Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu NaKluky.cz s užitím cookies souhlasíte. Další informace
Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Zapomněl jsi heslo?
Onload

Grilování, kuchtění

03. 05. 2018 v 06:23Off-line kloudik  (33/182/80)
Sezona začíná, tak se podělte o svoje specialitky nejen na grilu ať mají zoufalci jako já nějakou inspiraci :D. krom receptů možete přidat i pár stupidních poznámek pro pobavení :)

Představujeme naše rádce…

Poradna je tu pro vás - můžete se zde ptát na své problémy, zvídavé dotazy nebo jen necíleně diskutovat či radit druhým.

Radek Řadu let se věnuje problémům ve vztazích a milostném životě.
03. 05. 2018 v 12:40On-line Foxman  (18/185/69)
Vezmi maso, hoď ho na gril a voalá grilované maso :)))
03. 05. 2018 v 12:44Off-line i8051  (47/184/97)
Ja jsem odbornik na vse grilovane. Samozrejme z pozice konzumenta :-)
03. 05. 2018 v 13:38On-line St63V  (54/-/-)
Nejdříve ho opíchej a pak griluj. Podávej s cibulkou a hořčicí s chlebem.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
03. 05. 2018 v 14:19Off-line yperit  (86/186/68)
Kloudík: dobrý je grilovaný ananas,překvapivě lahodná chuť:),hermelín je klasika, a brambory v alobalu s cibulí a paprikou taky nemají chybu.
03. 05. 2018 v 16:59Off-line kloudik  (33/182/80)
Hermelin je opravdu klasika, zemaky s cibulou v alobalu taky akorat to tam chce este kus slaniny, ale ten ananas sem teda fakt este nezkousel :D jo a grilovat se neda jen maso, ale i vydlabanej zemak naplnenej kdejakou srackou co dum da treba smes tvarohu, ruznych syru, smetany a cehokoli co se na zahrade najde jako pazitka, libecek, cibulova nat, ted uz pomalu ve sklepe zacina klicit lonska cibula to je lepsi nez letosni listi atd atd a tema nejni jen o grilu, ale o cemkoli akorat se zkusme drzet zradla :D
03. 05. 2018 v 18:18Off-line i8051  (47/184/97)
Tak pak napis, stavim se to sezrat :-)
03. 05. 2018 v 20:53Off-line kloudik  (33/182/80)
Tak se stav v sobotu budu udit slipku a asi nejakej kotlik nebo neco nenarocnyho :)
03. 05. 2018 v 21:15Off-line yperit  (86/186/68)
Kloudik: já Ti to grilování normálně závidím...mít čas si v klidu sednout na zahradu, roztopit gril, hodit naložené maso na rošt a rozjímat v klidu podvečer nad plány do života:)chtělo by to více času a míň starostí:) A taky stejně naložené lidi,kteří mají rádi pohodu a grilování. Když se náhodou zadaří a vyjde čas, v momentě,kdy rozdělám oheň, začne stará zavírat okna, stříká voňky všude po bytě,pak jde na zahradu a sprejuje všechno,co podle ní smrdí. Tak oheň raději shasnu, a jdu se raději projít do lesa,anebo spát. Sousedi ze všech stran čato a rádi grulují. A jak jsem si všiml, tak rádi experimentují a na rošt dávají všechno, co nemá vůli a sílu utíkat:) At' Ti vyjde v sobotu počasí:)
03. 05. 2018 v 21:23Off-line kloudik  (33/182/80)
Tak casu zas nejni tolik jak pises. Kolem osme se slezou sousedi, narazi se becka a pak uz je to fofr. Uhli rozpaluju plynem takze zadna romantika pak honem lupnout par kousku a de se spat :D na pocasi nesejde, panbuh nastesti vynalezl ruzne zpusoby zastreseni tak moze v klidu zaprset, ale dik :)
03. 05. 2018 v 21:36Off-line yperit  (86/186/68)
Kloudík: kdysi jsem měl barák v Bartovicích a se sousedy jsem často griloval. Když jsem byl po 4vykradený a dal jsem si na barák kamery, sousedy jsem přestal zvát a o pár let později jsem se odstěhoval. Se sousedy mám dobré vztahy, ale na pozemek už bych nikoho nepustil. A mám klid. A bonusem je,že nejsem vykradený a nemusím běhat po úřadech kvůli anonymním oznámením:)
03. 05. 2018 v 21:37Off-line Honza1024  (17/168/57)
Med, 3 druhy hořčice, provinsánské koření, sůl, olej a kachní prsa.. Med ohřeješ v mikrovlné troubě, přidáš hořčice, trochu provinsánského koření, sůl a trochu oleje.. do vzniklé směsi naložíš kachní prsa, necháš den uležet a druhý den hodíš na gril ( vždy začínáš zprudka, kůží dolu )
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 05. 2018 v 22:11On-line St63V  (54/-/-)
Honzo, med v mikrovlnce a tepelnou úpravou zničíš. Radši bych ty prsa potřel medem až po tepelný úpravě.
03. 05. 2018 v 22:32Off-line kloudik  (33/182/80)
Jeniku klidne kachnu takdlenc zkusim, ale nalozit cokoli den predem mi pride moc ona ta sul vytahuje vodu takze vysusuje. Jinak na normalni maso pouzivam jen sul a cesnek premirou koreni se znehodnocuje chut masa, ale zas tak moc tam toho nedavas tak si to zkusim prebrat hlavne tady to prapodivne zvire sem na gril este nikdy nedaval tak to zkusim :)
St6: tepelnou upravou v medu znicis vsechny jakoby lecive latky, ale zrovna u grilu je tohle to posledni co resis. Pri peceni slipky ju taky pomazes medem este pred transportem do trouby. Aspon ja to tak delam ale nikdy sem nepremyslel nad tim proc :D
03. 05. 2018 v 22:35Off-line kloudik  (33/182/80)
Yperit: nemam nic co by nekdo mohl ukrast leda pseka ale ten by se nedal :)
04. 05. 2018 v 00:07Off-line Inu  (26/186/95)
Grilovaná bravčová panenka :) Najlepšia je keď ju deň vopred naložíš odporúčal by som len olej a čerstvé bylinky. ( Podľa chuti). Na druhý deň ju vytiahni v masíruj do nej trocha worcestrovej omáčky a zabaľ ju do bránice. Takto ju nechaj vytiahnutú aspoň hodinu a potom griluj. Tím že je mäso izbovej teploty zabrániš tomu, aby bolo tvrdé. A bránica zabráni tomu aby bolo mäso suché :) A prv než ju obalíš do bránice ju môžeš zamotať do slaniny.
06. 05. 2018 v 12:02Off-line yperit  (86/186/68)
Inu:opsal jsem si recept, s tímhle bych mohl hodně zabodovat:) díky za inspiraci:)
06. 05. 2018 v 12:20On-line Peta80  (37/185/-)
Honza1024: 3 druhy hořčice je dost nekonkrétní. :) Jaký používáte vy nebo jaký bys doporučil?
06. 05. 2018 v 20:44Off-line Inu  (26/186/95)
Yperit: nech sa ti podarí :) Napíš potom ako to dopadlo :)
07. 05. 2018 v 06:40Off-line yperit  (86/186/68)
Inu: napíšu, a celkem brzo, jestli mi to vyjde,nebudu muset zítra do práce a panenka je koupená :) jinak Tě zdravím a přeji hezký den:)
07. 05. 2018 v 07:51Off-line xorriyadda  (22/-/-)
Se nedivim ze jste takovy tlustosi.
07. 05. 2018 v 07:55Off-line yperit  (86/186/68)
Xorryada: píše ten, co nedá ani svoji váhu do profilu:) zatím bezesporu vedeš:)
07. 05. 2018 v 12:40Off-line i8051  (47/184/97)
Xorriyadda - hraj si na hubenoura, to my se radi nazerem, protoze nejsme liny to udelat :-)
07. 05. 2018 v 13:22Off-line hanys36  (41/195/96)
Jeden recept pro Xorryadda : pár dobrých štavnatých rajčat ,bazalka ,olivový olej ,sůl ,pepř a feta sýr ( klidně může být i balkánský sýr ) . Do alobalu dáš rozpůlené rajčata nasolíš napepříš podle chuti , přidáš listek bazalky kousek sýra a zakápneš to olejem . Uděláš si takový měšec a dáš to na gril . Se solí opatrně jen trochu ,aby ti rajčata pustila šťávu .
07. 05. 2018 v 14:33On-line Peta80  (37/185/-)
Hanys36: to nevypadá špatně, akorát ta sůl tam... no že balkán/feta jsou hodně slaný samy o sobě...
09. 05. 2018 v 15:13Off-line yperit  (86/186/68)
Inu: grilovačka proběhla v pondělí večer ve složení:2 buzeranti, 2psi, 6 špekáčků a vepřová panenka 0,8kg. Počasí vyšlo, byl jsem až překvapený,jak štavnatá byla, dokonce i ty špekáčky se povedly a i hladová psiska se nažrala:) V pondělí poprvé jsem staré dokázal,že chození na internetové seznamky může mít i pozitivní efekt:) S receptem jsem zabodoval o to víc,že nerozumím vůbec kuchtění a tohle ode mně fakt vůbec nikdo nečekal:)Ještě jednou, Inu-patří. Ti mé velké díky:)
09. 05. 2018 v 21:23Off-line Inu  (26/186/95)
Yperit: nie je začo. Som rád že si mal úspech
Přihlaš se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2018 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload