Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

A co dál?

11. 06. 2018 v 17:31Off-line Coyote  (95/185/72)
Nj, nj... Coyote zase prudi ale tak uz mi dlouho nikdo nevysvetlit, ze jsem se otrokem narodil a otrokem zustanu, coz mi tak trochu chybi posledni dobou.

Situace se v praci se moc nezlepsila za posledni dobu. Night duty manager je porad pomerne k nicemu (navic jsem ho o jeho pauze objevil na grinderu) a navic je ted na dovoleny, night team leader taky, takze cely mesic mam leadership zase ja a bere se to tak nejak jako samozrejmost ze ja si s tim nejak poradim za minimum wage na entry levelu.

Minuly patek jsem tam mel jednu holku z Brigtonu (night managera) jako posilu se kterou jsem se trochu bavil o tom jak je tam no promotion policy atd. A ze je docela sranda v tom, ze ackoli je to obrovska sit hostelu, tak vsude lidi rikaji to stejne - Kolegove jsou super, ale vzdycky tam je jeden clovek co to vsechno posere. Dal jsem se dozvedel, ze v Brightonu dostavaji za noc vic nez my (ackoli by to melo byt vsude stejne, navic Brighton je polovicni).

Vzhledem k tomu ze night duty manager a team leader je pryc, tak sem sel ted za vedenim sam, kde jsem jim rekl ze patky ve dvou na nocnich jsou nezvladatelny, ze tam 3 mesice delam praci team leadera aniz bych jim byl a jak to ze dostavame na nocni min nez Brighton. Tvarili se tak, ze o vsem slysi poprve v zivote, ackoli o nedostatku lidi a rozdilu v platu se bavime s "vedoucima" na nocnich asi 3 mesice a odpovedi je, ze se to resi...


Problem je, ze jsem si rikal ze kdyz ty hostely/hotelu provozuje neziskovka ze tam nebude takova honba za maximalizaci zisku, realita je ale takova ze to od te puvodni myslenky ma dost daleko. Treba ted prisli s tim, ze lide musi platit za uschovu baglu 8 liber za par hodin, atd... :)

Dal jsem si rikal, ze kdyz uz je to za minimum wage, ze tam jsou aspon nejaky benefity. Jako treba free stays v jinych hostelech, cycle to work, health and dental insurance atd.

Realita je takova, ze kdykoli si pozadal o jakykoli benefit tak to bylo zamitnuto.
Treba ted sem si chtel koupit kolo v ramci cycle to work, po trech tydnech se mi dostalo odpovedi, ze to bylo zamitnuto protoze bych se dostal pod nejaky limit... (jeden mesic mam zpravidla treba 150 hodin, dalsi 120 coz mne dostane pod ten limit...)


Premyslim ze bych se tady na to vy**** protoze tady se clovek povyseni stejnak nedocka a ted uz jenom cekam, kdy mi vybouchne do xichtu, ze jsem se vzeprel vudci... ale co jsem koukal na nabidky prace v Praze, tak zas takovy terno mi to neprijde :(
11. 06. 2018 v 21:40Off-line i8051  (53/184/97)
Fnukas na blbym hrobe :-) Uvedom si, ze te zamestnava podnikatel a ne cha***a :-)
12. 06. 2018 v 06:31Off-line yperit  (91/186/68)
Coyote: nevím jak Ty,ale když jsen byl v práci nedoceněný, přišel jsem za vedením s tím, kolik let tam dělám a jestli jsou spokojeni. Když byli,řekl jsem si o zvednutí platu, ten jsem dostal,anebo jsem skončil. To mají vždycky plno keců:když se Ti to nelíbí,tak běž a když mu vyhovíš,tak brečí,že nemá lidi:)
12. 06. 2018 v 08:07Off-line iglw  (48/172/77)
Ano,řekni,že chceš zvýšení platu,nedři jen,zvolni!Nebo si najdi novou práci:Dnes pro mladé,tvárné a dravé žádný problém!!Přeji úspěch nejen na poli práce,ale i v osobním životě-to je dnes nejdůležitější,kromě zdraví!!!!
12. 06. 2018 v 08:39Off-line Vlado2  (61/180/80)
Tady ale opravdu pláčeš na cizím hrobě. Chtěl sis vyzkoušet pozici pomocné (nekvalifikované) síly v cizině a "trošičku" se ti to zajídá? Do té pozice otroka ses vmanipuloval sám - tak si nestěžuj!
A přestaň naříkat nad tím, že ti zlí zaměstnavatelé nenabízejí lepší podmínky a začni uvažovat nad tím, co ty jim můžeš nabídnout mimořádného, aby se s tebou začali vážně bavit.
12. 06. 2018 v 11:22Off-line yperit  (91/186/68)
Coyote: trochu změň přístup k práci:dělej stejně,anebo míň,ale více času věnuj sebepropagaci(pokud práci alespoň trochu rozumíš) a přesvědči okolí,že Ty jsi ten nejlepší. Když se Ti něco povede, omlať to vedení o hlavu a připomínej jim to. Prostě když se neprosadíš sám,jiny to udělá za Tebe a předběhne Tě. A Ty tu zas nespokojeně budeš psát do poradny. Třeba mě se dneska ptal šéf,jestli nejsem nemocný,protože jsem si dlouho neřekl o zvýšení platu....Prosazuj se....jiná rada není.
12. 06. 2018 v 11:27Off-line colombo  (103/192/90)
Přesně jak napsal Vlado. Běž pracovat teda tam, kde ocení tvé mimořádné vlastnosti a schopnosti, konej, nebreč.
(Až to vypadá, že snad čekáš tady nějakou skvělou pracovní nabídku).
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 06. 2018 v 12:11Off-line Coyote  (95/185/72)
Muj plat je zalozen na nejaky tabulce, takze je pro vsechny stejny a tim padem nejaky individualni zvyseni platu realne neni.

Jedina cesta je lepsi pozice, na kterou se automaticky nepovysuje, clovek se musi na ni prihlasit (pokud ji vubec otevrou) a projit dalsim vyberkem. General Manegerka by tu pozici musela nejdriv vubec otev***, cemuz se prej udajne dost brani, a ikdyby tak za posledni 2 roky pod jejim vedenim nikdo povysen nebyl.

Na druhou stranu po te co jsem se vcera bavil s deputy managerem, tak hned dneska rano prisla s tim ze mi na patky pridala posilu, ze toho duty managera posila na vice skoleni a ze se snazi zjistit jaktoze mame min nez Brighton, takze tezko rict kde ve skutecnosti byla brzda, kdyz to najednou jde a predtim jsem od tech dvou opicaku poslouchal jak se to "resi" nekolik mesicu.
12. 06. 2018 v 18:31Off-line i8051  (53/184/97)
Tak kdyz mate v praci 10 menezru na 2 realne pracujici, tak se nediv :-)
12. 06. 2018 v 19:34Off-line Coyote  (95/185/72)
I8051: No kdyby 10.... To mnozstvi manageru, specialne off site, je uplne neuve***elny. Hlavne mi prijde ze kdyz najmou general managera, takze mu ocividne dva roky vyjimavyji mozek nejakou propagandou. Dva roky trva jeho trenink, treba v Londyne jeden hostel neni jeste ani postaveny ale general manager uz "tam" pracuje.
13. 06. 2018 v 14:54Off-line yperit  (91/186/68)
Coyote: hele,jsi tam,zajdi do bazaru,kup si tam za 3L čajové figurky Wade, přivez je tu,prodej je, takhle to několikrát otoč a nemusíš řešit chujoviny se zaměstnavatelem a budeš mít více času na sebe. Nebo sem voz Míšeň. Sakra já Tě nechápu. Tolik možností,jak vydělat a ty tu brečíš.Dal jsem Ti tu normální tip jak zarobit prachy,tak čekám,že zapadne bez ohlasu a Ty tu za 14 dní zase přijdeš s nějakým pracovním pseudoproblémem a budeš si stěžovat na všechno a na všechny. Nic v životě nedostaneš naservírované na stříbrném podnose. To je novinka,viď?
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload