Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Chodil z vás někdo s fyzicky nebo mentálně postiženým?

04. 10. 2019 v 18:15Off-line Anonym
Chodil z vás někdo s fyzicky nebo mentálně postiženým?
04. 10. 2019 v 18:32Off-line mishima  (70/178/78)
Ne nechodil - ale znal jsem 2 postižené gaye. Jeden byl slepý a druhý měl berle. Ani jeden z nich neměl stálého partnera ! Co se týče mentálně postižených, tam je dost široké pásmo (od d***lity po idiocii). Ani v tomto směru nemám žádnou zkušenost. Zato mám bohaté sexuální zkušenosti s mladými kriminálními sociopaty.
04. 10. 2019 v 18:55Off-line Anonym
Tomaskeller1 nejsi náhodou taky postižený když máš ten turettův syndrom?
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
07. 10. 2019 v 14:25Off-line Betonica  (39/191/93)
Kdysi davno jsme se pokouseli randit s neslysicim. Nic z toho nebylo, ale uz 15 let jsme prateli. A reknu ti, kralovsky se bavim, kdyz na sebe nekde znakujeme a nekteri kolem nas maji nejapny poznamky, abych ja po chvili krasnou cestinou pronesl jedno, dva sluvka. Mas videt ty reakce lidi, kteri nemeli ani paru, ze ja jsem slysici.
20. 10. 2019 v 16:18Off-line fogacer  (55/172/61)
Býval jsem sportovec, pracující a relativně zdravý ! Miloval rychlé jízdy autem, plavání a klidně denně ujel desítky km na kole či i běhal. Měl jsem i dlouholetý vztah se vším všudy a vše bylo Ok ! Ne vždy je fyzická či mentální porucha tak vážná jak se mnohdy udává a nebo jak si mnozí představují ! Mnoho kluků dnes běžně trpí poruchami osobnosti, potíže navazování vztahu apod. I toto jsou občas mentální poruchy ač ne vždy na pohled znatelné ! A dnes ? No auto jsem vyměnil za čtyřkolku (myšleno inv.vozík) a sport a i vztah jsou pryč. Prostě se vrátila blbá nemoc z dětství a jako na potvoru nejen rychle ale velmi zásadněji :-( Ne nefňukám, nelituji ničeho a ač s jistým omezením si myslím, že jsem stále týž ? Teda veselý, pozitivní a pohodový kluk co sice hledá vztah ale zásadně odmítá jednorázovky nebo krátké vyloženě sex. vztahy. To jsou věci jichž jsem se držel i jako "zdravý" ! Takže ta otázka je poněkud zavádějící ! Je mnoho mentálních poruch a často je hned ani nepoznáte ! Ty fyzické jsou vidět samozřejmě více ale ale znám dost lidí co jsou naopak "živější" a i sportovněji naladění než mnohé "modelky" zde :-) Vztah je možný ale než začnete někoho soudit zkuste si zjistit co je co ! Myslím mentální či fyzické poruchy či nemoci :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload