Je mi něco přes 30 let a ještě jsem nikdy neměl nic s klukem
05. 02. 2018 v 22:19 Anonym
Zdravím, je mi něco přes 30 a ještě jsem nikdy neměl nic s klukem a to z toho důvodu, že orientaci tajím a nějak jsem si zvykl na samotu. Už jsem si říkal, že bych si někoho našel, ale budou se řešit předešlé vztahy, mám lhát, že jsem měl X kluků, když to není pravda? A kdyby jste šli na rande a kluk Vám ve 30 řekl, že kluka zatím neměl, tak zdálo by se Vám to asi divné, že?
05. 02. 2018 v 22:38 Anonym
Kdybych byl hetero, tak už možná mám i 2 děti, ale prostě být gay je komplikované, říkám si, že jsem zbytečně promarnil spoustu času, co jsem mohl trávit s nějakým super klukem nebo kluky a proto bych to chtěl změnit, jen se bojím těch otázek na vztahy, což na to přijde dotaz i tady ve zprávě a já prostě neumím lhát a pak si připadám divný, ale jsem taky vybíravý, nevlezu určitě ani tak s každým do postele...
Anonym (NoComming): Nedělej si s tím starosti, není důvod se stydět, každý má svůj čas. Mému milému bylo 36, když jsme se sblížili a uváděl jsem ho do světa pro něj nového.
Mirne divne ano, duvod nejit na rande ne
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Byt gay neni naprosto vubec komplikovane. Mozna tak pro okoli, ale pro tebe ne. A prvni kluk ve 30? Super, to naopak prodej jako svoji prednost a vyhlas vyberko :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Neva, máš ještě 30 let čas, když počkáš, tak se dočkáš.. Hlavně nespěchej...
Nahlásit
06. 02. 2018 v 23:28 Anonym
Tak dík za podporu. connect dofám, že nebudu čekat dalších 30 let, abych pak nechytl nějakej ten aids na starý kolena :D
Ja mel treba da se rict vsechno...az na vztah s klukem..ten jsem taky nikdy nemel.
Jsem taky divnej?
Jsem taky divnej?
Dohajzlu Tedybera se reinkarnovala do slovenskýho bazeranta pardon heteráka, pánbůh s námi a zlé pryč :D .. nebo je to Koberec :D ... Apage Satanas -_-
07. 02. 2018 v 15:26 Anonym
Jsem psal, že lhát neumím, tak to ani dělat nebudu, být upřímný je asi lepší. Nebo ne asi, ale určitě. Pokud s tím bude mít někdo problém, tak je to jeho problém. ale snad problém nebude :D
Nahlásit
I8051: Vyhlásit to jako přednost? To jako vážně?! Nejde tak náhodou všem jen o kvalitní sex díky zkušenostem?! Jsem na tom podobně jako Anonym (NoComming), akorát že jsem se přiznal už v 15-ti a na mým prvním rande ve 24 letech kluk div nevybuchl smíchy, když jsem mu řekl že jsem ještě panic...
07. 02. 2018 v 22:12 Anonym
Ligerisek, co je kvalitní sex muže s mužem? Když bude oboustraná ejakulace, tak to je hlavní si myslím :D Jinak chápu, že mu to přišlo k smíchu, ale řekl ti, že panic je na nic? U ženských musíš protrhnout blánu u chlapa to nehrozí, tak kde je problém??? :D
Nahlásit
Anonyme, jestli si myslis, ze kvalitni sex mezi muzem a muzem se meri provedenou ejakulaci, tak to zadnyho chlapa fakt do smrti nepotrebujes :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
07. 02. 2018 v 22:19 Anonym
I8051 ,tak to je snad cíl každýho sexu, jen mi k tomu někdo pomůže,ne? :D Nebo co je pro tebe kvalitní sex ten anální ? :D Ten mě moc neláká ani jako aktiv ani jako pasiv.
Aha, tak tomu rozumim, ze ve 30 nikoho nemas. Hlavne prosim tyhle cile nepis do inzeratu, to bys byl panic i v duchodaku :-) Btw o analu jsem nic nepsal, to jsou zase jen tvoje predstavy :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
07. 02. 2018 v 22:30 Anonym
I8051 něco takového jsem od tebe čekal, ale dík za radu v inzerátu to vynechám, třeba změním názor a tu díru budu využívat i na to k čemu není určená :D
07. 02. 2018 v 22:45 Anonym
I8051 no dobře, tak sex má nějaké vyvrcholení, pokud toho v rámci věku není někdo schopen, tak to nemůže mít jako cíl, to je pravda. :D A správně láska není jen o sexu. Nemyslel jsem cíl, že mi jde jen o sex, to vůbec ne. chtěl bych nějakého parťáka na všechno.
Radšej povedať že si nikoho nemal, je to skôr výhoda si myslím :-) Mne by sa tiež viac páčilo keby mi chlapec povie že som jeho prvý ako keby som mal byť 9. v poradí :-D
08. 02. 2018 v 20:20 Anonym
No tak to jsem rád, že to aspoň někomu nevadí a nedostal by záchvat smíchu a nebo by si nemyslel, že lžu :)
Nahlásit
08. 02. 2018 v 20:34 Anonym
Nufanek01, to je to co mě na analním sexu odrazuje, to p**o pak musí smrdět i přes tu gumu :D Bych se asi poblil.... :D
P***l nesmrdí, smrdí howno... kde není howno, není smrad... základem úspěchu je dehownizace p***le což provádíme požární hadicí s roztokem savo tzv klystýrem, následně pak takto dehoiwnizovanou p***l promasírujeme jazýčkem a poté provedeme zásun a tvrdě či jemně v****áme dle vkusu každého soudruha
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
08. 02. 2018 v 23:30 Anonym
No dobře howen se zbavím, ale střevo je na howno a ne na p**o. Když v něčem bylo howno, tak to smrdí furt zvláště, když je to v uzavřené díře :D Opravdu s tím nemám zkušenost, aby mi pak kláda nesmrděla týden od howen :D
Aononyme tak tady zruš profil a di strkat p**o do vagíny smrdící jak krabička sardinek, nebo si najdi takovýho ťunťu jak si ty sám a můžete si hladit ocásky rukama :D
Nahlásit
No je mi 30 a taky jsem neměl žádný sex. Miluji kluky, ale jsem ještě nenašel toho pravého. Takže nejsi v tom sám.
Nahlásit
09. 02. 2018 v 21:30 Anonym
Aby bylo jasno, já proti análnímu sexu nic nemám, ať si dělá každý co chce, mě to neláká a tím bych to uzavřel. Ale to jsme odbočili od tématu. Sta tak to jsem rád, že nejsem sám. Tady je hodně promiskuitních buzen a pak je tu HIV a na FBku čtu urážky typu to jsou ty homoprůvody, když nejvíce nakažených
homosexuálů je v Praze. Je to začarovaný kruh, když víš, že jsi gay, ale máš strach s někým něco mít, protože může být nakažený....
homosexuálů je v Praze. Je to začarovaný kruh, když víš, že jsi gay, ale máš strach s někým něco mít, protože může být nakažený....
09. 02. 2018 v 21:43 Anonym
I8051 ano to je katastrofa, nejhorší je srážka s blbcem :D
Anonym když se nechystáš nechat si strkat cocota do p***le ani ho tam někomu cpát tak (na to máme prezervativy, že jo...) tak riziko že při honění něčího p**a "chytneš" HIV je mizivá ... :D to už je větší šance že tě za tejden přejede opilej řidič a ty umřeš jako panic (nenakažený) :D dám ti radu - najdi si stálýho partnera - ideální je nějakej tlustej sedumdesátník kterýho nikdo nechce a je jistota že ti nezahne :D
10. 02. 2018 v 23:03 Anonym
BussterX to myslíš sebe? 97/130/150 ? :D Ikdyž s tím 97 to sis trochu přidal ne? Prej 70tníkovi se už ani nepostaví , tak to je špatná rada... :D
Anonyme vyser se na sex a staň se filatelistou nebo myslivcem, je to ušlechtilé hobby a nenakazíš se při tom :D ... a evidentně to pro tebe bude jednodušší než si lámat hlavu se sexem kterej tě očividně deptá :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.