Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Co byste v Česku vylepšili, kdybyste mohli?

28. 12. 2019 v 22:31Off-line Anonym
Co byste v Česku vylepšili, kdybyste mohli?
Takové ty typické jako změnu vlády a prezidenta si nechte. Mám na mysli systém, dopravu, ideologii atd...
28. 12. 2019 v 22:37Off-line webboy13  (30/-/-)
Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval Podmínky serveru. Je zakázáno používat vulgarismy, urážet ostatní uživatele a významně se odchylovat od tématu diskuze.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 12. 2019 v 22:49Off-line Anonym
Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval Podmínky serveru. Je zakázáno používat vulgarismy, urážet ostatní uživatele a významně se odchylovat od tématu diskuze.
28. 12. 2019 v 22:52On-line rosju  (53/170/78)
Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval Podmínky serveru. Je zakázáno používat vulgarismy, urážet ostatní uživatele a významně se odchylovat od tématu diskuze.
28. 12. 2019 v 22:53Off-line kloudik  (38/182/80)
No, já neřeším to co vylepšit chcu, ale co zlepšit možu. To je hlavní rozdíl mezi realistou a snilkem
28. 12. 2019 v 23:22Off-line kloudik  (38/182/80)
Jen o anonymitě :)
29. 12. 2019 v 09:45Off-line Sailing  (44/188/95)
Tomaskeller, pokud budeš držet ústa a krok, můžeš žít v klidu a nikdo si tě ani nevšimne :) A s tím nedostatkem zboží zase nepřeháněj :) nebylo to tady jak v Polsku, Rumunsku nebo v SSSR, tam si vlezl do krámu a byl tam jen prázdný regál. A že nebyl koncem 80. let toaleťák? Máma to vyřešila velice operativně, ukradla ve fabrice hromadu velice jemného balícího papíru (na kancelářské potřeby), ten se nařezal a hned bylo papíru dost. Jen sis musel dávat bacha kterou stranou, jedna byla hrubší druhá lesklá a tou to fakt nešlo :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
29. 12. 2019 v 10:05Off-line Sailing  (44/188/95)
K otázce, co bych vylepšil? Určitě národní hrdost. Mám srovnání s Polskem, pokud by někdo napadl Polsko, budou se obyvatelé bránit, je to ostatně vidět i na historii Polska za posledních 200 let, kolik tam bylo různých povstání proti ruské a pozdější sovětské nadvládě. U Česka mám pocit, že Čechům to je jedno jestli jsou součástí Československa, svazovou republikou nebo protektorátem, hlavně aby bylo pivo, utopenci a chata někde u lesa. Takže narovnat hřbet a trochu víc hrdosti :)
29. 12. 2019 v 10:26Off-line Sailing  (44/188/95)
Akri, pravda je někde uprostřed, mě bylo sice 9 když to ruplo, ale nepamatuji si, že by naše malá samoobsluha měla prázdné regály, ano, nebyl takový výběr zboží jako dnes, ale určitě nikdo hlady neumíral. Táta pochází z hornického města, to bylo velice dobře zásobené a dle jeho slov tam byl prázdný obchod jen v době karibské krize, kdy to lid vykoupil z obav před válkou.
Také si třeba pamatuji nákup cementu, táta v roce 1987 rekonstruoval barák, jelo se do stavebnin, tam fronta chlapů, přijela Avie s cementem, každý dostal maximálně dva pytle a jelo se domů. Ano, muselo se shánět (ne nakupovat) ale vždy se to nějak vyřešilo.
Když se srovná životní úroveň obyvatel ze zemí socialistického tábora, tak Československo na tom tak špatně nebylo, mnohem hůře na tom bylo zmíněné Polsko, Rumunsko, SSSR.
(nechci řešit ekologii a čistotu řek, životní prostředí dostalo do roku 1989 na frak, o tom žádná)
29. 12. 2019 v 10:39Off-line kloudik  (38/182/80)
Akri. S těma komunistama máš pravdu, ale jen částečně. Co se potravin týká, měli sme nejpřísnější normy v Evropě ne-li na světě a taky proto se sem hned po otevření hranic sjeli všichni do 100 km od hranic a udělali hromadné nálet na naše potraviny když oni už v té době žraly stejný sračky jako my teď. V průmyslu sme taky patřili k elitě, ale jen jako stát. Normální obyvatelstvo bylo jen banda nevzdelanych ovcí s vymytyma mozkama (holt Rusko se nezapře). Rozhodně by se ale vyřešily problémy s morálkou, národní suverenitou a migrační krize by nás taky vůbec netrapila což by byl další plusovej bod. Ale celkově vzato nevím jestli bych je chtěl. Nebo asi jo, ale ne v jejich bývalé podobě možná kdyby se to trošku zkřížilo s demokracií. Přece tehdy si nevěděl co se děje ve vedlejší ulici nebo vesnici když žádný záporný informace se nesměly zveřejňovat aby se nenarusil pocit dokonalého života. A navíc komunismus byl jen největší tunel v historii Evropy. Rusko vybralo co mohlo, vládní činitelé jen obrátili kabáty a co se postavilo rozprodali. Nebo myslíš, že by se snad rusaci lekly těch pár klíčů? Rozhodně ne to bylo prostě plánovaný a tehdejší režim vyhovoval jen lidem kterým se nechtělo makat ani mít žádnou zodpovědnost nebo starosti. Stačilo přijít do zaměstnání, odkroutit si pár hodin, něco málo ukrást a jít dom ale schéma dnešní ekonomiky je trošku odlišný tak by sme tu s takovýma
kapacitama zkrachovali. A to se nebavím o svobodě slova která teď taky není jak by měla, ale o prezidentovi si tady vesele mozes psát že je b***c a alkoholik tohle by sis za komara zkusil jednou. Nemluvě o tom, že internet by u nás prakticky este neexistoval
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
29. 12. 2019 v 10:53Off-line Sailing  (44/188/95)
Kloudíku s tím prezidentem to tak je, udělat to před listopadem, jdeš sedět. Ale popravdě, mě to docela šokuje co všechno si lidi dovolí na prezidenta, někdy mám pocit, že to zesměšňování hlavy státu jde za čáru slušných mravů. A pokud jde o internet, tak KLDR má taky internet, svůj :) Takže ten by byl, ale spíš by nebyla tahle stránka :)
29. 12. 2019 v 10:58Off-line Sailing  (44/188/95)
Vjaceslave, já jsem při referendu o vstupu do EU hlasoval proti vstupu, dnes s odstupem let bych hlasoval pro zachování členství. Prostě má to své výhody které i já dnes využívám. To co se mi ale nelíbí je ta snaha vybudovat z EU nadnárodní superstát. Jsem pro EU, ale ve formě společenství národních států.
29. 12. 2019 v 11:00Off-line kloudik  (38/182/80)
A ne jen tahle stránka. Bylo by to jak na Kubě a jiných podobných státech. Mohl by sis prohlížet jen to, co by nijak neohrozilo auto***u vlády a za nekřesťanský peníze ale zahraniční cokoli bys rozhodně neotevřel protože bys viděl že je tam líp a to sou nežádoucí informace. U toho prezidenta nadávky nechápu aspoň ne u současnýho. Klaus, Havel atd byly z**di kteří republiku zničili ať je jim těžká zem, ale Zeman dělá i něco pro nás.
29. 12. 2019 v 11:23Off-line Sailing  (44/188/95)
Někde sem narazil na titulek, že Rusko vyzkoušelo či zprovoznilo vlastní internet (neotevíral jsem to), takže takhle nějak to tam bude fungovat.

Politická karikatura tu byla vždy, nevím, jestli si někdo troufl karikovat císaře pána, každopádně politiky nižší šarže určitě. Ale když otevřu různé stránky na Fcb či jinde kde lidé pod rouškou anonymity píšou že "prezident Zeman je ožralé hovado" (pro admina, toto není můj názor, je to pouze nutná ukázka v rámci tohoto textu, ok? :) ), tak tohle už tolerovat nelze. Ano, je to veřejně činná osoba ale i on má svá práva a tak jak nemohu veřejně pomlouvat a dehonestovat souseda, kolegu z práce, tak přeci tohle nemohu dělat u prezidenta (ať je jaký je). A vtom má nastoupit správce stránek a takové komentáře mazat a uživatele blokovat, ale bohužel realita na českém internetu je jiná. Takže když vidím co si všechno lidi dovolí, tak si říkám, že by měl být obnoven zákon, jenž bude chránit osobu prezidenta.

Svoboda slova ano, ale odsud posud, ne tahle divočina která tu je v souvislosti s prezidentem.
29. 12. 2019 v 12:29Off-line Sailing  (44/188/95)
4N0NWH1Z Ano, Sputnik jsem kdysi sledoval ze zvědavosti co píše druhá strana, ale máš smůlu v tom, že od doby kdy zesílila ruská propaganda, Sputnik nesleduji a na fcb jsem dal blokaci, jelikož jsem ty články a hlavně ty komentáře nedával. Ten článek o ruském internetu jsem viděl na Lupě viz odkaz níže.

https://www.lupa.cz/…hlasi-rusko/?…
29. 12. 2019 v 12:56Off-line Sailing  (44/188/95)
4N0NWH1Z ale právě pro tu lepší kontrolu se to zavádí přeci :)
29. 12. 2019 v 13:25Off-line tatrman  (27/-/-)
Kdybych mohl tak bych v ČR odstranil chudobu. To je asi nejpalčivější problém zde. Od ní se odvíjí všechny negativa ostatní: kriminalita,drogy,blbá nálada lidí, nedostupnost bydlení, drahota, chamtivost, povyšování se nad ostatní.

pokud lidé nemají saturovány základní potřeby(kvůli nízkým mzdám) necítí se dobře, jsou ve stresu a napětí a to se přelévá na všechny. Bohatým ale stav vyhovuje a chudých se nikdo nezastane.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
29. 12. 2019 v 13:32Off-line Sailing  (44/188/95)
Tomas Keller, tak Horákovou a spol snad nebude nikdo zpochybňovat, tedy že se jednalo o justiční vraždu a že vše bylo vymyšleno.
Osobně vidím problém jinde. Jak přistupovat k člověku, jenž svým protirežimním chováním porušil tehdy platné zákony. Po roce 1989 skončilo pár lidí před soudem s tím, že ten či ten porušil v pozici ministra, úředníka, příslušníka SNB ten či onen zákon. Tedy jejich čin se posuzuje podle tehdy platných zákonů.

Takže tady máme jednu skupinu, tedy tu vládnoucí, kterou chceme stavět před soudy za to, že ten či onen porušil tehdy platný zákon. To samo o sobě je v pořádku. Jenže..

Pak tu máme druhou skupinu která byla protirežimní a která svým chováním také porušovala tehdy platné zákony (platící pro ně i pro ministry).

Takže tu dochází k paranoidní situaci že v jeden okamžik tu máme ministra kterého chceme soudit za to, že porušil svým nařízením zákon -plácnu- v roce 1975 a soudit ho podle tehdy platných zákonů a současně tu máme disidenta jenž v roce 1975 porušil také tehdy platný zákon a ten je zas pro změnu očištěn.

Buď mají platit zákony pro každého stejně, nebo se měl v roce 1989 udělat radikální řez a odstřihnout se od předlistopadových zákonů a představitele soudit podle porevolučních.
29. 12. 2019 v 13:55Off-line amis  (42/178/77)
Kokodák Kellerová,já si zase myslím si,že se tě nikdo nepokouší urazit. Jen lidi ti říkají,co si myslí. To ty jsi ten hloupý,který to na svou matku tady vyslep**il. Kdybys měl alespoň to dvojmístné IQ,jak říkáš,tak bys o tom držel pusu,protože každý alespoň průměrně inteligentní člověk si může domyslet,že se taková věc obrátí proti němu. Jen hloupá slepičí p***lka vyžvaní i to,co nemá.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
29. 12. 2019 v 14:10Off-line amis  (42/178/77)
Kellerová,ať mi tvoje prostota promine,ale já to vidím zcela jinak. Ty si o to jasně koleduješ tak se nediv,že sis vykoledoval. A jen ten kdo má dvojciferné IQ se z toho není schopný poučit.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
29. 12. 2019 v 14:12Off-line amis  (42/178/77)
To si přeber jak chceš. Tvoje dvojciferné IQ to snad (možná,či snad s menšími pochybnostmi) zvládne.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
29. 12. 2019 v 14:58Off-line amis  (42/178/77)
Kellerová,to jsem tě přecenil. Jeden proti čtyřem (zatím),kteří nesouhlasí,že s tím svým dvojciferný IQ zvládneš. Dalo by se povědět,že většina tě má za to za co tě má i Akrylát.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
29. 12. 2019 v 15:01Off-line Anand  (69/170/75)
Akri tak velkého k***t jako jsi Ty jsem ještě nekouřil a to jsem jich už kouřil hafo.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
29. 12. 2019 v 15:10Off-line amis  (42/178/77)
Tomaskeller1 (17/180/65) NOVÉ
Amis spíše nesouhlasí s tvými hloupími výroky :-D

Dvojmístné IQ snad ani takovou hrubku neudělá. Nepřepočítal ses když jsi ty cifry počítal? Nebo umíš vůbec počítat? :D
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
29. 12. 2019 v 15:27Off-line Monogatari  (43/195/80)
Vylepšil bych lidi, aby nejednali pudovitě a stádovitě a svoje činy rozmýšleli a brali v potaz nejen svůj prospěch, ale i prospěch svýho okolí, zahrnující i zvířata a rostliny.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
29. 12. 2019 v 18:26Off-line Anonym
Tomaskeller.
S tim sociopatem jsi me docela urazil. Byl jsem u nekolika specialistu a byla mi diagnostikovana sociopatie. A to ze tady frajeris s tim ze tvoje iq vice nez jednu cifru a tim ze tady hazes na ostatni sociopatii, tak ukazujes ze tvoje hodnota tveho iq opravdu nepatri do dvoucifernych cisel....
Takze reknu to slusne /ciste a jasne... zamet si pred svym prahem a potom muzes soudit
Btw...mohl bys prosim rict co je na komunismu/socialismu jako ideologii spatneho?
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
29. 12. 2019 v 19:10Off-line kloudik  (38/182/80)
Je to opravdu jen ideologie ale nic co by se dalo udržet v dlouhodobějším časovým horizontu
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
29. 12. 2019 v 19:18Off-line Anand  (69/170/75)
Kluci koukám že i tady je plno poťapanejch komouśů kteří si jaksi neuvědomují že být na kluky byl trestný čin!!!
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
29. 12. 2019 v 19:22Off-line rradek_dal_neres  (22/178/73)
Já bych umožnil gayům a lesbám, aby se mohli vzít a mohli mít v péči děti. Jinak globálně bych v Česku modernizoval železnice
29. 12. 2019 v 19:46Off-line amis  (42/178/77)
Anonym (123),dobře jsi to napsal.

Keller(ová) je sám sociopat. Narozdíl od tebe,který jsi rozumně vyhledal pomoc specialisty on vyhledává pomoc v nějakém spolku praštěných,kterému se říká coven (nebo tak nějak). To všechno naznačuje, že má IQ tykve a ne dvojciferné číslo.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
29. 12. 2019 v 19:46Off-line Anonym
Anand:
Pokud vim tak homosexualita byla dekriminalizovana v roce 1964....to tady bylo co feudalismus?
Je pravda ze to tady nebylo jako San Franciscu, ale neukamenovali te tu, nestrileli, nezavreli te za to a neveseli za koule do pruvanu
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
29. 12. 2019 v 20:15Off-line Anand  (69/170/75)
Anonyme stálo to tu všechno na hovno pokud touźíś po poťapanejch komunistech tak se přestěhuj do Ruska nebo KLDR či Číny a představ si že po tobě nebude nikdo střílet jak to dělali komouši.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
29. 12. 2019 v 20:19Off-line Anonym
Tak to je tvuj nazor a ja nemam potrebu ani pravo ti ho brat. Co muzu je, ze ho muzu komentovat. To ze ie naprosto detinsky a nemistny o tom zadna, ale mas svym zpusobem pravdu, až na to, že ve jmenovanych zemich zadni komuniste nevladnou....
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
29. 12. 2019 v 20:24Off-line Sailing  (44/188/95)
Anande, Rusko je kapitalistický stát, kde voják s carskou orlicí na čepici, nese prapor s Leninem.
Čína je kapitalistický stát, kde KS Číny si hraje na komunisty ale v podstatě to jsou tvrdí podnikatelé kteří členskou legitimaci používají jen jako zástěrku pro udržení moci a kde pracovní podmínky jsou stejné jak v 19. století. Takže zbývá jen ta KLDR :)
29. 12. 2019 v 23:15Off-line Anonym
Ano presne tak
30. 12. 2019 v 01:26Off-line JirkaAttiny  (24/183/110)
Určitě dopravu. Tříproudé dálnice ve slušném stavu a neomezenou rychlost... :D
30. 12. 2019 v 10:26Off-line sta  (38/-/-)
Dopravu a infrastrukturní stavby (dálnice, vysokorychlostní železnice, veřejné prostranství). Teď stavební řízení trvá desetiletí. Česko by mohlo žádat o větších dotacích z EU, jenom vadí tomu naše byrokracie
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 12. 2019 v 11:45Off-line Lukrecius.01  (51/172/78)
Zajímavéí, jak si otvírá hubu zrovna akri (pod různými nicky), který tady adoruje komanče, za kterých si hubu otvírat nesměl.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
30. 12. 2019 v 13:19Off-line hrabuvka  (40/180/75)
To vědět nechceš. Ti prozradím jen to že některá slova mě dost srazila k zemi. Dnes všichni nadávají na Babiše. Ale nikoho už nezajímá že na něj řvou ti co okrádali tenhle stát 25 let. Mnoho lidí na mě poukazuje jako na magora a já se tak tedy chovat budu!!! Moje oblíbené moto zní, chtěl jsem změnit svět, zatím co on změnil mě. Mám hrdost a čest což dnes už nikomu nic takového neříká. Tenhle stát potřebuje jednoho panovníka který se nenechá ovládat korupcemi jako tomu je doposud. Jenomže národ ani volit svobodně nedokáže a nechává se ovlivnit hloupími sliby , které se nedají ani z půlky naplnit.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload