Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vztah s mužem po rozvodu se svou ženou

17. 06. 2018 v 22:37Off-line Anonym
Ahoj, zajímalo by mě, jestli je tu někdo, kdo byl ve vztahu s ženou, vzali se a měli spolu děti, pak se třeba rozešli a manžel si našel chlapa. Ptám se proto, protože mě zajímá, jak takový vztah a manželství může vůbec fungovat, sexuální orientaci si přeci člověk uvědomí mnohem dřív. Jak třeba může někdo s takovým pocitem vstoupit do vztahu a později do manželství a jestli tedy tu ženu opravdu miluje nebo se berou spíše protože jsou spolu už dlouho nebo se to čeká. Jaké jsou třeba následné vztahy s bývalou manželkou? Neberte můj dotaz nějak zle, spíš přemýšlím, jak to může člověk v podobné situaci mít a jak se cítí.
17. 06. 2018 v 22:44Off-line sweet_boy  (22/184/74)
Já myslím, že to ten člověk udělá z důvodu toho, v jakém prostředí vyrůstal... Když žiješ někde kde je homosexualita tabu, nikde se k tom nemluví atd... Tak se podle mě nehceš moc lišit a vybočovat z řady. A tak máš ženu, jen kvůli tomu že valná většina společnosti tak žije...
18. 06. 2018 v 10:27Off-line onlip  (61/180/84)
Najdeš tu takový příběh v magazínu - rozhovorech, 17. 11. 2014. Chybí tam jen následné vztahy, tehdy bylo ještě příliš brzo o nich mluvit. Zaplaťpámbů dobré, odpovídající tomu, že člověk žil s někým v relativně hezkém vztahu 30 let a je třeba společně zvládat řadu dalších rodinných situací - od promocí potomků přes jejich svatby po vážnou nemoc někdejší choti, stále ovšem matky mých dětí. Nic z řečeného bych neměnil, jen tón už by byl jiný, zklidněný, vyrovnanější.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload