Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jaký je váš názor na aktuální vztah České republiky a EU?

12. 02. 2018 v 18:52Off-line Anonym
Jaký je váš názor na aktuální vztah České republiky a EU? Mi osobně přijde ČR jaksi "nevděčná, " když se podíváte, kolik výhod nám Evropská unie dává. Migranty bych proti EU neargumentoval, stejně u nás (v ČR) ani být nechtějí. A přijde mi nechutné, jak se někteří - ech, nechci jmenovat, ale iniciály Stanislava Petra Domažlického by mohly mnohým napovědět - přiživují na neštěstí druhých, třeba teroristické útoky se jim vyloženě hodily. Navíc si do názvu napsali "Demokracie, " ale na mě demokraticky moc nepůsobí. Podle mě je demokracie spojena se svobodou pro všechny a zakazováním něčí víry demokracie opravdu nedosáhneme :-) ČR leží v srdci Evropy a připojili jsme se k EU. Jsme její součástí a to je fakt. Měli bychom využívat našeho členství a třeba jít k volbám do evropského parlamentu. Samozřejmě že musíme mít nějakou suverenitu, ale neměli bychom prudit. Akorát si sami škodíme v očích jiných států...
12. 02. 2018 v 19:02Off-line Anonym
Není náš dluh jeden z nejnižších v eu? xD kolem 40% HDP ne?
12. 02. 2018 v 19:07Off-line poklad  (29/177/69)
St63V: pěkný nesmysl.
12. 02. 2018 v 19:08Off-line Monogatari  (43/195/80)
Mě sere jak eurohujeři furt cosi melou o katastrofě v případě čexitu, hladomoru a neštovicích jako kdyby jsme byli v EU odjakživa, až mám chuť z té EU vylízt, byť by to pro nás bylo nevýhodný. No aspoň vim jak se cítili lidi za minulýho režimu..
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
12. 02. 2018 v 19:09Off-line colombo  (103/192/90)
Jenomže EU nám kecá úplně do všeho, a to se mi nelíbí. Jedna z posledních věcí (i když není nejdůležitější) je snaha o téměř odzbrojení občanů legálně držících střelné zbraně, což se týká třeba právě mě.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
12. 02. 2018 v 19:16Off-line Anonym
Colombo: otázkou je, jestli bychom se tady měli líp, kdyby nám do věcí nekecala.. třeba životní prostředí by mohlo vypadat poněkud jinak... chápu, že to je pro tebe nepříjemné, ale na druhou stranu, trochu dává smysl, že když nikdo nebude mít zbraň, nikdo nikoho nebude moct zastřelit..? asi k tomu mají ňáký důvod, podle mě tyhle věci nedělají, jenom aby lidem znepříjemňovali život. Na druhou stranu, co kdyby mohli nosit zbraň všichni? Přeháním, ale možná by nás tu byla polovička :D
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
12. 02. 2018 v 19:18Off-line smaragd15  (22/180/85)
Najlepšie bude keď EU padne a hotovo...Za čo treba byť EU vďačný? Za to,že dáva rôzne diktáty štátom,aby trebárs predávali hapšusy v obchodoch? Za to? Alebo máme byť my Slováci vďačný tej EÚ za to,že je Slovensko na tom horšie než tu prišlo euro? Za to máme byť vďačný? EÚ tu pre štáty nedoniesla žiadne plusy.Otvor oči a pozri sa čo robí EÚ.Áno EÚ za to môže,že sú v európe migranti,pretože boli otvorené hranice ako bolo kazané EÚ a tak tu všetci naliezli,takže lepšie bude keď EÚ padne a tým pádom to bude lepšie pre všetky štáty.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 11  Nahlásit
12. 02. 2018 v 19:25Off-line colombo  (103/192/90)
Anonyme, je vidět, že jsi úplně mimo. Pokud nám, slušným lidem zbraně seberou, pak už je budou mít právě jen teroristé !!! Nebo snad myslíš, že terorista má zbrojní průkaz a legálně drženou zbraň ?? Tys teda napsal volovinu.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
12. 02. 2018 v 19:27Off-line Dallas  (26/180/70)
Že je to zase chesney.hawkes :D
12. 02. 2018 v 19:54On-line rosju  (53/170/78)
Stb63V-bez s tou prolhalnou propagaci do p***le
12. 02. 2018 v 21:35Off-line Invictus  (23/182/100)
Colombo, proč nedat zbraně všem, bez rozdílu věku, pohlaví, výšky nebo barvy pleti? Všichni bychom se v případě nebezpečí teroristického útoku ubránili.
V realitě by si zbraň ani nevytáhl z pouzdra, natož aby si vystřelil. S jistotou můžu říct, že by si utíkal s davem pryč.
Také vyvstává otázka, jak definuje zákon slušného člověka.
12. 02. 2018 v 23:10Off-line VojtaS  (26/187/-)
Nevím proč se říká diktát EU, když my jsme její plnohodnotnou součástí, říkáme že je tu diktát ANO, když má 78 poslanců z 200? My máme možnost v EU věci měnit a i se to děje. Odzbrojování je neoblíbený tah, ale i já zbraně nechci. A prosím už konečně přestaňte říkat, že byste mohli zachránit životy, když byste měli při útoku zbraň, a teď vám ji zlá EU bere. Ale na místa jako jsou trhy nebo obchoďáky si zbraň stejně vzít nemůžete, takže si myslete, jak hrozní bojovníci s terorismem byste byli ale být nemůžete, když držení zbraní regulují NAŠE zákony. My jsme EU, bez EU bychom neměli dálnice, i když na ně lidi nadávají, tak peníze na ně by prostě nebyly...
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
12. 02. 2018 v 23:38Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Osobně si myslím, že než budeme revidovat vztahy s EU, tak bysme si měli udělat pořádek doma. Máme trestně stíhaného premiéra, prezidenta, který leze do zadku kdejaké východní diktatuře, chybí nám účinná obrana proti Ruské hybridní válce, díky čemuž se do sněmovny dostal ten, jak říkáš "Stanislav Petr Domažlický" který se nám chce vrtat v ústavě, jakoby přímá volba prezidenta nebyl pro náš ústavní systém dost velký šok.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
13. 02. 2018 v 00:02Off-line BussterX  (103/130/150)
Proč chce EU omezit legální držení zbraní vlastních občanů? protože je to signifikantní pro každý autokratický režim... a k tomu EU směřuje... každá autokracie má tendenci osekávat svobody občanů, jedna z prvních svobod kterou oseká je právo na zbraň, první příznak že je něco se systémem špatně je když jeví tendence obrat občany o právo držet zbrań...... viděli jsme to v komunismu, nacismu i fašismu, každej z těch režimů si uzurpoval monopol na silové řešení a občanům ho upíral... nene, vy ste nesvéprávná hovádka a zbraně vám vemem, chránit vás bude policie... jenže žádná policie nebude stát před vaším barákem ve tři ráno až vám tam poleze zfetovaná banda čórovat a vy tam budete stát proti nim s mávátkem ze sluníčkové manifestace
13. 02. 2018 v 00:59Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Chesney.hawkes: Rozhodně nejsem sluníčkář, průměrný růst Eurozóny může být 0,9 % ale na ČR to nemá vliv, protože nejsme členem Eurozóny a ještě dlouho jím nebudeme (eurozóna jsou jen státy platící Eurem, nikoli všechny členské státy EU). Čínská ekonomika roste dlouhodobě tempem 10 % za rok, na tom není nic nového. Ovšem děje se tak za cenu devastace přírodních i lidských zdrojů, likvidace tradičních míst (pro zajímavost ze staré Shanghaje dnes stojí necelá čtvrtina), obrovské množství lidí, žijících pod hranicí chudoby, nemluvě o cíleném zatýkání náboženských a etnických menšina popravách na objednávku pro transplantace orgánů.
Jestli je tohle země, ve které chceš žít, OK, zajeď si na Čínskou ambasádu pro vízum sbal se a přestěhuj do Číny, ale já zastávám názor, že ekonomika není všechno.

Pokud jde o zadluženost Evropských zemí, tak je nutno dodat, že situace není nijak k***ická, velikost samotného dluhu totiž není podstatným faktorem, tím je schopnost státu dluh splácet, pokud má stát zdravé finance, tak je schopen splácet jakékoli dluhy.
13. 02. 2018 v 01:06Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Chesney.hawkes: Kde v tom vidíš náboženství? To co jsem napsal, jsou jasná, mnohokrát prokázaná fakta a základní ekonomická pravidla. Nic, co by se nedalo podložit empirickými fakty, popřípadě výpověďmi očitých svědků, na rozdíl od náboženství.
13. 02. 2018 v 01:15Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Chesney. hawkes: To je video o jednom protestu proti migrantům, jakou to má souvislost s ekonomickým růstem eurozóny?
13. 02. 2018 v 01:34Off-line esthetique  (41/-/-)
Spravne, naprosto souhlasime. cesko umi akorat blbe kecat, vyrvavat: uprchliky nechceme (prijalo jich 12 a i ti se pokusili utect do Nemecka, ktere prijalo 1 000 000), a hlavne ne pridelene kvotama (ALTERNATIVNI NAVRHY MISTO KVOT JAKSI NEMAME, na to jsme moc blbi/lini), ale radi si od EU vezmeme kazdorocne 55 milliard Euro a za to ji budeme okopavat kotniky, blbe kecat a nepodlozene k***izovat....
neumime se prosadit, neumime vyjednavat, neumime se si nachazet spojence v Europarlamentu a dalsich institucich, protoze se s nikym nedomluvime, neumime totiz anglicky a nebo jen mizerne....a tak se uzavreme na svym malym pisecku zvanem Visegrad s dalsima xenofobnima predpriposrankama a vsechny okolo jen nasirame a nasirame a nasirame... a mozna po 25 letech, co do nas Zapadni sousedi rvali prachy, bychom se radi rozloucili a odporouceli do naruce Ruskeho bratra...
jak rikam, Irskou obcanku uz mam, ted uz si jen zazadat o pas a pak muzu cele slavne cesko i se vsema srackama okolo splachnout do hajzlu...
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
13. 02. 2018 v 01:40Off-line esthetique  (41/-/-)
Colombo: ty jsi d***l prece, klidne si tu bouchacku nechej, strc si ji nabitou do p***le treba, jestli te to rajcuje. a zkus si nastudovat ZAKONY NAMISTO PROPAGANDY A BILBOARDU S CHOVANCEM, k***te! legislativa tykajici se drzeni strelnych zbrani s EU NIJAK NESOUVISI.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
13. 02. 2018 v 02:01Off-line esthetique  (41/-/-)
Smaragd15: ty jeden b***cku, zkus si uvedomit jednu vec, ZE LIDSTVO CO JE LIDSTVEM SE PRESOUVA Z JEDNOHO MISTA NA DRUHE! myslis si, ze divokou zver nebo stehovave ptaky zajimaji nejake hranice a ze nejaky propagandou poblbly smaragd nekde na kotaroch se nechce delit o to svoje male hovno co ma diky EU s uprchlikama, ze to nekoho zajima?!?
co bys s tema lidma asi tak chtel delat? strilet je na hranicich?!? chapu, to by se libilo treba Orbanovi, skoro se k tomu propracoval;zavirat je do kriminalu? nechat je utopit ve Stredozemnim mori na gumovych clunech?
OPET SE PROJEVILA PROPAGANDOU OBLBLA -NACTKA. reseni nenabizi zadne, ale blbych kecu 3 p***le...
Slovensko je na tom hur nez pred Eurem?!? nesmis soudit vsechny okolo podle svych vlastnich neuspechu. SLOVENSKO JE NA TOM LEPE NEZ PRED EUREM, to jsou me***elna fakta, statistika, ne nejake kecy nejakeho politika na FB, Slovensko ma dokonce naslapnuto byt na tom lepe nez cesko, protoze zahranicni investori tam jdou radeji. PRAVE ZA TIM EUREM.... nejak si nepamatuju, kdy naposledy CEZ nebo nejaka jina ryze ceska(slovenska) firma vytvorila tisice novych pracovnich prilezitosti, to jen tak pro chytraky, co tu budou tvrdit, ze MY SE PRECE BEZ ZAHRANICNICH INVESTIC OBEJDEME... to naposled vyrvaval k***t Klaus
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 02. 2018 v 02:07Off-line esthetique  (41/-/-)
Cesnek: bejt tebou, s Jandou a Grygarem se nesrovnavam, jeden rozumi fyzice, druhy hudbe. TY NEROZUMIS VUBEC NICEMU, O TO RADEJI BLBE KECAS...argumenty vetsinou zadne, ale s o to vetsi vervou tady haze svoje domenky..... FEELING POLITICS ... aneb "MAM POCIT, ZE RUSKO NENI TAK SPATNE A MYSLI TO S NAMI DOBRE" ....."mam pocit, ze bez EU by nam bylo lepe", "mam pocit, ze UK po brexitu bude vzkvetat a oplyvat mlekem a strdim" a podobne nesmysly.... argumenty a fakta veskere zadne.
13. 02. 2018 v 02:21Off-line esthetique  (41/-/-)
Buzziku, nikdo ti nic neuzurpuje, prines si posudek od psychologa a muzes za sebou na provazku tahat treba kanon... v tvem pripade kanonek. klasicky ses nechal nachytat na propagandu nebo-li blbe kecy cesneka.hoaxe: legislativa upravujici drzeni zbrani je v pravomoci jednotlivych statu EU.... jdi si stezovat za svym poslancem, pokud vis, kdo to je


a nemyslim si, ze reseni alla Trump: "kdyby vice lidi v nocnim klubu, kam vniknul sileny strelec, melo zbrane, tak by ho vcas zastavili" funguje. USA maji nejvyssi pocet strelnych zbrani na hlavu a soucasne NEJVYSSI POCET UMRTI legalne drzenymi, ALE KRIMINALNE POUZITYMI ZBRANEMI NA SVETE....
naopak ve Skandinavii lide neciti potrebu vlastnit zbrane a kriminalita je tam minimalni....
ALE VZDY SE NAJDE DOSTATEK POPULISTICKYCH KRIKLOUNU, KTERI BUDOU RVAT, ZE NABITY KVER V KAPSE NECO RESI. (chovanec se tak prokricel az do cela vraku s nazvem CSSD).NERESI.
13. 02. 2018 v 02:40Off-line esthetique  (41/-/-)
Cesnek.hoax: pouziva klasickou metodu vsech populistu a propagandistu, jak ji vynalezl uz Goebbels. vybrat si nejakou malou lez, porad ji opakovat, do nekonecna ji opakovat az ji vsichni prijmou za fakt. SMULA CESNEKU, my tvoje zvasty a zfalsovane statistiky proste nebastime....
eurozona roste prumerem 2-2.5% rocne, poslednich nekolik let. NAOPAK CINA UMYSLNE!!! ZPOMALILA NA 6-7% a na tech se drzi

TVOJE LZI PROSTE NE NA VSECHNY ZABIRAJ... dostuduj si fakta a statistiky, nez sem priste vlezes kydat ten svyj hnuj....
13. 02. 2018 v 02:43Off-line esthetique  (41/-/-)
Lord Protector: to, ze ty se mas blbe a ze mate na SK korupci, to neni vina EU. este ti to tu napisu jednou, VELKYMI PISMENY, abys mel moznost se zamyslet nad tim, jakou kravinu jsi napsal:
TO, ZE TY OSOBNE SE MAS BLBE A ZE NA sk MATE KORUPCI, TO NE NENI CHYBA eu, JDI SI STEZOVAT ZA SVYM RADNE ZVOLENYM POSLANCEM.
tvrda fakta a statistiky ukazuji, ze od vstupu do EU a SPECIALNE OD PRIJETI EURA Slovensko rostlo rychleji nez vsechny ostatni zeme v regionu... ikdyz chapu, ze populisty tveho druhy TVRDA DATA jaksi nezajimaji.....
13. 02. 2018 v 03:02Off-line BussterX  (103/130/150)
Estéte já jsem zbrań vlastnil od roku 98 až do předloňska kdy jsem si zapoměl prodloužit zbroják :D ... a měl jsem (kromě loveckého) oprávnění na všechny kategorie zbraní (ne na automaty který jsou na spešl vyjímku :D), vzhledem k tomu že se pohybuju 30 let v militaristickým prostředí vojensko-historických spolků tak to trošku sleduju a vím třeba to, že to co upekli v EU šikanuje aji pouhý sběratele zbraní který mají doma znehodnocenej kus železa se zavařeným laufem... a na vojensko historických ukázkách u Slavkova budou napoleonští vojáci běhat se smetákama místo kvérů :D a pak vás postřílí terorista s kalašnikovem protože terorista zbrojní průkaz jaxi neřeší jakkoliv se europosranci tváří že šikana o odzbrojování občanů je děsně protiteroristické opatření
13. 02. 2018 v 03:04Off-line BussterX  (103/130/150)
Česnek ty už drž tlamu ty amatére, ty děláš naší věci víc škody než užitku
13. 02. 2018 v 07:24Off-line Z.M.R.D  (50/181/80)
...když český europoslanec prosazuje zájmy EU doma a ne obráceně je něco špatně.
________________________

...A jednoduše v dnešní krizové situaci se ukazuje, že západní přístup selhává. Že západním lidem, jednoho dne přicestuje 1000 migrantů a než se stihnou zamyslet, jestli to někdo nemyslel dobře a podiskutovat si všechny pohledy, mají jich tam 1 milion. Když západnímu člověku zakážou obraz, bude prázdně diskutovat, až mu zakážou celou galerii.

Diskuze a neustálé přemýšlení je dobré v čase klidu, jako příprava na čas krize. A je dobré i v době krize, akorát už z těch časů klidu musíme být připravení k jasné akci. A dnes v Evropě vypadá situace asi takto. Představme si pomyslnou vesnici.

Uprostřed návsi vypukl požár. Zprava mají domky západní lidé a diskutují, jestli je plamen dost velký a je nutné s ním něco dělat, jestli ho náhodou jen nezaložil někdo z dobrého úmyslu se ohřát anebo jestli oheň nemá nějaké jiné hlubší příčiny, které je třeba řešit - třeba zregulovat prodej sirek. Nalevo od ohně jsou lidé východní. Těm v hlavě naskočí, že oheň pálí, rychle se šíří a čím dřív se uhasí, tím dříve je bezpečno. A to je jeden ze základních rozdílů mezi západem a východem.

Znovu zdůrazňuji, že nejsem proti svobodné diskuzi a zhodnocení faktů. Říká se "důvěřuj, ale prověřuj." A na západě si vzali jen to "důvěřuj" a my na východě hlavně to "prověřuj". A v dnešní době politické korektnosti, genderismu, neřízené imigrace, barnevernetu, boje proti národním státůma a všemu tradičnímu a historickému se to holé západní "důvěřuj", ukazuje jako smrtící.

A abych skončil pozitivně, jsem rád, že nás historie naučila mít o všem ty zdravé pochybnosti a že nás to nakonec zachrání.

MIROSLAV JAHODA
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 02. 2018 v 07:57Off-line colombo  (103/192/90)
Esthetique: potvrzuješ neustále, že jsi opravdu jen blbej kamioňák, který nic, než motat kulatou lopatou ani nemůže :-) :-) Muhehehe... Hochu, tady nejsi na parkovišti mezi svejma... :-)
13. 02. 2018 v 11:00Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Chesney.hawkes: upřímně, jako náboženský fanatik tady působíš spíš ty, místo aby sis ověřoval fakta z důvěryhodných zdrojů, tak důvěřuješ jasně tendenčnímu videu z neověřeného zdroje a dovozuješ z něj zcela nesouvisející teze o tom, že EU stagnuje.
Když už se chceš bavit o ekonomice a jejím růstu, tak by sis měl uvědomit, že u růstu ekonomiky nejde o jeho rychlost, ale o to, aby ten růst byl dlouhodobě udržitelný a aby nevytvářel na trhu bubliny. V rámci EU se za posledních několik let rozvinula spousta ekonomických bublin. U nás je taková bublina na realitním trhu, ceny nemovitostí jsou nadhodnocené kvůli levným hypotékám, proto ČNB postupně zvyšuje úrokové sazby, podobná opatření dělá i ECB, a ano jedním z důsledků toho je zpomalení růstu ekonomiky, ale zároveň se tím také zmenšují ty bubliny. A proč se všichni snaží zmenšovat bubliny, protože když naposledy bublina vyrostla tak že praskla, byla z toho světová ekonomická krize, ve které zkrachovalo několik velkých bank a dokonce i Řecko.
Jinak mi vůbec nevadí, že k***izuješ moje názory, vadí mi ale, že se mě snažíš naštvat tím, že mě označuješ za sluníčkáře, vymytý mozek, eurohujera atd. opravdu nejsem ani jedno z toho, vím, že EU má problémy, jen jsou ve skutečnosti úplně jinde, než si ty myslíš.
13. 02. 2018 v 11:09Off-line BussterX  (103/130/150)
Česnek, ty děláš vlastencům akorát ostudu, odkdy vlastenec oslavuje politika kterej naší zemi akorát škodí? odkdy vlastenec oslavuje nek***icky rusko?... mám dojem že seš z******ý sluníčko a snažíš se vlastence zdiskreditovat svým trolením kdy se vydáváš za vlastence a tím z nás děláš primitivní hlupáky
13. 02. 2018 v 13:38Off-line esthetique  (41/-/-)
Colombo: stale dokazujes, ze nemas ARGUMENTY, ALE JEN INVEKTIVY A BLBE KECY.
rovnice ridis kamion=musis byt nevzdelany b***c jaksi nefunguje
rovnice MAS STUPIDNI NAZORY, KYDAS NEPODLOZENY HNUJ A MISTO ARGUMENTACE POUZIVAS INVEKTIVY, TA FUNGUJE

zatim jsi toho moc nepredved. RADI BYCHOM OD TEBE SLYSELI NEJAKA FAKTA
13. 02. 2018 v 13:41Off-line esthetique  (41/-/-)
Lord Protector: a kdo si je TAM K***A VOLI, TY LIDI, co rozhodujou o EU fondech?!?
odpoved: i***ti jako ty.
aneb klasicke Klausovske/potazmo ODSTBacke: "EU je spatna, PROTOZE MY NEJSME SCHOPNI UHLIDAT ROZKRADANI JEJICH PENEZ!!!"
d***le
13. 02. 2018 v 14:40Off-line poklad  (29/177/69)
Když tu vytahuješ ty japonce (2. největší investoři v ČR za Německem), tak ti před pár dny oznámili, že v případě czexitu z ČR odejdou (paradox je, že do voloviny jménem czexit nás žene právě japonec).... A nejsou jediní.... Němci (v čele se skupinou VW) to řekli už před pár lety když novou továrnu místo v ČR otevřeli na Slovensku (protože je tam Euro). Ve stejném duchu se vyjádřila i korejská Hyundai... Tak ať Pitomio nekecá, že se nic nezmění, změní.... a k horšímu. I Klaus uznal, že Češi budou po czexitu O TŘETINU CHUDŠÍ!!!! (a třetina je ještě velmi optimistický odhad, osobně tipuju spíš polovinu)

A přestaňte mluvit o zlém Bruselu který zakazuje, přikazuje atd proti naší vůli. Ať se vám to líbí nebo ne, Brusel jsme i my - v Bruselu sedí česká komisařka, čeští úředníci a čeští poslanci... Že tam posíláme nedostatečně schopné lidi, to je NAŠE vina, ne vina Bruselu. Takže EU v tuto chvíli rozhoduje o nás s námi. V případě czexitu bude rozhodovat o nás bez nás!

Probuďte se... Češi jsou fakt nejtupější národ v Evropě... Dokonce poslanci (mmch většinou za Úsvit/SPD) v parlamentu propagují odhalené hoaxy....
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 02. 2018 v 16:16Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Skutečné problémy EU:
1. Přebujelá byrokracie
2. Nedokonalý systém rozhodování
3. Nesjednocená hospodářská, vojenská a imigrační politika
4. Neschopnost odolávat vnějším tlakům
5. Nezvládnutá komunikace s občany
To, co je potřeba, není odejít z EU, to bychom tady do deseti let mluvili rusky a platili Rublem, je potřeba zeštíhlit unijní aparát a prohloubit spolupráci mezi členskými státy. Protože to, co se dnes na úrovni EU řeší jsou problémy na které ten systém není stavěný a je jasné, že když budeš rybu posuzovat podle její schopnosti vylézt na strom, tak si budeš myslet, že je k ničemu.

Mimochodem, když už seš takovej vlastenec, tak bys měl vědět, že s myšlenkou na spolek všech evropských států přišel jako první český král Jiří z Poděbrad už v 15. století, takže EU je v podstatě český nápad, který od nás okopírovali Němci.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 02. 2018 v 17:04Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Velká B***ánie po vystoupení z EU nebude platit Rublem, protože je to obchodní velmoc, s jaderným arzenálem, jedním z největších válečných loďstev na světě, se stabilním politickým systémem a má několikasetletou tradici parlamentní demokracie. Co z toho máme my? Z hola nic.

Za socialismu jsme rublem sice neplatili, ale jeden rubl byl cca 10 korun. V současnosti se jeden rubl pohybuje okolo 0,3 korun a jsem zvědavý, jak bys jásal, kdyby veškeré tvoje úspory a příjmy zdevalovaly o 70 %, aby byl kurs cca 1:1 a co bys dělal kdyby zdevalovaly o 1070 % aby se dostaly na úroveň z dob socialismu. Rázem bys neměl ani na slanou vodu, ale mohl by ses hrdě bít do prsou, jak jsme to té EU nandali, když jsem z ní vystoupili a jaks měl pravdu že máme pořád korunu.

To, co tu předvádíš je typicky ruský styl chování: Je mi fuk, že mi třetí den kručí v břiše, hlavě že dělám ramena na všechny strany a všichni se mě bojí.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 02. 2018 v 17:55On-line rosju  (53/170/78)
Jenom totalne vymastene,nek***icke hovado si muze prat odchod z EU,pod vedenim jeste vetsiho hlupaka sikmoocky,ktery predcil i toho blba Sladka
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 02. 2018 v 19:09On-line rosju  (53/170/78)
Chesney-co tvuj prokremelsky kamos Sergej Pavljuk-kouris mu porad pero a cuchas smradlavou p***l,jak to mas rad ?
13. 02. 2018 v 19:11On-line rosju  (53/170/78)
Chesney-ty si ani zadnou fotku nikam dat nemuzes,jinak by se vsichni zblili z tebe
13. 02. 2018 v 19:11Off-line poklad  (29/177/69)
Chesney.hawkes :

Meleš jednu hovadinu za druhou.

1. Jak jsi napsal. Sami jsme se k tomu zavázali. A zavázali nás k tomu právě nynější velcí eurok***ici - Klaus a Zeman... Nikdo nás do Eura nenutí.... Ale věčně u nás západoevropští investoři utrácet nebudou... Až bude Euro všude okolo a my budeme furt odkládat termín přijetí, tak oni budou investovat všude okolo, kde nebudou mít měnovou bariéru.
2. Povinná angličtina není vnucená ze zahraničí, je to naše vzdělávací politika. A je to dobře, ve globalizovaném světě je potřeba s cizími jazyky začít brzy, aby člověk jako dospělý reálně mluvil alespoň 2 nebo 3 jazyky. A povinná není angličtina, ale cizí jazyk. Žák si může vybrat třeba francouzštinu nebo němčinu... A angličtinu přibrat později.
3. V televizi nejsme bombardováni americkou produkcí, ale světovou produkcí, včetně ruské, čínské nebo japonské. A v ČR jsou nejsledovanější ČESKÉ seriály: Ordinace, Policie Modrava či Ulice. Z filmů jsou nejsledovanější Slunce sena, Babovřesky, Ženy v pokušení nebo Tajemství staré bambitky.... Takže i se zlomkem amerických rozpočtů ve filmové/seriálové produkci je domácí tvorba nejsledovanější.
4. V době RVHP netály ledovce (respektive tály o hodně pomaleji) a města nezatěžoval smog. Svítit LED žárovkami a používat úspornější vysavače (které mají reálný sací výkon vyšší a provoz násobně levnější) je naprosto normální. Zakazovat prodej zastaralé a nešetrné elektroniky je taktéž naprosto normální, žádná EU nám to nediktuje - země mimo EU jdou tímto směrem také. Starýmí neúspornými žárovkami dnes už svítí ledatak v Africe nebo Severní Koreji. Pokud chceš, klidně se tam odstěhuj.
5. S migranty se nějak vypořádat musíme. I vámi zbožňované Rusko muslimské migranty přijímá.... Trapné je, že nejmenované straně 12 migrantů ve volbách dalo 22 poslaneckých křesel. Čech je protimigrační, přitom migranta v životě neviděl...
6. Díky této legislativě máme kvalitnější výrobky, levnější volání nebo efektivnější služby... A opět... Nikdo nám tu legislativu nevnucuje. Ta legislativa je prolobována mimo jiné i našimi lidmi v Bruselu a schválena poslanci které tam v evropských volbách posíláme MY. EU nejsou oni, EU jsme my. To je zásadní rozdíl s tebou zbožnovanou RVHP - ta byla řízená Kremlem.
7. Dividendy jdou tam, odkud přicházejí investice. To je logické. Také jsme si mohli například Škodu nechat pro sebe a živořila by jako Ruská Lada (která nakonec stejně vyhledala strategického investora z Francie a začíná se konečně vyhrabávat z hrobu) nebo by zkrachovala jako většina automobilek bývalého východního bloku... Investuj někam stovky milionů nebo miliardy a budou chodit dividendy tobě. A s EU tento bod vůbec nesouvisí.
8. Byli jsme potravinově soběstační???? Jo??? A co třeba fronty na banány???? BLBOST.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 02. 2018 v 19:30On-line rosju  (53/170/78)
Chesney-jsem rad,ze jsi pochopil,ze slovo hovado jsem pouzil hlavne v souvislosti s tvou osobou,jak je patrne z tve reakce,dale nevim jakou souvislost ma fotka v profilu s EU,ale predpokladam ze pri huleni Pavljukova pera ze sebe vysals svuj vlastni mozek,takze v tvem pripade se jiz neni cemu divit
13. 02. 2018 v 19:35Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Jděte už s tou politikou do háje nebo alespoň dop***le. :-P
13. 02. 2018 v 19:42On-line rosju  (53/170/78)
Chesney - na rozdil od tebe jsem bolsevikum nikdy neveril a neverim ani jinym propagandam.To ty jsi ve vleku prokremelskych lzi Sergeje Pavljuka a jemu podobnych,bez mozku jsi ty,ty jsi ta hloupa slepice a ovce,ktera to nedela kvuli penezum,ale proste jen proto ,ze je je naivni,hloupa a nepoucitelna.Zamindrakovana ovce,kterou nikdo nechce a proto se realizuje tady na buznaseznamce,protoze jinde uz ji nikdo nechce poslouchat
13. 02. 2018 v 19:42Off-line Mychajlo90  (34/185/70)
Uff.. tady zase padá hloupých tisíckrát vyvrácených "euromýtů" (chvála bohu za některé racionální komentáře). Do EU jsme vstoupili dobrovolně a fakt to není ani diktát (o všem hlasují i naši představitelé a nejdůležitější rozhodnutí schvaluje rada tj. premiéři všech členských zemí - spousta těch věcí je prostě o sjednocování norem v rámci společného trhu, které bychom tak jako tak v nějaké formě měli) ani byrokratický (samotná ČR má řádově mnohem víc úředníků než celá EU dohromady) moloch. Hospodářské noviny na tohle téma teď publikovaly pár článků, doporučuju si je pročíst, spousta lidí (včetně kolegů zde) si absolutně neuvědomuje co všechno je s EU spojené a jaký průser by byl o to přijít (já třeba dost často jezdím na Ukrajinu a jenom taková blbost jako překračování hranic je doslova očistec).

https://ihned.cz/…usku-czexitu

https://infografiky.ihned.cz/…c1f6b220ee8/

https://archiv.ihned.cz/…-stal-czexit

https://archiv.ihned.cz/…na-slovensko

P.S. Pokud by skutečně došlo k něčemu takovému, jako je vystoupení z EU, tak už fakt nebudu mít žádný důvod vrátit se ze zahraničí do ČR (a předpokládám, že bych nebyl sám)

P.P.S. Všechny tyhle diskuse připomínají legendární scénu z filmu Život Briana od Monty Pythonů: https://www.youtube.com/watch?… (tady je to s českým dabingem, ale to je upřímně dost strašná verze :) https://www.youtube.com/watch?…)
13. 02. 2018 v 19:47On-line rosju  (53/170/78)
Chesney-ale ty sveho prokremelskeho aktivistu velmi dobre znas,kdyz mu tak dlouho uspesne cuchas p***l,to ten ti vymazal mozek,co ?
13. 02. 2018 v 19:48Off-line poklad  (29/177/69)
Chesney, zapni prosím mozek.

Věk nic nedokazuje, citoval jsem fakta a ta jsou prostě proti tobě.
S Čínou a zářivkami děkuji. Protiřečíš si a potvrdil jsi, žes předtím vyplodil nesmysl.
Ano, v TV je hodně americké ale i jiné (francouzské, španělské, ruské, čínské nebo třeba italské) produkce.... Říká se tomu svoboda slova.... Ale jak už jsem psal, NEJSLEDOVANĚJŠÍ je produkce česká.
A co se týče jazyků lžeš. Doučuji syna kamarádky, který se ve 3. třídě učí francouzštinu, ne angličtinu.
13. 02. 2018 v 19:49On-line rosju  (53/170/78)
Chesney-to ti sere taky tak do huby,jak do hlavy ? No to se ti uz nikdo nemuze divit :))
13. 02. 2018 v 19:52On-line rosju  (53/170/78)
Chesney-uz se opakujes prasatko,bez poslouzit Pavljukovi
13. 02. 2018 v 19:54Off-line poklad  (29/177/69)
Chesney:

nikdo ze mě ovci neudělal, píšu jen FAKTA.
Za to z tebe Internet udělal pitomce, když věříš každý k***tině... Tobě asi skutečně bylo lépe za komančů pod cenzurou....
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 02. 2018 v 20:01On-line rosju  (53/170/78)
Chesney-zasekla gramofonova jehla-lze porad dokola.....................
13. 02. 2018 v 20:05On-line rosju  (53/170/78)
Chesney-ty jsi poslouchal tak Govori Moskva
13. 02. 2018 v 20:07On-line rosju  (53/170/78)
Vykur Sergejovi
13. 02. 2018 v 20:43Off-line poklad  (29/177/69)
Chesney: tak s těmi zdroji pracuj. Většina z jmenovaných médií stále existují a ani v jednom bych nezaslechl takové hovadiny, které tu píšeš.
A neboj se, i já umím pracovat s různými zdroji... Ale narozdíl od tebe poznám co jsou fakta, co jsou nepodložené bláboly, co jsou dezinterpretace a co jsou hoaxy.
13. 02. 2018 v 21:45Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri akri vystrč růžky dám ti howno na parůžky :*
13. 02. 2018 v 22:03Off-line Betonica  (39/191/93)
Je to tak, ze Cesko je stredne velka zeme v ramci EU. Presto se chova jak malej ratlik, kterej steka kdykoli, kdyz kolem nekdo projde.

Cesko je v EU taky jak maly decko, ktery sebou pri kazdy prilezitosti hodi na dlazku a rve, ze se mu neco nelibi. Paradoxni ale je, ze to decko na zemi dostalo vsechno, o co si reklo. A ze musi sem tam udelat neco, co se mu nelibi? No, o tom to ale cele je. EU funguje na principu solida***y. Ve vsem. Tenhle princip funguje i mimo EU a jsem si jistej, ze kazdej clovek uz zazil, ze s nim byl nekdo solidarni.

Cesko by melo byt daleko vic videt a slyset. Nikoli ale formou hulakani a nesmyslnych vyjadreni, ale primo v centru deni. Cesko by se melo aktivne podilet na chodu EU a v ramci neho tak potazmo hajit svoje zajmy.

Nejvic me stve, jak kde kdo v Cesku nadava na EU. Na to, ze EU chce tohle nebo tamhleto. Jsem si ale jistej, ze drtiva vetsina stezovatelu nema vubec poneti, jak EU funguje. Ani ramcove ne. Hlavne ze maji nazor - EU stoji za hovno. A ne, neni to jen o penezich, ktery do Ceska tekly a tecou (mimochodem daleko vic, nez Cesko do EU poslalo). Je to predevsim o tom, ze Cesko se historicky radilo (a stale radi, prozatim) do evropskeho prostoru, ktery po staleti rostl na krestanskych zakladech. Ano, nekdo ted urcite namitne, ze migranti nejsou krestani. Jenze tema migrace je z pohledu celku jen jedno z mnoha.

Abych to zkratil. Cesko musi jednoznacne pridat. Ve vsem. V proaktivite, v konstruktivite navrhu a v kultivovanosti na pude EU. Musi taky ale pridat vnitrne samo v sobe. Nemuzeme se porad dokola sami utvrzovat v tom, ze muzeme vsechno a nemusime nic. Tahle doba je davno pryc.

Popravde absolutne nerozumim aktualnimu kriku kolem EU. EU jiste neni dokonala. Zmenit ji ale muzeme jedine tak, ze budeme jednat, prinaset navrhy, aktivne se podilet na rozhodovani. Musime byt partnery, protoze na usmrkance sprosty neni nikdo zvedavej! A odejit z EU je zhruba tak stejny jako si dobrovolne nechat uriznout obe nohy a tvrdit, ze to tak bude lepsi... Aneb jak rikaval muj deda: Dulezity je neposrat se predem.
13. 02. 2018 v 22:11Off-line Mychajlo90  (34/185/70)
Líp bych to nenapsal :)

Mimo EU máme v zásadě dvě možnosti, buď skončit ve srabu jako třeba postsovět nebo v pozici jako Švýcarsko s Norskem, kdy budeme mít přístup na společný trh, ale budeme muset udržovat volný pohyb osob, nedostaneme žádné dotace, budeme muset dál platit do unijního rozpočtu a přijímat unijní legislativu, aniž bychom o ní mohli hlasovat (a to bychom určitě dostali horší podmínky, než tyhle země a stejně by se to vyjednávalo dlouhé roky - Švýcarsku to trvalo 20 let)
13. 02. 2018 v 22:45Off-line esthetique  (41/-/-)
Lord Protector: ano, a EU taky zabranuje, viz kauza Capi hnizdo, ty b***cku!
tady se krasne ukazuje, jak EU je schopna branit svoje zajmy a hlidat si rozkradani penez, bohuzel narazi na 30% primitivniho ceskeho naroda jako je Colombo nebo cesnek.hoax, kteri voli Babise a ANO, ti nasledne dostanou pod palec Policii a prokuraturu a vse se zamete pod koberec. ci je to asi tak vina?!? EU nebo CR?!?
14. 02. 2018 v 01:05Off-line esthetique  (41/-/-)
Mychajlo 90: a presne tak by UK BYLO RADO, kdyby skoncilo!!! bohuzel skonci jeste hure, nebude mit ani obchodni smlouvu s EU ani nic, HDP jim spadne o 10%, protoze nebudou moct vyvazet svoje bankovni sluzby, a dalnice Londyn -
Dover se zmeni v nejvetsi parkoviste kamionu na svete. bohuzel vetsina brexiteru je presne jako cesnek.hoax: JA CHCI SVUJ Z*****Y BREXIT A CHCI A CHCI A CHCI!! A BUDU HO MIT, AT TO STOJI CO CHCE!!!! ZE MOJE VLASTNI DETI NEBUDOU MIT KDE BYDLET A PRIJDOU O PRACI?!? KOHO TO ZAJIMA, HLAVNE ZE ZASE BUDEME NEZAVISLA ZEME!!!! A ZAVEDEME ZPATKY CESTOVNI PASY V TMAVE MODRE BARVE, KTERE ta zla eu ZAKAZALA!!! JE TO SICE LEZ, PROTOZE EU NIC NEZAKAZALA, ALE PODOBNE JAKO cesnekovi O PRAVDU ZAS AZ TOLIK NEJDE, JDE O TO HODNE HLASITE RVAT TU SVOJI LEZ....
20% B***u pracuje s tzv. ZERO HOURS CONTRACTS = kdyz je firma nepotrebuje, nejdou do prace. jak zaplati najem NIKOHO NEZAJIMA, co budou zrat taky ne...
REALNA MZDA se nezmenila poslednich 15 let, VYDELAVAJI SICE VICE, ALE INFLACE ROSTE JESTE RYCHLEJI, TAKZE POSLEDNICH 10 LET PERMANENTNE CHUDNOU!!!AUTA UZ SI B***OVE NEKUPUJI, NEMAJI NA TO!!! 90% JSOU tzv. PRIVATE HIRE CONTRACTs = auta "splaceji" a po 3-5 letech vraci do autosalonu, protoze jim NEPATRI!!! PATRI BANCE. ovsem vlada je spokojena, protoze DPH vybere hned na zacatku ve 100% vysi....
kolabujici zdravotnictvi, kolabujuci zeleznice, silnice v horsim stavu nez Rumunske, a to jsem v Rumunsku nikdy nebyl!!!
30% populace za cely zivot nemelo sveho poslance v parlamentu, protoze ve vetsinovem volebnim systemu pokazde vyhral "ten druhy kandidat"... to je panecku podhoubi pro domaci teroristy, ani je nemusi dovazet, jsou to bili B***ove, kdo tam autama najizdi do lidi!!!! CELKOVA TOTALNI AMERIKANIZACE SPOLECNOSTI
nezminuju detaily typu: vsechny byvale UK kolonie v Africe prosadily homosexualitu jako trestnou, protoze bilym B***skym otrokarum doslo, ze cernosi kdyz sukaj jine cernochy, tak se nemnozej a je tim padem mene deti-otroku. aneb B***ove VSE PREPOCITAVAJ NA PRACHY...
TO JEN TAK NA OKRAJ, AZ NAM TADY BUDE CESNEK CHTIT ZASE NECO KAZAT O B***SKE DEMOKRACII A JAK SE ZACHRANILA UTEKEM Z eu. HOVNO, HOVNO, to jen cesnek jako obvykle o problematice nic nevi, o to vic tady blbe keca.....

no a k dalsim bodum jen strucne:

"3. V televizi jsme nebyli bombardováni ruskými filmy ani seriály. Měli jsme svoji svébytnou českou a slovenskou tvorbu. Po převratu jsme vystaveni bombardování americkými filmy a seriály plnými násilí a vyšinutostí."
-jasne, bylo vse, na co byly prachy, takze obcas nejaka akcni francouzska nebo italska komedie a pak spousta tvorby z vychodniho bloku, VCETNE RUSKE, Mrazik dokonce tak pravidelne, ze si z toho dodnes narod dela p***l.... D***LE!!! je to EU kdo zavedl POVINNE KVOTY NA VYSILANI JINE NEZ V ANGLICTINE A NA VYSILANI V OSTATNICH EVROPSKYCH JAZYCICH!!! NECO SI O TOM NASTUDUJ!!!!

"4. RVHP nám nediktovalo, jaké máme vyrábět vysavače, jakými žárovkami svítit, atd." SPRAVNE, PROSTE KDYZ NEBYLO CIM, TAK SE NESVITILO NEBO KDYZ NEBYL HAJZLPAPIR, TAK SE NEUTIRALY P***LE. NA BANANY FRONTY, MISTO TAMPONU SI ZENSKE DO KUND CPALY POSKLADANE RUDE PRAVO..... GRATULUJEME K ZIVOTNIMU STANDARDU ZA rvhp!!!!

"5. RVHP ani Sovětský svaz nám nenutil nějaké migranty, ani nechtěl měnit etnické složení obyvatel naší země. EU tohle svinstvo dělá."
pravda, vojenske ZAKLADNY PRO RUSKA VOJSKA JSME STAVELI SAMI A "DOBROVOLNE", ZE SI CESKY CLOVEK NEMOH ANI ZAJIT DO CESKEHO LESA NA HOUBY, JE MALICKOST...

"6. Nemuseli jsme přejímat legislativu RVHP nebo SSSR. Nyní má 50% naší legislativy původ v EU." LEGISLATIVU JINE ZEME NEPREBIRAME! UZPUSOBUJEME NASI LEGISLATIVU SPOLECNYM NORMAM TAK, ABY ZIVOT BYL JEDNODUSSI, ABY SES NEMUSEL V RAKOUSKU BAT JESTLI TVOJE BLBE CESKE AUTO POJEDE NA JEJICH BLBY RAKOUSKY BENZIN, CHAPES, D***LE?!? ZJEDNODUSUJEME SI TIM ZIVOT A OTVIRAME OBROVSKY TRH NASIM VYROBKUM....
"7. Neodcházelo ročně na dividendách 300 miliard korun do států RVHP. Nyní je z naší země směrem na západ vyváděno právě tolik." CHYBI TI TAM, KOLIK CISTYCH PENEZ PRICHAZI Z eu V OPACNEM SMERU, TAKZE SI TO LASKAVE DOSTUDUJ A OPRAV SI TO, K****NE
8. Byli jsme potravinově soběstační. Nyní nejsme a jsme popelnicí Evropy, do které se vyvážejí potraviny 2. jakosti.
...PRIPLAT SI ZA KVALITNEJSI JIDLO. A ZACNI HLEDAT NEJAKE FLAKACE Z MONTOVEN, CO VYMENI SVYCH 40 TISIC V AUTO SKODA ML.BOLESLAV ZA 4 TISICE NA POLI. historie lidstva je historie specializace. pokud bychom vsichni trvali na tom, ze si budeme potravu obstaravat sami, lidstvo by dosud zilo na stromech, zrejme cesnekuv sen, jako opice....


►Přes milión lidí v exekuci. POCHYBUJU, ZE ZA CESKE LIDI V EXEKUCI MUZE EU
►Vznik superprivilegované třídy miliardářů s neomezenou mocí a beztrestností.
ZE SI NEUMITE BABISE ODSTIHAT A I PRES CLENSTVI V stb A DALSI KAUZY HO VETSINA BLBEHO CESKEHO NARODA DALE VOLI, TO OPRAVDU NENI CHYBA EU, zpravu OLAF EU zverejnila, jsou to domaci politici, kdo to drzi pod poklickou, jdi si stezovat za svym milovanym ovarem na Hrad. ZA NEFUNGUJICI KAPITALISMUS NEMUZE eu, TA HO NAOPAK KROTI A REGULUJE JAK MUZE. miliardare hledej v anglicky mluvicich zemich, tedy v post-truth, post-democracy USA&UK

►Zlikvidované učňovské školství. RODICE DETEM VSTEPUJI: HLAVNE SI V PRACI NEUMAZAT RUCE A POKUD MOZNO VUBEC NIC NEDELAT, MAX. NEJAKE TABULKY V EXCELLU. za to EU fakt nemuze....

►Zlikvidovaný průmysl letecký, zbrojní, potravinářský... VESKERY UVEDENY PRUMYSL BEZVADNE FUNGUJE, AKORAT UZ JE SOUKROMY, NE STATNI...

►Vodárenství, plynárenství a obchodní komplexy v rukou cizáků.ZKUS SI JET DO B***ANIE, TAM JE VSECHNO TOTALNE DEREGULOVANE, AKCIONARI BOHATNOU, LIDI SI SVITI SVICKAMA...pri tvoji blbosti ti nedoslo, ze EU ve sve podstate je LEFTISTICKY PROJEKT.... kdyby byl zcela volny trh, to by sis teprve sral do trenek
►Nedostupnost levného bydleni.... PODEKUJ Z**DOVI KLAUSOVI, ZE NEDEREGULOVAL NAJEMNE. NA VINOHRADECH STARE BABKY VE STATNICH 4+1 BYTECH, MLADE RODINY S DETMI NA UBYTOVNACH... PROTOZE ON!!!! MA STAROU MATKU A NEDOVEDE SI PREDSTAVIT, ZE BY SE MUSELA STEHOVAT chudinka... PRIVATIZACE BANK TO SAME V BLEDE MODREM, BANKOVNI SOCIALISMUS AZ DO OPOSMLOUVY 2000
►Školství v troskách, 60% dětí má nadváhu, většina dětí neuběhne kilometr a nevyšplhá 3 metry vysoko.
AZ BUDE eu ZAVADET DAN Z CUKRU OBSAZENEHO V NEALKO NAPOJICH BUDES PRVNI KDO TU BUDE KVICET JAK ZAPICHNUTE PRASE, ZE NAM TA ZLA eu ZASE NECO VNUCUJE.....
zeptej se Africana, Singapurce, Araba, Jihoamericana jestli by radsi zil v Evrope nebo tam odkud je. oni ti reknou, jaky to je kdyz STATNI DUCHOD NEEXISTUJE, KDYZ NAROK NA LEKARSKOU PECI NEEXISTUJE, KDYZ PODPORA V NEZAMESTNANOSTI NEEXISTUJE, KDYZ BEZPLATNE SKOLSTVI NEEXISTUJE.... D***LE, HOVNO O ZIVOTE VIS, ALE KVICET BUDES FURT
14. 02. 2018 v 21:54Off-line Mychajlo90  (34/185/70)
"No já bych řek, že s Německem máme hodně společného i když se to nemusí zdát. Máme společnou historii, ať už v dobrém, nebo ve zlém."

Když už, tak s Rakouskem a ne s Německem, nevím jak to cítíte vy, ale já jsem se v Rakousku vždycky cítil tak trochu jako doma :) V klíčovém období formování moderních národů a států (19. století) už jsme měli vazby s Německem přetrhané (Svatá říše římská, ke které jsme patřili, byla zrušena za Napoleonských válek).
15. 02. 2018 v 22:48Off-line poklad  (29/177/69)
No jako jeden z největších Čechů v historii je považován Karel IV.... A to byl českoněmecký král a potom i císař římský...
Součástí říše jsme byli déle než součástí habsburské monarchie.... Nemluvě o tom, že nemalou část nadvlády Habsburků jsme byli v konfliktu (občas více a občas méně aktivním)
Mně je tedy Německo mnohem bližší než Rakousko (nemluvě o tom, že ten kníratý pán byl rakušan)...
15. 02. 2018 v 23:11Off-line BussterX  (103/130/150)
Ty ale nejseš vlastenec neznámý anonyme schovaný na tomto česnekovém profilu, ty seš blb :D
15. 02. 2018 v 23:28Off-line BussterX  (103/130/150)
Česnek, kde bereš tu drzost říkat jak se zachovám v reálu? :D jo volím piráty, mimochodem teď přišli s nápadem odvolat prezidenta v referendu :D vlastenec musí mít vytetovaný hákenkrajz nebo volit zemana a modlit se k putinovi ty kašpare?:D vlastenec má rád svou zem a nemá rád to co jí škodí... mé zemi škodí hlupáci, takže nemám rád ovara ani tebe :D
15. 02. 2018 v 23:30Off-line BussterX  (103/130/150)
Volím piráty a su proti uprchlické invazi do evropy, nesnáším ovara a přitom souhlasím s jeho některejma myšlenkama ale nes tím jak je říká a ne s tím jakej je člověk... ježiš svět není černobílý ty vole s intelektem láčkovce
15. 02. 2018 v 23:31Off-line BussterX  (103/130/150)
Já můžu, já su starej :P
15. 02. 2018 v 23:33Off-line BussterX  (103/130/150)
Já ale chcu bejt infantilní :P
15. 02. 2018 v 23:37Off-line BussterX  (103/130/150)
Říká týpek kterej by nás nejrači vidělv putinově p***li :D dokážeš říct, že souhlasíš s nějakým názorem předsedy pirátů, třeba co se týče svobody internetu? no těžko... to by ti upadl jazyk, že jo... ale já souhlasím s něčím co říká zeman, přitom v něm vidím škůdce národa... a víš proč to tak mám?protože mám k***ické myšlení hlupáčku :*
15. 02. 2018 v 23:38Off-line BussterX  (103/130/150)
Ano, česnek nám dává další lekci k***ického myšlení... učte se děcka :D
15. 02. 2018 v 23:39Off-line BussterX  (103/130/150)
Lol
15. 02. 2018 v 23:49Off-line BussterX  (103/130/150)
Kouřit du teď :D česnek, ty máš zlozvyk hloupost :D
15. 02. 2018 v 23:59Off-line BussterX  (103/130/150)
Mám iq kolem 130, to mi ke štěstí stačí :D můžeš mít klidně 160 ale to neznamená že nejsi blb... hloupost totiž neodvisí od intelektu, pussy... teda puso:*
16. 02. 2018 v 00:36Off-line BussterX  (103/130/150)
Snažíš se vykopnout otevřený vrata ty blbe :D Makrelová je blbá kráva :D btw Němci jsou nejlepší zemědelci v evropě - jediná německá kráva dokázala pohnojit celou evropu :D
16. 02. 2018 v 01:00Off-line BussterX  (103/130/150)
Na stupnici fahrenheita mám eště větší ýkvé, hečpeč :P :P jasně že je rusko umělý strašák.. a amerika je taky umělý strašák, celou dobu to vyplývá z toho co tady říkám blbešššku :D jedni nás straší druhejma... ale ty máš véééélmi k***ické anální tedy analytické myšlení a jistě vidíš objektivně zlo na obou stranách, že jo, pussy :*
16. 02. 2018 v 12:59Off-line esthetique  (41/-/-)
STBaku, na tobe by toho EU tak nadojila, stary seschly dedek...
jen pripominam, ze poslednich 25 let jste naopak VY tam u vas v bananistanu dojili EU, takze mozna na case aby se to na chvili obratilo....
16. 02. 2018 v 13:06Off-line igy  (38/173/81)
Proč Rusové volí Putina je jasné - i po sto letech pořád žijí v carském Rusku. Už ne oficiálně, ale myšlením ano. Místo prezidenta a parlamentu a debaty o demokracii a svobodách chtějí radši cara a jeho vlezdop***lky a klid na práci.
16. 02. 2018 v 17:20On-line rosju  (53/170/78)
Vypatlany chesney uz zase mele ty sve sracky,je to totiz zakomplexovany impotent,kteremu uz nic jineho nezbyva
16. 02. 2018 v 19:00On-line rosju  (53/170/78)
A ty by jsi se mel prestat ukajet svymi radoby vychovnymi prednaskami a pokud chces onanovat pod obrazy tvych kremelskych kamaradu,tak to neventiluj zde v poradne ale muzes o tom diskutovat se svym soukmenovcem Sergejem Pavljukem pri vzajemne kurbe ,radeji bez dalsich p***omnych,cesneku
17. 02. 2018 v 10:24Off-line BussterX  (103/130/150)
No v americe řádí psychopatičtí magoři s bouchačkama, v rusku zas někdo nechává zabíjíet nepohodlný novináře...česnek nehledej špínu furt jen na západě :D máme zde v poradně úžasný článek o k***ickém myšlení, di si to tam nastudovat :D

"Anna Politkovská, Michail Beketov, Nikolaj Andruščenko. Jen několik jmen z dlouhé řady ruských novinářů, kteří zaplatili v minulých letech za své k***ické texty vůči vládě a úřadům životem. V pondělí vtrhl neznámý pachatel do budovy ruské nezávislé rozhlasové stanice Echo Moskvy a pobodal zástupkyni šéfredaktora Taťjanu Felgengauerovou. Od roku 2000, kdy moc v Rusku převzal Vladimir Putin, bylo zavražděno více než 130 novinářů."
https://zpravy.aktualne.cz/…02590604f2e/
17. 02. 2018 v 11:09Off-line BussterX  (103/130/150)
Tak to seš hodnej žes nám to řekl česneku, díkec :* odteď se nebudu dívat na ramba, terminátota ani na predátora... škoda, tak pěkný večerníčky to byly :´
17. 02. 2018 v 21:25Off-line BussterX  (103/130/150)
Česnek, tak tos asi neviděl film s názvem "Srpski film" :D:D a ten fakt není z USA :D recenze praví, že tam kde skončil markýz de sade začíná srpski film :D
18. 02. 2018 v 11:38Off-line esthetique  (41/-/-)
Cesnek.hoax: D***LE!!! ruske stihacky a ruske ponorky jsou minimalne 1x tydne v B***skem vzdusnem prostoru nebo te***orialnich vodach, AKORAT TY K****NE TO NECHCES SLYSET, TAK TO NESLYSIS!!! kdyz te Vola ten tvuj Londyn, musis to poslouchat VSECHNO, I TO, CO SE TI NEHODI DO KRAMU, SMEJDE!!
18. 02. 2018 v 11:52Off-line esthetique  (41/-/-)
Cesnek.hoax:
"Když jste nespokojení s demokracií, pluralitou, svobodou, odpalte tam, kde je váš vysněný unifikovaný ráj."
MUSIS POCHOPIT, D***LE, ZE EU je na tom s demokracii, pluralitou a svobodou mnohem lepe nez TEBOU PROPAGOVANE RUSKO!!
a pokud jde o strelne zbrane, EU se s USA nespojuje v jeden nadnarodni celek, stupidni americani dodnes zijou na Divokem zapade, bohuzel policie neni schopna ochranit obcany, tak se ozbrojujou sami, nejvic bouchacek maji ti nejvic vysinuti, v tom jedinem jsou tvoje statistiky spravne.... tvoje BIPOLARNI videni sveta je blbost, USA jsou jeden extrem, Rusko druhy a svoje nerostne bohatstvi si muzou strcit do p***le, diky bohu Merkelka podporuje ekologizaci a prechod na elektromobily, az to masove zacne, budou tvoji Rusaci zrat travu, protoze tu jejich zasranou ropu nikdo nebude potrebovat. UZ ABY TO BYLO!!! tvoji rusti bratri prestanou terorizovat Zapad a vydirat!!!
18. 02. 2018 v 16:56Off-line BussterX  (103/130/150)
Drahý estetiku, v usa je právo občanů na vlastnictví zbraně chráněno druhým dodatkem ústavy spojených států v části "listina práv" :D
19. 02. 2018 v 00:00Off-line misanek007  (24/-/-)
Ja bych tento vztah vyjadril jako naproto neakceptovatelny, coz zajiste potvrdi vsichni kolegove napřič POLITICKYM SPEKTREM kteri se zabyvaji velice hluboce touto problematikou i problematikou čekzitu a hlavne ze EU rika jak ma byt dlouha okurka i banany ale me jako danoveho poplatnika nedokaze udrzet v bezpeci psychickem, fyzickem ani socialnim a KDE TO ŽIJEM vlastne.
19. 02. 2018 v 02:46Off-line Z.M.R.D  (50/181/80)
20. 02. 2018 v 09:45Off-line BussterX  (103/130/150)
Hej česnek, penis se dá prodloužit, sou na to metody...nechceš to zkusit? budeš mít menší mindrák :D
20. 02. 2018 v 09:55Off-line BussterX  (103/130/150)
Jo ty tomu říkáš mozek tomu čím tady plodíš v poradně ty sračky... tak to jo :D
26. 02. 2018 v 18:45On-line rosju  (53/170/78)
Cesneku,my umime cist a poslouchat zpravy,ty jsi opravdu nemocny
26. 02. 2018 v 18:53On-line rosju  (53/170/78)
Cesneku,ty jsi krome mozku prisel i o muzske pohlavni zlazy a politicke debaty mas misto sexu.Hrozny konec
26. 02. 2018 v 18:58On-line rosju  (53/170/78)
Ze ty jsi jeste panic,cesneku a sex videl jen v televizi ?
No nic,jini lidi si uzivaji sexu,ty mas politiku,chudinko
26. 02. 2018 v 19:58Off-line ozvien  (73/-/-)
Opravdu jste se rozvášnili jako kdyby šlo o sex. Zapomínáte na jednu zásadní věc. Je to jisté, jenom je otázka času kdy nastane ekologická katastrofa. Vaše hádky jsou k ničemu.
26. 02. 2018 v 20:16Off-line BussterX  (103/130/150)
Budeme na česneka všichni hodní jo, nemá to lehký ten pán...

"Člověk, který onemocní schizofrenií, se projevuje jako vztahovačný, neustále pronásledovaný bludy a smyšlenkami, často si mluví „sám pro sebe“ a vytváří si umělý svět. Pro okolí je však velmi obtížné si představit, co schizofrenik prožívá.... U schizofrenika však dochází k vylučování nekontrolovatelného množství dopaminu do limbického systému. V důsledku toho pacient nesprávně vyhodnocuje některé vjemy. Aby si důležitost přijímaných informací vědomě odůvodnil, dochází u něj ke vzniku bludných představ..."
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload