Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Proč je asexualita tabu?

10. 08. 2019 v 07:25Off-line Anonym
Protože spadá mezi tabu, moc se o ní člověk nedozví. Mně by zajímalo, zda tito lidé mají třeba potřebu někoho líbat, mazlit. Taky jak si hledají partnery, protože když partner není asexuál nese to těžce. Život s asexuálem není žádná výhra. Nebo, co si myslíte?
10. 08. 2019 v 10:19Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Tomáši, Impotentovi nevadí se líbat a mazlit, protože mu často nic jiného nezbývá. U Asexuálů to bude u každého jiné, ale myslím, že asexuální lidé líbání ani mazlení vesměs NEVYHLEDÁVAJÍ. Myslím totiž, že objímání a líbání lidí, kteří jsou pro nás nejvíce důležití, v nás vyvolává obdobné emoce a pocity jako když se s nimi milujeme. V sexu je tedy mnohem víc faktorů, je tam mnohem více pocitů než citů, ale v základ mají všechny tři úkony stejný, a sice požitkářskou lásku. A asexuální láska nebývá požitkářská, nebo alespoň ne ve fyzickém směru..
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
10. 08. 2019 v 11:50Off-line strainer  (40/183/76)
Život s asexuálem není žádná výhra.
- Proto máme s partnerem volný vztah.
10. 08. 2019 v 13:04Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Tak si znovu přečti to co jsem napsal. Já v tom reaguji na Tomáše. Říkám mu, komu opravdu nevadí líbání a mazlení. On píše, že to asexuálům "Samozřejmě" nevadí. A to mi přijde jako totální p**ovina, říct že asexuálům líbání a mazlení nevadí. To prostě záleží na člověku, a většina asexuálů to prostě nevyhledává. Tomáš tady prezentuje jako fakt, to že asexuálům nevadí mazlení a líbání, a já prostě říkám, že to žádná samozřejmost není, a že pokud někomu, kdo nes*****í, opravdu nevadí mazlení a líbání, tak to budou hlavně impotentní lidi.
Asexuál může mít normální sex, ale proč by to dělal? A proč se líbá? Proč se mazlí? Vidíš vůbec, co tady tvrdíš?? Co ho na tom uspokojuje, a v jakém přesně směru? Takže ty stojíš za Tomášem, a tvrdíš: že asexuálů SAMOZŘEJMĚ nevadí mazlení a líbání? Kde berete tu jistotu?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
10. 08. 2019 v 19:56Off-line esthetique  (40/-/-)
Nerek bych ze je to tabu, je to okrajova zalezitost, tak se o tom moc nemluvi. v Televiznich novinach taky nejsou kazdy den sberatele ruznych p*****n, ikdyz existujou treba lidi, co sbiraji kuchynske nadobi
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload