Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Má mě rád, nebo ne?

18. 03. 2017 v 23:24Off-line Followers  (32/-/-)
Ahoj,

mám dotaz.
Poznal jsem kluka, který je naprosto dokonalý, akorát nám to zprvu moc nevyšlo. Skončilo to totální hádkou a rozchodem.

Všude si mě zablokoval, neodpovídá, nereaguje.

Dost často chodím kolem jeho práce, a občas přes kolegyni mu zanesu oběd, nebo svačinu. Osobně si vždy ukážeme fakáče a kyselý obličej.
Ale dle mých informací nepřímo se zajímá s kým se scházím, občas mi navštíví profil, říká vše o mě jeho kolegyním.

Zkrátka oficiálně se půl roku nebavíme, a přitom kolem sebe furt brousíme, vzhledem k tomu, že si myslím, že on mě má pořád rád, jen je naštvaný kvůli té hádce tak se snaží držet stranou... a díky tomu, že se mu vnucuji, tak mě ignoruje, ale když mu dlouho nepíšu, nebo se začnu s někým scházet, najednou začne nenápadně se připomínat on.

Co mám dělat, mám trucovat a čekat až se ozve úplně, nebo se na to už vykašlat? Mám totiž pocit, že na drsňáka si hraje jen v mé přítomnosti, ale sám mě má rád, protože nikoho nehledá a tak...
18. 03. 2017 v 23:26Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Tady pomůže jen jedno - prostě si to vyříkat jako chlapi. Promluvte si někde v klidu, kde vás nebude nikdo rušit, a vyjasněte si to.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 03. 2017 v 23:44Off-line Followers  (32/-/-)
Prave, ze to bylo moc hezke, moc hezke schuzky, prochazky a tak. Usporadal jsem nam po 14 dnech vylet na hory, vse melo byt perfektni, zacal se kroutit, ze ne.. ja to neustal opil jsem se, udelal jsem scenu, pak mu rekl ze se nedivim, ze ho jeho p***el opustil a zacal uzivat drogy, kdyz se tak chova a bohuzel tohle pro neho byla kapka, protoze p***el pro nej byl tehdy vsim, ale ja v te zlosti, proste to pustil ven.. a pak jsem na neho nalehal s omluvou, neustale hadky po netu.. omluvy prave uz neakceptuje, nereaguje, rekl mi, ze se mnou nechce uz nic mic. Ale kdyz ho vzdy vidim, je videt, ze ho to proste trapi, a i jeho kolegyne, kterou si proste vytahnu ven, a mluvim s ni mi sdeli, ze on me rad mel, a ze i ho to asi fakt stve a oba se trapime, ale diky tomu, ze se proste boji, ze se to bude apakovat, mi nechce dat druhou sanci, nechci se mnou komunikovat, a dokonce nedavno mi sam napsal, zacal slusne komunikovat asi po desate slusne vete napsal, ze si to rozmyslel a zase psat prestal.. proste jen je hrdy a boji se zaroven, na druhou stranu je videt ze on by moc chtel.. ale me to neprizna, a promluvit si s nim o tom nemuzu, tak nevim, zda ho v tom mam taky nechat vykoupat a hrat si na "stastneho" abych mu zacal chybet a on prilezl nebo uz teto hry nechame, a musim odejit.. ale je pruser, ze to je kluk po nekolika letech, kteremu jsem chtel byt i verny :( a silene me to k nemu tahne..
18. 03. 2017 v 23:48Off-line Followers  (32/-/-)
Ono je to tezky, zase se bojim, ze mi ho nikdo ukradne :/ a on je vazny typ, kdyz si s nim nekdo zacne, tak on umi vytrvat.. takze bych se s nim mohl rozloucit nadobro
19. 03. 2017 v 00:09Off-line i8051  (53/184/97)
"Všude si mě zablokoval, neodpovídá, nereaguje" + "Osobně si vždy ukážeme fakáče a kyselý obličej" = vykasli se na to, tohle by mezi vama bylo uz naporad jako casovana bomba :-) .. neprijde mi z popisu, ze by byl nejakej extra dokonalej, pokud samozrejme dokonalosti nemyslis hladkou p***lku :-) .. ja treba vidim dokonalost v tom, ze se druhej umi chovat jako chlap a uprimne rict, co se deje a jak to vidi .. a taky se umi omluvit, kdyz neco posere a tu omluvu (treba i po malym remcani) prijmout .. :-)
19. 03. 2017 v 00:18Off-line Followers  (32/-/-)
On je prave dokonaly v tom, ze je verny, nechodi do podniku a pod.. proste opravdu super kluk, rad pomaha lidem a tak.. a proto o neho stale stojim
19. 03. 2017 v 00:20Off-line i8051  (53/184/97)
Jo to jsou fajn indicie, v tom ti naprosto rozumim .. ale chce to jeste tu posledni a to je bejt nad veci a umet spolu slusne fungovat, protoze jestli se tohle deje po 14ti dnech, tak je naprosto nepredstavitelny resit jiny problemy v budoucnosti :-)
19. 03. 2017 v 18:53Off-line Majgo  (44/166/71)
Napis mu spravu ze sa snim potrebujes porozpravat a niekam ho pozvi kde vas nebude nikto rusit a povec mu to co citis,ked je treba sa ospravedln a ze si to tak nemyslel.Ak by to pozvanie ignoroval alebo by ti napisal ze nema zaujem sa stretnut tak ti ostava uz len jedno a to naneho zabudnut(aj ked to nieje lahke) a hladat niekoho ineho.Ak sa snim aj niekde stretnes a ukaze ti fakera,alebo nieco tak to ignoruj a usmej sa.A ked pojdes von s jeho kamaratkou/koleginou a budeti onom rozpravat tak ju zastav a povec jej ze to nechces vediet on sa to odnej urcite dozvie a ked zisti ze sa nezaujimas tak mu hadam dopne a sam sa ozve.
19. 03. 2017 v 23:10Off-line Followers  (32/-/-)
No, ma to pokracovani. Domluvil jsem se s jeho kolegynkama, ze na neho opravdu zapomenu, on sebral odvahu, driv ani to ne.. a prisel me zjebat, co tam delam.. ale bylo v ocich videt ze ho to mrzi. Opravdu jsem se tehdy k nemu nezachoval dobre, proto ma duvod byt nastvany a takhle se chovat, ale mam pocit ze ho to uvnitr zere. Protoze dneska jsem si povidal s jeho kolegyni a ja ji ukazoval kam jsem chodil s nim na drinky posedet, a ona ze to vi, ze tam s nim byla vcera a on povidel "dej si palavu, tu si tu vzdy daval Kuba, a moc mu chutnala" proste jako by me mel rad, dneska jsem ji koupil take kafe, moc dobre videl, ze je ode me, to kafe ji vzal a vypil ho on.. proste .. mam pocit, ze uvnitr me mu chybim.. ale za to jaky jsem byl i***t se proste boji to zkusit znova a proto si hraje na drsnaka, aby vypadal, ze o me vazne nestoji, on by pry se mnou mluvit i chtel, mozna to i zkusil dle kolegynek, ale boji se, ze se to bude opakovat..
20. 03. 2017 v 01:45Off-line Majgo  (44/166/71)
Ked to tak zoberes tak v kazdom vstahu su nejake hadky ci uz male alebo velke a vzdy sa to da vyriesit(udob*** sa).Ty si sa knemu nezachoval dobre,ale snazis sa to odcinit on to vidi a sam sa sprava (s prepacenim)ako i***t s stazuje to miesto toho aby to ulahcil vam obom.Proste mu daj nejako vediet ze ta to mrzi a ze sa nemusi bat ze uz sa to nebude opakovat a proste ze ty si spravil vsetko preto aby ste sa pomerili ale ze uz mas toho dost ze sa dalej vnucovat nebudes ze teraz je na rade on lebo vidis nanom ze mu to nie je jedno.
20. 03. 2017 v 13:04Off-line i8051  (53/184/97)
Pocity, co z toho mas, jsou sice fajn, ale realita byva uplne jina, tak se na ni priprav :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload