Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Takoví, jací jsme

18. 07. 2013 v 16:33Off-line Anonym
Čím dál víc tu čtu jak pomalu většina odsuzuje více či méně zženštilé kluky. Pořád píší: "Kvůli vám nás všichni neberou normálně...." Atd... Když chceme aby nás každý bral normálně tak musíme nejdříve brát normálně sami sebe. Vždyť na obranu proti homofóbním urážkám většinou říkáme, že je to normální a každý je jaký je a nemůže za to. Tak proč ty, kteří jsou více zženštilý odsuzujete? (S nadsázkou, spíše nemáte rádi..) Takže si myslím, že hlavní je abychom my se brali takoví jací jsme, jací jsou ti více či méně zženštilí kluci. Protože pro ně to je normální a myslím, že jim bohatě stačí urážky od heterosexuálů a k tomu když je uráží někteří homosexuálové.

Myslím, že prvním krokem aby nás všichni brali jako normální lidi je aby my jsme se brali takoví jací jsme.

Napiš svůj názor (prosím žádné hádky)
18. 07. 2013 v 16:47Off-line adam.dubsik  (36/200/100)
Ono záleží na situaci, kdy dotyčného odsoudím...
Mě je vcelku jedno, jestli je někdo zženštilý a nebo má jednu nohu. Ale záleží na chvíli, o který se bavím, a v tom kontextu reaguju. Uvedu malý příklad, já nesouhlasím s Pride a ve chvíli, kdy tam uvidím vykroucenou tetku na růžovým vozítku, vraždil bych. Jindy ovšem, když jdu na travesťáky, tak to dokonce vyžaduju :).
A člověk, co odsoudí druhého bez nějakých skrupulí, je vůl...
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
18. 07. 2013 v 17:25Off-line SinnerX  (33/183/84)
Souhlasím s úvodním příspěvkem.

Celkem mě zaráží kolik homosexuálů má potřebu soudit další homosexuály za to že je to na nich moc vidět. Ještě větší úlet je argument, že tím údajně špatně reprezentují gay komunitu. Fakt je ale ten, že každej jedinec (bez ohledu na orientaci, pohlaví, rasu) reprezentuje sám sebe, tečka.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 07. 2013 v 18:14Off-line LeCastor  (30/170/65)
Ja rovnako nikoho neodsudzujem. Naopak, niektory tak trochu zzenstili chalani sa mi zdaju velmi rozkosny. Nemam vsak rad ked je zzenstili az prilis, nevadi mi to, len to nieje moj typ. A co sa tyka tej reprezentacii komunity, podla mna to nieje chyba tych chalanov, skor chyba medii, pretoze kdekolvek v tv vystupuje nejaky gay tak je to ten zzenstili typ a akoby neexistovali gayovia ktory vyzeraju a spravaju sa ako muzi. A z osobnej skusenosti viem, ze ked niekomu poviem ze som gay tak tomu nikto nechce ve***, pretoze gaya si kazdy predstavuje trosku inak.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
18. 07. 2013 v 19:18Off-line Dell  (28/183/61)
Člověk by měl chodit do společnosti, aby dělal ostatním lidem dobře. Todle je základ, na čem celá společnost stojí.

Proto by člověk měl nosit ve společnosti přijatelné oblečení, mít přijatelné stravovací návyky a celkově chování na úrovni. Doma si choď třeba na podpatcích, žer jako prase a zmaluj se jak d***a a nikdo se o to nebude starat!!! :) Nebo tak choď na místa, kde je to přijatelné.

Tak jak mi vadí když je gay zženštilý, nelíbí se mi ani když se holky prezentují jak šlapky, když lidi nejsou schopni použít deodorant a umýt se a používají MHD. Když lidem čouhá zadek z oblečení. A spousta dalšího nepřijatelného společenského chování.

Nevidím ani jeden důvod, proč by jsme měli brát jako normální věc, že gay chodí do společnosti zženštile oblečen. Protože to opravdu normální není! Být gay je o tom milovat osobu stejného pohlaví. Né prezentovat se jako pohlaví opačné. Tomu se říká jinak, pokud to někdo neví ;)

Heterosexuálové mají taky různé společensky nepřijatelné choutky, ale dokud je neprezentují, nikdo se nestará, jinak by byli odsouzeni stejně.

Jinak každý člen nějaké komunity je její součástí a nereprezentuje jen sebe a to by si někteří mohli taky uvědomit, protože je to sobecké tvrdit, že každý sám za sebe. Takhle společnost nikdy v historii nefungovala! Váš život nepatří jen Vám, ovlivňujete lidi a mínění kolem sebe. Ať vědomě, nebo ne.
Souhlasím - 13   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
23. 07. 2013 v 19:32Off-line Duny  (38/178/82)
Odsoudit druhé je snazší, než posoudit sebe :)
23. 07. 2013 v 20:58Off-line Duny  (38/178/82)
Můžeš dělat, co sám chceš - tohle je svobodná země :D ale dal bych si pozor na to, jestli se znám, nebo jestli si jen mylně myslím, že se znám :)
23. 07. 2013 v 21:07Off-line Bahutom  (35/173/60)
Dobrej názor čoveče. Měli by jsme se k sobě chovat dobře .. a to nejen homosexuálové ale všichni lide na téhle planetě. Tu to asi nevyřešíme a nedá se to ani řešit je to na každým z nás. A když se někdo směje zženštělým klukum tak je to trapný, stejně tak jako když se někomu směje že je tlustej, hubenej, hnusnej, moc krasnej, blonďatej ... cokoliv... vo tom to není a kdo to nechápe tak to pochopí a kdo ne tak toho lituju :D
23. 07. 2013 v 22:53Off-line Duny  (38/178/82)
Člověku, který bude nesnášet gaye, z prostého nepochopení, které v něm vyvolává tolik strachu z narušování jeho hodnot a "jistot", nebude záležet na tom, jak moc jsi zženštilý nebo ne :)
24. 07. 2013 v 12:23Off-line bennett  (36/184/95)
Ať si každej vypadá jak chce a nosí, co chce. Nemusí se mi to líbit, ale rozhodně neodsuzuju lidi kvůli tomu, že mají jiný vkus. Tisíc lidí, tisíc chutí.

Věty typu "chlap má vypadat mužně" jsou blbost, stejně tak někdo může říct "chlap má chodit s holakama a ne s klukama". Z logického hlediska je to naprosto ta samá věta (prostě to, co dělá 98% chlapů, se vyhlásí jako pravidlo), ale 99% místního osazenstva bude s první větou souhlasit a s druhou ne.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload