Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vztah vs. bližší přátelství

01. 06. 2019 v 22:00Off-line Anonym
Kdo z vás je delší dobu sám, tak mě možná pochopí. Znáte to jistě také, jste dlouho sami, uvyklí na svuj životní rytmus, ale přesto vám někdo blízský chybí, vztahu se ale bojíte, protože by to pro vás byla příliš velká životní změna. Jen že co s tím? Navíc když se vám ještě líbí typy kluků, kteří by se na vás nejradši pověsili jako na věšák, kluci mladší, nešťastní, nepochopení okolím, co hledají hned vážný vztah. Opačný protipól jsou zase experimentátoři, co nehledají nic jen vzrušení. Existuje vůbec něco jako blízské přátelství s jistou dávkou intimní důvěry, které ale hned nutně nemusí znamenat vztah se všemi z toho vyplývajícími důsledky? Jsem tady vůbec správně, když bych chtěl něco takového?
01. 06. 2019 v 22:07Off-line Lolitak69  (22/171/62)
Kamaráda s výhodami?
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
02. 06. 2019 v 08:10Off-line Vlado2  (61/180/80)
Anonyme, ke každému člověku, kterého znáš, máš nějaký vztah; od netečnosti až po intimitu. Na každé seznamce se pojmem „vztah“ obvykle míní právě ten tvůj „věšák“ - hlavně u těch nejmladších. A tady se obávám, že spousta z nich nehledá kamaráda, přítele a partnera, ale spíše jakýsi zaopatřovací ústav nebo absolutně nekonfliktní identické dvojče s požadovanými parametry a mají mylnou představu o jakémsi ideálním soužití se vším všudy, nejlépe navěky.
Tahle idea je ovšem nejpozději po několika týdnech (měsících) v troskách, neboť zjistí, že něco podobného existuje snad jen v románech, a oni začnou hledat znovu. Donekonečna, protože dokud jim nedojde, že seznamka není e-shop, tak se na jednotlivých profilech stále budou vyskytovat nářky typu „fňuk, fňuk, zase mě nějaký lump zklamal“. A obratem budou ochotni se zamilovat do další fotky s textem.
K tvému dotazu v poslední větě se dá napsat snad jen to, že hledat prvoplánově „vztah“ podle svých představ prostě nelze. Tady (i kdekoli jinde) můžeš najít jen lidi, kteří jsou ti něčím sympatičtí a se kterými se můžeš časem osobně lépe seznámit. Víc si od toho slibovat v téhle chvíli není rozumné.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 06. 2019 v 12:14Off-line AMDI  (52/179/105)
Anonyme: Čteš mi myšlenky,přesně to hledám a když jsem si psal před nedávnem tady s jedním klukem a dost dlouho a z něho vypadlo,že chce vážný vztah,tak jsem mu odepsal,že sice jo,ale bydlet spolu NE.Tak si mně zablokoval.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload