Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Snažit se, či nesnažit

10. 02. 2018 v 21:40Off-line Anonym
Zdravím, můj problém je trošku složitý, no budu se snažit zkracovat. Je mě 20.
Začal jsem s dlouholetým kámošem takové "snažení" o něco více. Ze začatku to bylo fajn, ale po pár týdnech se to zhoršilo. Něco málo jsme spolu měli, ale mám zdravotní potíže a moc se mi do sexu nechtělo, no zkusili jsme to a samozřejmě jsem selhal. Hlavně jsme si psali, někdy začal být nepříjemný, občas jsme se na něčem neshodli, ale to je normálka. Vždy, když jsme se setkali, tak byl milý, pozorný, nebyl nepříjemný... byl jsem občas ve zvláštním rozpoložení, protože se choval jinak přes síť a naživo. Upřímně jsem byl z toho naživo nervózní, protože se mě zdálo, že je někdo jiný. Celé se to pokazilo v okamžiku, kdy mi vadilo, že je na grindru a tak jsem mu to napsal. Já se tam podíval jen z podezření... Jsem celkem pohodář, nic moc mě nevaří krev, ale tohle bylo něco jiného... žárlil jsem, protože jsem si myslel, že asi není vše takové, jak se zdá a že si hledá někoho na nějaké povyražení. Což zní z části paranoidně, ale kdysi jsem grind využíval a vím, co tam chlapi většinou hledají. Napsal jsem mu, že mi to vadí a že mi lže (ve dvou dalších věcech), ale celé se to zhoršilo. Pak napsal, že nikdo jiný není, ale přiznal, že neví co chce...
Tak nevím co mám dělat, mám ho moc rád, k nikomu jsem takovou náklonnost necítil.
Díky za čas a popřípadě za radu :-)
11. 02. 2018 v 17:19Off-line patrickcaava  (28/164/50)
Já se vyjádřím jenom k tomu Grindru... Znám kluka, který je na něm pečený vařený, ale přitom je zamilovaný už dva roky do jednoho Slováka a s nikým nic neměl. Čili ano, Grindr je spíše aplikace pro intimní střetávání, ale není to pravidlo...Spousta kluků ve vztahu chodí na seznamky, v tom nevidím nic špatného, přece nebudou mít utáhlou kravatu a zákaz se s kýmkoli bavit. Ale žárlivost je žárlivost a každý na to má nastavenou jinou hranici. Takže pokud mu chceš důvěřovat, tak mu důvěřuj. :) A to že neví co chce? Asi ještě potřebuje čas "se najít."
11. 02. 2018 v 22:02Off-line onlip  (60/180/84)
Vyčítáš mu, že je na Grindru, na kterém jsi sám! Aha, ty ses "jen podíval z podezření"... Vcelku se divím, že to neutnul sám.
12. 02. 2018 v 07:50Off-line Betonica  (39/191/93)
Tak pojdme rozebrat, co jsi napsal. Tohle me zaujalo:

"... zkusili jsme to a samozřejmě jsem selhal...". Proc si tak neveris a predem ocekavas neuspech?

"... kdy mi vadilo, že je na grindru a tak jsem mu to napsal. Já se tam podíval jen z podezření..." Opet. Proc (si) tak neveris? Mas nejaky duvod podezrivat ho z neceho nekaleho? A i kdybys mel, proc se uchylujes k smirovani?

Kolem a dokola, problem vidim u tebe, nikoli u neho. On by jiste nemusel carat po seznamkach, pokud ti to neni mile. Na druhou stranu ty bys zas nemel byt jak stihacka a hlidat ho.

Zaverem: Mluvte spolu a duverujte si. Bez toho je vsechno ostatni v mlze.
14. 02. 2018 v 19:49Off-line Anonym
Díky všem za reakce. Snažím se důvěřovat, nejsem zase úplný i***t.
K onlipovi, záleží na tom, jestli tam jdu hledat kluky, nebo jestli se jdu kouknout, jestli tam není náhodou někdo, se kterým bych chtěl být vážněji. Já tam přišel a odešel, nesedím na tom, nemám to zapotřebí, protože jsem měl jeho..
Betonica, k tomu prvnímu. Psal jsem, že mám zdravotní problémy, proto si nevěřím v oné oblasti :D
Za druhé, říká se důvěřuj, ale prověřuj. Já jsem se ho jen zeptal a uvedl, že mi to vadí, za tím si stojím. Nechci partnerství, kde by jásali jeden i druhý štěstím, že jsou oba na grindru, svítí jim vzájemně 0 metrů od sebe a píšou si s někým, kdo je nějaký kilometr daleko. Já si věřím, jen jsem si nebyl jistý, jestli věřit jemu. Chtěl jsem se usmířit, protože k němu chovám určité city, které nejdou popsat :-)
No, ono to je jedno, když jeden z nás neví, co vlastně chce, je to vždy těžké.
Mějte hezký den! ^^
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload