Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nemužu ho dostat z hlavy

15. 08. 2019 v 21:41Off-line Anonym
V září to bude přesně rok co jsem se poprvé přes seznamku s někým sešel. Sešli jsme se první školní den po škole a chvíli jsme kecali no a pak jsme se dostali k tomu že mě odvezl autem domu. Jo je to rist k někomu hned nastupovat ale nějak jsem mu neodolal. No párkrát takhle ke mě jel nebo jsem po škole dost často zůstával ve městě kam chodím do školy s ním. No můžu říct že jsem v životě něměl s nikým tolik společnýho a to jsou tak přiblblý zájmy a vkusy co mám že jsem nevěřil že někdy potkám s uplně stejnýma. No chvíle s ním byli prostě totálně kouzelný a celou dobu jsem měl po těle nepopstatelný blaho a běhal mi mráz po zádech radostí. Pak jsem míval i takovej fakt zvláštní pocit kterej nejde popsat a s nikým jiným jsem ho už nezažil. Znova ho mívám jen při jendé nebo dvou písničkách na kterých jsem tenkrát ujížděl a tímpádem je mám spojene s ním. No byl jsem zamilovanej a řekl bych že i pořád po roce jsem. On mě zřejmně bral jako kámoše, nikdy jsme se o tom ani nějak nebavili ale já to cítil jinak. Vídáme se pořád protože chodí na stejnou školu a semtam během školního roku pokecáme ale už to není že by jsme se scházeli. No a včera mi psal že by mohl za mnou příjet třeba pokecet atd. Co si o tom myslet? Našel si i kluka tak před 3 měsíci ale nevím jestli ho furt má. No každopádně bych mu všechno chtěl napsat nebo říct... Jsem z toho totálně v p*****
15. 08. 2019 v 21:50Off-line i8051  (53/184/97)
No fajn, tak pokud k nemu neco porad cejtis a on se chce sejit, tak bez do toho. Nic si o tom nemysli a nic necekej. Na konci budes mozna prekvapenej, ale hlavne budes mit jasno :-)
15. 08. 2019 v 21:52Off-line Newbie123  (27/177/61)
Můj názor je, že jsi mu to měl říct už tehdy, nicméně na to už je pozdě.

Na jednu stranu bych neřekl, že je vhodné to teď všechno z ničeho nic vybalit při prvním "větším pokecu". Avšak je to potřeba brát s ohledem na situaci.
Na druhou stranu chápu tvoje nutkání a čím dřív to ze sebe dostaneš, tím líp pro tebe (i kdyby to mělo dopadnout negativně, ale to k tomu také patří). Každopádně určitě bych se s ním sešel, chce-li :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload