Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Začal mě mlátit

17. 06. 2019 v 00:08Off-line Anonym
GRAFICKÉ

asi to uvidí, ale co...
před dvěma dny jsem se sešel s jedním klukem odsud na nezávazný sex. všechno šlo v pohodě, líbali jsme se, šahali na sebe, ale pak přišlo na sex...
nejdřív to taky bylo v pohodě... občas mě docela silně plácnul po stehnu nebo zadku, když mě dělal zezadu, ale nepřipadalo mi to příliš divné. po chvíli vysunul, asi aby se neudělal, a začal mi do p***le strkat celou ruku (jsem zvyklý na prsty)... bolelo mě to, a tak jsem ho po chvíli zarazil. pak zase zarážel a po chvíli mi zase začal strkat do p***le jeho celou zkurvenou ruku a fakt strašně to bolelo... když jsem ho znovu dostal pryč, tekla mi z p***le trocha krve. ale i tak jsme pokračovali...
změnili jsme polohu - já si lehl na záda s nohami nahoru. chvíli zasouval do zadku a bylo to fakt skvělý, ale pak mi začal dávat letmé pohlavky... mě nic takového nevzrušuje, ale bylo to v pohodě. občas mi dal ruku kolem krku a malinko tlačil... to ale taky bylo v pohodě. hodně kluků to tak dělá...
pak mi ale začal dávat silnější a silnější pohlavky. když jsem mu řekl, ať přestane, na delší chvilku přestal, ale pak pokračoval dál. dal mi takový pohlavek, až se mi z toho na chvilku paralyzovala tvář... dostal jsem panický záchvat, protože jsem nevěděl, co mám dělat - byli jsme za městem, sami, on byl starší a mnohem silnější než já. pak mi dal další. chtělo se mi brečet. pořád jsem křičel, ať přestane, ale on pokračoval... pak mi dal dvě ruce kolem krku a začal mě škrtit. v hlavě jsem se začínal smiřovat s tím, že takhle umřu - nahý v autě nějakého cizince... ale pak přestal. dohromady to trvalo asi dvacet vteřin... strašně tlačil a já fakt nemohl dýchat. když tedy přestal, zeptal jsem se ho zcela vážně, jestli mě dnes chce zavraždit. to ho šokovalo, a tak se začal oblékat a odvezl mě domů. celou cestu jsme nepromluvili.

asi z toho mám trauma. pořád myslím na ty pohlavky a škrcení... kdyby mi předem napsal, že chce tohle dělat, nikam bych s ním nešel. jenomže on to nenapsal - nemá to ani v profilu. doslova jsem ho při tom prosil, aby přestal, že to bolí. ale on nepřestal, tudíž jsem k tomu ani nedal souhlas. vím, že to zní jak nějaká blbá fantazie, ale dop**i, fakt jsem si tím prošel. kdybyste u toho byli... myslel jsem, že měl zabije.
co teď? mám začít chodit na terapii a pokusit zapomenout? nebo je to i na policii? v dětství jsem si prošel domácím násilím od nevlastního otce, a tohle všechno mi to začalo znovu házet do hlavy... jsem totálně v p***li. od té doby mám neustálou úzkost, prostě 24/7. rychle mi buší srdce a bolí mě hruď... skoro jsem nespal. pod obočím mám velikou modřinu, nad obočím mám menší, pod okem mám takové ťupky od krve (to je asi pod kůží, nevím) a ze strany mám taky modřinu. prostě jako kdyby mi dal někdo po hubě. na krku nic nemám. mimochodem, ve spodním prádle jsem ráno našel krev. důkazy, stejně jako náš chat, tedy mám...
17. 06. 2019 v 00:13Off-line Lolitak69  (22/171/62)
Um.. Není to tak trochu tvoje blbost že s cizím člověkem s*****íš v jeho autě někde za městem? Možná bych to bral spíš jako poučení. Ale nikdo ti nebrání zajít si na sezení, jestli to potřebuješ.
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
17. 06. 2019 v 00:18Off-line rati  (31/183/85)
Stinná stránka nezávazného sexu...
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 06. 2019 v 00:51On-line Halaburda  (32/185/55)
Bohužel setkání s neznámým mužem nese i svoje rizika. Každopádně terapie ti rozhodně neuškodí.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 06. 2019 v 00:52On-line Halaburda  (32/185/55)
Pokud budes potřebovat kontakt nebo poradit pošli sz pracují v oboru.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
17. 06. 2019 v 01:11Off-line Peta80  (43/187/-)
Mně přijde, že si dost lidí neuvědomuje, že souhlas se sexuální aktivitou může člověk odvolat kdykoli, tj i v průběhu již probíhajícího sexu. Zjednodušeně řečeno, dokud jsi se sexem souhlasil, byl to normální dobrovolný sex, od okamžiku, kdy jsi mu řekl, ať přestane a on nepřestal, to bylo znásilnění.

Jinak podle toho, co popisuješ, je ten člověk evidentně sexuální sadista. Tihle lidé, pokud nemají svojí "odlišnost" pod kontrolou, mohou velice snadno někomu fyzicky či psychicky ublížit, a to i dost vážně. Ten člověk by si to potřeboval srovnat v hlavě, uvědomit si, co je, a vyhledávat si partnery z BDSM komunity s tím, že by si měl uvědomit, že může někomu snadno ublížit, a naučit se respektovat u partnerů STOPku (signál, že druhý chce přestat).
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 06. 2019 v 06:23Off-line ellvin  (23/183/81)
Asi nějaký psychopat, tady se jich najde celkem dost :-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
17. 06. 2019 v 08:19Off-line radomir  (40/183/75)
Hmmm. Pěkně... Docela mi to připomnělo jednu scénu z Mysterious skin... Tam dotyčný chlapec dostal taky naloženo trochu jiným způsobem, než si představoval...

Aspoň tě tohle bude varovat, že asi není úplně fajn nápad jít s někým hned š***t jen na základě toho, že jste si vyměnili pár pár zpráv v chatu... A že teď to skončilo pár modřinami a šrámy na duši.

Jindy by to mohlo dopadnout daleko hůře...

Pokud jsi až takto otřesen, kontaktoval bych orgány plus vyhledat odbornou pomoc pro tvé psychické zdraví. Jo a šel bych na testy, abys kromě pár modřin neměl ještě nějaký dárek doživotní (krom obvyklých pohlavních chorob)...
17. 06. 2019 v 09:01On-line Kuliferda  (53/173/74)
Někdy si myslím, jestli vám to že vás někdo pořádně v****á, opravdu stojí za to....
17. 06. 2019 v 09:23Off-line igy  (38/173/81)
Měl bys s tím jít na policii, bylo to určitě ublížení na zdraví a od určitého momentu i znásilnění. A pokud to nebudeš řešit, bude to nejspíš s někým dalším opakovat. Ale chápu, že to se ti asi úplně nechce.
Takže si vzít z toho ponaučení, nejen ty. A příště si neříkat na začátku "nepřipadalo mi to příliš divné" a "bylo to ale v pohodě" u věcí, které se ti nelíbí, ale rovnou ho zarazit a důrazně říct. A pokud to zopakuje, tak okamžitě trvat na konci. Klidně i pohrozit tou policií, že pokud na tebe od té chvíle sáhne, tak už to budeš brát jako napadení a znásilnění.
17. 06. 2019 v 09:26Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Peta80 to je také dost spekulativní to znásilnění. Vždyť on chtěl sex, jen nechtěl být bit. Jít do něčeho a v půlce se rozhodnout že to nechce a druhému to vyčítat?.jako že bych někomu půjčil auto, on by s ním odjel, a já bych se za patnáct minut rozmyslel a zavolal policii že mi ho ukradl? Přijde vám to logické?
Anonyme, je mi v celku líto tvého zážitku, ale na druhou stranu jsi si za to opravdu mohl z velké části sám a alespoň to pro tebe bude odstrašujícím zážitkem do budoucna, takže už jen tak s nějakým cizím hovadem s*****it nebudeš.
17. 06. 2019 v 09:29Off-line igy  (38/173/81)
Freude - NE a nešiř tady tuhle blbost! Souhlas se sexem můžeš kdykoliv odvolat a souhlas vždy platí jen na to, na čem jste se domluvili. Pokud se domluvili na slušném sexu, tak bití bylo přes čáru. Je to stejné jako když se domluvíte na sexu s kondomem a aktiv by si v půlce kondom sundal - to je sex, se kterým nebyl souhlas, a proto je to znásilnění.

A v tom kontextu autorovi ještě doplním - doufám, že jste měli kondom. Protože když pomineme celkově násilný sex, tak tu krev v díře popisuješ nějak moc rychle a brzo, takže možná ji tam chtěl úmyslně, aby zvýšil šanci, že tě nakazí.
17. 06. 2019 v 09:44Off-line pauxi  (49/178/79)
Bud jsi dostal za vyučenou a budeš si pamatovat, že s cizíma se hned nepíchá , nebo se oklepeš a půjdeš do toho brzy znova , bud ti někdo nařeže opravdu , nebo tě zastaví až HIV
17. 06. 2019 v 09:49Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Jo, to jste vy dobráci co lezete do postele s úplně cizíma lidma a pak se divíte. Někdo by vás měl opravdu znásilnit aby jste poznali jaký je něco opravdu nechtít. Tenhle anonym chtěl sex a nechtěl násilí. Běžte do metoo, tam čekají na každou k***ičku co roztahuje nohy do všech směrů a pak udává každého kdo nesplnil jejich očekávání. Metoo také propaguje ty tvé "domluvy". Jenže anonym tam o ničem takovém nepíše, všiml sis? Vlezl do auta s cizím chlapem za účelem v****ané p***le, nikde nepíše že by se domlouvali, nikde nepíše že mu zřetelně řekl že nechce aby byl sadistický, a nikde nepíše jak přesně se branil. Kde není nesouhlas a obrana, tam není ani znásilnění. Kde nebyla domluva, nemá být očekávání.. ale tak co, k***ičky holt potřebují nějakou speciální ochranu když šukají s cizími lidmi.
17. 06. 2019 v 09:54Off-line ellvin  (23/183/81)
Akutoll - rozdíl vidím hlavně v tom, že anonym si to s tím svým násilníkem nedomluvil,kdežto já si průběh akce domluvím vždy dopředu, takže vím, do čeho jdu. Na psychopaty jsem zatím narazil jen tady na seznamce, takový pochybný existence jsem poslal hned do p**e a bloknul, protože nač si psát s člověkem, který se jednak neumí chovat, když ho odmítnu a jednak je hloupý a nedokáže pochopit, že..
1) je mimo věkový limit, 2) nemám zájem.
17. 06. 2019 v 09:57On-line Kuliferda  (53/173/74)
S tím strašenim policií bych byl taky opatrnej, aby tě za týden nevyhrabali z listí.

K***a buďte opatrní když jdete s někým píchat do lesa.
17. 06. 2019 v 09:58Off-line igy  (38/173/81)
Freude: Zvláště pokud se přímo nedomluvili na násilném sexu, tak to nemělo být. Ublížení na zdraví je prostě trestný čin. Celé bdsm je kvůli tomu na hraně, protože kdyby někdo chtěl, může skoro všechny dominanty zažalovat. Ale přechází se to právě proto, že se ví, že to je dobrovolné a domluvené. Pokud není, je to případ pro policii.

A mám tedy chápat, že když s tebou jde někdo ven a ty hned na začátku neřekneš, že nechceš sex ani násilí, tak tě může dle vlastní libosti zmlátit a znásilnit?
17. 06. 2019 v 11:59Off-line Peta80  (43/187/-)
Freude, obecně jakákoli interakce mezi dvěma či více jedinci vyžaduje souhlas všech stran.

Ten tvůj příklad s autem je chybný. Správné připodobnění k tomuto je asi následující:
S někým si dohodneš, že mu půjčíš auto. Běžná dohoda tímto způsobem se myslí za účelem nejběžnějšího použití, tj že si dotyčný někam dojede a pak ti ho vrátí. Jenže on místo toho vezme baseballovou pálku a auto ti rozmlátí napadrť, protože ho to baví. Uznal bys mu jeho argument, že jste se přeci dohodli na půjčení, tak že je to OK, když ti to auto vrátí takhle rozmlácený, protože se chtěl pobavit?
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 06. 2019 v 13:14Off-line Slowpoke  (24/191/70)
Sice tady v podstatě napíšu věci, který už napsali lidi nade mnou, ale třeba tě to víc nakopne. Na terapii fakt chodit radši začni. Tohle prostě není nic, na co bys časem mohl sám od sebe úplně zapomenout, což ale už asi víš. Jako nejsem odborník, ale čím dřív to začneš řešit, tim líp pro tebe. Co se tý policie týče... Pokud se na to aspoň trochu cítíš, zašel bych tam. Fakt už jen kvůli klukům, kterejm by tenhle člověk mohl potenciálně udělat to samý co tobě.

A přeju ti, ať ti je brzo líp, ale příště buď opatrnější.
17. 06. 2019 v 13:36Off-line DomCub  (38/192/137)
S timhle jdi do playboye, virtualni honimire.
17. 06. 2019 v 13:40Off-line miloslav9  (31/171/60)
Ako riešenie by som odporúčal najprv terapiu aby si sa psychicky spamätal a po terapii budeš mať silu aj na trestné oznámenie. Určite podaj trestné oznámenie, ak by aj nešiel do basy tak určite mu súd nariadi ochrannú liečbu na psychiatrii. Má to aj ten význam aby to neurobil niekomu inému.
Páchateľ si ani nemusí uvedomovať že robil niečo zlé a práve to je zmysel tej ochrannej liečby aby mu to psychoterapeut vysvetlil a tiež aby z toho aj mal pocity viny.

V trestnom oznámení nezabudni spomenúť, že ti spôsobil ujmu na psychickom zdraví.
17. 06. 2019 v 14:21Off-line webboy13  (30/-/-)
Pokud půjdeš na tu terapii a rozmluvíš se o tom, proč tam vlastně jsi a svěříš se stejně jako tady s tím co se ti stalo, tak ti asi sami řeknou, že máš podat trestní oznámení, ale bylo by nejlepší to udělat co nejdříve, jelikož jak zmizí náznaky toho, že ti ublížil, tak budeš těžce dokazovat, že se něco takového stalo i když máš z toho určitě psychické problémy...
17. 06. 2019 v 17:38Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Okamžitě na policii, žádné "jestli se ne to budeš cítit", blablabla. Měl jsi koule na to jít s někým do lesa (navíc aniž byste se jasně domluvili, co kdo rád), cajti jsou proti tomu nic. Ten chlap je šmejd. Než se dostaneš na terapii (kam běž), trvá to, takže ti policajti řeknou, že jsi měl přijít dřív a on to může mezitím dělat dál.
Pokud ovšem (bez urážky) nejsi další místní troll: na jednu stranu píšeš, že to jsou dva dny, na druhou že jsi z toho špatný 24/7.
17. 06. 2019 v 17:46Off-line misanek007  (24/-/-)
Prd je chemicka substance.
17. 06. 2019 v 19:16Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Hele, oď mi do PM kontakt na toho chlapa.
17. 06. 2019 v 21:29Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Ovšem toto je dotaz spíš na Rádce, od nás jsou to jen babské rady.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload