Slepák
No jasné a to už ve 3 letech, takže tam mám jizvu jak kráva a co dělají teď, tak to pomalu nejde ani vidět :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
TSPZ: :D:D:D:D:D jako oni mi už nechtěli dat tu nadobu tak jsem musel jit pěšky :(
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Před 7 lety. Já vůl ho tehdy léčil přes víkend čajem a v pondělí jsem šel do nemocnice a už si mne tam nechali. Doktor mi po operaci vynadal jak malému klukovi a měl oravdu. Málem jsem na to dojel a dodneska mám viditelnou jizvu od pupku po podbřišek, jak mi čistili břišní dutinu.
Nahlásit
TSPZ: Hezky jsi to podal (spíš zabil) :-D
Nahlásit
Prosim panr pojdte sem a otevrete pusu chce se mi na WC :D
Nahlásit
Jediným spôsobom liečby apendicitídy je chirurgické odstránenie červovitého prívesku. Čím skôr je vykonané, tým pravdepodobnejšie možno zabrániť komplikáciám. Hoci je štandardnou metódou stále otvorený rez (laparotómia), operovuje sa aj minimálne invazívne, čo znamená, že sa prevedie tzv. laparoskopia pomocou endoskopu. Nástroje sa pri nej zavádzajú cez tri krátke rezy v brušnej stene. Zákrok tak zostáva priestorovo ohraničený a dĺžka zotavovania je kratšia.
Nahlásit
Legolas2420: Jenže tato šetrnější laparoskopická metoda není vždycky možná, pokud přijde pacient pozdě a zánět je už rozjetý, pak je třeba operovat klasicky, dutinu břišní vyčistit, případně zadrénovat, nasadit ATB a i v tomto případě bohužel může dojít k úmrtím, zejména u oslabených pacientů, statistiky uvádějí, že až tři promile pacientů po této, zdánlivě banální, operaci umřou. Holt KAŽDÁ operace má svá rizika! Proto vždycky zdůrazňuju všem: Každá náhle vzniklá bolest břicha patří NEPRODLENĚ na chirurgickou ambulanci, protože za chyby na břiše se draze platí!!!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Myslim Lubomire, ze si to Legolas2420, ktery tu uz nebyl 12 let, asi neprecte ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Měl sem ho ,bylo mě 12
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
I8051: Mně je úplně jedno, kdo tu kdy byl nebo nebyl a na názory hlupáků, kteří o medicíně nemají ani páru, zvysoka seru!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Lubiku, Lubiku, zkusil jsem ti to napsat normalne a stejne jsi zareagoval, jako buran. Ty proste buran jses, zoufalej k***t, kterej se neumi chovat a dovede jen kopat kolem sebe a nadavat. Vis co? Jdi do pici ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Už se to tu psalo hodněkrát, Neotevírat horká témata ( ty otevírá program)
A pokud se otevře, tak si ověřit, kdy tema vzniklo, než budu reagovat.
A pokud se otevře, tak si ověřit, kdy tema vzniklo, než budu reagovat.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
I8051: S tebou mám nevyrovnaný účet, už zapomněls, jak ses ke mně choval? Já ne, ty zkurvené, obézní, pražské prase, vůbec se ke mně neozývej, hovado vygumované!!! Na to, co si o mně myslíš ty, ty z**de a tobě podobní, na to já zvysoka seru! Až se naučíš slušnému chování, pak s tebou bude jednáno slušně. Co děláš ve svém neoprenu, po tom je mi hovno, ale tebou se, ty zkurvené, pražské, obézní prase, urážet nenechám!!!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Je až směšné, jak jsou mínusovány moje příspěvky, dokonce i ty, které naprosto nikoho nenapadají. Mínusům d***lů, kteří o medicíně vědí hovno, se jenom srdečně zasměju! :D Mínusy dávají většinou pomatenci z mamahotelů, kteří ještě ničím nejsou, nic neumějí a mozky, pokud nějaké vůbec mají, tak je rozhodně nemají v hlavě, ale mezi nohama nebo osoby jim podobné!!! :D S čím asi nesouhlasí tito vypatlanci? :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Ty radši zavři svůj smradlavý rypák, ty pražské obézní v****ané prase! Ty jsi u mě míň než hromada hoven, i ta má větší hodnotu než ty! Nejlíp uděláš, ty z**de, když na mě nebudeš vůbec reagovat, ty v****aná k***o!!! Ty se radši starej, ať tě nesežere žralok, i když vlastně žraloci o hovna nestojí!
Nahlásit
Obyvatel hlavního města si libuje: „V Praze žije se blaze.”
„A co vy děláte?”
„Žebráka na Václavském náměstí.”
I8051 přijede na farmu a ptá se farmáře: „Prosím vás, proč tahle kráva nemá rohy?”
Farmář: „Obecně platí, že pokud krávy nemají rohy, tak se mezi sebou méně poškozují, takže někdy se jim rohy odřezávají, dokonce jsou i plemena, která rohy nemají vůbec. Ale v tomto případě je hlavním důvodem to, že je to kůň.”
„A co vy děláte?”
„Žebráka na Václavském náměstí.”
I8051 přijede na farmu a ptá se farmáře: „Prosím vás, proč tahle kráva nemá rohy?”
Farmář: „Obecně platí, že pokud krávy nemají rohy, tak se mezi sebou méně poškozují, takže někdy se jim rohy odřezávají, dokonce jsou i plemena, která rohy nemají vůbec. Ale v tomto případě je hlavním důvodem to, že je to kůň.”
Nahlásit
No neke mrnousi, ty ses nam rozdovadel. Zase jsi nesbalil zadne dite z mamahotelu? Nedivim se. Ale neverim, ze tohle je tvy maximum. Hele, rozjed tu svoji hloupost jeste, prosiiiim. Vtipy ale klidne vynech, moc ti nejdou ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jj, klidně mínusujte, vypatlaní blbečci, vy závistivé nuly, já se jen směju tomu, jak jste hloupí! :D :D :D Kdyby hloupost kvetla, pokoříte i Floru Olomouc! :D :D :D
Nahlásit
No jo, obézní pražské prase neví, co je Flora Olomouc! Strejda google ti poradí! :D :D :D Že by následek kesonové nemoci? :D :D :D? Nebo to máš už od narození, že by ses narodil po incestu? :D :D :D
Nahlásit
Čípak jsi potrat, obézní pražský prasáku? Dřevěné kozy a obézního hrocha ze zoo? :D :D :D
Nahlásit
Tak jsem pozadal Segru, aby napsala skript na prohledani tohohle webu za posledni 2 mesice, dal ji pozadavek na Lubikovy prispevky a nalezeni konkretnich klicovych slov v libovolne kombinaci a tvaru a hle! Mame tu statistiku ... :-)
Flora Olomouc - 18x
Obezni - 75x
Prazsky - 69x
Z******y - 36x
Prase - 54x
Prazak - 26x
C***k - 16x
Hovado vygumovane - 25x
Prahyyy - 38x
Nic neumeji - 7x
Podrazky bot - 29x
Vypatlanci - 33x
Z vysoka seru - 18x
Vedi hovno - 26x
Minusy - 14x
Nuly - 26x
Nenecham si nic libit - 8x
Jak se do lesa vola - 14x
To je mi panecku slusna slovni zasoba pana doktoranda :-)
Flora Olomouc - 18x
Obezni - 75x
Prazsky - 69x
Z******y - 36x
Prase - 54x
Prazak - 26x
C***k - 16x
Hovado vygumovane - 25x
Prahyyy - 38x
Nic neumeji - 7x
Podrazky bot - 29x
Vypatlanci - 33x
Z vysoka seru - 18x
Vedi hovno - 26x
Minusy - 14x
Nuly - 26x
Nenecham si nic libit - 8x
Jak se do lesa vola - 14x
To je mi panecku slusna slovni zasoba pana doktoranda :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jsi obézní? Jsi! Jsi z Prahy? Jsi! Jsi obézní prase? No jsi! Jsi vygumované Hovado? Jsi! Tak co se ti nelíbí? Chovej se slušně, nikoho nepomlouvej, nenapadej a podobně bude jednáno s tebou! Ne? Tak si pak nestěžuj! Jak se do lesa volá, tak se z něj i ozývá! Kdo na mě má tlamu jak vrata, na toho já mám dvakrát takovou! Od obézního pražského prasete si nenechám nic líbit! Nezapomeň si to do své tabulky připočíst, č***ku v****aný, pražský!!! Od vygumovaných č***ků tvého typu si nic líbit nenechám!!!
Nahlásit
Ale ja si nestezuju, ja se naopak bavim tvym buranstvim, nasranosti a hlouposti, jen pokracuj mrnousi. My tu nemit takovyho kaspara, jako jsi ty, tak se nudime ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jj, tvůj bezmezný vztek je vidět, z toho se nevykroutíš, směju se tvé hlouposti ty namistrovaná pražská p**o! Ty už nemáš rozum ani mezi nohama, šulíne! A tu svoji segru nemrdej, chudák už to má v hlavě asi v****áno akorát jak ty!!!
Pražáci jedou na výlet do přírody: „Helé, koukéj, prasé!”
„To nějni praséééé, to je přeci kůůůůň!”
„Ty seš taky kůň, říkám ti jasně, že to prase. Kůň přeci nemá rohy!“
To jsi jel s kým? :D :D :D Copak, sestru jsi vzal na výlet? :D :D :D
Pražáci jedou na výlet do přírody: „Helé, koukéj, prasé!”
„To nějni praséééé, to je přeci kůůůůň!”
„Ty seš taky kůň, říkám ti jasně, že to prase. Kůň přeci nemá rohy!“
To jsi jel s kým? :D :D :D Copak, sestru jsi vzal na výlet? :D :D :D
Nahlásit
Jak vidět, dnes už tu žádná legrace s mým obézním pražským prasátkem nebude! No co už...:D :D :D, njn, tak zas příště :D :D :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Vepřové prase i8051 :D
Nahlásit
https://www.istockphoto.com/…11-329540714?…
Tak tady jsou, I8051 a jeho kamarádi a plusaři. :D :D :D
Tak tady jsou, I8051 a jeho kamarádi a plusaři. :D :D :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Lubomir (66/161/66)
Měl jsem možnost to prase vidět mluvit a je to ještě horší než tady na stránkách :-))
Měl jsem možnost to prase vidět mluvit a je to ještě horší než tady na stránkách :-))
Nahlásit
https://www.youtube.com/watch?…
takto nějak mluvil? :D :D :D Nepsal, že má rád vodu na hladině i pod hladinou? :D :D :D
takto nějak mluvil? :D :D :D Nepsal, že má rád vodu na hladině i pod hladinou? :D :D :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.

Anonym