Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jsem ten odkopnutý...

24. 02. 2018 v 13:26Off-line Anonym
Zdravím,

mám tak trochu dotaz na vás všechny, kteří jste se s něčím takovým někdy setkali, nebo na vás, kteří se zkrátka dokážete vžít do kůže toho druhého a máte pochopení. :)

Mám zkrátka problém, cítím se podvedený, zklamaný...

A teď už k tomu, co se stalo...

Před více než rokem jsem měl zde, na Naklukách, založený profil... Jednou mi napsal jeden "anonymní" kluk, se kterým jsme si rozuměli, psali jsme si delší dobu, vyměnili jsme si facebooky, takže naše komunikace se později přesunula na facebook, kde jsme se poměrně i sblížili. Opravdu jsme si rozuměli, měli jsme vcelku stejné zájmy, názory, doplňovali jsme se... Ano, přerostlo to v lásku, ze které vznikl i vztah, který trval přes rok. Bývalý partner byl sice hodně sebestředný, vyžadoval pozornost, omezoval mě, ale dalo se to zvládat. Sice jsem přišel o všechny své kamarády, ale on byl skvělý v tom, že je dovedl nahradit. Byl to partner a zároveň i kamarád. Ano, měli jsme spolu někdy spory, někdy jsme se hádali, protože mi někdy ti kamarádi chyběli... Nevím, jak jinak to napsat zkrátka. :) Na Valentýna jsme se pohádali asi nejvíce za celou dobu, protože po mně požadoval něco, co nešlo splnit. Ve vzteku jsme si vzájemně řekli, že náš vztah nemá smysl, otočili jsme se vzájemně a každý šel svým směrem, to bylo naposled, kdy jsme se viděli. Potom to nějak vyšumělo, opět jsme si psali... No, co se nestalo.
Bývalý partner jel v tomto týdnu (konkrétně v pondělí - pro představu... ) do termálních bazénů, no a co se nestalo. Našel si tam svého nového kluka, který je o 5 let mladší - nutno je říci, že mu ještě není zkrátka 15 let a jsou od sebe 450 km daleko. Na bazéně se vzájemně osahávali, a to mě na tom mrzí asi nejvíce, protože nedovedu si představit, že bych toto udělal já svému bývalému, který byl na takovéto věci vysazený a přímo jakýkoliv tělesný kontakt s někým jiným, než s ním mi zakazoval. O tomto zážitku seznámení se můj bývalý partner chlubil svému kamarádovi, kde psal spojení typu "celou cestu domů jsem na něj myslel a usmíval jsem se při tom", "závěrem jsme na sebe ještě mávali přes sklo"... Nevím, zda si dokážete představit, jak toto bolí, když vy na toho druhého čekáte a on udělá tohle...

Já díky tomuto již několikátý den nespím, je mi špatně a nevím si rady, co mám dělat, protože ho nejspíše stále miluji a nedovedu si představit nikoho jiného... Když mi poté psal, že je to vše má vina, jelikož jsem tam nejel s ním, tak mě to dorazilo ještě více, protože ze zdravotních důvodů jsem tam s ním jet nemohl, což věděl. Prý jsem si ho měl "hlídat".


Možná jsem to napsal chaoticky, zmateně... Nevím, psal jsem to tak, jak to cítím. Budu moc rád za všechny vaše rady, jak toto období po rozchodu a po podvedení překonat + jaký máte názor na takový vztah, kdy vás druhý omezuje?
24. 02. 2018 v 13:41Off-line Anonym
Každý to vidí jinak, rozchod jako takový to nebyl, protože několik dní po Valentýnu jsme si normálně psali, dokonce jsme si psali i srdíčka.. :) A ano, řekl jsem mu poté, že mám nějakou novou "známost", kterou samozřejmě nemám, protože jsem chtěl vědět, zda o mně ještě stojí, no, vcelku jsem se divil, když mi oznámil, že on vlastně taky, od té doby vím to, že on vážně tu známost má, je s ním dle všech informací už i ve vztahu.

Nikdy mi lhostejný nebyl, i když mu se to tak podle všeho několikrát jevilo. Není to pravda. Já ho neomezoval vůbec, to on mě... Já si nemohl psát s nikým, on ano.. A také to dělal.
24. 02. 2018 v 13:47Off-line Anonym
On to vidí tak, že za všechno můžu já, i když já jsem byl ten, který byl od něj omezovaný, který mu MUSEL odevzdat heslo na Facebook, aby si mohl hlídat to, zda si s někým nepíšu apod. O to víc jsem teď v p****i z toho, že mě takto odkopl, když jsem vážně dělal všechno, co chtěl. Vážně k němu pořád něco cítím... Jenže on ke mně ne, napsal mi rovnou, že pokud by mezi námi ještě někdy něco bylo, vídal by se i s ním, protože ten prý umí milovat daleko víc.

To o té známosti věděl až po tom, co měl tu známost on. V tu dobu byl už dávno doma, dávno už napsal svým kamarádům, jak se do něj zamiloval...
24. 02. 2018 v 13:50Off-line Anonym
Není to o sebevědomí, je to o tom, že jsem ho vážně miloval, protože dokud nebylo heslo, byly hádky.
24. 02. 2018 v 14:47Off-line ellvin  (23/183/81)
Jste spolu ve vztahu?! Nejste! Tak má snad právo spát, s kým se mu zachce, né?! To, že ty na něj čekáš, jako nějaká háravá fena na čokla s pořádně velkým, to není jeho problém ;-)

Ve vztahu... jasně, že co by tvůj partner asi nerad viděl nějakého sexy kluka ve tvé blízkosti, ale teď, když už jste se rozešli, tak mu to může být konec konců úplně ukradený, jestli š***š krásnýho kluka, nebo starýho pupkatýho páprdu
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 02. 2018 v 17:24Off-line connect  (30/179/74)
Kašli na něj, najdi si lepšího
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 02. 2018 v 21:20Off-line houston  (26/185/78)
Pokud tě tvůj přítel odstřihnul od kamarádů, pak vztah zřejmě nemohl dopadnout dobře. Takový kluk tě nemiluje; kdyby mu na tobě záleželo, nechal by ti volnost a věřil by ti, že ho nepodvedeš. Už jen tím, že tě musel kontrolovat (do té míry, že měl tvoje heslo na FB), ukázal svoji přehnanou žárlivost. V podobném stavu existuje mnoho nešťastných manželství. Vím, každý rozchod bolí, ale až bolest přejde a najdeš si někoho, kdo tě opravdu bude mít rád, ucítíš rozdíl.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 02. 2018 v 23:10Off-line i8051  (53/184/97)
Ano, napsal jsi to chaoticky a zmatene, protoze zmatenej jsi a vyznam vztahu ti naprosto unika. Tvymu partnerovi ale taky. Proste buzni vztah bez sebemensich zakladu. Nikdo racionalni se kvuli jedny hadce po roce totiz nerozejde. A nikdo dospelej tu nebude fnukat nad necim, za co si muze sam :-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
02. 03. 2018 v 10:35Off-line yperit  (91/186/68)
Zklamaný: pokud bezdůvodně jeden ve vztahu přikazuje tomu druhému, co má dělat, bezdůvodně tě omezuje( heslo od FB, taková krávovina) a nakonec Tě stejně opustí, už se k němu nevracej. Budeš mu totiž sloužit jako vrba, ke které se bude chodit vykecávat, jak mu všichni ubližují, nebo tě použije jako matraci, když zrovna nebude nikdo po ruce:) A opravdu tohle chceš?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 03. 2018 v 15:08Off-line Betonica  (39/191/93)
Nejvic me desi to, jak pises, ze partner dokazal nahradit tvoje kamarady... To je vic nez nebezpecny!

Ale jinak je to tak, ze te proste vymenil za mladsi kousek. Coz je pro tebe jedine dobre, protoze se nemusis rozchazet ty s nim a celit tak nejakym scenam. Vydrz ted par tydnu smutku a pak si prosimte dobre pamatuj, co jsi s ni prozil, abys to nemusel nikdy opakovat.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload