Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Předkožka

05. 06. 2017 v 20:44Off-line Anonym
Mám zuženou předkožku, při erekci mi nejde vidět žalud nebo jen z mála. Je to velký problém?
05. 06. 2017 v 20:55Off-line PetrEM  (30/182/75)
Ano, je to problém . Být tebou tak mažu rychle k urologovi, než s tím začneš mít vážnější problémy.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 06. 2017 v 21:54Off-line gin  (63/184/120)
Ten urolog může být MUDr Obřezávač, co nezná jiné řešení, než tu předkožku amputovat, což může mít vážný dopad na sexuální život.

Nejdříve je třeba se pokusit o roztahování dle návodu:

http://www.strankyprokluky.cz/…a-predkozka/

Tomuto

.

se to povedlo v jeho 32 letech i bez zmrzačující operace.
05. 06. 2017 v 21:58Off-line gin  (63/184/120)
Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval Podmínky serveru. Je zakázáno používat vulgarismy, urážet ostatní uživatele a významně se odchylovat od tématu diskuze.
05. 06. 2017 v 21:59Off-line gin  (63/184/120)
Na počátku je malé p. Nějak mi to sem nešlo vložit. Chlubí se tím úspěchem na probřízkových stránkách.
05. 06. 2017 v 22:03Off-line gin  (63/184/120)
* PetrEM (24/182/75)
Ano, je to problém . Být tebou tak mažu rychle k urologovi, než s tím začneš mít vážnější problémy.*

Tak jsem se podíval na profil a je mi jasné, proč ta stupidní rada.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 06. 2017 v 22:22Off-line colombo  (102/192/90)
Anonym: obrovský, nepřekonatelný problém, nikdo ti nepomůže, končíš...
05. 06. 2017 v 22:35Off-line gin  (63/184/120)
Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval Podmínky serveru. Je zakázáno používat vulgarismy, urážet ostatní uživatele a významně se odchylovat od tématu diskuze.
06. 06. 2017 v 20:44Off-line PetrEM  (30/182/75)
@GIN
Co je na tom jako stupidního? Jestli si myslíš, že má řešit svůj zdravotní problém nějakýma radama od takového psychopata jako jsi ty, tak jsi padlej na hlavu.


@ANONYM

Tohle se může stát, když se budeš řídit rady Gina:

Parafimóza – Předkožku sice lze přetáhnout přes žalud, ale je natolik úzká, že ho zaškrtí, což zamezí jeho zásobování krví. Tento stav je nutné okamžitě odstranit, jinak může dojít k velmi vážným zdravotním problémům vedoucím až k odumření tkání. Parafimózový stav vzniká i jako vedlejší důsledek léčby steroidní mastí a to zejména u chlapců v pubertě. Mast uvolní předkožku jen natolik, že ji lze stáhnout za žalud, jen na neztopořeném penisu . Obnažení žaludu však často způsobí erekci a úzká předkožka pak začne zaškrcovat žalud. Tento nebezpečný stav, není-li řešen během několika hodin, může vyústit v amputaci žaludu nebo penisu.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
07. 06. 2017 v 00:52Off-line gin  (63/184/120)
*PetrEM (24/182/75)
@GIN
Co je na tom jako stupidního? Jestli si myslíš, že má řešit svůj zdravotní problém nějakýma radama od takového psychopata jako jsi ty, tak jsi padlej na hlavu.


@ANONYM

Tohle se může stát, když se budeš řídit rady Gina:

Parafimóza – Předkožku sice lze přetáhnout přes žalud, ale je natolik úzká, že ho zaškrtí, což zamezí jeho zásobování krví. Tento stav je nutné okamžitě odstranit, jinak může dojít k velmi vážným zdravotním problémům vedoucím až k odumření tkání. Parafimózový stav vzniká i jako vedlejší důsledek léčby steroidní mastí a to zejména u chlapců v pubertě. Mast uvolní předkožku jen natolik, že ji lze stáhnout za žalud, jen na neztopořeném penisu . Obnažení žaludu však často způsobí erekci a úzká předkožka pak začne zaškrcovat žalud. Tento nebezpečný stav, není-li řešen hte během několika hodin, může vyústit v amputaci žaludu nebo penisu.*

Demagogie cirkumfetišisty, nebo toho kdo trpí syndromem popření ztráty,

jak na mých webovkách tak na webovkách MUDr Staňka ta pasáž o parafimóze je. Nechte tazatele, ať si to přebere sám. Pokud někam nespšchá, tak má čas si to rozchodit. Jenže já znám hodně případů, a to se tím zabývám pouze 3 roky, kdy po amputaci předkožky byl výsledek sexuálního prožitku pouhý slabý odvar toho, co bylo předtím. Dobrý chirurg má zvádnout operaci se zachováním nejcitlivějších částí těla a ne zmrzačující amputaci předkožky při níž jsou nenávratně odstraněny nejcitlivější části mužského těla.


Proč stereoidy? Zase výmysl. Doctus z jiného fóra, který si to sám rozchodil ke konci puberty na ně nadává. Okopčím, co mi napsal do schránky:

RE: osvěta
Osobně mám s kortikoidními externy poměrně špatnou zkušenost, přechodně sice došlo ke zlepšení, ale kůže se stala natolik jemnou, že při pokusu o plné přetažení došlo k trhlinkám. Proto letěly krémy do koše a nastoupilo klasické roztahování. To zabralo a bez jakékoliv kapky krve.

Mimoto mi dal povolení to použít v jakékoliv diskuzi:

RE: osvěta
Fimózu jsem začal řešit až v pozdní pubertě, nijak mě ani v masturbaci neomezovala (nějaký pohyb tam asi byl). Klidně můžete použít vše, co jsem napsal.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ten doctus na tom fóru mnohokrát napsal: OBŘÍZKA JE ZLO
07. 06. 2017 v 01:00Off-line gin  (63/184/120)
*TommyCZ (18/183/66)
Ahoj, určitě je dobré to vyřešit co nejdřív. Z vlastní zkušenosti vím, že sex se zuženou předkožkou je dost o hubu, existuje tu celá škála zdravotních rizik, nehledě na nějaký nekomfortní zážitek z toho sexu samotného, takže určitě vyřešit co nejdřív. Jinak ten zákrok samotný není nikterak zdlouhavý nebo nebezpečný a provádí se v celkové anestezii, takže celou operaci prospíš. Pak musíš dodržovat cca 1-3 měsíce sexuální půst, podle hojení a tak. Mluvím z vlastní zkušenosti a není to nic strašného :). Při nejhorší vlezeš pod kudla někomu, kdo ti místo předkožky vezme skalpelem celýho juniora, ale to je riziko, který určitě stojí za to podstoupit :D*

Před 3 roky jsem na tu věc měl jiný názor, sám jsem byl cirkumfetišistou a dnes jsem rád, že jsem tu pitomost za mlada neudělal. Až teprve před 3 roky jsem zjistil o co vlastně běží a to mne donutilo změnit názor na mou milivanou obřízku zcela o 180°.
07. 06. 2017 v 01:07Off-line gin  (63/184/120)
*Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval Podmínky serveru. Je zakázáno používat vulgarismy, urážet ostatní uživatele a významně se odchylovat od tématu diskuze.*

Ještě jednou, nebyl tam žádný vulgarismus, pouze odkaz na email 32 muže, kterému se to pomocí kortikoidů v jeho 32 letech podařilo rozchodit, a odkaz na webovky, kde ten email zanechal.

Naprosto neoprávněné nařčení. Pokud má tazatel zájem, tak se mně může zeptat přes schránku.
07. 06. 2017 v 01:14Off-line gin  (63/184/120)
*Anonym (Já)
Mám zuženou předkožku, při erekci mi nejde vidět žalud nebo jen z mála. Je to velký problém?*

Mevím kolik je ti let, okopčím tu jedno svědectví:

kopčím tu jeden takový případ:

Miras (věk: 28)

Zdravím všechny, tak jsem si po přečtení pár komentářů řekl, že sem musím něco taky napsat, protože mi přijde, že spousta postižených Fimózou jsou přesvědčeni, že jediné východisko je obřízka. Před pár lety jsem si to také myslel, měl jsem pocit, že už na nic jiného, než na můj žalud nemyslím a mám strach jen pomyslet na to, co budu dělat a že snad nikdy nebudu mít holku, protože jí ho nikdy nebudu moct ukázat. Určitě většina z vás to má stejně, pořád jsem to oddaloval a myslel si, že se to nějak vyřeší samo, jenže když mi bylo 15 let, tak strach a nepříjemný pocit při ztopoření mě donutil jít k lékaři. Máma o tom věděla připravila mě na to, že to nebude příjemné a že to má svá pro a proti. Po návštěvě lékaře jsem měl smíšené pocity, protože i když mi nekoukala ani špička žaluda, tak mi doktor dal na výběr. Buď úplná obřízka nebo hoodně poctivý tréning. Přišlo mi, že to není zastánce obřízky a tak mi řekl, ať zkusím tu druhou možnost a po pár měsících se uvidí. Měl jsem si zkoušet přetahovat a napínat předkožku minimálně 3× denně a to až do mírné bolesti. Nebudete tomu věřit, ale po cca 1 měsíci už byla vidět špička žaluda a to i při ztopoření. To mě ujistilo v tom, že to půjde. Po 3 měsících se mi stala nepříjemná věc. S obrovskou radostí jsem si předkožku přetáhl přes celý žalud a poprvé v životě ho uviděl :) jenže vzrušením se mi ztopořil a kůže na to nebyla ještě dost vytažená. Dost to bolelo a nejhorší bylo, že jsem myslel, že mi praskne žalud, nemohla z něj totiž odcházet krev. Zareagoval jsem tak, že jsem si vlezl do ledové sprchy a pořád si ho chladil. Pochvilce mi asi zmrznul a začal se zmenšovat :) Po roce od začátku tréningu už vše fungovalo jak má a předkožka šla normálně přetáhnout i při ztopoření. Jediné co mi vadilo, byla nedostatečně natažená uzdička a tak jsem sice měl odkrytý celý žalud, ale veškerá kůže byla nahrnutá hned za ním a dál to nešlo. Kůže je ale velice elastická a dnes, je to už 13 let, je vše v perfektním stavu. viz. foto Chtěl jsem tím jen říct, že i když to tak nevypadá, tak hodně záleží na vás a na doktorovi kterého chytnete. Dnes jsem strašně rád, že jsem tenkrát narazil na doktora, který né za každou cenu chtěl hned řezat. Mějte se a přetahování zdar :) Foto v dnešním stavu, neobřezán!

*****************************************************

Jedna znejvětších lží je ta, že se to musí řešit nezvratnou amputací nejcitlivější části mužova těla - obřízkou, což mnozí urologové alá MUDr Cvach velice rádi dělají.
07. 06. 2017 v 07:01Off-line gin  (63/184/120)
*Parafimóza – Předkožku sice lze přetáhnout přes žalud, ale je natolik úzká, že ho zaškrtí, což zamezí jeho zásobování krví. Tento stav je nutné okamžitě odstranit, jinak může dojít k velmi vážným zdravotním problémům vedoucím až k odumření tkání. Parafimózový stav vzniká i jako vedlejší důsledek léčby steroidní mastí a to zejména u chlapců v pubertě. Mast uvolní předkožku jen natolik, že ji lze stáhnout za žalud, jen na neztopořeném penisu . Obnažení žaludu však často způsobí erekci a úzká předkožka pak začne zaškrcovat žalud. Tento nebezpečný stav, není-li řešen během několika hodin, může vyústit v amputaci žaludu nebo penisu.*

Rád bych viděl odkaz, odkud jsi to okopčil. Samozřejmě, že tu parafimózu vůbec nelze zlehčovat, ale tento text je manipulativní demagogický strašák od nějahého cirkumfetišisty nebo MUDr Obřezávače, který rád mrzačí penisy amputací předkožky z toho důvodu, že patří ke zvláštnímu živočišnému druhu, který se nazývá HRABOŠ BODOVÝ. Více bodů = více chechtáků.

Ta pasáž o parafimóze, o jejím nebezpečí a jak si počínat když nastane v návodu od Maria Lichtenhelta je. Takže tento text je pouze stupidní manipulativní demagogický strašák.
07. 06. 2017 v 08:11Off-line s.a.m.i.k  (53/183/89)
Milý Gine, zalez zpátky do láhve. Jediný opravdový zlo je fanatismus jakékoliv druhu. A tobě anonyme radím, podívej se na web www.znamylekar.cz, kde si můžeš vyhledat odborníka podle referencí a problém s ním konzultovat ;-) Přeju hodně štěstí při řešení problému;-)
07. 06. 2017 v 08:42Off-line gin  (63/184/120)
U tady toho je velká šance to rozchodit bez zmrzačující amputace předkožky. Pokud je nutná operace, tak žel nevím, kdo dělá preputioplastiku u dospělých, pro ty, kdo spadají ještě pod dětskou chirurgii mám kontakt na jednoho primáře. Teď je jenom na tazateli, zda si chce nechat zmrzačit svůj penis zbytečnou amputací předkožky nebo zůstat kompletní.
07. 06. 2017 v 14:40Off-line gin  (63/184/120)
Tak jsem tomu primářovi napsal dotaz. Běžně operuje fimózu se zachováním předkožky do 19 let. Vyjímečně výběrově i dospělé.
07. 06. 2017 v 17:38Off-line gin  (63/184/120)
Takže ještě jednou, pokud bude mít anonym zájem, napíšu, o kterou nemocnici se jedná. Pro jiného pouze přes schránku.
07. 06. 2017 v 18:04Off-line PetrEM  (30/182/75)
Gin:

Běž se léčit prosím tě. Ty tvoje stokrát omílané báchorky a citace z tvých webovek jsou fakt komické.
Nechápu jak můžeš radit někomu, aby se na tento problém radši vykašlal a řešil ho po domácku podle tvých "babských" rad, než aby namísto toho raději navštívil odborníka. Nikdo ho nenutí, aby se nechal hned obřezat, ale aby s tím zašel k lékaři !


A buď tak laskav a netahej sem to, že jsem obřezaný. Na moji radu tahle skutečnost nemá vůbec vliv.
07. 06. 2017 v 18:16Off-line PetrEM  (30/182/75)
A jediný kdo zde s někým manipuluje jsi ty.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 06. 2017 v 18:25Off-line gin  (63/184/120)
Promiň, zajdi si k očnímu.

Já ho neodrazoval od návštěvy lékaře. Jen jsem ho upozorňoval na to, že může narazit na MUDr Obřezávače a takovému je nutno říci: "Na shledanou" a jíti jinam.

Co má na stránkách MUDr Staněk - lékař s příslušnou atestací?:

Nedejte žádnou šanci MUDr. Obřezávači!

Pokud se kvůli problémům s předkožkou rozhodnete navštívit lékaře, buďte opatrní. Mohli byste totiž narazit na „MUDr. Obřezávače“ – lékaře, který vám bude tvrdit, že jediným způsobem léčby fimózy je obřízka. Nevěřte tomu. Použijte své vědomosti a udělejte všechno proto, abyste se obřízce vyhnuli.

Před návštěvou lékaře si můžete napsat „tahák“. Poznamenejte si všechno, na co se chcete zeptat. Může se stát, že při vyšetření penisu budete rozrušeni, a tak můžete snadno zapomenout důležité věci.

Více zde: http://www.strankyprokluky.cz/…a-predkozka/
07. 06. 2017 v 18:38Off-line gin  (63/184/120)
@ PetrEM

Mimoto jsi mi neodpověděl na otázku, kdo ti nakukal ten nesmysl, který jsi tu napsal. Já dávám odkazy odkud čerpám.
07. 06. 2017 v 19:10Off-line PetrEM  (30/182/75)
Ty mi taky neodpovídáš na to co ti píšu a jedeš si ty svoje nesmysly, které máš naučené jako básničku. Nebudu ti posílat odkaz - chudáci ti, u kterých by se potom v diskuzích objevovaly taková hovna, která píšeš všude možně.
07. 06. 2017 v 19:39Off-line gin  (63/184/120)
Stydíš se dát odkaz, odkud ten nesmysl máš. U mne se o nesmysly nejedná. Dal jsem si práci, že jsem toho primáře kontaktoval.
07. 06. 2017 v 20:01Off-line PetrEM  (30/182/75)
Proč bych se měl stydět? Důvod jsem ti napsal.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 06. 2017 v 02:12Off-line gin  (63/184/120)
Takže to je pouze od někoho z diskuze? Já myslel, že je to od nějakého MUDr Cvacha.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload