Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Je to teplý?

14. 06. 2019 v 12:28Off-line Anonym
V návaznosti na včerejší (byl vůbec včerejší?) anonymní příspěvek o lakovkách bez ponožek:

Zrovna dnes dopoledne jsem takového viděl - světle modrá košile zarvaná do bílých kraťasů, pásek Louis Vuitton, na ruce Omegy, nohy pěkný a bez ponožek nazutý do lakovek co byly stejný jak ta košile. Červený podrážky, takže Louboutin a kluk byl asi hodně velkej fajnšmekr přes módu. Nagelovanej účes co mu aspoň slušel, sluneční brýle u kterých nešlo nepoznat že jsou Porsche. Jasně že je to hlavně show-off, ale byly to jeho prachy a jeho vzhled. Přijde vám takový člověk implicitně jako gay?

Když přidám další detaily - na ruce diamantovej prstýnek, v pravém uchu diamantová náušnice. Nijak výrazně, ale nehty nalakovaný měl. A u ucha držel zlatej nejnovější ajfoun a v druhý ruce nesl tu Louis Vuitton co mu jak jinak - ladila s páskem. Nejspíš byla i dámská. Šel takhle Pařížskou a vypadal výrazně sebevědomě. Působí teď ta představa víc gay než předtím?
14. 06. 2019 v 12:31On-line Lolitak69  (22/171/62)
Na gaye bych ho asi odhadoval. Ale k čemu ti ta informace v životě bude?
14. 06. 2019 v 12:44Off-line tatrman  (27/-/-)
Lakovky nestačí,ještě si vem kabelku nejlépe dámskou a na ruku a kolum krku hromadu náramků a přívěšků. Pak budeš vypadat teple.
14. 06. 2019 v 13:54On-line igy  (38/173/81)
Ptá se, jestli nevypadá příliš teple, protože on se obhajuje, že má jen rád módu a kvalitu, ale když se viděl dnes dopoledne v zrcadle, tak mu to přišlo už na hraně a znejistěl.

Ano, vypadáš.
14. 06. 2019 v 14:01Off-line Anonym
Spíš se ptám jestli takového lze sbalit. Bývají to nafintění a namyšlení arogantní debílkové s myšlením že kdo nemá iphone XsMax a hadry od vuittona tak pro ně není dost dobrý. Toho kluka trochu znám a nevím jestli je na kluky nebo na holky, ale rád bych ho oslovil a sbalil. Jen prostě nevím, co na to asi řekne. Taky to nevíte a těžko mi tu poradíte, spíš jsem to napsal v naději, že to vyhodnotíte, že to spíš bude gay. Vím že je to fikce nějaké naděje ale trochu mi to stejně přidalo odvahu :D Takže díky
14. 06. 2019 v 14:54Off-line vasek698  (25/-/-)
Hele může být, ale orientaci bych to hned nepřipisoval. Se mnou se teď zakecal nějakej patnáctiletej kluk ve vlaku už nevím kvůli čemu a pak mi v návaznosti na něco začal vysvětlovat něco, čemu se říká streat wear. Já bych tomu řekl ´´kup si svou revoltu.´´
Zkrátka je to o tom, že utrácíš za drahý hadry a je to tvůj hlavní zájem, protože to vlastně řešíš s kamarády a o ničem jiným to není. Klidně to mohl být i případ toho, cos ho viděl, protože je to prej teď docela častý.
14. 06. 2019 v 18:06Off-line Betonica  (39/191/93)
Pardon, pardon, pardon. Cokoli na noze bez ponozek (vyjma sandalu a cukli) je fuj. S kratkyma gatema ponozky nizkopodlazni, jinak normalni. Uplne si dovedu predstavit, jak se chlapec zuje po celym dni na boso v botkach z ropnyho materialu. A to mi ver, ze takovyho doma nechces ani na obrazku!

P.S. Jo, ponozky jedine z bavlny, jinak se opakuje scenar s nohama v botech na boso!
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload