Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Co na oheň?

05. 07. 2017 v 20:35Off-line Peta80  (43/187/-)
Založím tady takové letní téma: co byste doporučili nebo co máte rádi upečeného (uvařeného) nad ohníčkem? Znáte nějakou dobrou značku buřtů? Nebo klobás? Nebo na ohníčku rádi vaříte? Cokoli? Nabídněte inspiraci mě a ostatním. :)
05. 07. 2017 v 20:48Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Opejkám si nad ohněm plátky chleba a do rožhavených uhlíků hážu brambory. Lepší pochoutka jak nějaké maso. :-D :-P
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 07. 2017 v 21:12Off-line PetrEM  (30/182/75)
Naložený hermelín..
A jinak doporučuji udělat kotlíkový guláš s topinkama. Výborná mňamka.
05. 07. 2017 v 21:21Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Hermelín bych si dal, ale gulášům jsem na chuť nikdy nepřišel. :-P
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
05. 07. 2017 v 21:39Off-line Peta80  (43/187/-)
Já teď zrovna sedím na zahradě v altánu u krbu ... taková pohodička :) ... akorát mě trochu štve, že začíná foukat vítr. Přemejšlím, jestli si upýct dalšího buřta (nebo klobásku) nebo ne :).
05. 07. 2017 v 21:41Off-line PetrEM  (30/182/75)
Luk: No proč ne; sto lidí, sto chutí.
05. 07. 2017 v 21:48Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Sedíš na zahradě v altánu u krbu, opejkáš si tam buřta... pohodička... ale musíš tam mít sebou notebooka nebo jinou srajdu, protože bez internetu ani ránu. Já bych tě bacil :-D .-P
05. 07. 2017 v 21:58Off-line smaragd15  (22/180/85)
Jako lukino povedal hodil zemiaky/brambory do rozsavenych uhlikov a mas taku dobrotu ze ti az jazyk do ***i skoči :D.sice som to už dlho nerobil ale musim to niekedy urobit si tiez :)
05. 07. 2017 v 22:01Off-line Vlado2  (61/180/80)
Vždycky vzpomínám na klasického špekáčka s nožičkama, tedy na dobu, kdy ve špekáčkovi byly opravd**ké kousky špeku a ne mleté kůžičky s jakýmsi separátem. Ale to už u nás v Praze dneska neexistuje.
A pokud někde na vsi něco podobného ještě máte, tak mohu jen slintat jak Pavlovův pes a nesmírně vám závidím.
05. 07. 2017 v 22:34Off-line colombo  (102/192/90)
Komu alespoň trochu záleží na svém zdraví, opéká na ohni na kamenné desce, no a co na onu desku dá, to záleží kolik chce (může) investovat. Krkovička je rozhodně lepší než uzenina a taková vepřová panenka nebo steaky z pravé svíčkové, to už je jiná liga.
05. 07. 2017 v 22:43Off-line Peta80  (43/187/-)
Lukino_Luk: mobil + LTE :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
05. 07. 2017 v 23:02Off-line poklad  (29/177/69)
Koukat na tenhle web na mobilu... to musí člověk fakt hodně chtít -_-
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 07. 2017 v 23:06Off-line Peta80  (43/187/-)
Vlado2: standardní špekáčky z Lídlu (výrobce Steinhauser) - 80% maso (54% vepřové, 26% hovězí) + vepřové sádlo, a pak už jen koření a solíci směs... nebudu tvrdit, že jsou to best špekáčky na celém světě, ale zatím všichni ze širokého příbuzenstva, co je jedli, si je chválí...
05. 07. 2017 v 23:09Off-line Peta80  (43/187/-)
Poklad: když máš mobil s dostatečnou úhlopříčkou a přepnutý na landscape, tak to jde... není to ideální, ale použitelný to je...
05. 07. 2017 v 23:17Off-line Peta80  (43/187/-)
Colombo: jo, kamenná deska se sem plánovala .. ale nějak zůstalo jen u toho plánování. :) Jo, bifteček nebo panenka, to by nebylo zlý. :)
05. 07. 2017 v 23:48Off-line vasek698  (25/-/-)
Buřty bych na ohni už nežral, cpou do toho děsný sračky a mně už to vůbec nechutná. Na ohníčku už žeru cokoliv. Jen ne buřty. Takovej gulášek....
06. 07. 2017 v 00:00Off-line JoeKind  (30/168/58)
Vodu nebo hasicí přístroj
06. 07. 2017 v 00:01Off-line Peta80  (43/187/-)
Taky milujete, když takhle sedíte venku o půlnoci u krbu/ohníčku, a nějakej 3-4cm velkej pavouk se rozhodne, že si po vás udělá procházku? :/ :D
06. 07. 2017 v 00:04Off-line colombo  (102/192/90)
Peta80: ty nejsi ale v přírodě moc často když tohle považuješ za něco mimořádného, vid...? :)
06. 07. 2017 v 00:13Off-line Peta80  (43/187/-)
Colombo: je otázka, co máš na mysli pod tím "moc často" ... ale pod širákem nebo ve stanu jsem spal za svůj život x krát, asi bych to ani nedokázal spočítat ... jen po mě běžně takhle velcí pavouci nelezou, no. :) A tenhle byl ještě takovej, že se mu ze mě vůbec nechtělo, když jsem ho shodil na zem, tak na mě zas vylezl, p******t jeden. :D A to mi udělal asi 2x po sobě. :D
06. 07. 2017 v 00:28Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Na oheň: Hermelín v alobalu, vepře na rožni (úplně zbožňuju takový ty veřejný akce, kde se někde u stánku s pivem otáčí prase na rožni, to tam dycky přijdu a říkám "prosím dvě točený, jedno pivo a jedno prase").
Jinak osobně zastávám spíš civilizovanou formu ohně na vaření v podobě grilu, z toho můžu krkovici, kuřecí křídla, a i ten hermelín se tam dá udělat.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
06. 07. 2017 v 02:21Off-line misanek007  (24/-/-)
A potom jdete na tu kardiologii a tak. ok
06. 07. 2017 v 10:12Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Jo, jsme nejtlustším národem na světě. Už i Amíci jsou za námi. Jsme zkrátka první v chlastu a první ve žraní, a přesto si dovolíme hejtovat Zemana, že je to tlustý ochlasta, který nám dělá ostudu. Přitom jen reprezentuje to, co jsme. .-D :-P
06. 07. 2017 v 14:47Off-line Peta80  (43/187/-)
Pokud to neovlivní výkon jeho funkce, tak je mi osobně jedno, jestli Zeman chlastá nebo ne. Není tam od toho, aby nechlastal, ale od toho, aby vykonával úřad prezidenta se vším, co k tomu patří, a pokud to bude (dobře) zvládat, tak mě nějak moc jeho osobní život nezajímá. Obecně si myslím, že u politiků by měl člověk primárně koukat na to, jak budou nebo nebudou schopni vést stát, než na nějaké jejich (soukromé) neduhy. Bohužel mi přijde, že spousta lidí naopak volí různé "nažehlené panáky", a pak se jen nestačí divit, co za hajzla/vola si to zas zvolili... Nechci tím tvrdit, že mi Zeman přijde jako ideální prezident, jde mi spíš o obecný přístup...
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload