Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Smegma

14. 05. 2018 v 08:49Off-line Anonym
Hoj máte s tím zkušenosti?
A jaký?
14. 05. 2018 v 12:17Off-line gin  (63/184/120)
Co to bylo za přepodivnou konstelaci hvězd, že tam napsali na toto téma, vyjímečně, správnou odpověď.
14. 05. 2018 v 16:26Off-line hardestboner  (42/186/-)
Omg, nemas google ?
14. 05. 2018 v 17:35Off-line gin  (63/184/120)
To já věděl už v deseti letech. Doma jsme měli knížku od Vladimíra Bartáka ČTENÍ PŘED MANŽELSTVÍM a v ní to bylo. Pokud nevíš, co je to smegma, tak musíš být s hygienou genitálu hodně na štíru. Lidově se tomu říká "sejra".
21. 05. 2018 v 16:39Off-line Betonica  (39/191/93)
Smegma se proste tvori. S tim nic nenadelas. Je potreba dbat intimni hygieny. Tim myslim umyvat se vodou. Pouzivani mydla nebo sprchoveho gelu neni prilis vhodne, protoze jednak vysusuji a druhak meni pH predkozky a zaludu, kde se pak rady mnozi bakterie. Dobre je pouzivat prostredky pro intimni hygienu (bezne k dostani v drogerii) a myt se opravdu jen vodou. Pri spravne udrzbe se smegma tvori malo nebo temer vubec, cimz nevznika zapach a celkove je situace tam dole radostnejsi.
23. 05. 2018 v 20:03Off-line Tvojemamka  (29/230/50)
No tak vážení, ale většina z vás tu nepochopila Pepíkův dotaz, on se neptá na to, jak smegmatu předcházet, nýbrž jaké s ním máte zkušenosti... Zcela jasně vyrábí domácí balkánský sýr a vy tu na něj s osobní hygienou...

No a abych ti Pepi odpověděl, tak řečeno slovy klasika: trpělivost růže přináší...
26. 05. 2018 v 21:32Off-line gin  (63/184/120)
Někomu se ho tvoří hodně ale to jsou docela vyjímky. U většiny mužů se tvoří smegmatu málo. Proto, když se dělaly v padesátých letech minulého století pokusy s tím smegmatem, tak bylo většinou získáváno od koní.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload