Nosíte tanga?

Já tanga nosím ale pánské i když jsem silnejší postavy.Rád je nosím nevadí že má velký zadek.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Někdy pro větší vzrůšo :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Naholky1: a nemáš fotku v nich? :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nosim a strašně rád
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nosil jsem, teď už raději slipy
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Přesně slipy jsou nej ,,,
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já je nosím, podle nálady ale jináč nosím vše, ale nic holčičího.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

To je úchylka nosit spodní ženské prádlo ale je to fajn. Když mi bylo 14 a ještě jsem si lhal, že jsem gay, tak mi kámošky dávali kalhotky a já v nich honil nebo si třel p**o o postel a bylo to bezva teda. No proti kalhotkám nic nemám ale slipy jsou slipy :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Je velký výběr pánských tang
Nahlásit

Ne, nelíbí se mi to. Nejpohodlnější a nejvíc sexy mi přijdou boxerky.
Nahlásit

No ja mam rad tangove bodyčka, citim sa v tom super
Nahlásit

Radši nežli tanga, vezmu si dvě manga :-)
Nahlásit

Kdyby někdo chtěl vyměnit slipy tak se nebráním ,,, :D
Nahlásit

Kdybyste někdo chtěl foto, stačí napsat, nosím je
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ne nenosím jen boxerky.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Na to musi byt opravdu velmi hubeny pod /60kg/minimalne jako je u me.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Na peknom chalanovi a chudšej postave a oholenej dierke je to moc sexi ako aj slipy a jocksy
Nahlásit

Je to druh prádla jako každé jiné a hlavně je to každého věc, navíc spodni prádlo nejde přece vidět :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Pošlete někdo foto, já si to nedovedu představit jak se Vám tam může vše vlézt. Nenosím to a na chlapech jsem to neviděl nikdy. :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Rad nosim damske kalhotky hlavne brazilky a tanga
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Idea - pošli mi tangáče aj s prepravkou piva a máš mať tú fotku :D Čo by som nespravil za menší úplatok ;)
A wadafak sú tie brazílky? :O To je niečo ako z Borata? To by som si obliekol aj bez platby v naturáliách :D
A wadafak sú tie brazílky? :O To je niečo ako z Borata? To by som si obliekol aj bez platby v naturáliách :D
Nahlásit

Kup a vyzkousej supr se nosi
Nahlásit

Ano, tanga su najlepsie
Nahlásit

Tak nejlepší jsou pro ty co nemají dvě vejce a párek, ale chápu když chce mít někdo pipinu tak je to nejlepší cesta k tomu ji mít
Nahlásit

Určitě ne, to je dámská záležitost. Respektuji jocksy.
Nahlásit

Občas nosím. Samozřejmě pánské a obyčejný střih pro běžné nošení. Je to spodní prádlo jako každé jiné. A jsou fakt pohodlné.
Všechno se tam pohodlně vejde. Vepředu vypadají jako běžné slipy a akorát vzadu mají tu šňůrku.
Všechno se tam pohodlně vejde. Vepředu vypadají jako běžné slipy a akorát vzadu mají tu šňůrku.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Musi byt opravdu velmi hubeny, aby dotycnemu,ktery je nosi sedly,nekomi to zde na fotogalerii slusi.
Nahlásit

Důležité je, aby se v nich ten dotyčný cítil dobře. Nevím, jaký by mělo mít vliv to, jakou má postavu, že by musel být zrovna hubený. Dělají se různé velikosti, stačí vybrat tu správnou.
To už je potom o vkusu, co se zrovna komu líbí. Pokud se v nich snad chce jít promenádovat někde na molo...
Ale jinak spodní prádlo se většinou nosí pod kalhotami, a tam může být každému jedno, co má na sobě.
To už je potom o vkusu, co se zrovna komu líbí. Pokud se v nich snad chce jít promenádovat někde na molo...
Ale jinak spodní prádlo se většinou nosí pod kalhotami, a tam může být každému jedno, co má na sobě.
Nahlásit

Jasné, na stokilovom macovi musia slipčeky zarezané v zadku vyzerať úplne neskutočne sexy ;)... ak to má niekto ako fetiš, ok, nech sa páči, ale estetika je veda + umenie a to má svoje k***ériá ;)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.