Líbí se vám kopačky a dresy?

14. 02. 2019 v 22:23
Anonym

Ahoj, asi si říkáte, kurňa, co to má být? Ale chci vás ujistit, že vidíte správně. Líbí se mi kopačky, fotbalové dresy, samozřejmě je nej, když tyto věci má na sobě nějaký krásný mladý, třeba i spocený fotbalista. :-) Takže otázka je jasná, existuje někdo, kdo má podobné choutky, nebo jsem takovej prasák a uchyl jen já? Napište, moc se na vaše příspěvky těším. Můžem se o tom potom klidně popovídat v soukromým chatu.
P.S.: pokud by někdo měl nějaké již jeté kopačky, turfy, sálovky či jiné sportovní boty, rád bych je uvítal, nebo alespoň jejich fotky v sz. To stejné platí i o dresu, ale ten bych klidně i vyměnil, mám Adidas Estro 15, tmavě modrý M. :-D
P.S.: pokud by někdo měl nějaké již jeté kopačky, turfy, sálovky či jiné sportovní boty, rád bych je uvítal, nebo alespoň jejich fotky v sz. To stejné platí i o dresu, ale ten bych klidně i vyměnil, mám Adidas Estro 15, tmavě modrý M. :-D

V čem je hokejsta jiný frajer, který si ty prachy zaslouží narozdíl od fotbalisty?
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jo, fotbalisti, dresy i kopačky jsou sexy ♥
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ahoj rad bych si o tom psal ale v chatu
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hokej >>>> futbal
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

"samozřejmě je nej, když tyto věci má na sobě nějaký krásný mladý, třeba i spocený fotbalista. :-)" souhlas.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Hoj líbí se mi to samé :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tomas, spotené ? :-P
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jj je to fajn i uple atleticke obleceni
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mě se líbí nejlepší oblečení maximálně jako Adam v ráji nebo bez listu. Nahota je rajský stav kdy víme přesně že nic nevíme.Viz pojednání o teorii poznání v Třídní knize.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Mě taky berou věci na tělo, boxerky, plavky, cyklodresy...
Nahlásit

Marek 03 ještě víc sexy jsou cyklisti v dresech.
Nahlásit

Nejlepší jsou montérky a uniformy.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Marek 03 stlpny su fakt mega :P
Nahlásit

Přátelé, toto téma bych rád znovu otevřel... Máme tu nějaké fotbalisty, co by se zbavili použitých kopaček, stulpen, rukavic dresů atd..?
Nahlásit

Taky miluju hezké fotbalisty, ale sportovce všeobecně. Ještě když mají po sportu hezky vlhké ponožky, awww.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.