Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Občas si říkám a cítím na něm, že on by se asi taky chtěl sblížit

06. 12. 2017 v 00:27Off-line Anonym
Ahoj,
studuji teď VŠ - 1.rokem, začínám, a už zkraje školy jsem si všiml jednoho kluka. Chodí na příbuzný obor, máme s nimi společné nějaké předměty, takže ho tak 3x týdně na některých hodinách vídám...je velmi sympatický, hraje teda furt nějaký hry na telefonu nebo na počítači, o tom se baví (když jsem ho zaslechl), ale jinak vypadá inteligentně vzhledem i chováním.
Zjistil jsem, že po mně občas kouká, někdy méně či více nápadně, je fakt boží ale...jednou jsem měl s ním společnou hodinu a on se zeptal, jestli může vedle mě sedět, tak slušně:D a bylo vidět, jakej měl stud a jak se přemáhal, aby se dal se mnou aspoň tak na chvíli do řeči. Pochopitelně jsem mu to povolil, ale do řeči jsem se s ním nedal. Jednou po mně hrozně "mlsně" koukal a docela dlouho, seděl za mnou, já se zrovna otočil, prostě jsem ten jeho pohled vycítil...já už taky po něm občas koukám, on to podle mě zjistil a je z toho někdy v rozpacích - stydí se a jakoby uhejbá pohledem. Jenže podle mě to bude taky takovej člověk, co se spíš drží stranou, a já většinou první neoslovuju, jsem taky docela introvertní osobnost :/
Ale líbí se mi tím, jak vypadá (nosí takové kožené bundy a boty), tím, jak se chová, vždycky když po někom něco chce, poděkuje, poprosí...
Ale mám pocit, že se takhle budeme míjet zbytek školy, pokud nás nevyhodí a pokud se budeme na nějakých předmětech občas vídat, jakože na nějakých minimálně v letním semestru určitě.
Jednou jsem si úplně živě představoval, jaké by to bylo dostat tu odvahu, sedět třeba někde poblíž jeho a začít se s ním opravdu bavit a následně ho pozvat třeba na kafe nebo na pivo...
Vím, že ve škole se to nehodí a přišlo by mi divné chodil se spolužákem z ročníku, ale to by zas nemusel každej vědět, je tam tolika lidí...
Občas si říkám a cítím na něm, že on by se asi taky chtěl sblížit, ale právě si sám netroufne. Achjo, chtěl bych být větší extrovert. Takhle už se mi několikrát stalo, že jsem se s někým míjel, mohli jsme se seznámit a nic. Nechám to na osudu, možná se to nějak vyvine...byl bych rád...ale sám se asi nedokopu.
06. 12. 2017 v 00:38Off-line FelixGabriel  (102/170/58)
Osud? Určite sa nič nestane keď nikto z vás nič.. on ti už signál jasný dal, keď tak už nič tak aspoň núdzové escape riešenie: Choď za ním keď bude sám a povedz mu "ja som hrozný introvert ako si si už všimol a ako som si ja všimol tak ty tiež, som gay, ty zrejme očividne tiež, tak pome dnes večer niekam von a povieme si viac lebo teraz si musím ísť vymeniť gate" niečo v tomto zmysel :D
06. 12. 2017 v 01:32Off-line onlip  (60/180/84)
Hochu, právě na takové momenty budeš vzpomínat do konce života. Neváhej ani chvilku. Nemusíš říkat vůbec nic, jen se usměješ. Kývneš hlavou k místu vedle sebe. Nebo mávneš a ukážeš rukou, že držíš místo. Nemusíte mluvit o ničem, však společné mlčení je samo o sobě velkým zážitkem.
06. 12. 2017 v 03:00Off-line i8051  (53/184/97)
Tvl proc se tohle tema objevuje 2x tydne? Nektera decka jsou fakt telata :-) Ale zase pobavi, vypis perel:

"hraje furt nějaký hry na telefonu nebo na počítači, o tom se baví (když jsem ho zaslechl), ale jinak vypadá inteligentně" ... jo, to je znamka inteligence :-)

"Jednou po mně hrozně "mlsně" koukal a docela dlouho, seděl za mnou, já se zrovna otočil, prostě jsem ten jeho pohled vycítil" ... hm, jak se da vycitit mlsne koukani, kdyz na nej nekoukas? :-)

"Vím, že ve škole se to nehodí a přišlo by mi divné chodil se spolužákem z ročníku" .. presne, je potreba chodit alespon se spoluzakem ob rocnik nebo dva :-)

Proste deti, uz konecne dospejte a nastavte si "socialni_interakce=enable", jste uz z tech virtualnich komunikaci tak vyply, ze se nedokazete nejednom seznamit, ale ani si normalne realne s nekym povidat a nekam to posunout. Resenim je pro vas pouze ten dotaz dat sem na poradnu. Samozrejme anonymne. Konec sveta se fakt blizi :-)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
06. 12. 2017 v 08:28Off-line Jan_Christoph  (32/177/59)
Pokud se fakt tak stydíš, tak nejsnadnější je navázat komunikaci v jiném prostředí než škola. Když ho potkáš na zastávce tramvaje, v parku, v knihovně, v hospodě... tak budete dva známí lidé v cizím prostředí mezi neznámými lidmi. V takové situaci hned existuje pouto, které vás pojí. Stačí jenom mrknout, pozdravit, říct ´jee, my se známe ze školy, z přednášek XYZ, já jsem JMÉNO’. A pak už jen navázat rozhovor, klidně o škole, to jde nejlíp - proč to studuje, jak ho to baví, jak je ten který vyučující nemožný.... Případně se i zeptat kam jede/co dělá na místě kde se nachází a tak dál... Uvidíš, že to je pak snadno... A po tomhle prvním setkání si ho klidně přidej na fb mezi přátele, to spolužáci přeci dělají bez ohledu na orientaci a sympatie ;)
06. 12. 2017 v 13:44Off-line smaragd15  (22/180/85)
Anonym,keď budeš si chodiť tu sťažovať na svoju povahu,tak nikdy nič neziskáš.Neviem aký máš problém,ale normálne ho pozvy na kávu,pivo lebo neviem na čo,proste začni s ním komunikovať,sa spoznávajte,lebo nestačí iba to keď sa ti bude páčiť alebo že vypadá tak alebo tak,ale ide aj o to že či sa budete vyprávať ako ľudia alebo ako introverti poviete si jedno slovo za 5 minút.Takže aj nad tým sa zamyslí.Normálne ho pozvy však to je normálne aj mňa bývalý spolužiak pozýva,len zas on tu býva iba cez víkendy.Normalne zajdi a je to.Nerieš to tu,rieš si to sám my niesme ty,ide o teba a nie o nás.Každý vieme kto sa k nám hodí a kto nie.
06. 12. 2017 v 21:39Off-line smaragd15  (22/180/85)
No vidiš nufanek mal si byť ticho teraz dostaneš od nej klistir huby aj ***e :D :D :D xD
06. 12. 2017 v 21:58Off-line onlip  (60/180/84)
Ladikos=tedybero=koloseumko etc., líná huba by byla ve tvém případě nezměrným štěstím. Pro tebe - a především pro ty, pro něž jsou tyto stránky určeny. Skutečně se domníváš, že právě ty jsi oprávněna hodnotit, co je a co není divné? Ty, baba, která nemá jinou životní náplň, než se zuby nehty držet na gay seznamce?
06. 12. 2017 v 23:26Off-line onlip  (60/180/84)
Bohužel je tu znovu - jako maty***.
06. 12. 2017 v 23:37Off-line BussterX  (103/130/150)
No kvůli někomu sem chodí.... je jasný, že kdyby si tu neměla s kým povídat tak by tu netrčela lognutá od rána do večera... do poradny občas něco vyblije, ale evidentně tu je pár zoufalců kteří sou rádi že si s nima píše aspoň ona a tím jí dávají pocit legitimity, že tu je jako správně a žádaná :D:D
07. 12. 2017 v 08:45Off-line i8051  (53/184/97)
Mily simsacku, nekolik faktu, pisu to znova, tak si to prosim uz nekam napis do denicku:

"Tak hlavně, že ty jsi dospěl ve 40 ti a řekl manželce, že už to dál nemá smysl a že už nebudeš předstírat heteráka. "
*** bylo to ve 32 a bylo to ponekud jinak, to uz jsem ti psal

"Už si dokážeš s někým reálně popovídat? Aniž bys předstíral heteráka?"
*** o me to okoli vi, takze si dokazu popovidat kdykoli s kymkoli o cemkoli (nejednom o diagnoze v ordinaci)

.. takze opet vis hovno, jako vzdy, nezavid prosim bisexualum, co jsou davno proflakly a hraj porad svoji hru heteraka pred okolim, dekuji za pochopeni :-)
07. 12. 2017 v 08:54Off-line i8051  (53/184/97)
Vysmivam se vsem telatum napric vekem. Treba i tobe :-)

Navic ja nemel comming out, ja jsem bisex a mel jsem kluka uz nekdy v 18ti :-) zase vis hovno, ale musis ho rozmazat .. tak radeji padej do ordinace, mas plnou cekarnu :-)
07. 12. 2017 v 08:57Off-line i8051  (53/184/97)
Proc bych delal comming out? O me vsichni vedi, ze jsem bisex. Mam si snad poridit transparent a jeste na to vice upozornovat?

Napis si na ordinaci "DNES ORDINUJE BUZNA" :-)
07. 12. 2017 v 08:59Off-line i8051  (53/184/97)
Simsalabim (27/-/-) NOVÉ
Nemám ordinaci, dělám v laboratoři.
----------
Tak uz je mi jasny, jak jsi vzniknul ... :-) a taky chapu, ze musis moudra povidat zde, kdyz nemas pacienty a jsi zavrenej v laborce :-)
07. 12. 2017 v 12:56Off-line JohnnyG  (26/178/84)
No, mám černou koženou bundu, černé boty, jsem stydlín, říkám furt prosím a děkuji, hraji věčně na počítači a mobilu, koukám občas po klucích ze třídy a když se otočí, uhnu pohledem a dělám že nic ... Nevím jestli to píšeš o mě, ale klidně si s tím klukem začni povídat. Jestli jsem to já, tak to vemu v pohodě. Mám ale přítele, takže jenom kamarádi :P
14. 12. 2017 v 19:49Off-line Betonica  (39/191/93)
Skola je naopak velice vhodne misto pro seznameni. Jdi do toho, dej mu najevo svuj zajem. Nijak vulgarne a okate, staci naznacit. Ma-li zajem i on, nebude potreba nic vysvetlovat. Z knihovny nebo auly se pak presunete ke kafi a pak kdo vi kam dal. Drzim palce!
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload