Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jsem gay a před sebou mám život se ženou

12. 11. 2017 v 22:01Off-line Anonym
Zdravim všechny a předem děkuji za to, že někteří budete snad brát můj příspěvek vážně. Jsem v těžké životní situaci. Nebo tedy - z mého pohledu těžké. Z pohledu ostatních mam přítelkyni, dobre auto, pěkný a velký byt v centru Prahy, úspěšne podnikání a fajn rodinu. Ostatní mi nevidí do hlavy a neví, že přítelkyně me sexuálně nep***ahuje, že bych chtěl mít kluky a že podnikání, do kterého jsem se vrhl, mě nenaplňuje a vlastně bych i rád skončil. Co je ale předmětem tohoto příspěvku je právě můj vztah s přítelkyní.

Jsme spolu téměř 4 roky. Je to pro mě nejlepší kamarádka, vlastně i víc. Představa, že ji někdo ubližuje, mě rozbrečí a zároveň nehorázně naštve, že bych vraždil. Je pro mě tím nejdůležitějším člověkem na světě. Sexuálně me ale nep***ahuje. Přes rok jsme spolu nespali a už řekla, že takhle to dál nejde. Nechci přijít o svůj život - ona je tak skvělá, že plánujeme budoucnost, manželství i děti. Ona to chce a vím, že mě miluje. Já miluji ji a strávit s ní zbytek života by pro mě bylo to nejkrásnější na světě. Zároveň ale vím, že sex nám nikdy nebude fungovat upřímně - budu se muset přetvařovat. Protože život není o sexu, mně to nevadí.

Co mi vadí je tohle - často myslím na různé kluky, se kterými si za jejími zády pisu. Jak moc bych je chtěl potkat, vidět se s nimi, flirtovat, líbat je... Existuje kluk, kterého bych opravdu moc chtěl. Bojím se ale zahodit ty čtyři roky a to, co jsme za tu dobu zažili a vytvořili. Bojím se reakce rodiny na to že jsem gay a bojím se reakce kamarádů.

Mám ji celý život lhát a sám sebe připravovat o to, co tajně chci, ale tím pádem obětovat sebe a ji dát krásný život? Nebo ji to mám říct narovinu a dát jí možnost zit s někým, kdo ji sex nebude muset předstírat?

Děkuji mnohokrát.
12. 11. 2017 v 22:08Off-line ozvien  (73/-/-)
Myslím, že znáš svou přítelkyni a víš jak reaguje. Znáš jistě její představy o rodině,životě atd. Je jedna možnost pokud to jde se s ní domluvit a najít řešení tak aby se to nerozpadlo. Nebo jak jsou jiné případy si udělej dítě ať máš někoho v životě a zkus serozejít ale v dobrém. Tohle je ale vůči dítěti nepříjemné. Skoro myslím, že nejlíp bude jí to říct. V trvalé přetvářce se nedá vydržet. Asi jsi mladej kluk a mohu ti říct, že v každém případě je nejlepší mít fungující rodinu, protože výhledově jak je to obvyklé zůstaneš na konec sám. Držím ti palec.
12. 11. 2017 v 22:13Off-line AEE707  (28/172/55)
Napíšem to z môjho pohľadu.......máme iba jeden život. A ten život je príliš krátky na to, aby sme ho prežili tak, ako nechceme. Prežiť život bez lásky, aby sa mal niekto iný dobre je šľachetné, avšak neverím, že pokiaľ nebudeš šťastný ty, že bude šťastná pri tebe ona. Myšlienky na chalanov neprejdú, budú tam stále a odolávať celý život tomu, k čomu ťa ťahá srdce je neuve***eľne ťažká úloha. Ale je to len môj názor. Ale ako sa hovorí, často sa bojíme urobiť zmenu v živote kvôli tomu, že sa pozeráme na to, čo stratíme a nie na to, čo získame.
12. 11. 2017 v 22:13On-line BussterX  (103/130/150)
Hm... představ si sebe na jejím místě anonyme, a zkus si představit, čemu bys dal přednost - partnerovi který ti lže a kterýho sexuálně nevzrušuješ a myslí v posteli na jiné pohlaví, nebo někomu kdo se zamiloval do křivky tvých boků a vůně tvého dechu? odpověz si sám, nikdo jiný za tebe nerozhodne... (přetvářka stejně jednou praskne, jsou tu pánové co by ti o tom mohli povykládat...)... možná je tvůj dotaz jen vyfabulovaný virtuální problém v rámci jakési studie a možná ne, nicméně jinak než jsem odpověděl se odpovědět nedá
12. 11. 2017 v 22:25On-line BussterX  (103/130/150)
Ale ale ale... ladikos....se mi zdá povědomý tvůj styl myšlení... 11 hodin nový profil a už v poradně? tož vitaj chlope :*
12. 11. 2017 v 22:41Off-line ozvien  (73/-/-)
Buřtíku prosimtě to se tak stydíš za své proporce že musíš na profil dávat tyhle rozměry, to by mne zajímalo jaká je upřímná odpověď.Už předem nevěřím, že to tadydle napíšeš.
12. 11. 2017 v 23:21Off-line Jan_Christoph  (32/177/59)
Čím dřív ji to řekneš tím líp. Chápu tvoji touhu po “normální” rodině a dítěti, ale rozhodně bych se do něčeho takového nepouštěl dřív, než si to vyjasníte mezi sebou a taky ty sám se sebou.
12. 11. 2017 v 23:26Off-line Johnny16  (26/186/80)
Anonyme, jak je možné, že si se dostal do této situace? Děláš práci, která tě nenaplňuje a žiješ s někým, kdo tě nepřitahuje.
To si se tak podvoloval ostatnim či si zkrátka nechával život nést tě nějakým směrem? Co se trochu více řídit radostí a tím, co tě bere, to je to, co nás správně vede.
Uplne nerozumim tomu, že svou ženu máš tak moc rád, řikas, ze i milujes. Asi máte mezi sebou zvláštní pouto.
Přeji štěstí a spoustu radosti do života.
12. 11. 2017 v 23:33On-line BussterX  (103/130/150)
Drahá ozvieno, pán kterému je přes sedumdesát (jak velice dobře vím) a má v porofilu (67/-/-) by měl držet ústa o něčích proporcích
13. 11. 2017 v 00:23Off-line ozvien  (73/-/-)
Buřtíku jenom tohle jsem změnil, kdežto ty ze sebe děláš monstrum.
13. 11. 2017 v 00:54Off-line Firedog  (23/175/70)
Dotaz je nejspíš lež. Zdá se mi to až moc "typicky teplý". Psal to nějakej heteráček co nemá páru o tom jak to chodí.
13. 11. 2017 v 01:42On-line BussterX  (103/130/150)
Hele ozvieno, psal sem tady 100x že mi je 50, v profilu mám na rozdíl od tebe fotku kde je vidět jestli su 150ti kilový sádlo nebo sexy týpek přestože tady nikoho nehledám ani na sex ani na nic jinýho, tak si di trénovat skoky do rakve dědouši, pak mi předáš zkušenosti jak si tam co nejpohodlnějc ustlat
13. 11. 2017 v 09:39Off-line yperit  (91/186/68)
Jo kámo,každá strana má dvě mince: když si najdeš přítele,přijdeš o dobrou práci,protože tě vyštípou méně schopní jedinci,když vycítí příležitost,přijdeš o dosavadní přátele (málokdo to rozchodí),přítelkyně to veme jako dýku do zad-rozchod. Na druhou stranu,když si budeš hrát na heteráka a přetvařovat se- o práci stejně přijdeš,protože se uchlastáš nebo ufetuješ,manželka tě načapá s cizím chlapem-rozvod. Jestli si mladý,vol první možnost,protože má cenu začít znova a třeba lépe,jestli starší-když už jsi to doklepal tak daleko,tak už tu káru dotlačíš až do konce...a k ničemu se nepřiznávej.
13. 11. 2017 v 10:48Off-line misanek007  (24/-/-)
Express yourself, don't repress yourself, ok
13. 11. 2017 v 12:20Off-line sirEragon  (58/182/82)
Anonym (Thedilemmar) - Jak smutné, že dnes mladí si neumí svůj život zařidit dle svých představ. Na to tady potřebuješ radu? Jseš snad nesvépravnej? ,,Nechci přijít o svůj život - ona je tak skvělá, že plánujeme budoucnost, manželství i děti. Ona to chce a vím, že mě miluje.´´´Tohle nemůžeš myslet vážně. Pokud je ta holká normální tak až to zjistí a to mi věř, že to jednou praskne tak budeš mít ze života peklo. A byt ni tak bych tě nakopal do koulí a pak do p***le a táhni.
13. 11. 2017 v 12:33Off-line esthetique  (41/-/-)
Bejt tebou, jdu do toho. cim sloziteji si to ted zapletes, tim sloziteji se v 45-i budes rozvadet. pubertalni deti, hadky o to, komu pripadne barek, proste nadhera. doporucuju.
13. 11. 2017 v 17:54Off-line densiel  (26/171/66)
Určitě by bylo skvělé, aby si poslechl své srdce. Chceš žít s ní, líbat se s ní a zažívat s ní takový ty věci ve vztahu? A nebo radši budeš s někým koho opravdu miluješ a s kým se budeš líbat radši a budeš ho rozmazlovat. Uvidíš že pokud půjdeš do vztahu s klukem bude to úplně o něčem jiném. Přeju hodně štěstí při výběru.
13. 11. 2017 v 20:16Off-line Betonica  (39/191/93)
Mam tu jednoho bajecneho kamarada, se kterym se vidam i osobne. Je mu o dost vic nez tobe a taky kdysi stal v tehle situaci. Nedopadlo to dobre. Deti nastesti uz byly dost velke na to, aby jim to neublizilo. Se svoji expani se ale bohuzel nestyka, hezkej dum a auto a kariera jsou tak tim jedinym, co mu zustalo, neb i pratele se jaksi odtahli. Tezko radit, co mas nebo nemas delat. Jen rikam, ze znam cloveka (a vlastne vic lidi), kteri se kdysi nerozhodli spravne a posleze horko tezko zachranovali za cenu velkych ztrat to, co zachranit slo. Tak to jeste promysli!
14. 11. 2017 v 09:01Off-line vladimirek  (24/191/97)
Bohužel nikdo ti nemůže dát ideální radu. Můj názor je ten že i když jí máš rád tak jí říct co a jak, mluvit na rovinu. Chápu je to velmi těžké, ale život nikdy není jednoduchý. Bojíš se o kamarády a rodinu, taky jsem se bál. Vím o čem mluvíš, když jsem na to přišel také jsem měl holku, pustil jsem jí nechtěl jsem jí nijak ublížit... K těm kamarádům a rodině, určitě toto téma přišlo už někdy tak by si měl vědět jak by měli reagovat, ale pokud víš že třeba jsou kamarádi homofobní nebo například rodina, bál bych se jim to říct, moje mamka to vzala velmi dobře, ale otec špatně, bohužel jsme se postupem času přestali s tátou bavit ten vztah mezi námi opadl, ale s mamkou nás to více spojilo :) jde o to jak se k tomu kdo postaví. Když jsem to mamce řekl objala mě a řekla : Budu tě mít ráda takového jaký jsi i budeš. doufám že ti to nějak pomůže :)
14. 11. 2017 v 18:09Off-line Lexik1  (34/196/76)
Co keby si to povedal svojej priatelke narovinu? To, ze sa bojis jej reakcie je len dobre. Ale ked sa niecoho bojis tak to musis prekonat a spravit to. Tvaris sa, ze v tom mas celkom jasno takze nemas preco zavahat.

Hlavne to nenechaj zajst do stadia, kedy budete mat s frajerkou deti. Za tvoju zbabelost nemozu trpiet ostatny.

Mimochodom si to skus v hlave zhrnut a potom sa rozhoduj ako chces pokracovat dalej.

Chces mat frajerku, ktoru poznas, ktora ta podrzi, mozes jej doverovat, planovat s nou nejaku buducnost hoci aj bez deti a s milencami napr.

Alebo chces skocit rovno do tohto sveta podvadzania, manipulovania, nevyspelosti, psychyckeho vydierania a sameho klamstva kde budes hladat toho praveho ako ihlu v kope sena?
14. 11. 2017 v 18:46Off-line FelixGabriel  (102/170/58)
Si si istý že je to láska? Ja ako gay a žiadny iný ktorého poznám nedokážem milovať ženu. Je treba rozoznať kamarátsky a skutočne naviazaný vzťah od lásky.
14. 11. 2017 v 22:07Off-line onlip  (61/180/84)
Anonym (Thedilemmar): Mohu podepsat většinu z toho, co čtu výše, smekám před AEE707. Jsou to spíš odhady, jak by život se ženou probíhal, ale odhady dost přesné. Žil jsem tak 30 let, s klukem až po rozvodu. Zkušenost je nepřenositelná, přesto:
Předpokládám, že slovo miluji, jak ho užíváš teď, bys naplnil o dost jiným obsahem, kdybys za sebou měl reálný hluboký vztah s klukem. To, co ke své dívce cítíš, je nejspíš ochranářské přátelství, které by se narozením dětí ještě výrazně upevnilo, ale musíš/museli byste mít představu, jak naložit s tím ostatním.
Má žena zkušenost s chlapci měla, já v obou směrech okrajově taky, pět let jsme se mohli oťukávat – a u ní zřejmě převážila touha zkusit něco ne zcela typického (což vztah s klukem, který má v pokoji mužský akt, asi naplňoval). Terminologický aparát, který dnes obepíná sexualitu člověka, byl podstatně chudší, řešení jsme hledali intuitivně a měli pocit, že to zvládneme. Její otevřenost tomu vycházela vstříc. Nemusela mi tolerovat sexuální selhání, paralelní vztahy se ženami nebo muži, ale samozřejmě vnímala, že jsem se do kluka (zaplaťpámbů hetera) už v manželství zamiloval, a stálo ji nejspíš dost úsilí povznést se nad to, že mi dělá při psích výletech průvodce. Je to náročnější, než si teď můžeš představit. Jak odrostly děti, měli jsme na sebe s ženou víc času, i dotýkání jsme objevovali v nových podobách a nové intenzitě, ale chybělo nejspíš to, co jsem zažil až později: rozdíl mezi způsobem, jakým objímáš někoho, koho máš třeba hodně, ale spíš přátelsky rád, a objetím někoho, vůči němuž přestaneš vnímat hranici těla.
Zkrátka když manželka jinde dostala to, co do té doby neměla, bylo před ní zásadní rozhodnutí – a po pěti letech dokážu její řešení pochopit. Mně tím dala možnost naplno prožít, co mělo předtím povahu touhy.
Nemá smysl uvažovat o tom, v čem mohl být náš život jiný. Ale kdybych byl znovu na st**tu jako ty, velmi, velmi bych uvažoval – a okolí by bylo mezi argumenty poslední. Tvé dívce chybí sex už teď a nezdá se, že máš pro její potřeby pochopení. Pokud uvažuješ o jiné formě soužití, bez společné dohody to nepůjde. Ztráty, kterých se bojíš v případě změny plánů, jsou maličkostí proti tomu, co bys musel řešit po neuváženém sňatku a zplození dětí. Hledej nejdřív jistotu sám v sobě, ostatní přijde s ní, včetně chuti do práce. A dívka ti jednou bude vděčná, že jsi jí ponechal roli nejlepší kamarádky.
14. 11. 2017 v 23:12Off-line powlusik  (37/179/69)
Onlipe, škoda, že jiní nebývají tak vztažní a rozumní, jako jste byli vy ve vašem vztahu se ženou.
Smekám za tvůj popis těžšího, ale vefinále rozumného života!
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload