Jak si mám najít kluka?

Hlavně nenápadně.
Na internetu dnes už najdeš opravdu miliony článků na toto téma.
Na internetu dnes už najdeš opravdu miliony článků na toto téma.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ak sa ti stratil, nedvíha mobil a prešlo 24 hodín, môžeš nahlásiť na polícii, že je nezvestný.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Napiš sem do seznamky a uvidíš že budeš mít mnoho ctitelů
Jinak fakt ti neporadím. Takový dotaz je stejný, jako kdybych já se zeptal jak si mám najít ženu.
Jinak fakt ti neporadím. Takový dotaz je stejný, jako kdybych já se zeptal jak si mám najít ženu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nebuď nudná zadepresovaná buzna a buď něčím zajímavý (čti: něco máš umět a rozvíjít své zájmy) a ono už to nějak půjde. Ale možná si nejdřiv utřiď myšlenky, abys pak až za dobu nepřišel na to, že tě jen svrbí klacek a ve skutečnosti vztah v tuhle dobu ani nechceš.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

... a na svrbění klacku by ti mohl strejda eSTéVé předepsat kalciovou mastičku, kterou ti určitě rád sám naaplikuje. :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Oslavme situaci, ze tu podobne tema nebylo uz 2 tydny ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nelhat a chodit na rande :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Zkus nějakou seznamku
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kalciovka ti nepomůže. Spíš by ti pomohl peta80 se zásunem ( kdyby ti bylo smutno), už proto, že je mladší a ještě žádaný ( asi). Teď co jsi napsal do poradny se k tobě zcela nepochybně tlačí zástupy rádoby ctitelů, který by ti rádi pomohli dostat se z tížené situace. Věř, do 20 vystřídáš tolik kluků, že je nespočítáš na všech prstech a vyděláš možná víc než chudáci rodiče.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

ESTéVé, proč předpokládáš, že se každej mladej kluk chce k***it za prachy?
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

A není to tu zvykem? Nejdříve hledat, pak to vzdát a raději se k***it ( i za prachy).
To jsi peta80 tak naivní, nebo to jen hraješ?
To jsi peta80 tak naivní, nebo to jen hraješ?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

A jak tak koukám na jeho profil a limit do 30, řekl bych, že nejsem daleko od pravdy.
A docela si troufám říct, ža mladej potřebuje financ na dárečky. Je tak zaufalej, že to dal až sem, aby se zviditelnil.
A docela si troufám říct, ža mladej potřebuje financ na dárečky. Je tak zaufalej, že to dal až sem, aby se zviditelnil.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

ESTéVé, ty jseš fakt jelito. :)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Teď jsem půl jelita hodil kočkám k popelnicím.
Takže jsem už poloviční.
Takže jsem už poloviční.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.