Sádlo a škvarky
03. 09. 2017 v 00:51 Anonym
Jsem řezník, právě se chystám podnikat a otevřít si obchod kde chci prodávat vlastní zabijačku, paštiky a jiné svoje speciality. Na tom by nebylo nic zvláštního, ale příjmením jsem Palach. Myslíte si, že by bylo nevhodné vyrábět a prodávat zboží s názvem Palachovy dobré škvarky a Palachovo dobré sádlo?
Rozhodně ne, ještě kdybys otevřel na výročí upálení Jana Palacha, rázem bys měl nejznámější řeznictví v zemi. Jako uznávám že to není úplně morálně na výši, ale byla by to rychlá a levná reklama účinná reklama, protože napřed by tam chodili zvědavci, aby se podívali na toho drzouna a když by zjistili že máš i dobrý produkty tak by se začli i vracet.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Palachovy kusy mrtvol.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Doporučuji imaginárnímu řezníkovi Palachovi přejmenovat se na pana Prase, pak bude prodávat Prasečí sádlo a vše bude OK 8)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přejmenoval bych to na prasečí marmeláda a prasečí marmeláda s extra velkými kousky ovoce :-D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
#govegan
- očekávám ukamenování :D
- očekávám ukamenování :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Nahodou vegetarianska strava je fajn .. jako priloha k masu :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Hele a co takhle zkusit tam zakomponovat křestní jméno? Třeba "Dobré škvarky od Pepíka" :D :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Palachovo pěkně křupavé
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Asi bych to pojmenoval jinak, palach není zrovna echt jméno pro věci spojený se škvařením :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
To znám, to byl super film.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Bylinky se píšou s "Y", woe... jsem to málem přečetl jako "Palachovo maso s blinkama" :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.