Prváci

15. 06. 2019 v 14:55
Anonym

Tak co, vy kteří jste ještě na SŠ, jak se těšíte na prváky? Já tedy rozhodně.

To je docela creepy, pokud se ptáš mě.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Rok od roku horší, co naděláme. (student umělecké školy)
Nahlásit

Co závidíš troubo? Že je to čím dál horší?.nebo snad umělku? :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nevim, jestli umelecka je lepsi nez hotelovka :D Pro me je to podobny level :D Krom toho, je to jen stredni...
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tome, ty si fakt naivka :D voly najdes na kazde skole, stejne jako muzes najit fajn lidi vsude. Never klevetam ;) I na vyberovych gymplech nebo vysokych skolach najdes plno pitomcu (osobnosti).
Nahlásit

Ty kráso, Tomáši ... Kdybys jednou v životě místo breku a rozhazování rukama opravdu něčemu věnoval svou energii, tak bys nemusel věčně někomu závidět. Na číšníka si se rozhodl jít ty sám, tak teď nedělej z číšníka něco špatného. Co bych třeba já dal za číšníka, já tuhle možnost volby neměl, musel jsem jít tam kam mne poslali.... A ty tady teď budeš naznačovat že číšníčina je špatná? Po tom co sis ji sám vybral? To vypovídá víc o tom jaký jsi ty než o tom jaká je číšníčina..
Nezáviď mu školu.. záviď mu to že si jde za tím co chce a umí se prosadit. Vím moc dobře že kdybys byl na umělce tak zase budeš pokukovat po jiných školách... A ještě "na umělku chodí fajn lidi" a já myslel že se ti sexuální promiskuita hnusí, né že by to bylo pravidlem ale umělci jsou v tomhle poměrně otevření :(
Nezáviď mu školu.. záviď mu to že si jde za tím co chce a umí se prosadit. Vím moc dobře že kdybys byl na umělce tak zase budeš pokukovat po jiných školách... A ještě "na umělku chodí fajn lidi" a já myslel že se ti sexuální promiskuita hnusí, né že by to bylo pravidlem ale umělci jsou v tomhle poměrně otevření :(
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ohledně sexuální promiskuity bych to nesváděl na školu. Co tak vidím tak je to všude podobné. Na uměleckých školách se spíš dá najít víc drog, alkoholu a kuřáků. Ale jelikož se jedná o umělce..
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Drog je všude po stejném množství.. Já si tu promiskuitu s tím spojuji hlavně protože mnoho umělců jsou spontánní otevření lidé kteří se nechtějí nějak více vázat. Samozřejmě takoví lidé jsou všude ale ne v takovém měřítku jako na umělkách.... Řekl bych...
Tomáši, já bych tam šel dobrovolně, udělal bych si barmanský a baristicky kurz a jednou bych mohl mít vlastní podnik.. to víš no.. někteří máme alespoň nějaké představy co bychom chtěly. Co bys chtěl dělat jednou ty? Máš představu? Nebo rodiče museli školu vybrat za tebe protože tys byl nerozhodný? Vybralo nebo doporučili/nabídli vzhledem k tvým schopnostem?
+ Myslíš že na umělce každý ví jak dopadl Romeo a Julie? Že je to tam samej sečtělej frajer? Je to všude stejný.
Tomáši, já bych tam šel dobrovolně, udělal bych si barmanský a baristicky kurz a jednou bych mohl mít vlastní podnik.. to víš no.. někteří máme alespoň nějaké představy co bychom chtěly. Co bys chtěl dělat jednou ty? Máš představu? Nebo rodiče museli školu vybrat za tebe protože tys byl nerozhodný? Vybralo nebo doporučili/nabídli vzhledem k tvým schopnostem?
+ Myslíš že na umělce každý ví jak dopadl Romeo a Julie? Že je to tam samej sečtělej frajer? Je to všude stejný.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tomáši,já jsem vyučený číšník a můžu ti říct,že je to krásná,ale těžká práce.Ono záleží na tom,do jakého podniku se po vyučení dostaneš.Možná až se začneš učir,tak tě to chytne,jako mně.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tomáš radši zbaběle uteče,místo aby se zachlapil a dokončil ještě rok. Pak může nastoupit na tu zelinařinu a nebo si udělat tu zdrávku.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.