Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nervozita, strach, deprese, podezíravost, žárlivost?

20. 04. 2018 v 05:13Off-line Anonym
Ahoj, nedavno jsem se seznamil s klukem v Praze a zamiloval se do neho, on mi vsak toto nemuze nejakym zpusobem opetovat, spis rika ze to chce cas. Jsem zoufaly... Napisu mu zpravu na messenger a on neodepisuje a p***om vim zr na whatsappu je online a s nekym s pise. Strasne me to nici, boli, nemuzu spat, jist ani realne fungovat, furt bych brecel a porad ho z neceho podeziram... P***om on sam o tom nevi a ja to v sobe vsechno drzim. Vim ze je hodne chteny, ma hodne znamosti, predevsim kluku... ale tohle mu nemuzu prece omezovat... mate nekdo podobnou zkusenost? Jak proti necemu takovemu bojovat se sebou? Mam silene deprese kvuli toho, nevim co to vyvadim a proc mu nemuzu duverovat... vim ze vztah na dalku asi nemuze fungovat? Vidime se jednou za dva tydny a to je proste strasne malo a trd se mame videt za tri a on je v pohode uplne bez stresu a napsal minze to nejak zvladnu... Jako ja s nim chci byt, chci ho citit a mit ho pro sebe, miluju ho hrozne moc... prosim poradite co mam delat? Jak se mam v takove situaci chovat k nemu a k sobe? Jak mu mam ve*** ze me treba dneska s nekym na pivku nepodvede? Je mi priserne... Mam pocit, ze to nezvladnu ustat... Proc on je v pohode a ja se tak k smrti trapim...?
20. 04. 2018 v 06:34Off-line MxP  (22/185/80)
Jo něco takoveho jsem zažil. Jestli se neodvážíš tak to nedopada dobře
20. 04. 2018 v 07:14Off-line MxP  (22/185/80)
St63v- vim že tohle nefunguje. Nemuže se soustředit na nic takže ani na to hrát.
Hlavu si vyčistí odpověďmi. A ty odpovědi dostane pouze od toho s kym si piše. Když řekne že se mu libi tak bude šťastnej bez sebe a když řekne ne tak to obrečí možna to ještě zkusí a pak pujde dál.
20. 04. 2018 v 13:47Off-line colombo  (102/192/90)
Anonyme, děláš vše pro to, aby nakonec nebyl ani tvým kamarádem...
A ty si z toho nakonec hodíš mašli.
20. 04. 2018 v 14:50Off-line Borko  (22/-/-)
Pato napis mi mám rovnaky problem ... napis mi
20. 04. 2018 v 14:58Off-line Betonica  (39/191/93)
Jsi na nejlepsi ceste ho odradit... Takze. OKAMZITE STOP!

Prestan na nem viset, prestan ho sledovat na sitich, jestli je online a kdy. Prestan ho uhanet, za kazdym slovem davat najevo svoji nehynouci lasku. Prestan s tim hned ted.

Proc? Protoze nikdo nema rad, kdyz je lovenou zveri. Chlap je citlivy stvoreni, potrebuje mit aspon pocit, ze o vecech rozhoduje. Chlapa nemuzes uhanet, nemuzes po nem jit jak slepka po flusu.

V druhe rovine jde taky o tebe. Nici te to, trapi te to. A co z toho? Nic. Cim vic se budes podbizet a nadbihat, tim mene atraktivni pro neho budes. Budes totiz laciny zbozi, ktery je kdykoli k dispozici, kdykoli pripraveno lehnout si na lopatky.

Nebudu se strourat v tom, proc tolik potrebujes ujistovat o jeho prizni, o tom je tu popsano uz kvatna vlaken. Rid se proto heslem: Mene je vzdy vice. Predpokladam, ze tvuj chlapec vi, ze ho mas rad, asi jsi mu to dal dostatecne najevo a neni tak potreba to furt dokola pripominat. Nerikam tim, ze se mas stat ledovou kralovnou, to jiste ne. Ale je potreba ubrat ve vztahu k nemu a pridat ve vztahu k sobe. Doprej si svuj volny cas, v nem delej, co te bavi. Venuj se taky sobe, svym kamaradum, skole nebo praci, zajmum, rodine... Jakmile totiz najdes rovnovahu sam v sobe, bude z tebe takova rovnovaha videt a citit na kilometry daleko. A ver, ze v pohode typka chteji vsichni. Uzlicek nervu zavislej a uhanejici chteji jen dusevne nemocni, kteri maji problem sami se sebou. A mezi ne ty ani tvuj partner jiste nepat***e.

P.S. Pust si val od Queen Too Much Love Will Kill You.
22. 04. 2018 v 17:11Off-line esthetique  (40/-/-)
Máš typický problém všech čechů, kteří nejsou schopni ani dojízdět za prací z Kladna do Prahy 20km, ale budou kvičet, že jim vztah na dálku nevyhovuje... zkusils mu navrhnout, že se za ním přistěhuješ?!? já vím, hledat novou práci, bydlení...jo holt život není peříčko a nikdo ti zadarmo nic nedá, ale právě na tom se ukáže, jak moc ho miluješ nebo si to jen nalháváš... nechce se ti "zvednout p***l"? tak ho asi zas tak moc nemiluješ....
pokud ti řekne, že to není až tak dobrý nápad, tak jsi pro něj jen jeden z mnoha a nemiluje tě. v tom případě nejvyšší čas se oběsit....
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 04. 2018 v 17:54Off-line PavelKalvoda  (56/186/80)
No, on to zřejmě zas tak vážně nebere, když je tak v pohodě s vědomím, že se budete vídat ještě méně, než doposud. Říká, že to chce čas...? Něco podobného tady v poradně už zaznělo... "uvidíme". Takže neuvidíme. Vypadá to, že Tě bral jako občasné zpestření volného času. A co bys měl dělat Ty ? Především si asi zachovat svou hrdost. Uvědom si, že nemůžeš mít všechno, co chceš, nebo každého, kdo se Ti líbí. Ber to jako zkušenost a zkus hledat lásku u někoho, kdo ji bude opětovat.
02. 08. 2018 v 13:44On-line takjsemtu  (49/189/65)
Moc ti držím palce aby si tuto situaci ustál...Já sám nevím jak bych v podobném případě jednal a jak bych ji důstojně a dospěle řešil.
02. 08. 2018 v 14:07Off-line Violinist28  (22/-/-)
Podobnou situaci jsem řešil nedávno. Nejspíš z toho nic nebude, jenom tě má jako kamaráda s výhodami. Nebere to moc vážně a ty by ses měl naladit na stejnou vlnu jako on, jinak budeš trpět dál. A bude to horší a horší. Může se stát, že ti jednou napíše, že má novou známost, s tebou to ukončí a ty se z toho zblázníš.
02. 08. 2018 v 14:07Off-line Violinist28  (22/-/-)
Přeju pevné nervy :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload