Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Miluju ho

06. 04. 2017 v 09:22Off-line Anonym
Ahoj chlapy. Chtěl bych Vám sdělit svůj příběh a tak trochu poprosit o radu...
Zhruba před týdnem jsem potkal na jedné seznamce chlapa jménem Daniel. Bydlíme od sebe 17 kilometrů a tak jsme se domluvili, že se večer sejdeme za účelem sexu. Řeknu Vám, že to byl snad nejkrásnější večer jaký jsem kdy zažil. Řekl mi, že krásně voním a že jsem úžasný... no a já se do něho zamiloval. Po setkání jsme si neustále psali sms zprávy a já byl v sedmém nebi. Na druhý den v noci mě vzbudila sms... když jsem se podíval na mobil měl jsem tam od něho asi 6 zpráv typu že mu chybím, že se chce mazlit atd... Bylo to tak krásné...nikdy mi nikdo nepsal tak hezké věci. Od té doby ale dělá mrtvého brouka. Několikrát jsem se pokusil o další setkání s ním... vždycky se ale vymluvil, že ho bolí hlava a nebo že mu není dobře. Tak jsem se jeden večer naštval a jel jsem na místo kde jsme se setkali. Když jsem dorazil napsal jsem mu sms, že jsem na našem místě a že jestli mu na mě záleží tak dorazí taky... bohužel nedorazil a tak v slzách jsem mu napsal co k němu cítím. Odpověděl mi, že si o tom osobně promluvíme v úterý a dodal, že on vážnou známost nechce a že mi to i říkal. Bohužel ani v úterý na setkání nedošlo a já jsem z toho úplně v háji. Pořád mi píše, že má zájem se semnou potkávat atd... Napsal mi taky, že mu nikdy žádný vztah nevyšel a proto už žádnou vážnou známost nechce (údajně kvůli jeho časové disfunkci). Daniel totiž pracuje pro O2, má vlastní hospodu a ještě rozváží nějaké zboží.

Myslíte si, že je to opravdu kvůli jeho práci? Že na mě tak kašle? Co mám dělat? Prosím poradí mi někdo jak na něho? Aby si mě víc všímal? Už mě nebaví se neustále ponižovat tím jak mu píšu sms, že mi chybí a on na to ani neodpoví...

Děkuju za odpovědi
06. 04. 2017 v 09:40Off-line igni  (36/192/130)
Jestli hledas nekoho, kdo pro tebe dostupny, pro koho budes vzdy na prvnim miste, tak at je to kvuli praci nebo kvuli necemu jinemu, on ocividne neni chlap pro tebe.
06. 04. 2017 v 10:08Off-line Bluefox  (37/198/93)
Takže ... psali jste si týden, jednou se sešli, vyměnili pár zpráv z příjemného večera a pak začlo nahánění? Taky bych asi na jeho místě trochu vycouval.
06. 04. 2017 v 10:17Off-line pauxi  (50/178/79)
Na prvním rande jste měli sex, pro něj to byl lov , ulovil a jde dál , vztah se začíná jinak. Neslyšel jsem, že by kluk poznal babu ten večer ji ojel a byla z toho láska až do smrti, to snad se od k***y čekat nedá
06. 04. 2017 v 10:27Off-line Anonym
Domluvili jsme se pouze na sexu. Jenže u mě se z toho vyklubalo něco víc. Ani jeden jsme to nechtěli jinak. Hlavě a srdci prostě neporučíš ikdyž chceš... A to mi věřte, že chci! Jsem z toho úplně na prášky.
Takže co mám dělat? Stáhnout se někam dozadu a čekat jestli se ozve?
06. 04. 2017 v 10:37Off-line pauxi  (50/178/79)
Stáhni se určitě a ulož si ty hezké okamžiky na dny , kdy ti bude mizerně, nic víc nečekej , píšu ti to , jak to je , upřímě
06. 04. 2017 v 10:39Off-line Ingoline  (103/-/-)
Čekat můžeš, ale myslím že zbytečně. Realita je někdy tvrdá , je to tak :-(
06. 04. 2017 v 10:47Off-line Anonym
Slíbil mi několikrát, že se určitě ozve a že se budeme vidat pokud o to budu stat. Pise takove divne věty pořád...proto tomu nerozumím
06. 04. 2017 v 11:03Off-line Ingoline  (103/-/-)
Honzo, jde mu jen o sex a ne o vztah , ale je to jen můj názor
06. 04. 2017 v 12:23Off-line ivanec123  (49/173/80)
Honzo napiš mě jsem na tom stejně jako ty a probereme to.
06. 04. 2017 v 12:28Off-line rati  (32/183/85)
Nedomlouvej si sex na jednu noc, když na to nemáš koule :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 04. 2017 v 13:08Off-line Anonym
Tím chceš říct jako co? Klidně se ti může stát to samé a pak budeš rád za každou radu a pomoc
06. 04. 2017 v 13:17Off-line rati  (32/183/85)
Tím chci říct, že sex na jednu noc znamená přesně sex na jednu noc. Trochu si pohrál s tvojí pěknou p***lkou. Kdyby si byl fakt dobrej, možná by se to protáhlo na sex na více nocí. Proč plakat pro chlapce, který nemá zájem. Ten pocit, co teď zažíváš, ten kámen v žaludku má právě teď spousta lidí. Asi si jen špatně pochopil termín sex na jednu noc.
06. 04. 2017 v 14:29Off-line Majgo  (45/166/71)
Anonym (Honza) proste mu nepis neozyvaj sa mu neodpovedaj mu na spravy a potom sa mozno uvedomi ze mu bolo stebov dobre a pride zatebov.Ty sa snaz nato nemysliet aj ked to bude preteba tazke.
07. 04. 2017 v 10:19Off-line Anonym
Jo to hrozně těžké...pořád na něho myslím... :(
07. 04. 2017 v 11:32Off-line Charles2300  (32/183/92)
Z toho si nic nedelej..ja tebe taky :D
07. 04. 2017 v 11:37Off-line Anonym
Na to jsem čekal...až tady napíše nějaký chytrák jako jsi ty! Nechápu takové lidi....
07. 04. 2017 v 12:10Off-line Martin.19  (27/-/-)
Honzo, bohužel, asi je to ten případ, kdy si chtěl užít a nečekal, že z toho něco bude... Je to těžké, ale zkus se nadechnout a jít dál. Nepiš mu, třeba ti napíše. Jenom to chce trpělivost a čas.
07. 04. 2017 v 12:18Off-line Anonym
Martin.19 děkuju za reakci. Psal mi, že se chce setkávat dál...asi jsem udělal chybu v tom, že jsem mu řekl co k němu cítím. Nenapsal jsem mu už 2 dny. Třeba se ozve sám. Jenže pořád mám to nutkání mu něco napsat....
08. 04. 2017 v 15:29Off-line Nekomata  (28/178/57)
Nikoho se nechci zastávat, ale chápu Daniela - uhnal jsi ho moc rychle a taky jsi si vyložil jeho slova „Chybíš mi.“ etc jako vyznání lásky, ale tak to opravdu nemusí být a v drtivé většině případů není. Jak jsi psal - potkal jsi ho asi před týdnem na seznamce, jen jednou jste se sešli a to ještě za účelem mr#u (no tak z toho moc lásky asi nevzejde), všechno bylo moc fajn, pěkné a tobě se to velmi zalíbilo, jemu určitě taky, ale oba to vnímáte jinak. Nedal jsi mu ani moc času vstřebat všechny emoce, vyjasnit si, co k tobě cítí - týden je fakt málo a tlačit na něj taky nezabere. Zamilovat se do člověka a milovat člověka během týdne? To snad ani nejde. Ty bys měl ale pochopit, že pokud je opravdu tak časově vytížený a očividně je a pokud správně chápu, tak kariéra je pro něj důležitá, tak bys nebyl nejspíš nikdy na prvním místě, a tedy bys asi nebyl ani šťastný.
Když už někoho opravdu fajn potkáš, tak si vždy řekni, že je lepší nespěchat a počkat i pár měsíců s vyznáním (je dobré si člověka opravdu proklepnout), protože v porovnáním s tím, kolik let jsi čekal předtím a jakou chvíli bys čekal teď, je to opravdu málo.
Tak či onak ti přeji, abyste si to mezi sebou vyjasnili. My ti tady můžeme dávat rady, jaké chceme, ale řiď se hlavně sebou a Danielem, je to mezi vámi. :)
08. 04. 2017 v 16:20Off-line Spider.27  (38/185/71)
Další klišoidní story 90% buzen. dejte dohromady 100 gayů kteří kdy hledali sex na jednu noc a potom se jich zeptejte zda se do parťáka na mrd zakoukali. 90 z nich sklopí hlavu. Sice jste on ani ty neudělali chybu, ale nemůžeš po někom chtít vysvětlení atd... pokud šlo o jednorázovou záležitost ze které nevyplývají další "povinnosti". "Kdybych byl v kůži toho chlapa, tak bych taky neměl sebemenší nutkání ti cokoliv vysvětlovat.
rada: přeruš kontakty, vymaž čísla, a zapomeň ;-) Pokud on sám nechce s tebou víc než jen mrd, tak máš SMŮLU.
09. 04. 2017 v 08:39Off-line Anonym
Já bych si to s ním vyjasnil strašně rád. Bohužel on vůbec nekomunikuje. Přestal chodit i na seznamky na kterých býval vždy co půl hodiny online. Prosil jsem ho přes sms aby mi aspoň napsal jestli se chce ještě někdy vidět a nebo už ne. Že to pochopím, když napíše ne. Ale neodpověděl ani na to. Kdyby mi to nechtěl říct do očí tak bych to ještě pochopil... Ale že to nedokáže ani napsat? To je trochu zbabělé na chlapa jeho věku. Nechápu to prostě.
09. 04. 2017 v 09:51Off-line Spider.27  (38/185/71)
Přestal chodit na seznamky (mno spíše má nové profily) a neodpovídá ti, protože ho uháníš, jemu na nějakém vztahu nezáleží a sere na tebe (bez urážky) :-). Kašli na něj, vymaž ho z hlavy (to časem půjde NO STRESS) a jdi o dům dál. PS: Nemůžeš po něm chtít celé MENU, když jste se dohodli jen na zákusku.
09. 04. 2017 v 10:03Off-line Anonym
Nové profily nejspíš nemá... To by se mi ukázalo, že je v okolí někdo nový. A to se neděje. Navíc vždy když jsme se domlouvali, že se uvidíme tak mu nebylo jedno když nemohl. Psal mi jestli nebudu naštvaný atd.. Prostě nebylo mu to jedno. A najednou neodpovídá na nic. Je to nějaké divné. Proč by mi psal, že má zájem se semnou dál setkávat a že si chce o všem promluvit když teď nic... Proč by mi psal, že se mi ozve? Nechci věřit, že by byl takový... Nepůsobil na mne tak. Chlap v jeho letech přece nemá potřebu chovat se jak puberťák...
09. 04. 2017 v 10:44Off-line Spider.27  (38/185/71)
Tohle asi nepobereš: Vykrucoval se tím že mu je zle, a když na něho pořád tlačíš tak si řekl že toho má plnou p***l a bude jednodušší tě ignorovat. No comment. Jako by so to tady stalo poprvé. rsp. Tohle se tady stalo legiím gayů (nejsem vyjímka, takže vím o čem je řeč). Jestli si myslíš že ti ho ta poradna přičaruje nebo dá nějakou spásnou radu jak ho získat, tak jsi na omylu. Ty se tady vlastně jen snažíš sesbírat střípky toho cos zažil, slepit je dohromady a od ostatních čekáš že ti dají za pravdu, a budou ti nasazovat růžové brýle protože to je přesně to co tady hledáš. Takhle to nechodí, vítej v realitě ;-) láska je krásná věc, ale né ta neopětovaná, takže ji pohřbi 6 metrů pod zem pořádně ji udusej, vykonej na ni potřebu a uteč tak daleko jak to jenom jde.
09. 04. 2017 v 17:29Off-line Majgo  (45/166/71)
Nuz neostava ti nic ine len nanho zabudnut.Sam vidis ze to asi nema zmysel jednoducho mu nepis,neozyvaj sa,uz ho nenahanaj a mozno sa ten chalan preberie a napise ti. (A mozno nie,ale to je uz nanom )Ty si zatial ries svoje veci zamestnaj si niecim hlavu aby si nanho nemyslel popr. si najdi novu znamost.Nema zmysal sa koli niekomu trapit ked vies ze on to tak neciti ako ty.drzim ti palce aby si sa stoho dostal a bol stastny s niekym inym.nemysli nato co bolo,ale co bude.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload