Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jak fungují gay vztahy? Já to nechápu.

08. 01. 2017 v 13:22Off-line Anonym
Ahoj, nejsem gay, ale hrozně mě vždycky zajímalo, jak to mají gay kluci, tak jsem se tu zaregistroval, abych se mohl zeptat, protože žádného gaye osobně neznám a nemám kde jinde se zeptat.

Mám několik otázek.

1. Když chodí kluk s holkou, holka si může klukovi sednout na klín. Ale kluk klukovi asi těžko. :D Nechybí vám to?

2. A totohle souvisí s bodem 1. Holku můžete nosit v náruči, kdyby jste chtěli, ale kluka ne. Není to škoda?

3. Jak se rozhodne o tom, kde zasouvá a kdo se nechá? :D

4. Nejsou gay vztahy jen o sexu? Mají dva kluci spolu vůbec potřebu dělat nějakou romantiku? Protože mě to přijde docela zbytečné, když jde o dva kluky, ale možná je to jen můj názor.

5. Pokud se za ruce držíte, nemáte strach to udělat venku?

6. Co líbání venku?

Toto by mě zajímalo. Fakt :D
08. 01. 2017 v 13:31Off-line mr232  (29/178/79)
1. Moze to urobit, otazne je ci na verejnosti, to uz je na kazdom ako vlmi dokaze byt otvoreny na verejnosti :)

2. Preco by si nemohol kluka nosit v naruci? Mnoho chalanov je dostatocne silnych na to aby to urobili

3. Vzajomna dohoda, striedaju sa ... vzdy je to o komunikacii

4. Ja by som rad normlany vztah so vsetkym spojeny ako as ty s holkou

5. Ja ho mam, ale poznam par gayov ktory to kludne robia napr. v Prahe

6. POdobne ako bol 5
08. 01. 2017 v 13:32Off-line AintThatTheTruth  (29/-/-)
1. Proc by to jako neslo? LOL
2. Proc by to jako neslo? LOL
3. Asi dohodou.
4. Myslim ze nejsou ale sex mame lepsi rekl bych.
5. Ja se bojim akorad vysek, hmyzu a stari.
6. Myslim, ze kdyby se na verejnosti libalo vic lidi kteri se udajne miluji tak by svet byl hezci misto. Vzdy mne to zahreje u srdce kdyz vidim lasku ♥ :D Ale tady je tradice drzet hubu a krok, neupozornovat na sebe a co se doma navari to se doma sni takze opravdu zridka vidim par na kterym je videt, ze se fakt miluji :D
08. 01. 2017 v 13:41Off-line Anonym
Mr232: Děkuji za odpověď, jen pod dotaz, většinu odpovědí už chápu, ale něco mi furt není jasné
1. Ale jak to chcete provést? Klidně doma, ne venku?
2. A nevypadá to ale divně?

AintThatTheTruth: Velmi složité jméno :D No každopádně děkuji za odpověď, ale mám pár poddotazů.
1. A to vám tam nic nepřekáží? :D
2. No a kdo koho bude zvedat, hm? :D U holky+ kluk je to jasný, ale takhle ne :D
4. V čem máte lepší sex?
6. takže ty proti tomu nic nemáš?
08. 01. 2017 v 13:53Off-line AintThatTheTruth  (29/-/-)
Proboha zkusil sis sednout nekomu na klin nekdy? Prekazelo ti snad neco? LOL

No asi ten co to dokaze ne?

Prislo by mi roztomile, kdyby me borec chtel z nejakeho duvodu vzit do naruci LOL, jen by me mrzelo, ze bych mu to asi nebyl schopny oplatit jelikoz jsem maly a hubeny :(

Minimalne v tom, ze ho mame myslim si casteji nez spousta hetero paru. 2 borci budou vic kompatibilni v tom, jak moc chteji mit sex nez zenska a chlap.

A taky v tom, ze se nemusis strachovat, jestli budes mit neplanovany p******ty nebo ne ♥

Proc bych mel mit neco proti libani na verejnosti? Nejsem ani pruderni ani zakomplexovana buzna co se "nemusi predvadet" a ze je jich tu dost LOL.
08. 01. 2017 v 13:54Off-line igy  (38/173/81)
Zcela souhlasím s mr232.
Navíc doplním - "Nechybí vám to?" - jak nám může chybět něco, co jsme nezkusili? Nechybí tobě pasivní anální sex? Ručím ti za to, že je mnohem zajímavější než sezení na klíně ;)
08. 01. 2017 v 13:56Off-line Anonym
Igy: Já ale myslel, jestli vám nechybí sezení na klíně s klukem ne s holkou :D

A ne nechybí mi to. To fakt ani omylem.
08. 01. 2017 v 14:06Off-line Firedog  (23/175/70)
No, vzhledem k tomu, že se hodně kluků chová ke svým holkám dost hrubě a polovina manželství se rozvádí, by asi bylo lepší se zeptat: "Jak vůbec můžou fungovat hetero páry??" :D (Občas se snažím na tuhle otázku marně najít odpověď...)
08. 01. 2017 v 14:12Off-line Honuzia  (22/-/-)
1. Když jsem měl kluka normalne jsem mu seděl na kline
2. To samé jak 1 (nektere vztahy se ale boji k vůli okolí )
3. Každému se asi něco libi mě třeba je to jedno jestli jsem maminka nebo tatínek :)
4. Já jsem měl vztah založeny na romantiku a lásku ne jen sex , ale když si řekneš tak i heterosexuální vztah je v dnešní době jen o sexu
5. a 6. Každý to má jinak někdo se boji okolního světa a někomu je to třeba uplně jedno
08. 01. 2017 v 14:15Off-line Anonym
Honuzia...
1. A nebylo vám to nepříjemné?
2. A ty by jsi to udělal?
08. 01. 2017 v 14:29Off-line Honuzia  (22/-/-)
Nebylo to nepříjemné sice někteří čuměli , ale je to můj život a nemám se za co stydět
08. 01. 2017 v 17:38Off-line BussterX  (103/130/150)
Mám několik otázek pro heteráky.

1. Když chodí kluk s klukem, kluk si může klukovi sednout na klín, ale když má chuť může vzít kluka na klín. :D Nechybí vám to?

2. A tohle souvisí s bodem 1. kluka můžete nosit v náruči, a můžete se nechat od kluka nosit, kdyby jste chtěli, ale s holkou je to fádní. Není to škoda?

3. Jak se rozhodne o tom, kdo vyzvedne děti ze školky a kdo zajede pro tchýni? :D

4. Nejsou hetero vztahy jen o sexu? Mají kluk s holkou spolu vůbec potřebu dělat nějakou romantiku když se seznámí na zábavě nebo diskotéce a holka mu roztáhne nohy ve křoví za hospodou nebo na hajzlu? Protože mě to přijde docela zbytečné, ale možná je to jen můj názor.

5. Pokud se za ruce držíte, nemáte strach to udělat venku? Co když vás uvidí její manžel kterému ona s vámi zahýbá?

6. Co líbání venku? Nezdá se vám to příliš intimní, asi jako si na veřejnosti honit p**o?

Toto by mě zajímalo. Fakt :D
08. 01. 2017 v 23:54Off-line radomir  (40/183/75)
Busster opět velmi trefně pobavil :-D

Nicméně zpátky k dotazu od heterosexuála, posléze případně zvědavého heterosexuála, následně možná bisexuála a nakonec kovaného gaye :-D. Toto oslovení ber, prosím, s rezervou, ale mnohdy to tak bývá;-)...

1. Nechybí ani v nejmenším. Skutečně to není jen o nějakém nudném sezení na klíně:-D. V této oblasti se dá dělat spoustu zajímavějších věcí;-).

2. Škoda to není. Daleko více erotičtější je pro mě objetí provázené doteky těl a polibky, následované příslušnou fyziologickou reakcí v kalhotech na obou stranách - jestli víš, co tím mám na mysli :-D.

Ani své dívky jsem nijak významně nenosil v náručí, max v soukromí a spíš to bylo drobné poponesení. Samozřejmě dívka nesmí nabýt mamutích rozměrů viz mulit (https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?…). To by pak nebylo proveditelné:-D.

Osobně ani já nemám rád, když by mě někdo nosil (přítel ze začátku chtěl sem tam:-D, je holt korba, ale ta ztráta vlastní kontroly mi nebyla příjemná...)

3. Dohoda je možná na obou stranách. Co má kdo radši. Každopádně to není jen o pronikání do pozadí toho druhého. Existuje spousta dalších praktik. Např u nás se tato praktika neprovádí (přítel nechce - já to respektuji) a načali jsme 4. rok vztahu.

4. Není to jen o sexu. Romantika je důležitá všude. Rozhodně bych gay sex označil za daleko otevřenější a upřímnější a romantika je též upřímnější (žádné strojené záležitosti pouze na efekt).

Proč otevřenější? Protože dva kluci se úplně normálně domluví co a jak chtějí. Když někomu nevyhovuje tempo, otevřeně si to řeknou a jede se dál. Žádné dívčí náznaky, na které by člověk pomalu potřeboval dešifrovací přístroj Enigma :-D. Jelikož jsem pracoval v dívčím kolektivu, tak jsem i pak v pozici tzv. gay důvěrníka vyslechl kde co:-D a věřte, že lichotivě to mnohdy především pro pány s dlouhou vydrží nevycházelo (z borce za blbce raz dva :-D).

Zkrátka taková ta vzájemná přetvářka v sexu mi určitě nechybí. Příklad mého kamaráda, kdy si dovolil říct dotyčné, že tempo jejího kouření mu moc nevyhovuje a jestli by to mohla zkusit jinak... Nakonec to skončilo tím, že si kamarád udělal dobře sám, neboť přítomná dívčina se vyprovodila záhy sama, velmi se jí to dotklo:-D. Kdežto kluk se nechá ochotně nasměrovat (nikoli ve stylu: tudy do kun_dy :-D), tempo upravit avšak pak ta vzájemná komunikace...

Proč upřímnější? Protože jsem ještě neviděl kluka, který by předstíral ejakulaci jenom proto, aby mohl(a) věnovat pozornost něčemu jinému. Nic proti intenzivnímu prožitku, ale kluk nezačne vřískat aniž by se dole cokoliv dělo, či se k něčemu chýlilo :-D. (Celkově mi to vřískání v posteli nechybí.)

Lepší vzájemná komunikace ať už v sexu, nebo obecně větší kompatibilita. Chuť na sex kdykoliv:-D a to se taky počítá - teď to trochu možná zní, že je to jen o sexu, ale nebudeme si nalhávat, je to důležitá součást vztahu - není to však jen o něm...

Pro mě je toto daleko intenzivnější vztah, než kdy jsem měl s dívkami a rozhodně nejdelší (s dívkou maximálně rok - necelý, jinak vždy pár měsíců).

5., 6. Nemiliskoval jsem se tímto způsobem ani s dívkami, se kterými jsem chodil, takže nechybí. Nicméně, když měl můj milý studijní stáž v zahraničí, tak nadšení z toho, že se vidíme, přebilo to, že jsme byli na plném autobusovém nádraží a velké objetí bylo následováno opravdu pořádným vykousnutím se (navíc jsme pak oba museli maskovat, co se to stalo v kalhotech) a nikdo neřekl ani popel... Koukali, někteří se i usmáli a nebo si nás nevšímali... Ale obecně pro tyto veřejné projevy nejsem... Svou lásku nemám potřebu dokazovat před cizími lidmi, ani žádný mačo styl typu - tahle kočička je jenom moje (v tomto případě 190 cm vysoký kocourek:-D).

Tolik můj pohled na věc;-)
09. 01. 2017 v 00:10Off-line Jan1993  (31/-/-)
1. a 2. jsou odvislé od váhy partnera. Podobně je to ale v heterosexuálních vztazích přeci. Ty můžeš mít třeba 100 a ona jen 50, ale taky může mít 80, ne každá holka je tenká, takže je to už tězší poté...
3. Já neznám moc gayů, kterým by pasivní anální sex vadil, tak že by ho odmítali. Aktivní anál ale nejde třeba každému, do díry se jen přes bolest vejde penis 20+ a v análu platí heslo, když to bolí, tak to stopni, teda měl by, zdraví je na prvním místě.Také někomu prostě klesne, je to jiná díra, než vagína, což já jako bisexuál můžu posoudit...Takže to normálně komunikujeme, anál vyžaduje nějakou přípravu, takže často je spíš sváteční záležitostí. Nejběžnější je orál, vzájemné honění, taky asexuální milování, petting, nebo jak se jmenuje.
4. Přeci i kluci mají city, zamilovávají se. Tak je to i v heterosexuálních vztazích přeci. Tak je to samozřejmě i ve vztahu homosexuálů, muži jsou na sex obecně trochu více než ženy, takže mají homosexuálové asi trochu více sexu v průměru, ale sex je podmnožinou lásky, patří k tomu, jen pár jedinců na světě nemá potřebu sexu...Samozřejmostí jsou výlety, dovolené, sportovní aktivity, kultura, atd.
5 i 6. V zimě je tma již po půl páté odpoledne a trvá asi do půl páté ráno, takže máme 12 hodin ;-). Na veřejnosti při světle jsem to ještě nedělal, pokud nepočítám gay saunu...Ale většina lidí by to nejspíš neřešila. Pár čumilů by se možná podívalo, ale tak to je vždy.
Jinak jsi trochu trubka hochu, bez urážky. Gayové nejsou nějakou podivnou skvrnou společnosti, ale ve většině případů normální kluci, chlapi, kteří tak i uvažují. Jen se zamilovávají do mužů prostě. Je to dané genetikou a to se nedá změnit, jen potlačit a lhát tak každému a nejvíce sobě. Myslím, že i v tvém okolí jsou, jsem o tom prakticky přesvědčený, ale nejspíš na sebe nechtějí upozorňovat, aby si je ty a nebo podobní lidé neptali na milion věcí a nekoukali na ně jak na housky v krámě...
09. 01. 2017 v 00:23Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
No ty vole, to jsou všichni heteráci takhle negramotný, nebo je zvědavec unikát? :-D Některé otázky jsou WTF a na odpovědi těch normálních se nepotřebuješ chodit ptát na gay seznamku, k tomu stačí použít mozkovnu a logicky uvažovat. :-P
09. 01. 2017 v 00:59Off-line BussterX  (103/130/150)
Luku, je asi tisícčtyřistašestnáct lidských činností, které nechápu, nerozumím tomu proč je někdo dělá a jak můžou někoho bavit, mně to nebaví tak jak to může bavit někoho jiného, že... zvláštní... kdybych měl jít na každý server který se zabývá tou činností kterou nechápu a zřídit si tam profil a pokládat zvídavé otázky, zabralo by to dost času... je fakt podivné, že si někdo udělá profil na buznaseznamce jen proto že nechápe jak spolu buzici fungují a chce to zjistit osobně .. a hlavně, proč se heterosexuál tak moc o to zajímá... rozumí tomu, proč někdo staví modely lodí v láhvi a co ho na tom může bavit? jde na server stavitelů lodních miniatur ve flašce a ptá se jich tam jak jako tohle můžou dělat když jemu to připadá nepochopitelné? no asi ne... takže tazatel tady bude mít asi tak za rok v profilu EXPERIMENTUJÍCÍ HETEROSEXUÁL a bude m***t každej tejden s jiným chlapem v rámci experimentů... to je moje prognoza
09. 01. 2017 v 06:13Off-line Z.M.R.D  (50/181/80)
Zvídavou hrušku(zvědavec - pear) už tento web ujistil v tom, že je gay, ale lhát ho neodnaučil.:-)

Zvědavý je ten, který se rád dozvídá to, co se ho přímo netýká.
Zvídavý rád získává nové vědomosti, které ho vedou k poznání světa a sebe sama.
Rozdíl mezi nimi je v užití selského rozumu, tedy k***ického myšlení.:-)
09. 01. 2017 v 07:36Off-line sirEragon  (58/182/82)
Anonym (zvědavec) NOVÉ
Ahoj, nejsem gay, ale hrozně mě vždycky zajímalo, jak to mají gay kluci, tak jsem se tu zaregistroval.
Borec pobavil fakt není gay. To jako ja bych šel na hetero seznamku, zaregistroval se tam a napsal - ahoj nejsem heterák, ale zajímalo by mě jak to mají kluci v hetero vztahu.
09. 01. 2017 v 08:02Off-line colombo  (103/192/90)
Spíš to vypadá, jakoby autor tématu psal nějakou seminární práci, či něco podobného.
Nebo druhá (a častá) varianta - píše to buzna jako poleno a v převleku za heteráka se jen chce udělat zajímavým.
09. 01. 2017 v 10:02Off-line igni  (36/192/130)
Anonyme:
1. normalni, ano, muj ex mi normalne sedaval i na kline.
2. normalni, a ano, taky sem nosil obcas exe v naruci. (Ono nejde prece o holka/kluk, ale o fyzicke moznosti. Kdyz mas 80 kilo a tvoje holka bude mit 80, tak si taky moc nedokazu predstavi, tak ji nosis :D )
3. Podle toho kdo ma co rad. Nekdy na dohode. A castokrat ani k analu nemusi dojit a uspokojite se taky krasne.
4. Ne nemam strach a ano drzim.
5. Nesnasim kdyz si nekdo na verejnosti strka pomalu jazyk do krku, at je to kdokoliv a tak to ma plno mych znamych. Ale normalni pusu svemu klukovi klidne na varejnosti dam a nebojim se ani nestydim, neni proc.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload