Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Výsměch gayům je iracionální

15. 10. 2019 v 10:22Off-line Anonym
Proč čtu na internetu v diskusích samé urážky gayů, přisuzování těch nejhorších vlastností gayům, když mám v reálu s gayi normální zkušenosti a když se podívám na mediálně známé gaye, tak na nich nic výjimečně špatného nevidím, naopak jsou to spíše slušní lidi, ať jde třeba o jména jako fotograf Robert Vano, návrhář Osmany Lafita, bývalý senátor a majitel cestovky Václav Fisher, zpěvák Pavel Vítek a jeho přítel producent Janis Sidovský, moderátor Aleš Cibulka, nebo již zemřelí herci Michal Dočolomanský, Miroslav Moravec, Eduard Cupák. Seznam by byl hodně dlouhý, tak jen pár jmen. A ani lesbické ženy nedělají nic mimořádného ve smyslu že by se chovaly nějak výstředně nebo špatně. Martina Navrátilová, Aneta Langerová. Je to problém jen u nás v Česku, nebo je to i zahraničí?

Sir Elton John, celkově třetí nejúspěšnější hudebník všech dob za celou historii populární hudby, za Beatles a Madonnou, šlechtický titul od b***ské královny. Když je nějaký článek nebo video na youtube od zahraničních umělců, nevidím tam, že by se naváželi do jejich orientace jako v Česku. V tomto ohledu mně přijde Česko jako zaprděné a zaostalé.
15. 10. 2019 v 10:36Off-line Lolitak69  (22/171/62)
Pořád tak napůl spadáme pod východní země. Ale nejsme na tom tak špatně jako Rusko.
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
15. 10. 2019 v 10:59Off-line ozvien  (73/-/-)
Jeden kamarád říká, že gayové mají od obou pohlaví ty špatné vlastnosti jak ženské tak mužské. Od starověku je řešen problém homosexuality ať tak či onak a nikdy nebude vyřešen.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 9  Nahlásit
15. 10. 2019 v 12:55Off-line i8051  (53/184/97)
Hm, ja ti nevim, mezi kym se pohybujes a co ctes za platky, ale mezi normalnima lidma a v beznym inetim prostoru jsem se s tim nesetkal :-)

Btw Cesko ti prijde zaostale a zaprdene? Smesny, kdyz jsi zaprdenej anonym bez kouli :-)
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
15. 10. 2019 v 15:18Off-line Betonica  (39/191/93)
Nadavky a urazky a nasili na LGBT+ se deje nejen v Cesku. Tzv. hate crime treba v USA resi tamejsi urady dnes a denne.

Proc ale lidi urazeji? Je to tak, ze clovek, ktery na nekoho ukazuje, ukazuje jednim prstem na druheho, tremi prsty na sebe. A v tom to cele je. Otrepany citat z Maleho prince od Exuperyho mluvi o tom, ze ponizuje jen ten clovek, ktery je sam nizky. A takovych hezky metafor bychom nasli mnoho.

Plati jednoduse, ze nejvic slyset a videt jsou ti lide, kteri maji problem sami se sebou, kteri si neveri, nejsou spokojeni se svym zivotem. Pro takove lidi byva obvykle velmi tezke videt jinou nez svoji osobni realitu, perspektivu. Jsou uzavreni ve svem neveselem prusvihu, ze ktereho nehledaji cestu ven, protoze je ani nenapdane, ze by mohla byt nejaka cesta ven. Takovi lide snadneji podlehnou zkratkam, predsudkum. Zaroven plati, ze clovek je tvor spolecensky. Proto jedinec obvykle vyhladava spolecnost jinych jedincu, tvori skupiny. No a je jasne, ze lide si hledaji zname, pratele, kamarady podobne ladene, podobne smyslejici. Frustrovany clovek plny zasti a zloby, ktery nevi, ze se zlobi sem na sebe, najde tedy oporu nazorovou a jinou v kolektivu stejne frustrovanych lidi. Tak vznikaji skupiny lidi, ktere maji podstatne vetsi silu nez jednotlivec. Dal plati, ze v davu je sila. A nemusi to byt sto lidi, bohate postaci jednotky lidi. V davu je sila a clovek v davu se chova agresivneji. Dela a rika veci, ktere by sam za sebe neudelal. K tomu je potreba pricist jednoduchou pravdu, ze zrhuba 2/3 svetove populace jsou rozumove mene nadane, chce se mi rict hloupe.

Takze se jednoduse najde par chudacku, co se celozivotne lituji, kteri se vzajemne podporuji v mylne predstave, ze oni jsou ti, kteri maji pravo vzit veci do svych rukou, protoze jinak jim nebude prano. Najdou si snadnou obet, takovou, ktera je po ruce. Jednou to muze byt starsi clovek, jindy handicapovany clovek, pak zas treba homosexual. A prostrednictvim teto obeti projektuji svoje skupinou zivene frustrace.

Popsal jsem to zamerne detailneji, ale podstata je snadna. Rozumny, vyrovnany clovek nema vubec potrebu resit nekoho druheho, dokud si ten druhy nerekne o radu nebo pomoc. Ti ostatni lidi resi vsechny kolem, jen ne sami sebe.
15. 10. 2019 v 16:06Off-line Lukrecius.01  (51/172/78)
"Když je nějaký článek nebo video na youtube od zahraničních umělců, nevidím tam, že by se naváželi do jejich orientace jako v Česku":
- nerozumím; kde je nějaký konkrétní článek od novináře proti gay´s?
(myslím seriozní zdroj, nikoliv Parlamentní listy, Blesk atp.)
15. 10. 2019 v 22:35Off-line Anonym
Na Freddieho Mercuryho jsem nezapomněl. Vynechal jsem ho záměrně, protože umřel předčasně na AIDS a argumentovat v diskusi Mercurym nejde. Na to ti právě řeknou, že skončíš jako on. Mnohem lepší je argumentovat Eltonem Johnem, který má 72 a let a je stále ve formě a vyprodává ty největší arény.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
16. 10. 2019 v 03:01Off-line ozvien  (73/-/-)
Zaprděné a zaostalé, jako malý stát vždycky jsme závislí na tom jestli vítr vane od východu nebo západu. Srovnejte si jenom poláky a nás.Češi mají supermetodu přežití. JIstě víte jakou.
16. 10. 2019 v 09:32Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
FaktFakt je mi to jedno. Ať si lidé věří čemu chtějí. Lidé nevěřící v přirozenost (ne normalitu) sexuality nemají o nic větší slovo než lidé kteří nevěří, že je země kulatá. I na základě nějakých svých iracionálních pohledů na svět mohou lidé utvářet své názory. Důležitý je celek a ten se těmito iracionálními názory neřídí. Všichni (snad) víme, že je země kulatá a to i přestože mnoho lidí bude stále, na základě své narušené racionality a neschopnosti přijmout skutečnost, tvrdit, že jsme si to celé vymysleli a že "Země prostě kulatá není!". My pravdu přeci známe a oni s náma mohou už akorát nesouhlasit, vést s náma spory a nebo nám dokonce nadávat, ale to je asi tak všechno co proti tomu mohou dělat.
FAKT: Země je kulatá a proto se o ní tak učíme ve škole a bereme to jako skutečnost i přes nevěřícné Tomáše
FAKT: Evoluce proběhla, Darwin nebyl daleko od pravdy a dnes se jeho učení bere jako skutečnost i přes neuvěřitelnou nevůli, kterou kdysi a ještě dnes v mnohých vyvolává.
FAKT: Homosexualita (sexuální variace) je v přírodě běžná a ve společnosti přijatelná. Není trestuhodná ani zavrženíhodná. Nebude to trvat dlouho a bude naší společností přijatá a potom všechny ty homofobní kecy budou ve stejné rovině jako nevíra v kulatou Zeměkouli a nebo nevíra v Evoluci a přirozený výběr. Ostatně už dnes si mnoho lidí uvědomuje, že je na chování těch antihomosexualnich elitářů něco velmi špatného a že slušný člověk toleruje a nebo mu je to alespoň u p***le (tedy že se vůbec neangažuje v nadávání na homosex. ALE ani v agitaci homosexuality).. hloupé homofobní kecy dennodenně předvádějí společnosti, to jací jsou homofobové (přesnější je anti-homosexual) iracionální k****ni bez špetky zdravého rozumu a snad i empatie, vesměs se jeví jako zlí lidé a takové dnešní superduper multikulti tolerantní společnost neakceptuje jako rozhodováníschopné jedince. Dostanou nálepku a nikoho zajímat nebudou.
Doufám, že je má myšlenka srozumitelná
16. 10. 2019 v 09:45Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Btw, milý anonyme co zapomněl zmínit sira Christophera Leeho (nevím jak jméno Lee skloňovat), většina stavů mysli je iracionální. Nenávist, láska, vášeň, touha... Nehledej racionalitu v bytostech ovládaných potřebami a často ne úplně racionálními city
16. 10. 2019 v 13:42Off-line i8051  (53/184/97)
STV, zrovna pred par hodinama jsme ty hratky doprovozovali doma a to jeste ani nemame zavesy :-) navic nasi sousede jsou buznafrendly a vedi to o nas, nedavno jsem na zahrade udelal seznamovaci grilovacku a tam se to dozvedeli a nebyl zaadnej problem, spise naopak :-)

Jak psal vyse DSIV, lidem jsou buzny u p***le, buzny resej jen nevyrovnany buzny samy :-)
16. 10. 2019 v 13:51Off-line FelixGabriel  (102/170/58)
Tom, ty si sa presťahoval? :-D
16. 10. 2019 v 13:55Off-line i8051  (53/184/97)
Ano, o 249 metru severozapadne do novyho baraku :-)
16. 10. 2019 v 14:01Off-line FelixGabriel  (102/170/58)
Takže si sa zoznamoval so susedmi ktorých si v podstate minimálne z videnia už dávno poznal? :-D
16. 10. 2019 v 14:05Off-line i8051  (53/184/97)
Ja jsem sice mistni proflakla buzna, ale oni se kolem nas nastehovali z daleka. Dokonce jeden z Turecka :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload