Hrajete Pokémon Go?

02. 01. 2017 v 00:25
Anonym

Je tu někdo,kdo ještě hraje Pokemon go? Mohli jsme si vyměnit par zkušenosti nebo tak :D

Momentálně nemám pokébaly takže ne :D A jelikož nemám data (mám v plánu si je brzy pořídit), tak se mi teď v té zimě moc nechce chodit po venku a mrznout někde, kde se budu muset připojit přes wi-fi a dlouho čekat, než se hra načte.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Joseph16 .. a jakou ma souvislost prilezitostny hrani PGO s tim, ze mas novej rootlej mobil s 3GB ramky? Ses prisel pochlubit? :-) a spise mas rootlej mobil nez mobil bez rootu, to by sis jinak moc nezahral :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nevztekej se 16ko .. prdne ti cevka a pak misto loveni pokemonu budes tahat kacera :-) je zajimavy, ze S3 mela 1G a PGO na tom bezela bez problemu a nerootlej telefon ma 99.5% lidi, takze ani jedna vec neni dulezita ficura pro tuhle hru :-)
Nahlásit

Josifku, jak pisu, 99.5% ma nerootlej telefon a hrajou tuhle hru v pohode. Nevim, proc by si mej normalni clovek telefon rootnout :-)
... a hadat se nemusime, jeste jsi me navic bloknul, jak podle a jak stupidni :-)
... a hadat se nemusime, jeste jsi me navic bloknul, jak podle a jak stupidni :-)
Nahlásit

Root od vyrobce? Wow .. kterejze vyrobce distribuuje rootly telefony? :-) a v SZ se s tebou nikdo nehada, nenapsal jsem ti v zivote ani carku, takze tvoje predzvest, ze se budu s nejakym capartem hadat v SZ je uplne licha a o tom, ze ti je 16 jsem taky nikde nepsal .. nebud domejslivej :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Sestřenka chtěla, abych našel jejímu malému nějaké hry na nový mobil. Našel jsem Trucker Joe, pak už jsme hráli oba, resp. všichni tři, jsem musel půjčit mobil i tomu mladšímu. Velice chytlavá hra a nikde nemusíš trajdat. :)

Pokemon GO už není, co bývalo, kdysi se dalo hrát i z tepla domova přes počítač.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Josifku
1) někteří výrobci dodávají/dodávali telefony s rootem
*** kteri? prosim uvest alespon jednoho normalniho bezneho vyrobce .. nenapsals, takze kecas :-)
2) kdyby jsi mi nenapsal, tak bys nevěděl, že jsem si tě zablokoval
*** staci kliknout na Nesouhlasim a blokaci poznam hned i bez psani cehokoli dalsiho
3) napsal si mi "Nevztekej se 16ko", takže mi neříkej, že jsi mi nenapsal ani čárku o tom, že je mi 16
*** 16ko, Jako Joseph16, je to kratsi .. me taky pisou Icko
... takze zase strela naprazdno .. a nedohaduju se, reaguju na tvoje pismenka :-)
1) někteří výrobci dodávají/dodávali telefony s rootem
*** kteri? prosim uvest alespon jednoho normalniho bezneho vyrobce .. nenapsals, takze kecas :-)
2) kdyby jsi mi nenapsal, tak bys nevěděl, že jsem si tě zablokoval
*** staci kliknout na Nesouhlasim a blokaci poznam hned i bez psani cehokoli dalsiho
3) napsal si mi "Nevztekej se 16ko", takže mi neříkej, že jsi mi nenapsal ani čárku o tom, že je mi 16
*** 16ko, Jako Joseph16, je to kratsi .. me taky pisou Icko
... takze zase strela naprazdno .. a nedohaduju se, reaguju na tvoje pismenka :-)
Nahlásit

02. 01. 2017 v 17:05
Anonym

Prosím,nehádejte se a nespamujte :D
Nahlásit

Jasne mami .. ale my se nehadame, bracha si zacal :-)
Nahlásit

Například mobily od Xiaomi jsou rootlé.
Nahlásit

Nagisi, ale nikoli ty z oficialni distribuce, jinak by na to nebylo na netu tolik navodu, jak je rootnout :-) ze mel nejaky smeti z aliexpresu, to neni relevantni vzorek
Nahlásit

Josifku, a zes to nenapsal hned a cekals, za to napise nekdo jinej :-) xiaomi z oficialni dotribuce rootly nejsou, ted jsem vyndal jeden novej z krabice a kouk na nej :-)
Nahlásit

Ja si nezacal :-) tak sup sup rozdat minusy :-)
Nahlásit

No to možná ne, ale kolik náctiletých chce mobil, který nemá češtinu? To je hlavní důvod rootu této značky a proto na něm Pokemon GO nejede.
Nahlásit

A Comrade je jedním z těch, kvůli kterým je hra upravená a nejede na rootlých zařízeních. Byla vytvořena proto, aby vylákala mladé lidi ven a ne proto, aby ji lidi ojebávali z domova.
Nahlásit

Nagis: A mě už nebavilo, jak ta hra ojebává mě. Procházky po betoně mezi stovkama aut a lidí to mě opravdu moc nebere. O dovolené na chalupě jsem nachodil třeba i deset kilometrů, jenom abych chytil jednoho pokémona nebo se dostal k pokéstopu. Gym nebyl vůbec reálný.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.