Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Proč je závist tak silná?

16. 10. 2018 v 16:51Off-line Anonym
Lidi mi hrozně závidí. Chápu proč, ale ptám se proč je to tak silné. Nic mi nikdo nedal zadarmo, nic jsem nezdědil od rodičů ani nezískal výhodou. Vždycky mě bavila matematika a různé algo***my určující chování programů a tak podobně. V patnácti jsem vymyslel algo***mus na zobrazování reklam na instagramu, který dnes instagram skutečně používá, a v osmnácti jsem v pracoval skoro rok v Menlo Park na pozvání jedné firmy a tam jsem byl u zrodu dalšího speciálního algo***mu. Nejsem nějakej miliardář že bych chodil do školy oháklej v LV věcech, parkoval před vchodem Ferrari a tak podobně, co se mi líbí to si prostě koupím. Pochopím kdyby mě spolužáci neměli rádi kvůli tomu že mi tatínek dá Bentley a maminka mě zásobuje třiceti burberry kabátama každou sezónu. Pochopím že by mi záviděli kdyby ne díky sobě ale díky rodičům lítal na luxusní dovolený a chodil do dobrých restaurací. Ale proč mě k***a nemají rádi když všechno to co jsem dokázal jsem dokázal sám? Proč mě nemají rádi že jsem si koupil střední audinu? Prostě se mi líbila, nechtěl jsem mít zbytečně třeba A8 nebo Scl*** i když bych mohl. Myslím že je užírá že už jsem dokázal dělat to kvůli čemu všichni studujeme ale proč jsou tak závistiví a zákeřní? Když mě může někdo pomluvit nebo potopit, vždycky to udělá. SPolužačka jednou dokonce volala policii když jsem zaparkoval půlkou auta za modrou čárou, jinde místo prostě nebylo. Proč jsou lidi takoví? Když jsem to nedostal, ale tvrdě jsem na to co mám a umím pracoval? Oni na to nepracovali a neproseděli dětství a mládí u algo***mů, tak to nemají, ale já ho tam proseděl, tak holt umím teď víc, to je asnad jasný ne? Kvůli tomu není potřeba závidět, užírat se a být zlej :-((((
16. 10. 2018 v 17:09Off-line Ilov99  (102/130/150)
Zachvili tuto stránku budou lidi používat jako pohádky pro děti na dobrou noc.
16. 10. 2018 v 17:13Off-line i8051  (53/184/97)
Proc te lidi nemaj radi? Zkus na to napsat nejakej algo***mus, treba ti neco vyjde :-)

Nicmene ted vazne. Pokud je tvuj zivot neustale omilani a breceni, jakos to nahore sepsal, tak ti myslim okoli nezavidi, ale spise je tim stves a chtej se te zbavit. Uz jen vycet toho co mas a co muzes mit, cili to, cos tu napsal, by me nebavilo poslouchat. Taky tvuj pocit, ze je chyba v tom okoli a ne v tobe, je dost zavadejici. Nicmene te uklidnim, myslim si totiz, ze okoli te ma na uplne salamu. To, ze ti zavidi sis mozna vsugeroval sam a prozivas a uziras se tim jen ty :-)
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
16. 10. 2018 v 17:17Off-line FelixGabriel  (102/170/58)
Ja si nemyslím, že je to v tom finančnom rozdieli. Podľa mňa veľa závisí od správania sa konkrétneho jedinca a teraz to nemyslím tak že či si povýšenecký a namyslený, ale úplne bežný sociálny život. Kto by bol neoblúbeným bez peňazí, bude neoblúbený aj s peniazmi. Akurát k tomu prijde aj tá závisť a nedoprajnosť.
16. 10. 2018 v 18:17Off-line MxP  (22/185/80)
A teď tu bulíš jako anonym na netu.. pohádky si piš do knížky a pak to sepiš chytráku ;)
17. 10. 2018 v 13:13Off-line yperit  (91/186/68)
Anonym:prostě se bav s lidmi,kteří jsou na tom stejně jako Ty. taky jsem tak přišel o většinu přátel,a Ty,se kterými jsem se bavil z nostalgie nebo že mi jich bylo líto,při nejbližší příležitosti mně stejně podělali.Lidi se mění a majetkové poměry taky. Tak se zařiď podle toho.Dneska jsem velmi opatrný na to,koho si vpustit do života.
24. 10. 2018 v 00:02Off-line esthetique  (40/-/-)
Jenom k***ti davaj bohatsvi na odiv. VIZ priklad rozdil mezi UK a Nemeckem. v Anglii kazdy prekupnik drog jezdi v Lamborghini se zlatou metalizou, v Nemecku bohate lidi nepoznas. na rozdil od tebe nemaj potrebu se predvadet. nepisou anonymni stesky do diskuzi na stupidnich seznamkach.
25. 10. 2018 v 19:40Off-line idea  (38/170/-)
Možná to není závist ,ale tvé chování, arogance atd. , to je možná to co jím vadí.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload