Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vysoké nároky?!

27. 12. 2016 v 17:56Off-line Anonym
Mám určité nároky, logicky, každý je má. Od svého budoucího přítele něco očekávám a jsem ochotný něco nabídnout. Problém je, že na seznamkách je splňuje jen někdo. Přitom sám vím, že se nejedná o nic přehnaného. Jak říká ten vtip – měl by být pohledný, milý a chytrý… (konkrétní znění si nechám pro sebe :-). Řekl bych, že se snažím splňovat to samé. Stejně nikoho nemám, proč?

a) Jsou snad příliš vysoké? Nemyslím si, lidí splňujících mé nároky je poměrně dost.
b) Měl bych je snížit? Kdosi mi to doporučil, pak prý budu šťastný. Ale to si taky nemyslím, když snížím nároky na minimum a budu chodit s „random ucházejícím klukem“, BUDE šťastný tak akorát ON, já NIKOLIV.
c) Je komunita příliš malá? Často se stává, že takoví lidé jsou z daleka, či zkrátka… nejsou.
d) Problém seznamek – chodí sem lidé, kteří by nikoho nesbalili v reálu (u gayů to tak ovšem není).
e) Problémy „kompatibility“ – on hledá pravidelný sex, já lásku, on je aktiv, já taky, on nesnáší sport, já ho dělám hodně…

= čili, co tím chci říci: Má tu někdo podobný problém? A jak to, že nikoho nenacházíme, ačkoliv je lidí „tolik“ a tak „blízko“? Jak to řešíte? A má tu někdo (dlouhodobý) vztah s někým, koho jste opravdu chtěli (případně nechtěli a jak k tomu došlo)?
27. 12. 2016 v 17:59Off-line AnPrionsaBeag  (28/185/69)
:D Kup si psa a najdi si někoho na sex.
27. 12. 2016 v 18:07Off-line Alex_1  (38/178/79)
Já si myslím, že toto je běžné - každý člověk má vysněnou představu o tom svém protějšku a nedokáže si představit, že by z něho slevil, proč by to taky dělal? Dokud nepotkáš toho pravého, pak najednou zjistíš, že vlastně tvé nároky jsou úplně něco jiného než jsi ve skutečnosti hledal. Vem si třeba kluky co hledají vysokou, štíhlou prsatou blondýnu a myslíš že ti co ji hledali tak opravdu s ní pak žijí? Nakonec zjistí, že jako povyražení hezké, ale pokud tam není ta chemie, tak může být sebelepší a fungovat to nikdy nebude ;)
27. 12. 2016 v 19:51Off-line Rathe  (27/-/-)
Ono už jen to, že ty hledáš lásku je problém na těchto seznamkách :D (bohužel...)
27. 12. 2016 v 20:08Off-line Vlado2  (61/180/80)
Řešíš otázku přiměřenosti svých nároků, v čemž ale problém není!
Volíš-li inženýrskou metodu vědeckého postupu hledání partnera a předem stanovuješ „nepodkročitelné“ podmínky, je nezdar celkem spolehlivě zaručen. Vybíráš-li tímto systémem zboží na internetu, můžeš mít úspěch. Získáš vysněný výrobek, který bude mít přehršli tebou požadovaných vlastností a teprve při jeho každodenním používání ti dojde, že většinu z nich nikdy nevyužiješ. To je ta lepší možnost.
V horším případě tě pak některé funkce začnou natolik obtěžovat, že se onoho drahého a nepraktického multifunkčního krámu pokusíš co nejrychleji zbavit. Což je varianta častější.
Pokud ovšem hledáš k sobě kompatibilního člověka, tedy „výrobek“ nepoměrně komplikovanější, může ti internetová seznamka posloužit jen v té nulté fázi, kdy budeš eliminovat jedince nevhodné v těch (pro tebe) nejpodstatnějších náležitostech. Ale pak už musíš zvednout zadek a jít osobně obhlédnout vybraný exemplář. A chovat se přesně stejně jako v obchodě, protože ty si jdeš vybírat - ne za každou cenu urvat první předhozený nablýskaný šunt!
Když nic jiného, tak bleskově zjistíš, že pětiminutové setkání je daleko efektivnější metoda, než několikatýdenní „oťukávání“ klávesnice.
Ještě k tvým závěrečným otázkám; znovu se dostaneš k otázce „kompatibility“. Představa toho, co to je VZTAH, bývá totiž značně odlišná.
27. 12. 2016 v 21:05Off-line BussterX  (103/130/150)
Anonymní plyšáku, je přirozené, že máš určitá k***éria podle kterých vybíráš někoho k sobě... k***éria máme všichni, ovšem každý jiná a každý má jiné preference ... píšeš, že velmi málo lidí tvá k***eria splňuje a že nikoho nenacházíš... mno... a už tě někdy napadlo si položit otázku, jestli třeba když najdeš toho ideálního človíčka budeš TY splňovat jeho k***éria? ... :D najít toho vysněnýho prince je totiž jen půl úspěchu, ta druhá půlka je totiž to, abys byl i ty jeho tím vysněným princem :D zcela zdarma ti odhalím své tajemství takřka padesátiletýho chlapa - život je kompromis, se s tim smiř
27. 12. 2016 v 22:21Off-line i8051  (53/184/97)
Mas co nabidnout? Zatim jsi nabidl pouze svoji anonymitu, cimz cely snazeni poslal do kytek :-) Nicmene i kdyby ne, tak je pomerne realny, ze to, co ty muzes nabidnout, je zrovna to, co tvyho vysnenyho protejska vubec nezajima. A jak pise nas temer padesatilety Busterix, je to kompromis a to muzu potvrdit. Ikdyz zrovna ja to mam doma tak, ze zadny kompromisy nepotrebujeme, jsme dost sladeny a hlavne rozumny kluci :-)
28. 12. 2016 v 13:22Off-line colombo  (103/192/90)
Psal jsem tady na podobné téma přirovnání, že to je jako když prodáváš nemovitost, nasadíš cenu, čekáš měsíc, dva, tři.... a nic. Tak jdeš s cenou dolů a zase čekáš, možná snížíš cenu i dvakrát. Po nějaké době se (možná) objeví kupec. Je tu i možnost, že tvrdohlavě neslevíš a nemovitost bude stárnout a pustnout. Takže jednoduše buď budeš muset slevit ze svých nároků na protějšek nebo neslevit a budeš (i hodně dlouho) sám. A léta běží... Tak to prostě funguje v realitě.
28. 12. 2016 v 15:50Off-line Anonym
Rathe: Kde jinde, že? :/ Evidentním problémem je to, že tu všichni single gayové nejsou, hm.
Alex 1: To je pravda, chemie tam musí být. :)
ano_nim: Přesně tohle jsem myslel! Ten zlatý střed se (někde) bude muset najít. Taky jsem měl buď to či ono, doposud nic uprostřed. :/
Vlado2: Rande taky upřednostňuji, ale k rande dospěje tak každý cca patnáctý člověk a dřív nebo později se nabídka vyčerpá, což souvisí s komentářem Rathe - všichni tu nejsou. A hledat v klubech? No polib koště. Mimochodem velmi pěkné srovnání s nákupem výrobků - mám pocit, že všichni jsme jak housky na regále.
Bussterx: Tohle je taky problém, protože ten, kdo by se ke mně "hodil", obvykle nemá vůbec zájem a naopak. Běžné... Btw, jaképak tajemství?
i8051: Kdyby někoho zajímal nick, tak je to Plysshak, čili stejný, jak jméno. Nicméně často tu nejsem. Btw, je hezký, že žádný kompromisy doma nemáš.
colombo: Popravdě, tak z tohohle mám hrůzu. :D Protože asociace gay-budoucnost-vztah jsou pro mě jak noční můra.
28. 12. 2016 v 16:34Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
A jednoho dne potkáš někoho, kdo bude přesný opak tebe, kdo ani v nejměnším nebude splňovat tvoje nároky, ale zamiluješ se do něho na první pohled a v tu ránu budou tvé předchozí požadavky naprosto bezvýznamný. I tohle se stává. :-P
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload