Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu NaKluky.cz s užitím cookies souhlasíte. Další informace
Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Zapomněl jsi heslo?
Onload

Vaříme stokrát jinak

12. 08. 2017 v 08:40On-line Tedyber  (25/-/-)
Často vařím, ale je to furt dokola, jídlo mám rád, preferuji rychlost, snadnost, takže bych uvítal kdybyste mi mohli pisnout vaše oblíbené receptíky.

Představujeme naše rádce…

Poradna je tu pro vás - můžete se zde ptát na své problémy, zvídavé dotazy nebo jen necíleně diskutovat či radit druhým.

Radek Řadu let se věnuje problémům ve vztazích a milostném životě.
12. 08. 2017 v 19:31On-line St63V  (53/196/110)
Receptíky, nejsou třeba, hlad je ,,nejlepším kuchařem''
12. 08. 2017 v 19:41Off-line colombo  (96/192/90)
Český internet obsahuje tisíce různých receptů, hledej šmudlo, hledej.... :-) Já to tak taky dělám.
12. 08. 2017 v 19:47On-line Tedyber  (25/-/-)
Já umím vařit, jen mě zajímají prostě Vaše oblíbená jídla,co je na tom?
12. 08. 2017 v 20:02Off-line colombo  (96/192/90)
Ne, ty píšeš, že chceš receptíky, a to je rozdíl...
12. 08. 2017 v 20:09On-line Tedyber  (25/-/-)
Ty my je evidentně nedáš,tak nereaguj, dík
12. 08. 2017 v 20:34Off-line Vlado2  (55/180/80)
Tedybere, ale Colombo má pravdu. Nikdo z nás netuší co máš rád a co bys nikdy nevzal do huby. A už vůbec nevíme, co se u tebe dá najít za koření a jaký mamut ti leží na mrazáku.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 08. 2017 v 20:37On-line Tedyber  (25/-/-)
Musím se smát,fakt je tak strašné říct svoje oblíbené jídlo,spolu s receptem,a neřešit co nemám rád?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 08. 2017 v 20:41On-line Tedyber  (25/-/-)
Koření mám základní,ostatní dokoupím,skopové si nedám,plíčka nemusím,kapra smaženého nejím,houbovou omáčku nemám rád, ale polévku klidně uvařím na několik způsobů.:)
12. 08. 2017 v 20:54On-line Tedyber  (25/-/-)
Tedyber jsou smažení medvídci, takže polévka ta dobrá nebude, ale jinak jsou fakt bezva.:)
12. 08. 2017 v 20:55Off-line radanadzlato  (22/173/65)
Vajíčka (žloutek i bílek) rozmícháš, osolíš, dáš na pánev, na které sis mezitím trochu osmažil cibuli, promícháváš, ke konci přidáš pažitku, jako přílohu zeleninu + kousek sýru a slaniny...
12. 08. 2017 v 20:56On-line Tedyber  (25/-/-)
Jupí,první vlaštovka, díky
jaký sýr máš neraději?
12. 08. 2017 v 20:59Off-line radanadzlato  (22/173/65)
Nepasterizovaný
12. 08. 2017 v 20:59On-line Tedyber  (25/-/-)
Tady vaříme- takže co dům dal?
12. 08. 2017 v 21:02On-line Tedyber  (25/-/-)
Nepasterovaný znám jen brie, neměl jsem ho, jaký je rozdíl v chuti ve srovnání s nivou?
12. 08. 2017 v 21:03On-line Tedyber  (25/-/-)
Nufanek ty máš zase kecy
12. 08. 2017 v 21:09On-line St63V  (53/196/110)
Pokud vám nevadí česnek. Usmahneme topinky, potřeme česnekem, současně na druhé pánvi roztavit sýr a osmahnout do zlatova( musí se táhnout).Za tepla ho dostat na topinku a rozetřít, osmahnout vajíčko a položit na sýr, popř ozdobit.Jíst za tepla a nespálit si tlamu
12. 08. 2017 v 21:10Off-line BussterX  (96/130/150)
Moje oblíbená vykoumaná rychlovka - 4 vajíčka na pánev, NEMÍCHAT a smažit na oleji, jakmile přestane být bílek tekutý a stane se pevnější hmotou,přidat na pánev do té vaječné placky na plátky nebo kostičky nakrájené olomoucké syrečky, může být i romadůr (jde to i s plísňákem ale to už není ono)... nesolit moc páč syrečky jsou samy osobě slané docela...přidáme hořčici a kečup, já z toho udělám přes tu omeletu takovou mřížku... no a smažíme a smažíme... ještě než je ta omeleta zcela hotová do stavu v jakém bychom ji chtěli mít v konečné fázi, odstavíme ji z plotny a zakryjeme pokličkou (používám skleněný poklop) a necháme to "dojít" - tvarůžky se příjemně "rozblemcají" a nezůstanou pevné ale hezky měkoučce rozplizlé... k tomu servíruju bramborovou kaši s pažitkou... mlask... někdy dávám k těm tvarůžkám na pánev ještě bílou papriku nakrájenou na kolečka
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 08. 2017 v 21:19On-line Tedyber  (25/-/-)
Ty jo, já už slintám.....:)
12. 08. 2017 v 21:29Off-line BussterX  (96/130/150)
Když grilujou kucí maso tak si k nim jako nemasožravec na gril přihazuju hermelín v alobalu .. hermelín rozříznu podélně (jako hamburger třeba :D), pomažu tu půlku hořčicí, přidám nakrájený plátky cibule a trochu grilovacího koření, přiklopím tu druhou půlku a zamotám to do alobalu a plesknu na gril...baštím to s chlebem, vychází mi to tak asi 2 krajíčky na jeden hermoš...a upozorňuju, že po tom dostanu chuť na pivo dycky, ato su abstinent :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 08. 2017 v 21:31On-line St63V  (53/196/110)
Rychlá vydatná polévka: zeleninovou směs na polévku odměřit dle potřeby a vydrtit v mixeru do jemna, do kastrolu vodu s bujonem, přidat nadrcenou zeleninu a povařit, přidat vajíčko(1-2) a vmíchat ho do polévky. Je to výborné na doplnění minerálů a vitaminů do těla, nast**tuje to metabolický proces.
12. 08. 2017 v 21:35Off-line BussterX  (96/130/150)
Zkus to někdy pokusně zahustit 1-2 polévkovou lžičkou bramborové kaše v prášku (ale kvalitní, zn. natura je dobrá)... já nepoužívám na zahušťování omáček a polívek nic jinýho, zásmažku už nepoužívám:)
12. 08. 2017 v 21:37On-line Tedyber  (25/-/-)
Tip: když vyměníš ten bujon za libeček, ten dodává polévce podobnou chuť, bude to super zdravé:)
12. 08. 2017 v 21:44On-line Tedyber  (25/-/-)
Buster dík za tip,dnes jsi střízlivý, že nezkoumáš tajemství hlubin gramatiky:)
Já zahušťuju normálníma bramborama, když zbydou,ale ta kaše je vždy po ruce,to se hodí
12. 08. 2017 v 22:00On-line misanek007  (18/177/67)
Mam rad susenky pro diabetiky
12. 08. 2017 v 22:03Off-line nufanek01  (20/-/-)
1 až 1,5 kg bôčiku, 4 PL soli, 4 PL cukor, 1. hlávka cesnaku.
Cukor, soľ zmiešam a namasírujem tým bôčik. Vložím to do nejakej dózy, zabalím do fólie a odložím do chladničky 24 hodín.
Vyberiem z dózy, utriem utierkou, preložím do pekáča, rúru zohrejem na 230 stupňou. Z cesnaku odkrojím vrch, priložím k mäsu, okorením podľa chuti a pečiem45 minút a potom 80 minút pri teplote 170 stupňou C.
A potom.... budeš sa zalizovať až za ušiskami.
12. 08. 2017 v 22:03On-line Tedyber  (25/-/-)
I já mám rád tyto sušenky, jenže um. cukr je pro zdravé dost škodlivý,bacha na to
12. 08. 2017 v 22:06On-line Tedyber  (25/-/-)
Ten bůček bude boží,četl jsem, že úplně nejlepší je maso v římském hrnci, ale nemám vyzkoušeno, no
12. 08. 2017 v 22:23On-line Tedyber  (25/-/-)
K tomu bůčku bych navrhnul upéci domácí celozrnný chléb-ten rád peču a je fakt supr:)
12. 08. 2017 v 22:28Off-line nufanek01  (20/-/-)
Alebo poriadne knedlo a zelo
12. 08. 2017 v 22:33On-line misanek007  (18/177/67)
Sojovy suky
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 08. 2017 v 22:39On-line Tedyber  (25/-/-)
Sojove suky jsou ok, ale já mám na mysli oběd, večeři....:)
12. 08. 2017 v 22:40Off-line nufanek01  (20/-/-)
Alebo kýbel sušienok pre diabetikov
13. 08. 2017 v 08:25On-line St63V  (53/196/110)
Špagety s vuřtama a sýrem: Uvař špagety, kup vuřty( špekáčky), nejlepší mají v Lidlu ( Pikok), sundej střívko a semel na strojku na maso.Špagety posyp mletými špekáčky, posyp strouhaným sýrem, můžeš přidat kečup, nebo tatarku a je hotovo.
13. 08. 2017 v 09:50On-line ozvien  (66/-/-)
Pro pražáky. Blízko stanice metra Florenc je lidová jídelna Těšnov kde se bezvadně a levně vaří. Chodím tam denně a vařím jenom o víkendu.
13. 08. 2017 v 11:44Off-line i8051  (46/184/97)
Mladej bajecne vari, takze moje neschopnost uvarit vic, nez zakladni jidla, je nastesti irelevantni :-)
13. 08. 2017 v 12:38On-line Tedyber  (25/-/-)
Tak se pochlub, co ti šmakuje?
13. 08. 2017 v 13:09On-line ozvien  (66/-/-)
Buřtíku jsem z Olomouce kde ty tvarůžky dělají, ale jako dítě jsem se z nich pozvracel a od té doby nejsou pro mne poživatelné. Nejlepší je skutečná ovčí brynza z bio prodejny.
13. 08. 2017 v 13:38On-line Tedyber  (25/-/-)
Nevím čím to je,ale kupoval jsem Brynzu na Slovensku a byla vždy lepší než když ji koupím tu,i ovčí sýry jsme koupili v Martine a byly boží,když to koupím tu, nic moc.Jinak jsme byli v Lošticích v muzeu tvarůžků,ale zmrzlinu z nich jsem neměl teda odvahu si dát.:)
13. 08. 2017 v 21:02On-line Peta80  (37/185/-)
Taky se vám občas stane, že vám hlavou proběhne nějaký virtuální rozhovor (prostě představa rozhovoru s někým)? Mě v souvislosti s tímto topicem nějak hlavou proběhlo následující:

Já: A co rád papkáš?
Jaromi15: Semínka...
Já: Jaký semínka?
Jaromi15: Bílý semínka, HODNĚ semínek...
Já: Jako nějaký pro ptáčka?
Jaromi15: Ne, z ptáčka...

:D
13. 08. 2017 v 21:45Off-line nufanek01  (20/-/-)
Peta80, tak to si zabil :DDD
13. 08. 2017 v 21:54Off-line JohnnyG  (20/178/84)
Vynechal si ještě kousek :

Peta80: Z jakého ?
Jaromi15: Toho tvého
Peta80: Papkáš vše ?
Jaromi15: Vše co mi navaříš kamaráde
Peta80: To jsem rád
Jaromi15: (Oblízne se) jojo

:D :D :D :D :D
13. 08. 2017 v 22:08On-line Peta80  (37/185/-)
JohnnyG: to ne, to už by mě Jaromi15 asi fakt zabil. :)
13. 08. 2017 v 22:45On-line shiroReloded  (24/178/85)
Tak jo, nejjednodušší z mích oblíbených receptů:
Vezmeš krajíc chleba, kousek sádla a pánev. Na pánvi rozpustíš sádlo, dáš na ní chleba, necháš ho nasáknout sádlo, otočíš, necháš nasáknout druhou stranu, a upražíš z něj topinku. Potom vezmeš česnek (čím větší, tím lepší, klidně dva) dáš ho do mačkátka a vymačkáš na tu topinku. Rozetřeš ten česnek po chlebu a sníš.
13. 08. 2017 v 22:56On-line Tedyber  (25/-/-)
Děkuji za receptiky,mohou být i složitější zvládám českou kuchyni, včetně houskových knedlíků,domácího chleba,buchty,lehčí dorty.
Přihlaš se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2017 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Vytvořili: Zdeněk Večeřa a  Michal Kutňák,  design: Lukáš Churý
Onload