Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Opravdu to dělají bez kondomu?

14. 08. 2017 v 22:07Off-line Anonym
Ahoj, poslední dobou jsem si četl nějaký články o HIV/AIDS a celkem mě zaráží, že se všude píše o nechráněném sexu. To opravdu tolik z nás nepoužívá při análním sexu kondom (předpokládám, že při orálním ho používá jen hrstka lidí)? Vždyť přeci když už jim nejde o prevenci zdraví, tak jde taky o stránku hygienickou a aby to tzv. klouzalo (nehledě na to, že když už mám lubrikant tak si vezmu i kondom ne?). Já osobně nejsem žádnej mnich, a o anální sex mi až zas tak moc nejde (stačí ten orální, a většinou si dávám pozor, abych neměl nějakou ranku v puse), ale když už ho mám tak by mě ani nenapadlo nepoužít kondom (a jsem si jist že i v partnerském vztahu bych ho používal). Díky za názory a prosím, nehádejte se tu vzájemným reagováním na své příspěvky (máme tu na to experty).
14. 08. 2017 v 22:20Off-line i8051  (53/184/97)
Ano, je jiste velka cast, kterou to nezarazi. Nesnaz se to pochopit a vitej do realneho buzniho sveta :-)
14. 08. 2017 v 22:22Off-line zarbo  (47/-/-)
Nechat si hulit s gumou je určitě zdravější. Ale stojí to za h...o. A kouřit někoho s gumou? Tak to můžu rovnou hulit uměláka...
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
14. 08. 2017 v 23:04On-line igy  (38/173/81)
Jsou lidi, co by se divili, proč jdeš do orálu bez kondomu a hodně by se zarazili nad tím "většinou si dávám pozor" - proč ne vždy? Prostě každý si určí nějakou svojí přípustnou hranici rizika vůči požitku. A každý si to může určit jinak.

Ale jinak souhlas, když vidím nějakého dominanta, který má každý týden jiného suba a se všem dělá "breeding", tak se mi chce zvracet. Já jsem ochotný přistoupit maximálně na BBBH - bareback brotherhood - čili mít partičku pár lidí, kterým věřím a se kterými to jde bez, ale jinak se všemi vně bbbh bezpečně.

Ad "aby to tzv. klouzalo" - kůže klouže lépe než kondom ;)
15. 08. 2017 v 07:13Off-line JohnnyG  (26/178/84)
U gayů to je rozšířené hlavně kvůli tomu, že se to snáze přenáší análním stykem a šance je i při orálním sexu. Všichni říkají jak jsou gayové promiskuitní, ale z vlastních zkušeností vím že na heteráky nemají a vše zachraňuje jen to že od slečny se to chytá hůř. U kluka stačí jednou něco mít a už to můžeš chytit. Stačí jen že to ten druhý to od někoho chytil a měl smůlu, neví to a nakazí tě.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload