Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Líbí se vám youtuber Mikiboye?

30. 03. 2017 v 23:11Off-line Anonym
Ahoj jak se vám líbí ty videa toho Mikiboye jak vyjebává s těma policajtama?
31. 03. 2017 v 16:45Off-line RavenFox  (35/175/91)
Nelíbí, je to i***t. Díky tomuhle člověku začnou děcka jezdit na modrý majáky a řidiči tim pádem nebudou mít k modrým světlům respekt. IZS pujde do řitě.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
31. 03. 2017 v 22:15Off-line david1055  (30/168/55)
Ano ale vše má svoje hranice
01. 04. 2017 v 22:53Off-line Anonym
No ale prochazi mu to
02. 04. 2017 v 12:07Off-line gehar  (25/175/74)
Řekl bych že na osobu Mike je hodně názorů, první věc, kterou by si měl člověk uvědomit, že jedna věc je marketingová tvář a druhá je z osobního života.Strašně se bavím nad tím jak ho plno lidí odsuzuje ikdyž by ve finále dělali to stejné co on :D být na jeho místě. Prostě dělá to co ho baví a dosti lidem co nejsou jak stroje a to že i tady je vás většina tahá s přestupků, které děláme všichni děnně a jsou nesmyslně pokutovány. (krásný příklad parkování)

RavenFox - co se týče modrých majáků, mám ho na všech 16cti autech které jsou psány na mou firmua používám je denně. Nejspíše sám nebudeš úplně inteligentní, jelikož záleží na využití modrého majáku. Mike ukázal, jak obejít zákon a a na každém z nás je, jakým způsobem to využijeme. Zkráceně, když seš ču*ák a budeš si myslet že s modrým majákem můžeš všechno, tak běž k policii protože u nich si to většina myslí:D , když nejsi ču*ák, tak ho využiješ inteligentně a neuškodíš tím nikomu:D" takže když si neumíš vychovat dítě nebo je mentálně zaostalé tak ho zbav svéprávnosti a nebde problém- takže vina je ze strany spotřebitele ve výkladu dané skutečnosti.

Závěrem bych dodal že v tomto fandím, že není ovce jako dalších 90% populace ČR :D :D

ještě s vrátím k jízdě na majáku, to že jsi vidět když jedeš ryche je fajn, a pokud jezdíš rychle ale s mozkem tak jsi bezpečnější pro provoz, než rozvrzaná m***a jedoucí 30 :D, hezký den :D
02. 04. 2017 v 17:56Off-line Anonym
A vydělává hromadu peněz
02. 04. 2017 v 18:42Off-line igy  (38/173/81)
Naprosto typická otázka - co bylo dřív? Slepice nebo vejce? Drzí školáci nebo neschopné učitelky? K****ni ponižující měšťáky nebo městká policie plná neschopných lidí? Protože kdo normální by nedneska šel učit nebo dělat měšťáky, když se pak musí vypořádávat s takovýma k****nama jako Mike nebo gebar?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
02. 04. 2017 v 20:09Off-line Anonym
Je nedotknutelnej
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
02. 04. 2017 v 20:12Off-line gehar  (25/175/74)
No , řekl bych že městská se ponižuje sama svým chováním, navíc mi řekni, proč tedy jak mi tak mikovi dookola stát vyplácí peníze za vyhrané jedání ? :D

Městskou naučí základ a hlavně problém je, že jsou placeni podle pokut, smůla pro ně je že když nejsi koko* co nezná zákony a nezaplatíš každou p**o*inu protože měšťák řekl a já se mám posrat ? :D platím obří daně proto abych živil nepřozzpůsobivé a pak tyhle nemehla a nekončil bych u městských strážníků :D
Navíc , když jsm takový k****n, tak koukni na desky soudů, včetně nejvyššího na vypsané soudní řízení a řekl bych že nejsme 2 v ČR.

Igy chápu, že je ti 31, možná více a proto chápu že když bych byl měšťák a řval po tobě čur*ku choď na zelenou a máš to za 500 tak ještě poděkuješ- a tady se kartka obrací drzý školák to dotáhne dále, protože je schpen se vbouřit proti systému kdežto standartní žák, bude v 90% hovno co pluje s davem bez názoru. Koukni se ty blbe na to kolik lidí, např jako mike se zákládním vzděláním vede obří firmy a funguje jim to a pak se skoč zeptat na pracák kolik tam mají premiantů :D

A k tvémů dalšímu dotazu Igy, kdyby měšTˇák neměl měsíčně 10tinu toho co já, tak bych určitě měšťáka šel dělat bez jakéhokoli problému, a prospíval by, jelikož bych si nenechal narat na hlavu od 20ti letého z**da, co prodává drogy apod. určitě bych neřešil parkování (mimochodem u mě už je to přetalo bavit)

a k závěru ti dám krásný příklad, mám kus od domu MŠ (mateřskou skolku ) a několikrát jsem těsně u ní viděl stát nalepené auto (je to k ni cca 70m chodníku) asi měsíc zpátky jsem u vozidla vymr*dal (jak říkáš ty) hned se dvěmi hlídkami, jelikož chtěli po mamince která tam jezdila pro dvě děti, z toho obě zaostalé plnou sazbu a to ještě za nějaké slovní spojení které každý kdo prošel ZŠ nevymyslí. Tímto zdravím všechny měšt´áky a jelikož i na úřadech jsou čuráci a u statních to není jiné no a doufám že vás nevzdělaných poták víc, aych mohl letět zase někam na ototčku a nebo měsíc popíjet drinky na floridě :D děkuji

PS: Mikovi pomohl otec, já si ve vybudoval sám než tu začneš brečet tak já pomáhám rodičlm, ne oni mi :D
03. 04. 2017 v 19:20Off-line igy  (38/173/81)
Gebar - kdyby mi nadával, tak se samozřejmě nedám. Pokud ale spáchám přestupek, tak ho zaplatím. To je základ všeho, jinak přijde anarchie.
Ty i Mike jste asi schopní obchodníci, to vám neberu. Ale nejste nadlidi, kteří mají nárok si zákony a předpisy vykládat podle svého a když vám něco nesedí, tak to prostě ignoroval. A pak se vykrucovat pomocí drzosti až sprostosti a různých právních kliček.
Jo, k těm soudům - super, gratuluju, je úžasný úspěch umět zahlcovat soudy právními kličkami jen aby ses vyhnul pokutě, která by měla být podle popisu tvého platu pod tvou rozlišovací schopnost.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload