Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Predkožka v erekcii

31. 10. 2019 v 12:08Off-line Anonym
Mám úzku predkožku ale len v stoporenom stave. Keď je v kľude ide stiahnuť celá a bez problémov. Prosím o radu ako ju uvolniť.
31. 10. 2019 v 12:52Off-line Cirpirex  (24/-/63)
—-> bez za doktorem<-—...tady to nikdo nevidí na vlastní oči takže ti fakt hovno poradíme :)
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
31. 10. 2019 v 13:00Off-line Anonym
U doktora som bol a poradil mi len obriezku a ja ju moc nechcem.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
31. 10. 2019 v 13:01Off-line gin  (63/184/120)
A může dopadnout jako Urolüge na našem fóru postižených obřízkou. Měl to také tak před 18 lety mu v jeho 24 letech udělali kvůli tomu úplnou obřízku a po té obřízce už nikdy neprožil orgasmus.

Už pár let je na českém netu návod jak na to:

https://www.strankyprokluky.cz/…a-predkozka/
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
31. 10. 2019 v 13:14Off-line Mutant  (24/172/60)
Gin ešte som nepočul že by predkozka mala vplyv na orgazmus či tam je alebo nieje
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
31. 10. 2019 v 13:19Off-line Anonym
To som nepočul ani ja ze by predkožka mala vplyv na orgazmus. Takže normálne rady poprosím.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
31. 10. 2019 v 13:33Off-line Anonym
Steeve odkial to máš že to pomôže?
31. 10. 2019 v 14:50Off-line gin  (63/184/120)
*To som nepočul ani ja ze by predkožka mala vplyv na orgazmus. Takže normálne rady poprosím.*

---------------------------------------------------

Je to velice zřídkavé ale stává se to. Jeden takový případ na fóru máme. Tu je důležitý návod, na který jsem tu dal link.
31. 10. 2019 v 15:07Off-line Anonym
Gin keď poznáš taký prípad tak napíš kdo to je.
St63V ako sa šoupe predkožka o žaluď?
31. 10. 2019 v 16:48Off-line Rubisubidubi  (20/-/-)
A čo keď mám 16 a mám rovnaký problém? Myslíte že sa to spraví, alebo že mi to nebude pri pohlavnom styku prekážať?
31. 10. 2019 v 17:05Off-line Anonym
Rubisubidubi máš ten problém naozaj alebo nie?
31. 10. 2019 v 17:17Off-line Rubisubidubi  (20/-/-)
Ano
31. 10. 2019 v 17:20Off-line Anonym
Rubisubidubi chcel bi si si o tom popisať v súkromnych spravach?
31. 10. 2019 v 17:32Off-line Rubisubidubi  (20/-/-)
Mozme
31. 10. 2019 v 17:40Off-line gin  (63/184/120)
Takže tu máme dva. Bylo tu pár nedobrých rad ale o tom napíšu až později. Hlavně ta rada od Steeva nebyla vůbec dobrá.
31. 10. 2019 v 17:43Off-line Rubisubidubi  (20/-/-)
A co byste radil?
31. 10. 2019 v 18:15Off-line gin  (63/184/120)
Toho mám více, jenže teď při jízdě mě může vypadnout mobilní signál, takže to nechám na později.
31. 10. 2019 v 19:58Off-line Rubisubidubi  (20/-/-)
Ok budem čakať
31. 10. 2019 v 20:15Off-line Cipin222  (24/229/-)
U doktora som bol a poradil mi len obriezku.. tpc tak to je moc :D u doktora byl a ten mu poradil JEN obřízku.. však neboj tady na buzna seznamce toho vědí víc než takovej doktor.. a co si vůbec myslí že? .. sorry, ale když už ti doktor řekl něco co se ti nelíbí, tak se zeptám jestli to nejde jinak. A když ne, tak opravdu, je tomu těžké uvěřit, tady nejsou lidi co ti poradí líp než doktor.. ale máš bezvýznamnej bodík za to, že si byl nejdřív u doktora a až pak tady.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
31. 10. 2019 v 20:44Off-line gin  (63/184/120)
@Cipin222. Ale ono to zpravidla jde jinak. Já se této osvětě věnuju už 5 let a nejen tu, na buznapavlači. Na 95% obřízek ze zdravotních důvodů je zcela zbytečných a takové řešení je pak z etického hlediska UBLÍŽENÍ NA ZDRAVÍ.

S tím doktorem hodně záleží na koho zrovna narazí. Už jsem to tu jednou před lety dával, příspěvek kluka, který na tom byl mnohem hůře než tito dva ale měl štěstí, že narazil na doktora, který nebyl takzvaný MUDr Obřezávač:

Miras (věk: 28) říká:

Zdravím všechny, tak jsem si po přečtení pár komentářů řekl,že sem musím něco taky napsat,protože mi přijde,že spousta postižených Fimózou jsou přesvědčeni,že jediné východisko je obřízka. Před pár lety jsem si to také myslel, měl jsem pocit, že už na nic jiného, než na můj žalud nemyslím a mám strach jen pomyslet na to, co budu dělat a že snad nikdy nebudu mít holku, protože jí ho nikdy nebudu moct ukázat. Určitě většina z vás to má stejně, pořád jsem to oddaloval a myslel si, že se to nějak vyřeší samo, jenže když mi bylo 15 let, tak strach a nepříjemný pocit při ztopoření mě donutil jít k lékaři. Máma o tom věděla připravila mě na to, že to nebude příjemné a že to má svá pro a proti. Po návštěvě lékaře jsem měl smíšené pocity, protože i když mi nekoukala ani špička žaluda, tak mi doktor dal na výběr. Buď úplná obřízka nebo hoodně poctivý tréning. Přišlo mi, že to není zastánce obřízky a tak mi řekl, ať zkusím tu druhou možnost a po pár měsících se uvidí. Měl jsem si zkoušet přetahovat a napínat předkožku minimálně 3× denně a to až do mírné bolesti. Nebudete tomu věřit, ale po cca 1 měsíci už byla vidět špička žaluda a to i při ztopoření. To mě ujistilo v tom,že to půjde. Po 3 měsících se mi stala nepříjemná věc. S obrovskou radostí jsem si předkožku přetáhl přes celý žalud a poprvé v životě ho uviděl :) jenže vzrušením se mi ztopořil a kůže na to nebyla ještě dost vytažená. Dost to bolelo a nejhorší bylo, že jsem myslel, že mi praskne žalud, nemohla z něj totiž odcházet krev. Zareagoval jsem tak, že jsem si vlezl do ledové sprchy a pořád si ho chladil. Pochvilce mi asi zmrznul a začal se zmenšovat :) Po roce od začátku tréningu už vše fungovalo jak má a předkožka šla normálně přetáhnout i při ztopoření. Jediné co mi vadilo, byla nedostatečně natažená uzdička a tak jsem sice měl odkrytý celý žalud, ale veškerá kůže byla nahrnutá hned za ním a dál to nešlo. Kůže je ale velice elastická a dnes, je to už 13 let, je vše v perfektním stavu. viz. foto Chtěl jsem tím jen říct, že i když to tak nevypadá, tak hodně záleží na vás a na doktorovi kterého chytnete. Dnes jsem strašně rád, že jsem tenkrát narazil na doktora, který né za každou cenu chtěl hned řezat. Mějte se a přetahování zdar :) Dnešní stavu: neobřezán!

http://www.sexus.cz/…resi-obrizka
..................................................................................................

Radši bych ty dva zdejší kluky co mají ten problém pozval na uvedené fórum, registrace tam nutná není, a to ze dvou důvodů. Aby se to tam trochu rozjelo a za druhé, už mi tu lezou krkem takoví rozumbradové, kteří nemají o věci sebemenší ánunk, jako jsi například ty, Cipine222.
31. 10. 2019 v 22:55Off-line gin  (63/184/120)
@tazatel&Rubisubidubi

Nenapíšu dnes vše. Za prvé, to co tu píše Steeve doporučit nemohu. Jemu to třeba pomohlo, jenže při delším přetažení by mohla vzniknout parafimoza, což je velmi nebezpečný stav, kdy dotyčný může přijít o žalud, v lehčím případě to narušuje cirkulaci lymfy.

O té parafimóze je v tom návodu v prvním odkazu, který jsem tu dal. Autor toho návodu Mario Lichtenheldt napsal tu pasáž až dodatečně na upozornění jednoho z účastníků našeho fóra. Já tu pasáž považuju za velmi důležitou.

Jak jsem to tu okopčil od toho Mirase, tak ten doktor se dopustil jedné velmi závažné chyby, že toho Mirase na tu parafimózu neupozornil, což na diskuzi v tom sexusu dobře napsala tehdejší moderátorka Bublina. Je to sice 7 roků staré ale celou pasáž tu okopčím, protože to považuju za velmi důležité:

bublina říká:

„Dost to bolelo a nejhorší bylo, že jsem myslel, že mi praskne žalud, nemohla z něj totiž odcházet krev.“

Doktor tě měl poučit, jak se zachovat, pokud k tomu dojde. Říká se tomu parafimóza. Není nutné panikařit, stačí žalud o špičky několika prsty stisknou a tak z něj vytlačit krev. Žalud se tak zmenší a předkožka se přes něj přetáhne zpátky. A je dobré to před tím namazat lubrikantem (nebo čímkoliv mastným), aby předkožka po žaludu snadněji sklouzla.

Vloženo: 20.11.2012,
Miras (věk: 28) říká:

Jo jo, já už se tomu dnes jen směji, ale tenkrát mi bylo 15 a během pár vteřin se radost z úspěchu změnila na paniku a na rovinu říkám, že asi ani dnes bych si ho nezmáčkl jak píšeš ty, přišlo mi, že se zvětšil snad dvojnásob než bylo normální a fakt jsem se bál, že mi při dotyku praskne :) Nehledě na velkou citlivost a jemnost kůže, což asi bylo i tím, že 15 let neviděla světlo světa :)

Vloženo: 21.11.2012, 01:52
bublina říká:

„tenkrát mi bylo 15 a během pár vteřin se radost z úspěchu změnila na paniku“ Proto jsem psala, že doktor tě měl na tohle riziko upozornit a poučit tě, jak reagovat. Ta studená voda, to nebyl špatný nápad, ale kdyby zaškrcení bylo větší, nemuselo by to ochlazení pomoci.

„ani dnes bych si ho nezmáčkl … fakt jsem se bál, že mi při dotyku praskne“ Tu krev, která nemůže odtékat, je třeba ze žaludu nějak dostat. Ten mírný a postupný tlak na žalud v celé ploše je nejjednodušší. když to neuděláš, ten trvalý tlak může poškodit tkáň žadudu, když krev neproudí, nepřináší kyslík a živiny a neodvání odpadní látky, tkáně se poškodí, choroboplodné zárodky nemá kdo likvidovat (bílé krvinky jsou v krvi), odumírání tkáně, gangréna a nutnost amputace, protože jinak otrava krve a smrt :-) Není lepší překonat tu citlivost žaludu a vydržet chvíli mírnou bolest? Co myslíš, že by udělal doktor na pohotovosti, kam bys jel, kdyby sis to sám nezmáčknul? Prstama by krev ze žaludu vytlačil, protože on ví, že ti při dotyku rozhodně žalud nepraskne :-)

Jinak to sem píšu spíš pro ostatní než pro tebe. Kdyby někdo měl podobný problém a nebyl na to upozorněn, aby věděl, co dělat.
............................................................................................................

Já mám originální verzi toho návodu na svých osvětových webovkách:

https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…vany-fimoza/

jenže ohledně doktorů jsou tam německé reálie, tu v Německu je to s doktory ohledně mladistvých jinak (není to oddělené od dospělých ale jsou tu takzvaní domácí lékaři, kdy chodí ke stejnému doktorovi celá rodina, jak dospělí, tak děti) a tak jsem emailem kontaktoval toho doktora, co má Stránky pro kluky, zda by to neupravil pro české poměry. On to nejen upravil pro české poměry ale také tam přidal mnoho svého. Hlavní je, že to na svých stránkách má.

Na Západě teď k tomu nově existuje prostředek, který se nazývá phimocure ale k tomu až něco zítra.

Jinak, účelem mé osvěty je, aby zbytečně obřezaných kluků bylo co nejméně, takže ROZTAHOVACÍMU CVIČENÍ ZDAR!
31. 10. 2019 v 23:09Off-line gin  (63/184/120)
Gin keď poznáš taký prípad tak napíš kdo to je.
.......................................................................................................

Nick Urolüge (urologické lži), jeden z moderátorů fóra, které bylo primárně založeno pro muže, které mají potíže kvůli obřízce (že se to tam poněkud zvrhlo a je tam spíše samá politika je jiná věc)

www.beschneidungsforum.de

Německojazyčné forum s anglickojazyčnou sekcí. Jsem na něm už 5 let.
01. 11. 2019 v 07:40Off-line gin  (63/184/120)
I ta částečná obřízka je zbytečná, dnes existují operace s úplným zachováním předkožky.

Dle mne tito kluci phimocure potřebovat nebudou, u nás se koupit nedá, jedině přes internet z Anglie.
01. 11. 2019 v 17:52Off-line Rubisubidubi  (20/-/-)
Tak ja si myslím že obriezka nie je potreba keď v kľudovom stave pretiahnu predkožku úplne a v erekcii skoro polovicu nie?
01. 11. 2019 v 17:52Off-line Rubisubidubi  (20/-/-)
Že tim rozťahovaním by to mohlo ísť
01. 11. 2019 v 18:18Off-line PRGkluk  (30/-/-)
Existují na to léky, samozřejmě. Žádná obřízka není nutná, takového doktora bych nazval spíš řezníkem. Zabírají na to kortikosteroidy. Pokud ale zvládáš hygienu v pohodě a nedělá ti to obtíže, dá se s tím žít.
01. 11. 2019 v 19:09Off-line Rubisubidubi  (20/-/-)
A je s tym pohlavný styk vôbec možný?
01. 11. 2019 v 19:10Off-line PRGkluk  (30/-/-)
Jistě že je
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 11. 2019 v 19:15Off-line Rubisubidubi  (20/-/-)
Dobre, dakujem za vsetky komentare
01. 11. 2019 v 19:20Off-line VseJeZabrane  (23/-/-)
Klidně napiš, měl jsem taky takový problém
01. 11. 2019 v 23:39Off-line gin  (63/184/120)
*Off-line Vjaceslav (38/180/75)
Jistěže, doktoři jsou v mnoha případech fušeři, nebo předepisují blbosti aby měli finanční profit. Velká naivita Cipin222.*
----------------------------------------------------------------------------------

Já jsem byl na Cipina více dusný než bych měl ale toto je principiálně poradna a ne pavlač, i když to tu převážně jako pavlač funguje, takže kluci, když se tu zeptali, tak jednali správně. Odpovědět jim tu může relevantně pouze ten, kdo s tím má osobní zkušenosti nebo ten, kdo má tu problematiku nastudovanou. Já s tím osobní zkušenosti nemám, jsem ten druhý případ. Internetové poradenství v tomto dělám už téměř pět let i když většinou pro matky malých kluků, kteří mají tyto problémy. Pak ještě pár věcí napíšu.
02. 11. 2019 v 07:46Off-line gin  (63/184/120)
*Rubisubidubi (16/-/-)
Že tim rozťahovaním by to mohlo ísť*

Pomohlo to u těch, kdo měli úplnou fimozu, vy dva ji máte pouze reelativní a mírnou, tak proč by to nemělo jít. Pár věcí k tomu ještě napíšu.
02. 11. 2019 v 08:14Off-line gin  (63/184/120)
* Rubisubidubi (16/-/-)
A je s tym pohlavný styk vôbec možný?*

Může být bolestivý. Tam je ale ve hře více faktorů. Četl jsem o mužích, kteří měli několik dětí a přitom měli úplnou fimozu, že jim to nešlo přetáhnout ani v klidu a při pohlavním styku žádné problémy neměli, zatímco jiní kvůli bolestivosti s tímto pohlavní styk mít nemohou.

V roce 1994 jsem se u piva v Praze setkal s klukem a holkou, který o tom začal sám mluvit (bylo mu 24 let), že mu nedávno, když ležel na urologické klinice kvůli ledvinám při té příležitosti udělali úplnou obřízku. Měl totiž stejný druh relativní fimózy jako zdejší kluci. Říkal mi, že když měla nějaká holka vaginu širší, že byl pohlavní styk bez problémů ale když ji měla užší, že to nešlo, protože s takovou ho to bolelo. Domnívám se, že při análním styku to bude bolestivé spíše, protože anus je užší než vagina a navíc jsou v něm svěrače.

To bylo ale před 25 lety a v té době se ta obřízka na tyto problémy považovala za standardní řešení. Dnes jsme o 25 let dále a to, že je obřízka na tyto problémy standardní řešení už neplatí i když mnozí doktoři tu obřízku za standardní řešení ještě pořád považují.
02. 11. 2019 v 23:22Off-line gin  (63/184/120)
*
01. 11. 2019 v 18:18On-line PRGkluk (25/-/-)
Existují na to léky, samozřejmě. Žádná obřízka není nutná, takového doktora bych nazval spíš řezníkem. Zabírají na to kortikosteroidy. Pokud ale zvládáš hygienu v pohodě a nedělá ti to obtíže, dá se s tím žít.*

Chtěl jsem to napsat už včera, ale s těmi kortikosteroidy je problém, mohou nadělat více škody než užitku. Jeden účastník jiného fóra, který má nick doctus a který má s tím osobní zkušenost mi k tomu napsal:


Doctus napsal:
Od: gin 124
4.11.15 22:10
RE: osvěta
Fimózu jsem začal řešit až v pozdní pubertě, nijak mě ani v masturbaci neomezovala (nějaký pohyb tam asi byl). Klidně můžete použít vše, co jsem napsal.

Osobně mám s kortikoidními externy poměrně špatnou zkušenost, přechodně sice došlo ke zlepšení, ale kůže se stala natolik jemnou, že při pokusu o plné přetažení došlo k trhlinkám. Proto letěly krémy do koše a nastoupilo klasické roztahování. To zabralo a bez jakékoliv kapky krve.

----------------------------------------------------------------------------

To co mi napsal Doctus před lety je pro vás podstatné, ale při vaších problémech by to měla být brnkačka. On měl tu fimózu úplnou a přesto mu to klaplo klasickým roztahováním.
03. 11. 2019 v 07:44Off-line iglw  (48/172/77)
Jen si nechej trochu uzdičku nastřihnout,i to stačí!Myslím si,že to musí jít i časem samo,je třeba dodržovat hygienu.
03. 11. 2019 v 08:56Off-line gin  (63/184/120)
Při mírné ralativní fimóze kdy jde předkožka stáhnout v klidu, není problém s hygienou. Mám těm klukům v plánu napsat ještě dva příspěvky, protože i při tom rozcvičování se to dá pokazit.
03. 11. 2019 v 09:41Off-line Anonym
Iglw: uzdičku mám v poriadku a hygienu dodržujem. A ak si si to čítal tak s tou úzkou predkožkou mám problém len v erekcii.
03. 11. 2019 v 11:33Off-line gin  (63/184/120)
Dle mne to můžete mít oba do půl roku až do roka v pořádku ale je tam určitý zádrhel, o kterém napíšu později, dnes na to nemám rozpoložení.
04. 11. 2019 v 19:20Off-line gin  (63/184/120)
Vlastně už jsem to tu napsal, prvním zádrhelem je možný vznik parafimozy a druhým možnost vzniku těch trhlinek. To roztahovací cvičení se nesmí uspěchávat.

A pak si ještě můžete v zahraničí přes internet objednat phimocure. To si ale musíte všechno zjistit sami. Jste tu dva a tak si můžete navzájem vypomoci.

https://www.phimocure.net/

Popřípadě si o tom prostředku vygooglete ještě jiné stránky.
06. 11. 2019 v 03:45Off-line pon123  (35/180/73)
Dá se to řešit i bez obřízky, osobní zkušenost, klidně mi napiš.
06. 11. 2019 v 04:14Off-line Peta80  (43/187/-)
To phimocure koukám funguje na podobným principu jako roztahovák do ucha...
06. 11. 2019 v 05:07Off-line gin  (63/184/120)
* pon123 (30/180/73)
Dá se to řešit i bez obřízky, osobní zkušenost, klidně mi napiš.*

.........................................................................................................

Nejsi mi ty nějakej divnej. Proč tedy plánuješ své zmrzačující vopižlání, když ses namáhal s vyřešení problémů bez něho.

Abys pak hořce nelitoval jako mnozí a pak se roky netrápil s nechirurgickou obnovou předkožky. Dám tu jednu z otázek z FAQ od Jamese Kettera, odpověď na otázku desátou:

10) Je ta obnovená předkožka stejná jako ta, která byla odstraněna při obřízce?

Žel ne. Té obnovené předkožce bude stále chybět mnoho funkcí té přirozené předkožky. Mnoho z toho, co bylo odstraněno, jako je uzdička, dartózní svalová vrstva a tisíce specializovaných nervových zakončení jsou ztraceny navždy. Bez rýhovaného pásu a uzdičky bude muset být nová předkožka natahována na žalud. Po odeznění erekce na něj automaticky nesklouzne.

Obnovená předkožka NENÍ přirozenou předkožkou ale jedná se o pseudopředkožku. To obnovení předkožky nemůže člověka učinit neobřezaným. To obnovení předkožky nemůže úplně zvrátit napáchanou škodu.

Ale existuje mnoho mužů, kteří se nechali obřezat jako dospělí a pak toho hořce litovali a posléze si svou předkožku obnovili. Uvádějí, že se jim po tom obnovení vrátilo 70 až 80% toho, co cítili s přírodní předkožkou.



Více zde: https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…e-vedet-faq/
06. 11. 2019 v 09:03Off-line Rubisubidubi  (20/-/-)
Gin a to rozťahovanie prebieha ako? to si mam predkožku pretiahnuť a hneď stahnout, alebo pretiahnuť a stahnout a neustale dokola, alebo pretiahnuť a nechať tak nejakú dobu?
06. 11. 2019 v 11:59Off-line gin  (63/184/120)
To bys ses měl radši na emiminu zeptat toho doctuse. On to prodělal. Já to nepotřeboval. Ale dle všeho postupně pomaloučku stahavat kam až to jde a časem by to mělo jít čím dál tím více.
07. 11. 2019 v 11:52Off-line gin  (63/184/120)
Přečti si alespoň co tu k tomu doctus na dotaz kluka stejně starého jako jsi ty napsal:
https://www.emimino.cz/…teho-235324/
01. 12. 2022 v 20:15Off-line Xnxxtom  (60/-/-)
Nevím co tu furt řešíte za hovna, mám úplnou obřízku fůru let a nikdy žádnej problém...
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload