Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Svědci Jehovovi a gayové

30. 04. 2013 v 22:55Off-line Anonym
Nazdar pánové... zajímalo by mně, co si o tom myslíte? Co když se stane, že člověk se narodí do rodiny, kteří vyznávají Jehovu a v pozdějších letech dospívání zjistíte, že jste gay. To vás budou "Starší" chtít napravit? Nebo vás vyloučí? Je to jenom pro můj osobní zájem, rád se zajímám o život v sektách. Děkuji všem za názory. (vím, že už se zde podobné téma řešilo)
30. 04. 2013 v 23:04Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Tak hlavně je jejich víra založená na úplnym nesmyslu, Bůh přece řekl, že už nebude zasahovat a oni se chtějí plně spoléhat na jeho zásahy.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
30. 04. 2013 v 23:15Off-line Melchi_Gabor  (29/192/87)
Budou se snažit změnit ho, tvrdit mu, že ho posedl ďábel, pekelný ještěr, nebo někdo v tom smyslu.
A když se jim to nepovede, tak ho vyloučí... Ale co takový člověk, který byl celý život v takové sektě bude najednou dělat bez ní, že... Takovéhle vyloučení se potom prakticky rovná vraždě - je bez kontaktů, rodiny, prostředků, jakýchkoli vazeb, zázemí, zkušeností s okolním světem...
30. 04. 2013 v 23:18Off-line Ligerisek  (36/172/62)
...sou jen dalším dílem ďábla
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
30. 04. 2013 v 23:23Off-line Ligerisek  (36/172/62)
...je to totéž jako chování teroristů, oni si myslí že se snaží o dobrou správnou věc, ale jejich činy sou jen dílem ďábla
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
30. 04. 2013 v 23:30Off-line TommyTheBlueFox  (39/-/-)
&Lige Ty se chováš taky jako terorista ... Furt se snažíš sabotovat každou diskuzi
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 12  Nahlásit
30. 04. 2013 v 23:33Off-line Ligerisek  (36/172/62)
TommyTheBlueFox: najdi si laskavě někoho jinýho, nemám zájem
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
01. 05. 2013 v 12:07Off-line Tien213  (42/-/-)
Dobre teoretici. takze ako gay ktory vyrastal od narodenia v silne praktizujucej rodine svedkov Jehovovych, pricom moj najstarsi brat je vysoko postaveny starsi z betelu, vam to objasnim. samozrejme homosexualita si nevybera a je rozsirena percentualne sietovo v populacii nevyhyba sa ani svedkom. ak sa nieco podobne stane existuju len dve moznosti. bud clen ostane single a v celibate, skratka sa nebude dopustat homosexualneho sexu alebo bude zo spolocenstva vyluceny. nikto daneho cloveka ale nepresviedca aby sa zmenil, vyliecil alebo ozenil. svedkovia neberu homosexualitu ako diabolsky vplyv alebo posadnutost. homesexualita sa u svedkov vnima skor ako tazky telesny defekt. akoby ste sa narodili bez noh. polutovania hodny ale plnohodnotny clen ktory pokial neprekracuje, neporusuje stanovene zakony je plnohodnotnym clenom. mozete byt kludne aj pedofil. podstatne je neporusovat bozie zakony praktizovanim zvratenosti.
01. 05. 2013 v 12:09Off-line Tien213  (42/-/-)
Akekolvek dalsie otazky na temu svedkovia Jehovovy zodpoviem postou.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 05. 2013 v 12:22Off-line Tien213  (42/-/-)
Este napisem svoj osobny nazor, postoj. svoju vlastnu homosexualitu vnimam ako nieco sice nemenne a ku mojmu telu pevne urcene ale rozhodne ako neprirodzene v porovnani z beznou populaciou. osobne som sa pokusal svoje telo ovladnut volou. snazil som sa byt normalny. existuju ludia ktory to dokazali. ja osobne som ale zlyhal a situaciu vnimam tak ze ma Boh nemoze milovat. som teda neschvaleny a nemam nadej na akukolvek odmenu po smrti. nijaka nebeska ani rajska nadej. nikto ma ale zo spolocenstva nevylucil ani sa ku mne nespraval zle. preto ze 1. nebol som pokrsteny a teda ani uznany plnohodnotnym clenom. kedze niesom pokrsteny nemozem byt ani vyluceny a ani pokarhany. 2. nikdy som nemal vo svojom dospelom zivote dobrovolny homosexualny styk. 3. nikomu som sa zatial nepriznal ;)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 05. 2013 v 12:31Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Tien213: Bůh nejvíce zkouší své nejmilovanější děti :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 05. 2013 v 12:37Off-line Ligerisek  (36/172/62)
A podívej se na život po smrti, k čemu je ti vůbec něaká (hetero) sexualita, když jsi nesmrtelný? Účelem heterosexuality je plodit děti, k čemu potom tak zarputile to je, když žádné děti mít nemusíš? K čemu děti, když vývoj je dokonán, bo se vyvíjíme jiným, než klasickým zvířecím způsobem? Nakonec bude heterosexualita za účelem rozmnožování přežitek a nakonec asi možná i sexualita jako taková?! V homosexualitě vidí defekt jen mluvící opové ;) Láska je prostě láska a každej si může dělat co chce, pokud tím nikomu neubližuje a to i sobě ;)

...a svím odpíráním si lásky si ubližuješ
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
01. 05. 2013 v 12:47Off-line Tien213  (42/-/-)
Plodenie deti v buducnosti by malo vyznam. vesmir je pekne velky a ludia nebudu pri vecnej dlzke zivota obyvat iba tuto malu planetku. preludnenie vesmiru je casovo tak extremne ze sa tym netreba zaoberat. laska je vyznamny cit ale dvaja muzi alebo dve zeny skutocne niesu telesne kompatibilni. ano ludia su vynachadzavy a je mnozstvo moznosti vzajomneho telesneho stimulovania ze riesenie sa samozrejme naslo. je ale velky rozdiel medzi ucelovym vyuzivanim objektu a jeho iba alternativnym uzitim. technicky ak by slo o velku lasku medzi individualnymi jedincami Boh by mal urcite moznosti telesneho pozmenenia ludskeho tela do optimalnejsieho stavu. samozrejme nieje to nevyhnutne kedze laska je aj o prisposobeni sa.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 05. 2013 v 13:13Off-line Ligerisek  (36/172/62)
To že sou 2 jedinci stejnýho pohlaví je při plození dětí překážkou jen pro zvířata (a eště k tomu né všechna) a né skutečné lidi. Myslíš, že mě se bude chtít celý věky kejsnout jenom na jedný planetě?! O.o Minimálně tu máme Venuši pro terraformaci a možná i Mars, nemluvě o Mélčný dráze a zbytku Vesmíru. Já sem napsal, že děti mít nebudeme muset, protože se už budeme geneticky vyvíjet mi sami, takže generační vývoj jako u zvířat už nebude potřeba (nehledě na to, že je děsně pomalej). Sám sem měl vizi, najednou se mi v hlavě objevil obraz jak sedím v houpacím křesle, na sobě něco jako měl Ježíš ve filmu Bible – Apokalypsa, v náruči držím naše dítě, za mnou vlaje ve větru záclona od balkónu a do dveří vcházel můj muž, na sobě něco co připomínalo pánskej kroj a to v mém vysněném domě, docela dost mě to vzalo :'-) Takže děti mít budeme, jenom nebude takovej tlak jako teď, kdy člověk může kdykoli umřít (třeba na ulici tě přejede auto) a to, že máme pouhých pár desítek let života :-)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
01. 05. 2013 v 13:35Off-line SpeedLimit  (28/173/52)
Proti těmhle maníkům mám odpor, protože pokud dobře vím, odmítají transfúzi, takže bych kvůli nim v klidu vykrvácel: třeba po autonehodě, jen abych se jim nezneuctil... pohoda :-D
Se svými názory pandemizují (v drtivé většině případů neúspěšně) okolí a praktikami pomalu připomínají symbiózu náboženských horlivců, pojišťovacích agentů a "šmejdů" z předváděček (protože se snaží dobýt především seniorské vědomí)... chodí to od domu k domu, paneláku k paneláku, bytu k bytu... s posledním výtiskem Strážných věží a s Biblí v podpáždí klepají trpělivě na dveře
Většinou jsou to staré dámy v naprosto šíleném oblečení a s ještě šílenějším fanatismem v mozku... nešťastné vdovy, které nic lepšího nemají na práci... alespoň tak je vnímá maloměstský kluk ;-)
Doufám, že to naše mladá generace bude ignorovat a jednou tu blbost svým nezájmem vymaže z povrchu zemského :-P
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 05. 2013 v 14:08Off-line Tien213  (42/-/-)
Tak bod za bodom.
1. kazdy mesiac su medializovane pripady nakazenia hiv a spol krvnou transfuziou. kedy si naposledy pocul o svedkovy ktory umrel pre nepodanie transfuzie? dva pripady celosvetovo do roka! v pripade nehod sa da pouzit viac ako 20 umelych krvnych nahrazok! tu je problem len v tom ze poistovne nechcu platit nahrazky lebo su drahsie ako krv!
2. ohladom veku v zboroch viem osobne povedat ze minimalne v bratislave ale aj na medzinarodnych zjazdoch na ktorych som bol osobne je vadsina clenov v mladom veku.
3. pokial sa nepodary vedeckotechnicky uplne vyvratit existenciu cohokolvek bozskeho, ludia budu stale hladat Boha.

ja osobne som vseobecne rozhladeny. precital som bibliu, tripitaku, talmud aj koran. kazda obsahuje kvalitne myslienky ale snad aj pre krajinu (sk) v ktorej je krestanstvo najrozsirenejsou volbou veriacich som si ako svoju vieru vybral krestanstvo. v samotnom krestanstve je ale velmi velky vyber roznych smerov a siekt. nepoznam ale inu volbu skutocne uvazujucich a nielen slepo veriacich krestanov. mne nestaci co povie pan farar. nechcem len slepo ve*** a pocuvat. sam chcem najst v biblii co potrebujem vediet. este som sa mohol pridat ku mormonom ale nedokazem prijat ako velmi preferuju ich vlastnu knihu ktora ma len cez sto rokov, pred povodnymi 2000rokov starymi textami ktorych autenticita bola ciastocne potvrdena zvytkami od mrtveho mora. tiez si nemyslim ze jezis nieco riesil v amerike pred sto rokmi ;)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 05. 2013 v 14:14Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Hateři tohle už přeháníte, tady de o vážnou věc! Opice!
01. 05. 2013 v 14:17Off-line Tien213  (42/-/-)
Len pripomeniem ze niesom pokrsteny, niesom clen, nepraktizujem ani nemam potrebu prezentovat danu vieru! tiez ale niesom zatrpknuty a minimalne mam potrebu ujasnit umelo rozsirovane famy. osobne by ma zaujimalo ci famy vznikaju pre uzavrenost spolocenstva alebo je to cielena objednavka ci len reakcia na obtazujucu kazatelsku cinnost. nenavisti ohladom svedkov som si na skolach uzil az az..
01. 05. 2013 v 14:19Off-line Ligerisek  (36/172/62)
1. všude je něaký nebezpečí selhání lidského faktoru, transfůze krve je jenom jedním z mnoha, lidi i umíraj na banální oprace jako je slepák, bo trhání mandlí, tomu se člověk prostě nevyhne...
2. tolik mladých zbloudilých duší :-( je mi jich hrozně líto :'-(
3. Bůh sou asi mimozemšťani
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
01. 05. 2013 v 15:05Off-line Tien213  (42/-/-)
Ano :) svojho casu som sa venoval kazatelskej cinnosti a stretol som dost ludi ktory sa neprejavovali ako ludia :) ale vadsina stale dokaze slusne povedat nemam zaujem.
01. 05. 2013 v 15:19Off-line Ligerisek  (36/172/62)
SpeedLimit: ne, správný přístup je jim ukázat, co je v jejich víře špatně ;-) To co popisuješ bych čekal spíš od jinýho druhu záporáků :-(
Záporáků sou 2 druhy, jedni sou prostě zlí a ti druzí pouze pomýlení a těm pomýleným je třeba ukázat správnou cestu ;-)

Tien213: myslím, že teď se věnuju tak trochu kazatelské činnosti :-))
01. 05. 2013 v 15:38Off-line Tien213  (42/-/-)
Ak pripustime samotnu existenciu Boha a teda vieru nepopierame ako taku, co je este spatne (zle) u svedkov?
1. kazanie do bytov, domov. suhlasim, moj osobny nazor je ze kto ma zaujem sam sa pristavy pri svedkoch ktory sa prezentuju na verejnych priestranstvach a informuje sa.
2. neprijimanie krve. dany tolko zvyraznovany problem ma alternativne riesenia. tak kde je problem. krvna nahrazka nahradza krvne funkcie do casu kym ich lieciace sa telo neabsorbuje a samotnu krv nedoplni. ja osobne by som nechcel krvnu transfuziu uz len preto ze je to cast tela ineho cloveka a prechadzala by celou mojou bytostou. desive.
3. zabijanie casu venovanim sa uctievaniu, vzdelavaniu. je to osobna vec ako kto zabija svoj zivotny cas a comu sa kto venuje.
4. viera v nespravnu nauku. pokial poznas lepsiu alternativu daj mi vediet. ja som zvedavy clovek. su ludia ktory napriklad veria urcitym politikom. je to ich vec.
01. 05. 2013 v 16:16Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Já sám se považuju za křesťana. Ale všechno se taky musí brát se zdravym selskym rozumem. Zatim sem lenom asi v půlce Starýho zákona a musim říct, že třeba takovej Levicitus mi přijde plnej nesmyslů hodných pana Monka. Takže to že tam je lehávání muže s mužem jako se ženou je ohavnost beru s rezervou, nehledě, že mě osobně to vyzní jako lehávání 2 hetero mužů, což mě osobně nechutný přijde. Prostě některý/mnohý části Bible sou buďto špatně vykládaný, bo sou úmyslně pokřivený, přeci lenom to sou 2-3000 let a eště k tomu Doba temna, takže tomu, že je Bible úplně přesná, bez jakýkoliv úpravy, se dá jenom těžko věřit.
01. 05. 2013 v 16:24Off-line Tien213  (42/-/-)
Ze by sa mala biblia brat doslovne to nikto netvrdi. biblia je plna podobenstiev. niektore veci su ale vyslovene jasne uvedene a uvedenim zasad vo viacerych knihach sa odhaluje ich pravy vyznam. desatoro je ale klasika toho sa treba drzat samozrejme zdravym rozumom. ludia velmi dobre vedia co je dobre a co zle >:) len sa radi vyhovaraju..
01. 05. 2013 v 16:25Off-line Ivan.ch  (33/170/70)
Tuk tuk.
kdo tam?
svedci jehovovi.
a co chcete?
popovidat si.
a kolik vas je?
2.
tak si popovidejte...:D
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
01. 05. 2013 v 16:27Off-line Tien213  (42/-/-)
Klasika
01. 05. 2013 v 18:31Off-line Tien213  (42/-/-)
Ee aky je vlastne rozdiel medzi neveriacim clovekom a ateistom? :)
01. 05. 2013 v 18:48Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Za to, že se z náboženství stalo zlo můžou jenom lidi, i Islám byl původně náboženstvím lásky a homosexualita běžná a brána jako něco zcela normálního a teď islamističtí radikálové někoho ubijí k smrti jenom za podezření z homosexuality.
01. 05. 2013 v 19:16Off-line Tien213  (42/-/-)
Ludia su zlo. to je presne..
01. 05. 2013 v 22:03Off-line Ligerisek  (36/172/62)
02. 05. 2013 v 15:55Off-line Tien213  (42/-/-)
Radsej slepo ve*** v boha ako v cloveka! Clovek, cloveku katem!
02. 05. 2013 v 18:10Off-line Tien213  (42/-/-)
Preto ze som sociopat. cely moj zivot mi ludia ublizovali. som bezmocny clovek. preto by ma potesilo ak by existoval Boh ktory by znicil zlych ludi. :)
to ze umriem aj ja beriem ako samozrejmost ale ak umrie par dobrych ludi spolu z mnozstvom zlych je to stale dobry obchod..
03. 05. 2013 v 14:17Off-line Tien213  (42/-/-)
Chces par textov z biblie alebo moj osobny nazor?
Kto je dobry clovek? Pouzijem najtradicnejsiu formulku ktora sa vyskytuje ako v biblii tak v korane aj talmude, dokonca aj v chamurapiho zakonniku! V urcitych obmenach sa definicia dobreho clveka nachadza vo vsetkych ludskych posvatnych textoch. Zlate pravidlo!!!
Minimalna verzia znie - "Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim."
Mnou uznava verzia znie - Lukas 6:31 A ako chcete, aby ľudia robili vám, tak robte aj vy im.
alebo aj - Matus 7:12 Teda všetko, čo chcete, aby vám ľudia robili, musíte takisto robiť im; to je skutočne význam Zákona a Prorokov.
Text sa meni preklad od prekladu ale myslienka je stale jasna. Kto nenavidi vsetko jehovisticke nech kludne pouzije rohackov preklad.
03. 05. 2013 v 14:21Off-line Tien213  (42/-/-)
Moze sa zdat ze je jedno to slovicko - nechces, necin alebo chces, cin ale nieje to tak. Dobry ludia by si maly navzajom pomahat. Preto uznavam skor verziu - ako chcete aby ludia robili vam, tak robte aj vy im. Mam to v zivote vyskusane ze to funguje. Nieje nic lepsie ako si priatelov zaviazat pomocov.
13. 05. 2015 v 07:53Off-line italiano.gento1  (25/-/-)
V podstatě to funguje jako sex před manželstvím, kdo nevstoupil do manželství musí odolávat smilstvu a stejně tak pokud je někdo gay a odolává svým touhám, může byt svědek (svedci se řídí podle textu "muži kteří leží s muži nezdědi bozi království") a jsou i tací kteří to opravdu zvládnou a jsou svědky stejně tak jako jsou tam ti co nikdy nebyli v manzelstvi...
13. 05. 2015 v 08:24Off-line vegantronic  (38/186/77)
Tak mě se osvědčilo říct "svědkům", že jsem gay jako dobrá odpálkovací metoda. Tím většinou konverzace s nimi končí :-)
13. 05. 2015 v 18:26Off-line esthetique  (41/-/-)
LIGERISEK&TIEN:
nejbližší PLANETA (KTERÁ MOŽNÁ! JE JEN TROCHU OBYVATELNÁ) je tak daleko, že pokud se lidstvo nenaučí rušit gravitaci, nikdy se tam nedostane...
a ovládat gravitaci, to je pěkně tvrdej oříšek i pro Boha samotnýho, pánové...
HUH HUH HUH HUH
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload