Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Neumím sbalit kluka, jak na to?

30. 04. 2019 v 08:51Off-line Anonym
Pěkný den všem,

jak říká téma - prostě to neumím. Jsem docela submisivní člověk, v zásadě tak i vypadám, nejsem vysoký, jsem štíhlý, naštěstí je na mně docela vidět sport. Přitahuju takové ty kluky, kteří z pozice silného jedince vábí slabšího a pak si ho "vezmou", nikdy se ke mně nikdo nechoval rovnocenně, když mě tyhle typy balí, cítím z toho, že mě berou jako někoho, před kým ukážou svaly, roztáhnou nohy, nechají zacítit hormony a mají to jisté. Nejsou daleko od pravdy, mě tenhle jejich styl jednání docela přitahuje a vždycky mi to vyhovovalo.

Proč píšu teď sem - na škole se mi hrozně líbí jeden kluk, u kterého mám pocit, že po mně taky kouká. Sedávám vepředu na přednáškách, protože mě to jednak baví a za druhé chci všechno slyšet (asi tak od půlky auly dál už se lidi moc baví a neslyším nic), on sedává naopak "mezi svými" (rozumějte mezi partičkou kluků co všechno komentujou, mají silácký řeči, hrajou za školu golf a jsou to takový ty předk terými chodí holky vrtět zadkama a tak). Často se kouknu dozadu a skoro vždycky zjistím, že se na mě dívá. Poslední dny se i tak lišácky usměje, nedávno když neměl svého buddyho na semináři po přednášce, tak si dokonce sednul vedle mě do první lavice a interagoval se mnou způsobem, ze kterého jsem si odvodil, že by měl zájem o něco víc než na sebe koukat ve škole a počítat spolu hamiltoniány.

Problém ale je - a myslím, že si to nevsugerovávám - že tenhle kluk není ten typický kluk jako mě vždycky balí, ale že ke mně přistupuje jako k sobě rovnému. Nemá na mě kecy jako ti ostatní co mě chtěli/chtějí že mám sexy zadeček, jestli se můžou přijít podívat na můj trénink, ale že by je stejně nejvíc zajímala šatna atd., naopak se ptá, co jsem měl k obědu, ptal se mě na víkend, nedávno se měl, jak mi šel úkol, i když ve dvojici byl s někým úplně jiným a docela to vypadalo jako relativní zájem o věci o mně jiné než jak to mám rád v posteli, ať ještě nadzdvihnu triko a že "pod kolena budeš potřebovat nějakou podložku, jinak tam nedosáhneš". Mám z toho radost, pokud to tak fakt je, ale dorazil jsem k tomu, že neumím takového kluka sbalit. Když jsem někoho chtěl, tak jsem vždycky prostě čekal, jak se bude chovat on, a pokud to byl gay a balil mě, což se snadno poznalo, tak jsem se tvářil sbalitelně a vždycky mi to vyšlo. U tohohle se tvářit sbalitelně evidentně nestačí, protože podle mě on chce, aby to bylo rovnocenné a z obou stran přicházelo něco - a to já prostě neumím se chovat i sám aktivně tak, abych zdravě ukazoval, že se mi líbí a chtěl bych s ním něco mít.

Je to asi fakt trapný dotaz od kluka ve věku 21 let ale kdybych si věděl rady, nepíšu sem :-) Díky moc předem za odpovědi těch, kteří rádi poradí/pomohou.
30. 04. 2019 v 09:13Off-line tatrman  (27/-/-)
Ty nečteš rady v poradně? už to tu bylo včera,musíš mu nabídnout zákusek.
30. 04. 2019 v 10:46Off-line Peta80  (43/187/-)
Otázkou je, co vlastně chceš ty? Páč podle toho popisu jsi doposavad měl (snad) jen úlety. Nebo mě to tak aspoň přišlo. A pokud si ten jeho romantický zájem nevsugerováváš, tak asi bude chtít něco víc, než jen úlet, podle toho, cos psal. Jenže (a teď se nezlob, jestli to vnímám špatně) na mě působíš, že ho chceš "narychlo" sbalit. Což by signalizovalo zas úlet... Takže, co chceš ty? Páč pokud něco víc, tak bych to prostě nechal plynout, jen bych mu dával najevo (na tvém místě), že jsem s ním rád...
30. 04. 2019 v 11:32Off-line i8051  (53/184/97)
Hele studente, podobny temata tu jsou obden a z jejich obsahu a formy bych na ne napsal, ze je autor proste neschopny strevo. V tvym pripade me to ale nejak oslovilo. Hlavne jaks to napsal, cos pouzil za obraty a bylo to i vtipny. Obzvlaste veta "pod kolena budeš potřebovat nějakou podložku, jinak tam nedosáhneš" me dostala :-)))

Takze to vezmu vaznejc. Na to nejaka obecna rada neni. Jses proste subik, coz je v nekterejch situacich fajn, v jinejch (hlavne pro pripad komunikace) ale problem. Jedinym resenim je komunikovat s tim klukem. Nic se totiz samo nestane a kdyz to hodis za hlavu, ze vonoseto a samoseto, tak ver tomu, ze se NIKDY NIC nestane. Bud zvol formu, ze s nim budes v intenzivnim kontaktu a komunikuj a dostanes se do situace, ze se ho v nejakej fajn okamzik normalne zeptas nebo je mozny, ze to udela driv on sam. Jdete na pivo, do kina, na bowl, kamkoli .. nikam to ale nasilne netlac, vse hezky izyspizy, zadny nervy. Jak psal Peta80 vyse, proste "davej najevo, ze jsi s nim rad". Dalsi varianta je, ze pokud mas problem se vymacknout osobne, zkus mu klidne nejakou formou napsat. Obe varianty ale muzou skoncit pruserem, kdy on fakt na kluky nebude. Nicmene to by se stalo asi komukoli, i totalnimu extrovertovi, kterej by se normalne zeptal (trebas me). Vysledkem teda muze bejt, ze skocite do pelechu nebo ze uz s tebou nikdy nepromluvi. Vic se ti stat nemuze. Ale tak uz to v zivote je, ne vzdy je vse tak, jak chces a bez vlastniho boje nikdy nedosahnes svejch cilu. Takze kdyz to shrnu, je to JEN a JEN na tobe. Univerzalni rada je s nim promluvit, nicmene pro nekoho je tato rada v nekterych formach hure realizovatelna. Drzim palce :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 04. 2019 v 11:55Off-line tatrman  (27/-/-)
I8051 uz s tebou nikdy nepromluví.

ba co hůř, pokud je to s***ě,tak to ještě rozkecá dál.
30. 04. 2019 v 11:59Off-line webboy13  (30/-/-)
No řeknu ti to takhle. Pokud je ten kluk vážně na kluky, tak je dost velká šance, že je i zde na seznamce (ale nemusí být... :D ) tudíž si tohle může přečíst a uvidí, že o něj máš zájem i ty. Teď záleží, jak se k tomu postaví a jestli bude ten, který když tohle ví, se vyjádří a dá ti najevo, že by s tebou chtěl něco víc. I přesto, že by si tohle přečetl, tak může chtít, aby jsi se vyjádřil ty, protože jak píšeš, bere tě jako rovnocenného a když už udělal ten první krok, že za tebou přišel a začal se bavit, tak by chtěl, aby jsi i ty udělal nějaký krok a dal mu více najevo svůj zájem o něj. Jak psali nahoře, nemůžeš jen čekat co bude, zapoj se i ty a uvidíš. Kdyby jsi se o tom chtěl nějak víc pobavit, tak napiš SZ.
30. 04. 2019 v 12:02Off-line tatrman  (27/-/-)
Jak pozná že to psal on, když to psal anonymně?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 04. 2019 v 13:25Off-line i8051  (53/184/97)
Tatrmane, snadno, vetsina kluku ma totiz mozek a dovede si spojit jedno s druhym. Ze to tobe nejde, sorry jako :-)

A ano, mozna to rozkeca, ale co se de delat, bez rizika nic nedokazes. Je lepsi bejt proflaklej nez do smrti nekde fnukat schovanej v koute. Je to kluk a ma koule :-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 04. 2019 v 13:46Off-line tatrman  (27/-/-)
Íčko že sedává vepředu na přednáškách moc tomu druhému nepomůže. Víš kolik takových je? Dyť tam nenapsal ani školu natož obor, co studuje.
30. 04. 2019 v 14:25Off-line Peta80  (43/187/-)
Tatrmane, co se školy týče, hint: (napsal) "... a počítat spolu hamiltoniány. ..."
30. 04. 2019 v 15:45Off-line tatrman  (27/-/-)
Peta, dobře studuje fyziku, co s tím?Na které škole? fakultě? Prostě je to marný.
01. 05. 2019 v 12:05Off-line i8051  (53/184/97)
Tatrmane, jakou ma souvislost zamereni skoly s tim nekoho sbalit? Pokud dela matfyz nebo neco tohoto smeru, tak mozek asi ma :-) Ale jak psal peta80, zamereni skoly slo vyquestit z toho textu, ale nekdo to proste nepobere :-)
01. 05. 2019 v 12:19Off-line tatrman  (27/-/-)
Ičko nehraj si zase na machra. Napsal jsem ti,co se dalo max vytěžit z textu, reagoval jsem na příspěvek, který tvrdil,že si to tady ten dotyčný přečte a napíše mu. Jakmu napíše, když dotaz je anonymní? Jediné co víme je,že možná dělá fyziku, a že se jmenuje "stydimsezatotrochu"
01. 05. 2019 v 12:23Off-line i8051  (53/184/97)
Tatrmane, z textu se dalo desifrovat mnohem vice, asi malo premejslis v souvislostech a spokojis se jen se skladbou slov a nikoliv nad jejich vyznamem a kontextem :-)

Navic je fuk, ze je to anonymni, pokud to ten jeho kamos zde precte, jasne pochopi, ze jde o nej a nemusi mu zde odepisovat, ale muze to s nim nasledne probrat osobne. Tvl ty mas fakt dlouhy vedeni, zase jsi si ale vybral na to super vserikajici nick :-)
01. 05. 2019 v 12:48Off-line tatrman  (27/-/-)
Tak povídej, zatím jsi nic nenapsal....
01. 05. 2019 v 19:51Off-line webboy13  (30/-/-)
I8051 jde vidět, že aspoň někdo umí ten mozek ještě použít a chápe to tak, jak jsme to já i anonym napsali :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload