Říct nebo neříct?

16. 08. 2019 v 07:11
Anonym

Říkáš lidem v novém kolektivu, že jsi gay? Nebo si to necháváš pro sebe? Co je lepší? Strašně nerad lidem lžu, tak co mám dělat, když se mě někdo nový, kdo mě nezná, zeptá jestli mám holku? Když ho odbydu a řeknu, co je ti po tom, tak si řekne, že jsem arogantní. Když zalžu, tak si to bude pamatovat a až to praskne, řekne si, že jsem lhář a pokrytec. Když řeknu pravdu, tak to roztroubí všem okolo a budou se o tom všichni roky bavit a smát se mi, ukazovat na mě. Opravdu nevím, co dělat. Máme to těžké.
Co mám dělat, když nastoupím do nové práce, školy apod?
Co mám dělat, když nastoupím do nové práce, školy apod?

Já se tedy už do nových kolektivů nezapojuji.. ale vím, že to pro mne není žádné velké tajemství, ale ani něco co by potřeboval každý vědět. Když se mne na to nikdo nezeptá, nemám ani důvod o tom mluvit.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

16. 08. 2019 v 13:27
Anonym

Takže mi radíte ať lžu a předstírám, že mám holku? A co když mě pak načapaj s klukem třeba v parku na procházce?
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

16. 08. 2019 v 14:48
Anonym

Totep:Ale závisí na kolektivu, když jsem brigádničil na stavbě, tak jsem si raději vymýšlel.
Aha, takže mám říct, že mám vysokou modrookou blondýnu nebo tak něco?
Aha, takže mám říct, že mám vysokou modrookou blondýnu nebo tak něco?
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Na dotaz odpovim ale sám od sebe neříkám... Neni k tomu důvod.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

17. 08. 2019 v 15:58
Anonym

Totep (23/180/70) NOVÉ
Řekni, že taky nikoho nemáš a že se ti třeba líbí Slovenky
Když řeknu, že nikoho nemám a líbí se mi ženy, tak se na mě nalepí všechny svobodné z kolektivu a začnou mě otravovat a to přece nechci.
Řekni, že taky nikoho nemáš a že se ti třeba líbí Slovenky
Když řeknu, že nikoho nemám a líbí se mi ženy, tak se na mě nalepí všechny svobodné z kolektivu a začnou mě otravovat a to přece nechci.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Some people got the real problems
Some people out of luck
Some people think I can solve them
Lord heavens above
I'm only human after all
I'm only human after all
Don't put the blame on me
Some people out of luck
Some people think I can solve them
Lord heavens above
I'm only human after all
I'm only human after all

17. 08. 2019 v 18:56
Anonym

Když řeknu pravdu, už jsem psal, budou si o mě všichni šuškat a divně si mě prohlížet jako zvířátko v Zoo, to taky není žádná hitparáda.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Proc by si o tobe meli suskat a prohlizet si te? Jsi jim uplne u p***le s kym spis. Resej to porad dokola jen buzny :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

17. 08. 2019 v 19:04
Anonym

Není jim tou p***le, zajímá je to naopak ze všeho nejvíc. Se podívej čemu se věnuje bulvár(tzn. co lidi nejvíc sledujou) sex, nejvíc homo, drogy, nevěra,... nic jiného. U lidí je to stejné. Na drby potřebujou takový info jako sůl.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

17. 08. 2019 v 21:12
Anonym

Adrianek to se mi zdá zatím asi nejlepší rada tady. Ještě počkám, co napíšou ostatní.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Osobně si myslím,že záleží na tom v jakém kolektivu jsi? Někde je lepší na to kašlat a netřeba hned říkat,že jsi gay. Jinde to třeba neřeší a tak není důvod to tajit ale zároveň nikomu do toho nic není! Záleží i na tom jak snášíš hloupé narážky a občas i negace. Když ale budeš lhát bude to spíše horší, neboť si budou stejně myslet co chtějí i třeba hloupé negace. není třeba říkat ,že s někým žiješ ale dnes mnozí aby měli klid,řeknou.že jsou bisexuální ač viděli nahou holku jen na fotce nebo i na živo ale nic neměli. Já s holkama hodně chodil ale i s kluky a neříkal,že jsem bisexuál! Jen jsem se hledal a navíc holky mi nevadí ale vždy nějaké pohlaví převažuje a u mě to byli kluci. \když jsem makal v hlubinném dole tak tam ybch si to nelajsnul!! Být ve sprchách kde je i stovka chlapů by to bylo divné! Ale zároveň mne to hodně naučilo a tak po odchodu z ostravy když byl někdo fakt už moc drzej,tak jsem řekl,že si může kleknout a v******t mě,pak bude vědět jaké to je i když riskuješ facku nebo se ostatní zasměji a máš klid, každý to ale nedá! Někteří lidé jsou fakt děs ale to neznamená, že to všem řeknu. Ale tajit to roky stejně nevydrží a jednou to praskne a budou tě mít za někoho kdo nikomu nevěří a měl zbytečné obavy? Záleží na kolektivu a také zda vůbec spolu nejen v práci ale i mimo ní se třeba scházíte třeba na pivko, kafe, společné podnikové akce či sport? Je to vždy o místě kde bydlíš a typ kolektivu! V Praze nebo jiné větší město je to asi fuk? Ale na malém městě či obci je to složitější. Nikdo neříká,že musíš chodit v ružové a s duhovým odznakem aby lidé tě brali. Ale vyloženě si vymyšlet se může vymstít. I v práci je třeba důvěra a třeba vzájemná pomoc? V kanceláři je to jibé než třeba na šachtě nebo fabrice kde pak je vás více ve sprchách? A nakonec i když zpočátku budou kecy co mrzí, za čas už na to budou kašlat! Ale pokud jsou kolegové fajn tak netřeba říkat,že doma máš chlapa ale není ostuda říci,že se ti líbí muži. Není ale třeba to více rozvádět!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Myslíš, Fogacer, že odpovídat na cca 5 let staré ve téma má smysl?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jezi, ty nevidíš že je to téma nové? Je to tam jasně zeleně napsáno. :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bud upřímný a řekni pravdu s tím že skoro každý druhy je na kluky nebo bisex.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Rondo (94/170/70)
---------
Každý druhý jo, to si musel mít dobře vlhký sen a pak jsi se probudil s naškrobeným prostěradlem :-))
---------
Každý druhý jo, to si musel mít dobře vlhký sen a pak jsi se probudil s naškrobeným prostěradlem :-))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.