Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Laco Repáň - Ritné Rydlo

23. 10. 2018 v 21:16Off-line paul86  (103/-/-)
Zdravím. Sledujete někdo příběhy Laca Repáně? Pokud ano, tak co o něm soudíte, resp. do jaké míry považujete jeho příhody za věrohodné a co je to podle vás za člověka?
Zaujalo mě to z čistě psychologického hlediska, SM ani fekál porno mi nic neříkají. Každopádně ***né Rydlo publikuje svoji "tvorbu" už několik let a docela mě zajímá, co takového člověka k tomu vede - jsem přesvědčen, že z 90 procent se jedná o fikci, ale že by měl fejk takovou výdrž?
23. 10. 2018 v 21:18Off-line paul86  (103/-/-)
Ty, kteří nevědí o co jde, předem upozorňuju, že to není pro slabé povahy.
24. 10. 2018 v 08:15Off-line paul86  (103/-/-)
Automat to nebude určitě. RR celkem pružně reagoval na různé dotazy jeho "fanklubu", což asi automat nedokáže. Navíc píše sice jednoduše, ale v zásadě tak, jak mluví leckterý slovenský vidlák z nějaké zahulené putyky.
Je pravda, že pointa historek je víceméně stejná (Rydlo se někde ožral, posral, někoho ojebal nebo zmlátil, něco rozbil nebo zaneřádil záchod apod.), nicméně minimálně příhody ze Slovenska mají imho nějaký reálný základ. Že je na tom nabalená tuna balastu a je to rozmáznuté do šílených rozměrů (takový varínský baron Prášil), to už je věc druhá.
24. 10. 2018 v 19:55Off-line paul86  (103/-/-)
Generátor nedokáže adekvátně odpovědět na položený dotaz "živé" osoby. A konkrétně Rydlo aktivně odpovídal na různé dotazy svých "fanoušků", kteří z něj tahali rozumy.
Já, vzhledem k tomu, že mám cca třetinu rodiny na Slovensku, tak verbálně slovensky umím téměř na úrovni rodilého mluvčího (s aktivním psaním už je to horší) a z toho titulu můžu říct, že RR píše člověk, ne robot. Používá tam navíc hodně specifických hovorových výrazů a slovních obratů, které žádný generátor nezvládne.
Ne, generátor to není určitě, to si troufám říct na sto procent. Koneckonců to nikdo z lidí, kteří během těch let tvorbu RR sledují, ani netvrdil. Polemizuje se jen o míře věrohodnosti a osobě autora.
24. 10. 2018 v 21:30Off-line paul86  (103/-/-)
I sebelepší generátor je pořád jen generátor. O rozdílu mezi diktováním a rozhovorem ani nemluvě, nehledě k tomu, že generátor a software pro převod řeči na text je něco úplně jiného.
Krom toho, ten "diktovací software" není taky úplně stavěný na lokální nářečí nebo hovorové výrazy.
27. 10. 2018 v 15:10Off-line paul86  (103/-/-)
No, my se tu ale nebavíme o angličtině, ale o slovenštině, což je dost podstatný fakt. Generátory v angličtině bych do toho netahal, to je úplně jiná liga.
Teorii, že RR je ve skutečnosti generátor, bych úplně vynechal. Koneckonců to za ty roky nikdy nikdo ani netvrdil (a to už okolo jeho skutečné identity padly různé šílené konspirace).
Nevím, jak moc ovládáš slovenštinu, ale i když je to psáno hodně "prásáckým" způsobem, tak je v tom textu dost různých drobných nuancí, které ukazují na živou bytost. To jsou takové ty detaily, které "čistokrevný" Čech, ovládající slovenštinu v lepším případě pouze pasivně, nevidí a připadá mu to všechno stejné. Krom toho, těch ukazatelů, že to píše člověk z masa a kostí, je mnohem víc.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload