Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gay v posilovně v Olomouci

19. 06. 2013 v 22:45Off-line Anonym
Jsem z Olomouce a snažím se ze sebou něco dělat. Pravidelně chodím do Relaxu, jak ho vlastni Pavol Jablonický. Od jisté doby se tam necítím bezpečně. Začal tam chodit chlápek, kterej je asi dvakrát větší než já a ještě ke všemu je gay. Prohlíží se v zrcadle a kouká mi na zadek.
Když se převlíkám, tak se na mě kouká a sleduje mi varlata, penis a tak. Mám pocit, že mě chce znásilnit. Tak si vyberu skříňku hned u dveří, abych stihl utíct než by ke mě ta hora masa dodusala. Vyvádí mě to z míry a už asi vím, jak se musí cítit holka někde na koupališti, když po ní my pokukujeme. Dokonce jsem přemýšlel, že skočím za Pavlem ať s tím něco udělá, jenže na druhou stranu nechci, aby to vypadalo, že jsem proti homosexuálům. Ale nevím jestli to je dobrej nápad? Fakt z toho mám depresi a zase nechci chodit do jiný posilky, protože bych si tam musel zvykat a navíc mám koupenou permanentku a peníze by mi asi nevrátili. A navíc bych tím prohrál a vlastně se nechal vydiskriminovat.

Poradíte mi, jak to tomu homosexuálovy říct?
19. 06. 2013 v 23:07Off-line igni  (36/192/130)
Uplne narovinu, ze je ti to neprijemny. ale vazne bych se nebal toho, ze te tam prefikne :D je to stejny jak s tema holkama, taky po nich cumite, taky hodnotite, ale tezko se na ne na tom koupalisti vrhnete ze. nejste/nejsme prece zvirata a za pokoukani clovek nic neda :D
20. 06. 2013 v 10:43Off-line bennett  (36/184/95)
95% chlapů kouká po ženských, ale znásilnění je naprosto zanedbatelný počet. Proč by to u gayů mělo být jinak?
Prostě řekni to tomu týpkovi, že ti je to nepříjemný - on nemá křišťálovou kouli a nemůže tušit, co ti vadí a co ne, a pokud se neozveš, tak ho třeba ani nenapadne, že by ti to mohlo vadit.
Prostě za ním zajdi a slušně mu řekni "Dobrý den, nevím, proč na mě pořád koukáte, ale je mi to nepříjemné, mohl byste s tím přestat?", nehledej v tom žádnou složitost.
Řešit to s kýmkoliv jiným než s ním je blbost.
20. 06. 2013 v 14:02Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Dalsi moznost: Hele mladej, na co cumis? Chces nasadit monokly? :-D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload