5) Musím se objednat nebo tak něco?
6) Jak to celé probíhá?
-Prostě nevím co a jak. Děkuji za rady.
03. 10. 2016 v 01:10Off-line weave  (36/177/94)
1) ne
2) rozhodně ne

Pokud nemáš zdravotní důvod tak je to k***tina kámo...
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
03. 10. 2016 v 01:11Off-line gin  (63/184/120)
Nedám ti žádnou radu a jen se zeptám, proč se tak blbě ptáš?

Vypadá to, že tě opanoval duch cirkumfetišismu.

Zabývám se tím teprve dva a půl roku a za tu dobu už znám velkou fůru lidí, kterým obřízka zcela zničila sexuální život.

Máš zdravotní problémy, že by ti to pojišťovna uhradila? Dle mne pouze lžeš, a jen chceš oblbnout pojišťovnu a tím okradnout plátce zdravotního pojištění. Pokud chceš obřízku, je to tvoje věc, jen si ji pěkně zacvakej a neparazituj na zdravotním pojištění.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
03. 10. 2016 v 06:52Off-line Heeej  (25/185/-)
1) mam
3) z estetických důvodů hlavně : nedělá se ti to bílé co musíš umývat, nesmrdí tolik, opticky větší, a hlavně je více chtěný ( tím jak je obřízka v Česku minimálně) jediná nevýhoda ze nesmíš 3 týdny mastit :D máš stehy a ne oteklé
4) ja jsem zakrok podstoupil ještě jako Dítě, u mě to pojišťovna platila nevím jak to bude u dospělých
5) musíš přes urologa
6) den před zákrokem si jdeš lehnout na lůžkové, druhej den tě v předsálí uspí a potom se probudíš už na pokoji
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
03. 10. 2016 v 08:04Off-line radomir  (40/183/75)
Řeknu k tomu jen toto, pokud člověk není prasátko, pečuje o sebe a důsledně se umývá včetně předložky, tak se mu žádné bílé a zapáchající cosi (smegma) nedělá v takto popsané míře. Jen člověk musí důsledně umýt a pak i důsledně vysušit. Pokud mýdlem, pak jedině Dove (tuhé mýdlo, nikoliv sprchový gel), jinak jiná mýdla nedoporučuji. Naruší se rovnováha a pak se to bude dělat ještě víc. Osobně to zvládám bez mýdla v této oblasti, případně jednou za čas i s mýdlem.

Pokud k obřízce není zdravotní důvod, nepodstoupil bych ji.

Přítel jí (takovou parciální) má a trvalo nám dost dlouho než jsme se sladili, než jsem se ho naučil laskat tak, aby ho to netahalo a nebylo mu to nepříjemné a než jsem ho svými vlastními silami dovedl k vrcholu (s tím jsem bojoval asi nejvíc, vždy se musel dodělat sám).

Tolik můj pohled na věc a má zkušenost. Samozřejmě, je-li k tomu objektivní důvod a nelze to jinak, pak jsem pro.
03. 10. 2016 v 14:52Off-line Anonym
Gin: Ptám se zcela normálně na normální otázky. Protože nevím co a jak. A ano, mám s tím problémy jinak bych se neptal. Je docela blbý když soudíš někoho podle dotazů v poradně které se týkají zdraví. Trochu se nad svou odpovědí zamysli.
03. 10. 2016 v 15:16Off-line Dawe.Cz  (33/-/-)
Neni nad pořádný p**o bez obřízky na tom si libuji :D
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
03. 10. 2016 v 17:19Off-line hc05  (24/-/-)
Mám 16 rokov a vypadá to tak, že ju tiež budem potrebovať. Mám fimózu.. Najprv som si myslel, že sa to odlepí, ale keď som mal prvý sex vyfajal mi ho, a keď už som ho chcel dať :D tak som to nezvládal. A nechápem tých, čo tu píšu tie blbosti, že to nie je normálny penis.. myslím, že keby bol veľký, tak by ste dobre po ňom slintali.. a ešte keď už tak.. tak jediná nevýhoda je, že veľa ženám, chlapom to príde nenormálne, ale v Amerike je to normálne :)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
03. 10. 2016 v 18:21Off-line gin  (63/184/120)
@hc05&anonym

Teď je otázkou, co máte za potíže. Většinou se to dá vyřešit bez amputace předkožky. I když je to v USA běžné, normální to není. Pokud není vyložená medicínská indikace, tak se fakticky jedná o zmrzačení pohlavního orgánu. Mnozí jsou pak odkázáni na předkožkovou protézu SenSlip, která je však stěží cenově dostupná pro Němce, natož pro obyvatele ČR nebo jsou zaměstnáni, pokud jim to jde pěstováním pseudopředkožky.

Nevím, jestli anonymovi ještě není 18, pokud není, tak se můžete obrátit na

www.strankyprokluky.cz

plnoletým pan doktor ze zásady neodpovídá.
03. 10. 2016 v 21:51Off-line Anonym
Gin: Osmnáct mi je. A myslím že tvoje odpovědi, názory nebo "rady" jsou tak nějak nepodstatný. Buď nepiš pohádky nebo nepiš vůbec.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
04. 10. 2016 v 09:51Off-line gin  (63/184/120)
Co by ten, komu obřízka zničila sexuální život za moje rady dal. Více napíšu až večer po pracovní době.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
04. 10. 2016 v 11:12Off-line Alek  (103/-/-)
Předkožka je multifunkční přídatný orgán penisu, z níž ta funkce, která byla pokládána za jedinou, totiž aby v klidu kryla žalud, je z nich ta méně důležitá. Mnohem důležitější je senzorická a sexuální funkce předkožky. Při její radikální amputaci přijde muž o přes 70% svých nejcitlivějších erotogenních zakončení a citlivost penisu je tak výrazně nižšší. Povrch žaludu je po odstranění předkožky trvale vystaven otírání, což vede k jeho keratinizaci (zrohovatění), tj. povrch žaludu se stává tvrdším a vysušuje se, tím dochází k dalšímu snížení citlivosti samotného příjmu vzruchů při oblasti pro nás tak libé... Asi si každý všiml u americké produkce "", nutnost gelování při autoerotice, nutnost hrubé akce (stále se držím tématu autoerotiky..pro jistotu korektní diskuze) pro dosažení orgasmu. Americké obřízkové šílenství je jednou z civilizačních anomálií jež vznika a už dnes opět zaniká, jakožto nic nepřinášející (myslím, že historii US urologie a sexuologie s vlivem judaismu po SWW na US kulturu nemusím rozebírat, avšak s případným zájemcem rád proberu offline). Jedno z možných řešení s problémem předkožky není pouhá akceptace návrhu urologa na úplné odstranění, jelikož urologové nemají atestaci ze sexuologie a žel volí jednoduchá řešení. Kombinované řešení z hlediska urologie a sexuologie je parciální obřízka, kdy se odstraní pouze korunka, tj. minimální nutná část předkožky pro odstranění problému se záněty, či průchodností (..). V tomto případě dojde k zachování nervových zakončení, jež přenáší palpační vzruchy. V medicíně více než kde jinde platí, že výjimky potvrzují pravidla. Tedy, existují i lidé po obřízce se snadným průběhem vyvrcholení, toto je vázáno na období, kdy mají muži maximální množství testosteronu v kombinaci s dalšími hormony.. Tedy člověk v US produkci ve věku "" 21 let bude snázeji dosahovat orgasmu, než "" (?) letý. Stejně tak muži s přirozenou vyšší hodnotou testosteronu jsou obřízkou ve své sexuální reaktivitě minimálně či méně negativně ovlivněni, než muži u kterých je hladina testosteronu nižšší, či běžná.
04. 10. 2016 v 13:11Off-line gin  (63/184/120)
To co jsem chtěl, napíšu až večer. Jen bych chtěl dodat, že tato obřízková anomálie v civilizovaných zemích nevznikla v USA. S nápadem provádět obřízku, aby kluci nemohli onanovat přišel už v roce 1758 švýcarský lékař Samuel Auguste Tissot. V roce 1830 s tím samým úletem vyrukoval francouzský lékař Claude Francois Lallemand. Zatímco ve Francii zůstala Lallemandova kniha nepovšimnuta, tak nadělala paseku, když byla o 25 let později, když byla přeložena do angličtiny, kde se toho nesmyslu chytl William Acton a hlavně sir Jonathan Hutchinson, který byl tehdy jeden z nejvěhlasnějších anglických lékařů. V té době shodou okolností přibylo za prací do Anglie velké množství židů z Ruska a viktoriánští lékaři začli být obřízkou fascinováni. Odtud se to přelilo do USA. V zemi původu tato anomálie ustala v roce 1950, v roce 1960 na Novém Zélandu a o něco později kromě USA, kde je to u mladých tak půl na půl ve všech anglicky mluvících zemích. I když ve dvacátém století hájili obřízku v USA hlavně židovští lékaři, tak za jejím vznikem byli ve století devatenáctém lékaři, kteří byli protestanští pu***áni, například Hutchinson v Anglii a Peter Charles Remondino v USA.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
04. 10. 2016 v 13:13Off-line Alek  (103/-/-)
Gin co to meles? To nikomu nepomuze, otazky do diskuze jsou dany...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
04. 10. 2016 v 14:18Off-line gin  (63/184/120)
To bylo jenom ohledně historie. Z tvého příspěvku vyplynulo, že ta anomálie vznikla v USA, tak jsem to musel uvést na pravou míru. Podstatné chci napsat až večer po pracovní době. I tak jsi mi svým příspěvkem ušetřil hodně práce. Je totiž vidět, že anonymní tazatel neví o obřízce vůbec nic. Já také hodně podstatných věcí ještě před dvěma a půl rokem nevěděl a o obřízce jsem měl zcela zkreslený obraz, protože veškeré mé informace byly z pouze z cirkumfetišistických webů, kde na obřízku pěli jen chválu.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
04. 10. 2016 v 14:29Off-line Alek  (103/-/-)
Je jedno kde co vzniklo.P ouze jsem rikal , ze v usa tato cesta prinesla jen problemy.Za mne je jedno jeji historie
04. 10. 2016 v 15:04Off-line gin  (63/184/120)
Dle mne je důležité vědět, jak celý ten obřízkový nesmysl vznikl a jak je udržován při životě.

Než večer napíšu, to co chci, tak napřed odpovím na otázky, které jsou relevantní.

1) ne
2) za mlada jsem o obřízce uvažoval a dnes jsem rád, že jsem tehdy tu pitomost neudělal. Obřízku bych podstoupil pouze v případě, kdy by mne k tomu dohnaly vážné zdravotní důvody a nešlo by to řešit jinak.
3) obřízku nemám, ale podle toho co jsem poznal, tak je tato otázka nesmyslná, protože zkušenosti s obříkou jsou zcela individuální a nepřenositelné. Znám případy, kdy si někteří obřezaní v dospělosti, takže poznali před a po, nemohou obřízku vynachválit, znám však naopak i případy, kdy obřízku její majitelé proklínají.
4) Podle toho, co dnes vím, tak bych si nikdy nenechal udělat obřízku od doktora, kterému to hradí pojišťovna, i kdybych měl zdravotní důvody, ale nechal bych si ji udělat pouze od přímo placeného plastického chirurga, o kterém mám dobré reference. Naprosto souhlasím s 20-ti letým Martinem z Prahy, který, ač by mu to pojišťovna proplatila, volil tuto cestu. Někteří plastičtí chirurgové mají sice nehorázně zlodějské ceny, až 20 000 Kč, ten co to dělal Martinovi, to udělal poměrně za levno, 6 500 Kč. Jde o to, aby mi bylo provedeno přesně to, co chci já a ne to, co si doktor placený pojišťovnou usmyslí.
5) Takové věci jsou samozřejmě vždy na objednání.
6) Nemám vlastní zkušenost, takže nemohu odpovědět jako ten, kdo to na vlastní kůži prodělal.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
04. 10. 2016 v 15:25Off-line Alek  (103/-/-)
:-/
04. 10. 2016 v 23:41Off-line gin  (63/184/120)
Dva mi tu dali nesouhlas u posledního příspěvku. Zajímalo by mne, s čím konkrétně nesouhlasí.

A dát nesouhlas k tomu, když někde vypíšu historická fakta, což udělali tři, to se zcela vymyká logice.

To ale chápu, na dnešních školách prolezlých neomarxismem a podivným okultismem se už nikdo základním pravidlům logiky nenaučí.

@Alek

první věty tvého prvního příspěvku jako by byly opsány z mých webových stránek, je vidět, že se v něčem shodneme. Případné vyjasnění bych nechal na diskuzi přes schránku, pokud budeš mít zájem.

Nechci to okecávat. Otázka obřízky mne určitým způsobem fascinovala od mých 18 let, když jsem poprvé zjistil, v knize amerického autora Alfreda Charlese Kinsleye (*1894- +1956), že něco takového vůbec existuje. Byla tam jenom krátká zmínka, a pokud si pamatuju, tak se Kinsley k obřízce vyjádřil negativně. Od té doby jsem si s tou věcí lámal hlavu.

Byv ovlivněn cirkumfetišistickou literaturou jsem byl pro obřízku. V březnu 2014 jsem dokonce ještě na intenetové diskusi obřízku obhajoval, než jsem narazil na případ, že někomu obřízka zničila swxuální život. Na www.lide.cz jsem narazil na další čtyry případy, což mne silně znepokojilo. Jenže vše podstatné jsem se dověděl až na německém internetu. Za dva a půl roku intenzivního studia této problematiky se mi vše poskládalo jako mozaika dohromady a teď chápu, proč může mít obřízka na jednotlivce naprosto rozdílné účinky.

Protože se zabývám hlavně lidmi, na kterých se podepsala negativně, tak uvedu dva případy, které jsou z německého fóra postižených obřízkou. To fórum mám uvedeno ve svém profilu.

Dnes čtyřiadvacetiletý Filip, obřezán kvůli fimóze v šestnácti letech ač to nechtěl , ale jeho matka tak rozhodla (od Roku 2012 je v jeho věku rozhodnutí matky (nad 12 let) irelevantní, on měl tu smůlu, že se narodil o pár roků dříve). V devatenácti letech, tři roky po obřízce se u něho projevila radikální ztráta citlivosti žaludu a v součastnosti mu žalud znecitlivěl natolik, že když si ho rajbuje kartáčkem na zuby, tak cítí méně, než když si tím kartáčkem na zuby rajbuje svou zrohovatělou patu.

Druhý případ, dnes čtyřicetiletý účastník, který tam píše pod nickem Urolüge (urologické lži). Měl lehkou relativní fimózu, v klidu mu šla předkožka stáhnout bez problémů a v erekci s obtížema. Urolog mu nakukal, že u něho je jediným řešením radikální obřízka low&tight. Dotyčný po operaci už nikdy neprožil orgasmus, ejakuluje, ale bez jakéhokoliv prožitku, který je navždy ztracen, jistě každý soudný pochopí rozhořčenost toho člověka. Já vidím na netu jeho příspěvky denodenně.

Mne už došlo, proč tomu tak je. Proto po tom, co jsem zjistil, nikomu obřízku jako řešení zdravotních problémů nedoporučuju, zvláště ne od doktora propláceného pojišťovnou, který umí pouze druh low&tight, který může v budoucnu jeho majiteli způsobit děsivé problémy.

O různých druzích obřízky se můžete dočíst na mých webovkách.

Více zde: http://pravo-na-vlastni-telo-cz.webnode.cz/…-predkozkou/
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
04. 10. 2016 v 23:43Off-line Anonym
Gin: Všiml jsi si že to nikoho nezajímá a že meleš blbosti? Asi ne.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
04. 10. 2016 v 23:56Off-line gin  (63/184/120)
Blbosti nemelu. Pokud bys měl opravdu problémy, tak si důkladně můj příspěvek přečteš a zvláště to, na co jsem dal odkaz. To se však za 4 minuty stihnout nedá. Promiň, nevěřím ti a mám tě za provokatéra. Na www.doktorka.cz mne totiž stalkingoval jeden acucullofil odsud. Nakonec se sám odkopal, co je vlastně zač. Takže na provokatéry už jsem zvyklý.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
05. 10. 2016 v 00:13Off-line Alek  (103/-/-)
Gin: vážně jsi mimo téma které tu společně diskutujeme. Obřízka není fetiš na bádání, ego si prosazuj úspěchem ve své karieře, nikoliv zde při amatérské diskuzi o tématu jež má svou citlivost. Jistě máš co říci, ale neznamená to, že máš posluchače, či jsi zaujal. Tak to v životě chodí.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 10. 2016 v 01:07Off-line gin  (63/184/120)
Nemohu s tebou souhlasit. Zdála se mi velice tvrdá odpověď admina serveru www.sexus.cz, kterou napsal čtrnáctiletému klukovi, který měl podobné problémy a tak jsem se s ním hádal.

Teď mu však musím dát za pravdu. Okopčím to tu v jednom bloku:

Jakub (věk: 14) říká:
To se mi líbí! To se mi nelíbí!
Dobrý den mám takový problém predkozka jde z penisu stahnout normalne ale pri erekci jen do ctvrtky nekdy do pulky mam navstivit doktora nebo mohu jen pretahovat ve vane??
Vloženo: 16.9.2016, 23:07odpovědět 0 hlasů
petmk říká:
To se mi líbí! To se mi nelíbí!
Dobrý den mám takový problém. Naobědvám se normálně, ale mám hlad během dvou nebo maximálně tří hodin po jídle. Mám chodit do rychlýho občerstvení, nebo stačí jeden rohlík s paštikou??
Chlape, už ti bude 15, pokud ještě nemáš občanku, tak ji nafasuješ co nevidět. A za čtyři roky už budeš mít volební právo. Nauč se sám rozhodovat a používat diak***iku, máš nejvyšší čas. Nikdo to za tebe dělat nebude a když, tak v jeho zájmu a ne ve tvým.
Návod na rozhodování: Obvykle stačí určit si pro tebe důležitý k***éria, nějak je ohodnotit a vybrat tu nejmíň špatnou metodu. A v případě, že to nejde, vybrat druhou nejmíň špatnou atd.
Vloženo: 17.9.2016, 07:34odpovědět 1 hlas
OndřejC říká:
To se mi líbí! To se mi nelíbí!
Petmku, kuš. On se slušně zeptal, tak co ho takhle odbejváš??
Vloženo: 17.9.2016, 13:17odpovědět -1 hlas
petmk říká:
To se mi líbí! To se mi nelíbí!
Já ho neodbejvám, má tam návod, jak se rozhodnout.
Copak vím, jestli je pro něho důležitější, že bude mít řešení od doktora hned, nebo je podstatnější, že nebude muset řešit předkožku s rodičema… Tyhle prio***y a jejich váhu si musí určit sám.
Navíc trocha samostatnosti a používání té kulaté věci na krku ještě nikomu neublížila.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Admin petmk má pravdu.

Kdyby zakladatel tohoto vlákna uměl používat tu kulatou věc, co má na krku, tak se tak blbě nevyptává. Takže, buďto je to provokatér, nebo je to někdo, kdo se přes svou tu kulatou věc, co má na krku zatím používat nenaučil.

Jeho otázka číslo 5 není vůbec hodná plnoletého člověka a majitele občanského průkazu"

'5) Musím se objednat nebo tak něco? '

Copak on neví, jako plnoletý, jak to u odborných doktorů, zváště u specialistů chodí? Proto jsem se domníval, že je mu tak 12 maximálně 14 let.

Jak jsem sledoval MUDr Radima Uzla, tak on se ve svých spisech ani v dotazech až na jednu vyjímku o obřízce nevyjadřoval nikdy.

Byl tam dotaz jednoho, že má velmi dlouhou předkožku a jestli by nebylo lepší se nechat obřezat. A že byl v Alžírsku, kde viděl, že obřízky dělali holiči.

MUDr Uzel mu odpověděl. Ať si se svou předkožkou dělá, co se mu umane, jenže nevidí jako rozumné, mít takovou ra***u, se jí zbavovat a pak napsal, že pouličního obřezávače na dolním konci Václavského náměstí se sotva dočká.

Samozřejmě, kdyby u nás byli takoví pouliční obřezávači jako v tom Alžírsku, tak by to tam měl zakladatel tohoto vlákna bez objednání. Jenže pouličního obřezávače by mu zase neproplatila pojišťovna.

Takže opravdu nevím, co si mám o zakladateli tohoto vlákna myslet.
05. 10. 2016 v 08:05Off-line Alek  (103/-/-)
Gin: (-). srry, ale už jsem ti to ani nečetl.
05. 10. 2016 v 09:42Off-line gin  (63/184/120)
Nevadí ,mohou to číst jiní a dát mi tu zase záporné hlasy. Hlavně, že dostávám kladné hlasy na jiných fórech.

Kdo četl mé příspěvky, pohrdne jejich obsahem a pak bude mít kvůli amputaci předkožky potíže, ať si mi pak nestěžuje.

Dostávám totiž občas emaily od aputace předkožky postižených lidí.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 10. 2016 v 16:20Off-line Ensom  (54/186/90)
Doporučuji prostudovat:
http://obrizka.webnode.cz/diskuse/
http://www.livedoctor.cz/home/detail?…
http://www.cirkumcize.cz/

A odpovědi:
1) Ano.
2) Zcela jednoznačně ano.
3) V mém případě jednoznačně vzhled, snazší "údržba", lepší prožívání "chvílí radosti", značné zvýšení sebevědomí. Nevýhoda žádná.
4) Nejlépe zajít na nejbližší urologickou ambulanci, říct co a jak, doktor řekne své, domluvíte se, dá papír pro nemocnici, tam člověka objednají na předoperační prohlídku a na termín operace a řeknou co a jak. Těsně před zákrokem doporučuju se doma sám důkladně vyholit, případně se zeptat v jakém rozsahu, mě stačilo cca od půlky břicha po půl stehen.
5) Viz bod 4.
6) Příjem do nemocnice buď v předvečer, nebo brzy ráno v den operace. Jeden den operace, do druhého dne si tam člověka většinou nechají. Mě ještě jeden den. Dva týdny ze mě lezly stehy, koupání v heřmánku a tak.

Hlavně se nebát a jít si popovídat k urologovi. Kdyby to s tím znecitlivěním a špatným sexem bylo tak hrozné, jak tu někteří píší, tak Amerika dávno vymřela. V případě mého bratra, též obřezaného, také jen samá pozitiva co vím. Manželství i po 25 letech a třech dětech řekl bych klape i po stránce sexuální k jejich oboustrané spokojenost.
Hodně štěstí. :-)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 10. 2016 v 16:48Off-line Alek  (103/-/-)
Ensom: úžasná reklama.. asi si ho nechám šmiknout :o
05. 10. 2016 v 17:04Off-line Ensom  (54/186/90)
Alek: Pouze vlastní zkušenost. Jo vlastně jeden ten odkaz myslím patří nějaké soukromé klinice, ale mají tam řadu informací. Taky jsem z nich čerpal před zákrokem.
05. 10. 2016 v 17:28Off-line Alek  (103/-/-)
No, mam vlastni zkusenost take..s temi co obrizku maji..Zde.. Souhlasim s Vami, uriznuti kusu ptaka ho dela vetsi, idealne za vlastni uhradu na soukrome klinice, kluci, lajkuji vas a uz jsem psal urologovi, chci to takyyy :-)
05. 10. 2016 v 17:41Off-line Ensom  (54/186/90)
Ale no ták... Nač ta jízlivost? Tazatel se slušně tázal, dal jsem slušnou odpověď sám za sebe. (Jo vlastně - s jednou nepodloženou domněnkou, ale pro tu snad nemusí být tak zle.) Zkrátka u mě dobrý.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 10. 2016 v 18:01Off-line Alek  (103/-/-)
Ensom: neee, nejsem jizlivy, jen se tesim na snazsi udrzbu... :-| Asi bych byl bez sarkasmu, kdyby jsi na prvni otazku..mate ji rekl sve ano a na druhou..pokud ji nemate chteli by jste ji.. jaksi odpovedel jinak, nez opet ano... Proste ty jsi psal reklamu,nikoliv odpovidal na otazky.
06. 10. 2016 v 07:07Off-line gin  (63/184/120)
@Ensom

tvůj příspěvek je typický, je to příspěvek těch, kteří jsou se svoji obřízkou spokojeni a vůbec nedovedou pochopit, že jiní mohou být kvůli ořízce nešťastní nebo mít kvůli ní zńičený sexuální život.

K těm odkazům. Na livedoctor je urolog, který píše vyložené cvachoviny.

K www.cirkumcize.cz - je to zavádějící. Na jedné stránce píší věci správně a na druhé jsou i když velmi opatrně podané cirkmfetišistické pseudovědecké kryptonáboženské mýty. O různých obřízkových stylech tam není ani slovo, takže je předpoklad, že tam dělají pouze pro někoho zmrzačující low&tight.
Ono je to nejméně pracné a nevyžaduje to žádnou zručnost. Typické pro toho, kdo se rozhodl na obřízkých rejžovat, Že existují jiné, moderní operace na řešení fimózy než amputace předkožky tam není ani slovo.

K třetímu odkazu:

Tam je aspoň rozumný webmaster, který není fanatickým cirkumfetišistou a staví se proti vnucení obřízce dětí. Mám tam pár příspěvků, ne však pod nickem gin, ale pod svým vlastním jménem.

K těm Amíkům:

Každý si mohl všimnout, že Amíci mají obřízkový styl hig&tight, kde je jizva dál od žaludu, kde je značná část vnitřní předkožky s citlivými receptory zachována, na rozdíl od low&tight, kde je vše ztraceno. Většina obřezávačů lže, že u dospělého to jinak nelze. Proto šel Martin, když chtěl high&tight za placeným plastickým chirurgem. Přesto má i mnoho Amíků kvůli své obřízce potíže v sexu.

Potíž je v tom, že ty potíže má pouze tak 10% obřezaných. Ostatní je nemají.
Mario Lichtenhedt (sám obřezaný ve věku 4 let), se který spolupracuju to píše výstižně:

ZÁKEŘNOST OBŘÍZKY JE V TOM, ŽE JEJÍ ÚČINKY NA BUDOUCÍ SEXUÁLNÍ ŽIVOT DANÉHO JEDNOTLIVCE JSOU DOPŘEDU NEVYZPYTATELNÉ.

Také plastický chirurg MUDr Lukáš Frajer, který mimo jiné dělá i obřízky odpovědně píše, že vliv obřízky na budoucí citlivost penisu se nedá dopředu predikovat, takže nedoporučuje obřízku jako řešení na prodloužení výdrže.

Webmaster na třetím zmiňovaném odkazu má:

Pamatuj: Obřízka není výhra ani prohra, je to jen něco jiného!

Více zde: http://obrizka.webnode.cz/

Dle mne má pravdu jenom částečnou. Dle mého poznání to platí pouze tak u 80% obřezaných. Pak jsou na jednu stranu takoví, kteří po obřízce zaznamenali výrazné zlepšení svého sexuálního života, na druhou stranu i takoví, kterým obřízka jejich sexuální život zničila.

Proto apeluju na každého, kdo oobřízce z jakýchkoliv důvodů uvažuje, aby si napřed vše kolem ní důkladně nastudoval. Dát pár otázek na fórum jako je tady, rozhodně nestačí.

Tonda Vlas
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
06. 10. 2016 v 10:53Off-line Alek  (103/-/-)
Gin: tento tvuj clanek jsem si precetl a vcelku souhlasim. Je zde vsak jeden bod jenz jsi nezminil. Obrizka v pozdejsim veku, kdy uz je mozek navyknuty na urcitou uroven vzruchu, a dojde k radikalni zmene, je z hlediska zpracovani, identifikace vzruchu traumatem. Stejna obrizka v detskem a dospelem veku, generuje jine problemy mozku. Navykle pocity, jez vedly pred obrizkou k vyvrcholeni, i mnoho let, jiz mozek nenajde. Dochazi k jeho adaptaci a zde vznika velky prostor pro zklamani uzivatele jak mozku, tak nervovych zakonceni v jiz zmrzacenem udu. Pokud hovoris o vyraznem zlepseni sexualniho zivota, melo by se rici, ze toto se tyka tech aplikaci, kdy obrizka odstranuje bolestive tahani srostlych casti na spicce zaludu, ci chronicke zanety ve stejne oblasti. Otazku predcasne ejakulace bych mezi oblasti lecene obrizkou snad ani nezahrnul, to uz by jsme byli ve stredovekem chapani co je medicina ;-)
Pravda, lze najít tvou odpověď v nevyzpytatelnosti obřízky. Asi bych za sebe shrnul..souhlasíš..li, kde není obřízka nezbytně třeba.. vše ejakuluje, čurá, jak má, žádná komplikace, tam do toho nevrtat a užívat si. Kde už stejně jsou problémy v oblasti intimní i / či / urologické, tam zvážit formu a způsob obřízky, jako posledního možného řešení. (?)
06. 10. 2016 v 11:58Off-line Ensom  (54/186/90)
Jsem rád , že jsem alespoň svym příspěvkem vybudil tyto odpovědi, se kterými snad ani nelze nesouhlasit.
Gin: Pochopit, že někdo může být kvuli obřízce nešťastný dovedu velmi dobře. Dalo by se to asi přirovnat k tomu asi jako by se vrátil můj stav před ní a nedalo se to nijak zmenit. :-) A vlastně ani nevím jaký způsob byl proveden u mě. :-) Asi jsem měl štěstí.
06. 10. 2016 v 12:54Off-line Alek  (103/-/-)
Ensom: Myslím, že je velmi dobře, že zazněl i tvuj názor se spokojeností.. Protože i když zde asi já gin jsme z toho jádra nepřejících "módě" obřízky, tak je zde část lidí, kteří se bez "stavebních úprav" :-) prostě neobejdou a "konečné řešení" je pro ně jediné správné a funkční. Mě tvuj příběh potěšil,, že existují i ty dobré (bez kompomisů) konce (y) :-)
06. 10. 2016 v 13:21Off-line gin  (63/184/120)
Já jsem oproti loňsku hodně couvnul. Už nejsem odpůrce obřízky jako dříve. To byl extrém do kterého jsem na přechodnou dobu upadl, když jsem zjistil, že některé obřízka poškodila .Proto jsem můj projekt přejmenoval na PRÁVO NA VLASTNÍ TĚLO. Napořád se však stavím proti nucené obřízce dětí a u dospělých proti doktorům, kteří tvrdí, že obřízka je jediné řešení problémů s fimózou. Jinak, co si s ním kdo nechá dobrovolně udělat, to je jeho věc a do toho mi nic není. Nikdo by se však v tomto neměl rozhodovat bezhlavě a měl by si nastudovat vše o možných dopadech.

PS:

Jenom bych tu neměl psát příspěvky pod vlivem lupulínu, což se mi občas stane. Viz můj druhý příspěvek a příspěvek, který Alek odmítl číst.
06. 10. 2016 v 13:25Off-line Anonym
Gin: Dojdi si za psychologem jestli máš potřebu se vykecat!
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 10. 2016 v 14:04Off-line Alek  (103/-/-)
Gin: vazne hovoris o sve ceste k poznani a pochopeni obrizky, a tak si z toho tu delas zpovednici. Zkus vice racionalizovat sve prispevky. Vsichni mame mnoho zabavy a malo casu, pak tve dlouhe vypovedi o osobni ceste ubiji a neprinasi co by mohly.
06. 10. 2016 v 16:15Off-line gin  (63/184/120)
Psychologickou péči nepotřebuju. I když se tu mnohým nelíbí, co tu píšu, tak někomu to tu užitek přinést může. Horší je jalové hádání na www.netdoktor.at, které mi zabírá hodně času. Jenže až na tuto vyjímku jsem teď dlouho neměl na českých fórech do čeho píchnout.
06. 10. 2016 v 16:47Off-line Anonym
Gin: Sklapni už! Nikoho tvý sloháče o ničem nezajímají.
06. 10. 2016 v 18:06Off-line gin  (63/184/120)
Nezajímají hlavně tebe. Jsi mi navýsost podezřelý. Nejprve založíš vlákno, kde dáš joudovské otázky a pak se chováš takto. Takto by se nikdo, kdo má problémy s ptákem nechoval. Naopak by se snažil získat co nejvíce informací. Když se tu někdo nechce zaregistrovat, má jedinou možnost. Vlézt sem jako anonym s otázkama.
07. 10. 2016 v 01:00Off-line gin  (63/184/120)
Nesouhlasy jsou mi tu ukradené, něco tu okopčím, je vidět, že ta ženská, Julia Gaia Poupětová má rozum, na rozdíl od tázajícího se anonyma (dle jeho reakcí vůbec není člověkem s problémem, kdyby problém měl, tak mé pčíspěvky apriori neoznačí za pohádky) rozum:

Dobrý den, mam problém s přetáhnutím předkožky ve stopořeném stavu v klidnem to de.Myslýte si že to je na obřízku?(Petris)
Foto
Dobrý den, myslím, že obřízka je zbytečně drastická forma řešení a mohla by vás připravit o spoustu zajímavých pocitů při erotice. Pokuste se vyhledat centrum estetické chirurgie a zjistit si možnosti drobné chirurgické úpravy předkožky s jejím ponecháním tam, kde je. Z mé zkušenosti se to dá řešit mnoha způsoby. Gaia
07. 10. 2016 v 15:12Off-line Alek  (103/-/-)
1233321: velmi slušně a kvalitně řečeno (y)
gin: prosím, už dál netlač do tohoto textu zde. Už druhý den, když se jdu podívat co kdo řekl zajmavého k obřízce, tak jsou to jen přihazovačky s tebou, vcelku vyprázdněné. síííím :-)
07. 10. 2016 v 16:48Off-line gin  (63/184/120)
Dva první body dle Dr. Michaela Smidta - Salomona

1) provádění osvěty - osvětové webovky mám
2) provokace na internetových diskuzích

další body se týkají politické činnosti . tu já nevyvíjím, ale první dva body intaktivistické činnosti plním náležitě.

Pozdě večer něco odpovím Alekovi.

Michael Schmidt - Salomon PhD

* 1967 v Trevíru (Trier) jako Michael Schmidt je německý filozof , spisovatel a náboženský a kulturní publicista. Vyrůstal v katolické, avšak velmi liberálně orientované rodině. Je spoluzakladatelem a generálním ředitelem Nadace Giordana Bruna, která se zabývá propagandou a šířením humanistické filozofie. Mimo jiné také vystupuje jako hudebník a kabaretní umělec.

Je ženatý a je otcem dvou dětí.

Dr. Schmidt se nechal obřezat na svou vlastní žádost ze zdravotních důvodů ve svých 17 - ti letech. Zná problematiku obřízky a racionalizační strategii obřezanžch mužů nejen z literatury ale i ze své vlastní zkušenosti.



Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…errechte-de/
07. 10. 2016 v 16:59Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
1) Ano
2) -
3) Výhody a nevýhody - kombinace toho, co napsal Alek a Ensom, s tím, že Ensomova spokojenost je u obřezaných mnohem častější než Alekova nespokojenost a Gin ať se z této SKUTEČNOSTI třeba staví na hlavu.
4) Nevím, co by sis měl vzít, ale ohol si ptáka, jinak ti ho bude holit nějaký ošklivý zřízenec v nemocnici. :-D
5) -
6) Uspí tě, potom se probereš a předkožka bude fuč. Celá věda. :-P
07. 10. 2016 v 17:27Off-line gin  (63/184/120)
Není nutné to dělat v narkóze, velmi často to dělají v lokálním znecitlivění.

Pokud má někdo kvůli amputaci předkožky zničený sexuální život, tak je mu platné jak mrtvýmu zimník, že jsou s tím jiní zpokojení.

Anonym ve mně prostě nevzbuzuje důvěru. Pokud má někdo dvouciferné IQ, které začíná číslem vyšší než 7, tak se takto hloupě neptá na takovémto fóru a důležité věci si dovede náleýitě zjistit.
07. 10. 2016 v 18:21Off-line gin  (63/184/120)
07. 10. 2016 v 21:00Off-line Alek  (103/-/-)
Lukino luk:ahoj, měl bych otázku, měl jsi obřízku že jsi musel, nebo chtěl? Myslím tím, že kdyby jsi ji neměl, vše by sl šlo samo dál..jako fungovalo...?
07. 10. 2016 v 21:04Off-line Alek  (103/-/-)
Gin: Naprosto úpřimě, už tvé vstupy přehlížím a čtu ty další. Vážně už jen spamuješ.
07. 10. 2016 v 21:08Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Mám ji proto, že jsem musel. :-P
07. 10. 2016 v 21:11Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Gin má zcela jistě tenhle antiobřízkový aktivismus někým zaplacen. Nevěřím tomu, že by duševně zdravý člověk zasvětil veškerý svůj volný čas studováním obřízky a poukazováním na její chyby ve všech možných diskuzích, ještě na gay seznamce, když on sám gay ani bisexuál není. Obzvlášť nevěřím, když vím, že on obřízku nemá, tedy se ho nijak osobně netýká.
07. 10. 2016 v 21:15Off-line Alek  (103/-/-)
Jasné.. to je myslím přesně me***um diskuze.. Uvedu příklad, kámoš je tu i v diskuzi, měl příspěvek, tak třeba to ještě dokomentuje. Při autoerotice se bezproblémů udělá, nemá žádný zánět, ani tahání nic, jen nepřetáhne. To je dle mne moment, kde nemá cenu zasahovat do funkčního údu. Kdyby však měl záněty, při ztopoření měl bolesti, nešlo mu se snadno udělat, potom bych řekl, obřízka je řešení... Takto nějak vnímám racionální polohu co a jak s obřízkou.. (?)
07. 10. 2016 v 21:19Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
No však jasně, ale i kdyby si ji chtěl někdo udělat jen tak, třeba ze srandy, tak je to jeho věc a i když s obřízkou v jeho případě nebudu souhlasit, tak mu řeknu objektivní informace a své zkušenosti s obřízkou a rozhodně tu nebudu předvádět takové divadlo jako Gin.
07. 10. 2016 v 21:25Off-line Alek  (103/-/-)
Jako Gina nechápu, ale toleruji, protože je to laická diskuuze a na úrovnii laika prostě trollí no. Nejmse tu lékaři na vědecké konferenci. svět patří všem tak trošku..:-) každý rozumný si vybere a pozná to rozumné z diskuze..
07. 10. 2016 v 22:23Off-line gin  (63/184/120)
Křivé nařčení. Jenom jsem do toho investoval své peníze a spoustu času, takže zase jedno úplně křivé nařčení.
07. 10. 2016 v 22:33Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Ok, tak křivé nařčení. V tom případě nejsi duševně normální. :-) :-P
07. 10. 2016 v 22:48Off-line gin  (63/184/120)
Před 4 sek***amiOn-line gin (55/184/120) NOVÉ
Křivé nařčení. Jenom jsem do toho investoval své peníze a spoustu času, takže zase jedno úplně křivé nařčení.

Měla to být odpověď na toto:


Před hodinouOn-line Lukino_Luk (28/185/72)
Gin má zcela jistě tenhle antiobřízkový aktivismus někým zaplacen. Nevěřím tomu, že by duševně zdravý člověk zasvětil veškerý svůj volný čas studováním obřízky a poukazováním na její chyby ve všech možných diskuzích, ještě na gay seznamce, když on sám gay ani bisexuál není. Obzvlášť nevěřím, když vím, že on obřízku nemá, tedy se ho nijak osobně netýká.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Před hodinouOn-line Lukino_Luk (28/185/72)
Mám ji proto, že jsem musel. :-P

Nemohu posoudit tvůj případ, ale vím, že 95% obřízek ze "zdravotních důvodů" je zbytečných.

@Alek


Před hodinouOn-line Alek (30/185/78)
Gin: Naprosto úpřimě, už tvé vstupy přehlížím a čtu ty další. Vážně už jen spamuješ.

U mne se nejedná o spamování ani náhodou, sice se tu v Německu nudím, protože nemám česky s kým promluvit, ale ke spamování bych se nikdy nesnížil. Jen mne mrzí, že mne vůbec nechápeš.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Před 58 minutamiOn-line Alek (30/185/78)
Jako Gina nechápu, ale toleruji, protože je to laická diskuuze a na úrovnii laika prostě trollí no. Nejmse tu lékaři na vědecké konferenci. svět patří všem tak trošku..:-) každý rozumný si vybere a pozná to rozumné z diskuze..
Souhlasím • Nesouhlasím

Téma obřízky je tak kontroversní, že se slovutní profesoři v tomto nedohodnou a zuří nimi tvrdá zákopová válka nebo válka podobná studené.
Nevím čeho jsi doktorand, ale jako doktorand by jsi měl znát základy logiky, pokud je neznáš, tak je to truchlivé.

Ten příspěvek napíšu až zítra nebo později. Celkem se mne ta mozaika už složila dohromady. Takže jsem ti chtěl napsat, s čím s tebou nesouhlasím, ale čas na to budu mít až za 10 dní. Teď mám v hokně nebývalý frmol.
07. 10. 2016 v 22:52Off-line gin  (63/184/120)
Před 14 minutamiOn-line Lukino_Luk (28/185/72) NOVÉ
Ok, tak křivé nařčení. V tom případě nejsi duševně normální. :-) :-P

Že nejsem duševně normální mi na podobných diskuzích napsalo už hodně lidí. Jenže to byli samí cirkumfetišisté. To bych však nesměl tu v Německu dělat práci, kterou dělám.
07. 10. 2016 v 22:54Off-line gin  (63/184/120)
Sorry Lukino

ale křivě jsi mne nařknul, že jsem za to kýmsi placen.
08. 10. 2016 v 00:56Off-line gin  (63/184/120)
To mně milý Lukino uniklo, objektivní informace?


Před 3 hodinamiOff-line Lukino_Luk (28/185/72)
No však jasně, ale i kdyby si ji chtěl někdo udělat jen tak, třeba ze srandy, tak je to jeho věc a i když s obřízkou v jeho případě nebudu souhlasit, tak mu řeknu objektivní informace a své zkušenosti s obřízkou a rozhodně tu nebudu předvádět takové divadlo jako Gin.


Znáš pouze svou zkušenost a nemůžeš tu poskytnout žádné objektivní informace, kromě těch, jak ti to bylo technicky provedeno.

Jednomu bylo nabádnuto:

vyzkousej a uvidis sam, ale co se tyce hygieny, je to neporovnatelne lepsi


jeho odpověď

Hledisko hygieny je jenom jedno z mnoha. Kdybych podle toho řešil všechno, tak mám teď vyndávací zuby a hážu je na noc do ultrazvukové čističky.
Zkusit obřízku by znamenalo:
Řešit absenci v práci nebo přijít o kus dovolené
Přijít nafurt o jednu erotogenní zónu
Pár týdnů bez sexu
Zbytečnou bolest a zbytečný riziko
Zbytečný výdaj za zbytečnou operaci, pro kterou není zdravotní indikace
Nemožnost s tím experimentem přestat
Zisk jednoho vzorku (!) do statistiky. Individuální zkušenost je totiž nepřenositelná a ostatním se dá stejně říct jenom „X procent je spokojených, Y procent na to nadává a chtělo by to vzít zpátky.“
Takže do zkoušení nejdu. Stejně jako bych nešel do pokusů typu rána do lebky cepínem , abych zjistil, jestli bolí prasklá lebka. Na takový výzkum se vždycky najde jiný dobrovolník…
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Z toho všeho vytnu jedinou větu

Individuální zkušenost je totiž nepřenositelná .

Takže milý Lukino, velice se mýlíš, když chceš jiné napasovat podle sebe.
08. 10. 2016 v 01:34Off-line gin  (63/184/120)
@Alek


Před 4 hodinamiOff-line Alek (30/185/78)
Jasné.. to je myslím přesně me***um diskuze.. Uvedu příklad, kámoš je tu i v diskuzi, měl příspěvek, tak třeba to ještě dokomentuje. Při autoerotice se bezproblémů udělá, nemá žádný zánět, ani tahání nic, jen nepřetáhne. To je dle mne moment, kde nemá cenu zasahovat do funkčního údu. Kdyby však měl záněty, při ztopoření měl bolesti, nešlo mu se snadno udělat, potom bych řekl, obřízka je řešení... Takto nějak vnímám racionální polohu co a jak s obřízkou.. (?)

Z toho vytýkám větu:
při ztopoření měl bolesti,

jeden měl v patnácti při ztopoření bolesti a byl rozhodnut:

Miras (věk: 28) říká:

Zdravím všechny, tak jsem si po přečtení pár komentářů řekl,že sem musím něco taky napsat,protože mi přijde,že spousta postižených Fimózou jsou přesvědčeni,že jediné východisko je obřízka. Před pár lety jsem si to také myslel, měl jsem pocit, že už na nic jiného, než na můj žalud nemyslím a mám strach jen pomyslet na to, co budu dělat a že snad nikdy nebudu mít holku, protože jí ho nikdy nebudu moct ukázat. Určitě většina z vás to má stejně, pořád jsem to oddaloval a myslel si, že se to nějak vyřeší samo, jenže když mi bylo 15 let, tak strach a nepříjemný pocit při ztopoření mě donutil jít k lékaři. Máma o tom věděla připravila mě na to, že to nebude příjemné a že to má svá pro a proti. Po návštěvě lékaře jsem měl smíšené pocity, protože i když mi nekoukala ani špička žaluda, tak mi doktor dal na výběr. Buď úplná obřízka nebo hoodně poctivý tréning. Přišlo mi, že to není zastánce obřízky a tak mi řekl, ať zkusím tu druhou možnost a po pár měsících se uvidí. Měl jsem si zkoušet přetahovat a napínat předkožku minimálně 3× denně a to až do mírné bolesti. Nebudete tomu věřit, ale po cca 1 měsíci už byla vidět špička žaluda a to i při ztopoření. To mě ujistilo v tom,že to půjde. Po 3 měsících se mi stala nepříjemná věc. S obrovskou radostí jsem si předkožku přetáhl přes celý žalud a poprvé v životě ho uviděl :) jenže vzrušením se mi ztopořil a kůže na to nebyla ještě dost vytažená. Dost to bolelo a nejhorší bylo, že jsem myslel, že mi praskne žalud, nemohla z něj totiž odcházet krev. Zareagoval jsem tak, že jsem si vlezl do ledové sprchy a pořád si ho chladil. Pochvilce mi asi zmrznul a začal se zmenšovat :) Po roce od začátku tréningu už vše fungovalo jak má a předkožka šla normálně přetáhnout i při ztopoření. Jediné co mi vadilo, byla nedostatečně natažená uzdička a tak jsem sice měl odkrytý celý žalud, ale veškerá kůže byla nahrnutá hned za ním a dál to nešlo. Kůže je ale velice elastická a dnes, je to už 13 let, je vše v perfektním stavu. viz. foto Chtěl jsem tím jen říct, že i když to tak nevypadá, tak hodně záleží na vás a na doktorovi kterého chytnete. Dnes jsem strašně rád, že jsem tenkrát narazil na doktora, který né za každou cenu chtěl hned řezat. Mějte se a přetahování zdar :) Foto v dnešním stavu, neobřezán!
08. 10. 2016 v 05:11On-line aazyl  (21/188/65)
No neví je zde plno keců a i nepravd. Sám jsme obřízku neměl ale taky mi nešel uplně přetáhnout kolem 15 roku jsme ale při koupání ve vaně v teplý vodě přetahoval a najednou to šlo. Nešlo to hned sice zpátky ale jak klesnul tak se vrátilo uplně v pohodě. Dneska klape předkožka uplně dolů i nahoru v pohodě.
Měl jsme možnost vidět řadu kluků co jim to přetáhnout nešlo. Honili uplně v pohodě i stříkali a řada z nich i šukala s holkou i klukem a neměli s tím problém tak nevím.
08. 10. 2016 v 07:53Off-line gin  (63/184/120)
Hodně keců a nepravd?

Měl bys konkretizovat, co tu kdo kecá.

Někdo může s fimózou š***t bez problémů, zatímco druhý vůbec nemůže, protože ho to bolí. To má své výhody. Nemůže se pak v šestnácti letech stát "šťastným" tatínkem, jako se to stalo mému nevlastnímu bratrancovi.
08. 10. 2016 v 08:09Off-line Alek  (103/-/-)
Aazyl: to je i má většinová zkušenost. Plně souhlasím s tebou. A to nevím..je že víš, naopak super díky za tvůj vstup sem.
gin: nečtu tě už vůbec, je mi je líto, že tu tolik překáží tvé nyní již s prominutím výlevy, jelikož cenné zkušenosti a postřehy jako aazyl nebo lukino_luk může někdo přehlédnou ve tvé hromadě odpadu co se házíš. Nyní již reálně diskuzi ubližuješ, a myslím, že o to ti v reálu jde a těší tě to.
08. 10. 2016 v 08:23Off-line gin  (63/184/120)
Protože chci něco napsat speciálně tobě, tak ti to pošlu bokem.

Já si jinde užil s cirkumfetišisty opravdu hodně a to ovlivňuje mé vyjadřování. Mám prostě důvod anonynovi nevěřit.
08. 10. 2016 v 08:24Off-line gin  (63/184/120)
Vůbec mi nejde o to diskuzi ublížit, to se hluboce mýlíš.
08. 10. 2016 v 08:26Off-line Alek  (103/-/-)
Gin: nnee, nic neposílej, vážně to je divné co děláš. Tím jak jsi to tu zaspamoval jsi rozhodil diskuzi která mohla být přínosná. Je tu kvůli tobě víc ničeho než toho cenného.
08. 10. 2016 v 12:02Off-line gin  (63/184/120)
Mé příspěvky tu mohou být cenné mnoha klukům, kteří mají tyto problémy. Takovým, kteří tu třeba ani nejsou registrovaní a jen to tu čtou. To jsem dělal před 8 lety také tak, pouze jsem obdobné diskuze četl a nikde jsem na toto téma nepsal, natož abych se někde registroval.

Jak loni napsal na jiném fóru už v tu dobu 18-ti letý Jakub, který zbytečné obřízce unikl jenom o vlásek:

"držím ti palce, aby zbytečně obřezaných kluků bylo co nejméně"

A toto mi napsal Mario Lichtenheldt, jehož texty tu často cituju:

Hallo Tony!

Du kannst alle Texte im Internet, unter denen mein Name steht, für tschechische oder slowakische Websiten nutzen. Ich freue mich, wenn ich dadurch auch in Deinem Land einige Jungen vor unnötigen Beschneidungen bewahren kann.

Můžeš všechny texty, co jsou na internetu pod mým jménem používat na českých a slovenských webových stránkách, mám radost, že tak i ve tvé zemi mohou být někteří kluci uchráněni od zbytečné obřízky.

To je základní a jediný smysl mé osvětové činnosti a tu činost provádím na internetu všude, kde to jen trochu jde.

Teď použiju Bibli:

ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ Βʹ 4; 2a

κήρυξον τὸν λόγον, ἐπίστηθι εὐκαίρως ἀκαίρως, ἔλεγξον, ἐπιτίμησον,

DRUHÝ LIST TIMOTEOVI 4; 2a

Hlásej to slovo, ať přijdeš vhod nebo nevhod.

Já to dělám obdobně, provádím osvětu, kde je to jen trochu možné a je mi jedno, zda je to vhod nebo nevhod. Vyhodíš mne dveřma, vlezu zpátky oknem.

Jinak Aleku, podíval jsem se do tvého profilu a máš tam, že děláš ředitele. V tom případě to u tebe vidím jako profesionální deformaci. Mocí mermo chceš dělat arbitra a určovat, které příspěvky jsou vhodné a které nejsou.

Od toho jsou však na fóru moderátoři. Občas tu nevhodné příspěvky smažou. Mně to tu zatím, na rozdil od www.netdoktor.at, kde je mi občas nějaký příspěvek smazán a též od www.doktorka.cz, tam to však byly příspěvky na politická témata, nestalo ani jednou.

Takže pouze moderátor tu může dvě věci, buď mé nevhodné příspěvky odstraní, nebo mi může dát dokonce na toto fórum banána.
08. 10. 2016 v 12:07Off-line gin  (63/184/120)
Před 3 hodinamiOn-line Alek (30/185/78)
Gin: nnee, nic neposílej, vážně to je divné co děláš. Tím jak jsi to tu zaspamoval jsi rozhodil diskuzi která mohla být přínosná. Je tu kvůli tobě víc ničeho než toho cenného.

Nevidím sebemenší přínos v diskuzi, kde je propagována zbytečná obřízka.
Dle mne to anonymní zakladatel diskuze svými otázkami tak rafinovaně nastavil. Kdyby měl skutečné problémy, tak by se choval jinak a neoznačoval by to, když píšu, že obřízka někomu zničila sexuální život za pohádky.
08. 10. 2016 v 17:24Off-line Alek  (103/-/-)
Gin, nic tu není propagováno, pouze ty propaguješ sebe a ztrapňuješ se.
08. 10. 2016 v 19:21Off-line gin  (63/184/120)
To je tvůj pohled, možná i jiných, jenže od aktivisty nemůžeš očekávat, že bude pasivní. Takže bývám aktivní i nevhod, hlavně, že jsem aktivní. Třeba to čte někdo, kdo tu není vůbec registrován a je za to vděčný. Minusové hlasy oponentů mě neodradí. Chtěl jsem tu napsat stěžejní věc, už asi před 3 dny, co mi došlo a s čím jsem zatím na českém internetu nikde nevyrukoval. Proč má obřízka na někoho tak devastující účinek, zatímco na většinu ho nemá. Jenže jsem musel zbytečně psát obranné příspěvky, kdy jsem byl různě napadnut, žel i tebou a tak jsem se k tomu nedostal. Zatím to nechám ležet.

Také jsem tu chtěl napsat, v čem s tebou nesouhlasím. Obřízku mohou jako pozitivum opravdu vnímat i ti, kteří žádné zdravotní problémy neměli.
08. 10. 2016 v 20:16Off-line Alek  (103/-/-)
Nejsi aktivista, jsi fetišista, co dle mne nic moc v životě není a tak čím by chctěl být si prosazuje v diskuzích, za mne poslední koment k tobě, jelikož to nic nenese bavit se s tebou, pouze obhajuješ své spamovací ego. za mne (-).
08. 10. 2016 v 22:07Off-line gin  (63/184/120)
Fetišistou jsem byl kdysi, teď svou činnost beru jako katarzi.
08. 10. 2016 v 22:10Off-line gin  (63/184/120)
Další křivé nařčení. Nikdo neví, kolik odvahy mne to stálo, abych dokázal vylézt z anonymity.
28. 10. 2016 v 00:50Off-line esthetique  (41/-/-)
Heeej:
to bile, co musis umyvat (normalnimu cloveku nedela problem se umyvat, specialne si udrzovat v cistote ty casti svyho tela, ke kterym ma pozitivni vztah, takze Heeej musi byt pekne prase a docela nezavidim nikomu, kdo ho potka za ucelem sexu) ma svuj nazev, rozhodne bych nerekl, ze obrezany penis je vic chteny, protoze to je hnus velebnosti, tim ze nemas cim klouzat po zaludu se mnohem hure honi nebo i sexuje a to nemluvim o nevyhnutelne ztrate citlivosti v zaludu, pripadne, ze zustava porad napul zdureny a tudiz vetsi nez zbytek "shaftu" - opet pekne hnusne...
suma sumarum, peknej humus ta obrizka, musim dat do profilu par odstrasujich fotek....
02. 03. 2019 v 14:17Off-line chopperista  (64/176/82)
1. áno
3. užívam jsi to lépe
02. 03. 2019 v 15:49Off-line gin  (63/184/120)
Opravdu? To jsi musel být fimotik.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload