Youtuber Michal Šopor

11. 01. 2020 v 22:06
Anonym

Znáte toho cypa? Jeho kanál na YT jsem objevil nedávno, je fitness trener žijící v Los Angeles a natáčí hodně o životě tam. Strašně v pohodě a inspirativní člověk. PS: je hetero :D

11. 01. 2020 v 22:08
Anonym

Odkaz na YT https://www.youtube.com/user/M4jkl2

Sleduju už několik let.....
A s čím chceš poradit?? -_-
A s čím chceš poradit?? -_-
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

11. 01. 2020 v 23:07
Anonym

Sice jsem v poradně ale chtěl jsem spíš jenom zjistit jestli ho tady někdo sleduje a popřípadě rozpoutat nejakou diskuzi, stejně se vetšinou strhne uplně jiným směrem. Bohužel.

Děláš mu reklamu, nebo co konkrétního tě trápí? Je tu dost témat o tom, jak sbalit heterosexuála (mimochodem... je 99,99%ní pravděpodobnost, že pokud nemáš vagínu, tak nemáš šanci). A on se svými 190ti tisíci odběrateli nepotřebuje dělat reklamu :D a že je heterosexuál? Ikdyby byl homosexuál, tak co je nám do toho? Stejnak ten dotyčný, který po něm zatouží, bude mít 0,01%ní šanci, že si ho takový člověk všimne.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

11. 01. 2020 v 23:55
Anonym

Nedělám mu reklamu ani po něm netoužím. To, že jsem zmínil, že je hetero, jsem prostě jenom zmínil a nehledej v tom nic víc.

Zakladas debatu o heterakovi a public tematu anonymne? Skoda, urcite by se za takovy Michal stydel ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Přijde mi, že s Kamilem už se nebaví, vůbec ho ani nikde nezmiňuje
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

12. 01. 2020 v 17:48
Anonym

I8051: máš na práci taky nečo jinýho než pyskovat lidi za to, že chtěj zůstat v anonymitě, když na to mají právo ? Nebo jsi prostě jenom tak omezenej ?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Anonym chtěl rozpoutat diskuzi a usnul na vavřínech, takže se ani nedozvíme o čem měla být :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

12. 01. 2020 v 18:04
Anonym

Ehm, koukám, že to stejně nemá cenu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

12. 01. 2020 v 18:09
Anonym

Protože jak se nejedná o sex a věci s ním spojený, vetšina lidí se tu moc nechytá :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Máš tu reakce? Máš, tak se musíš vyjádřit, co chceš :)
Nahlásit

12. 01. 2020 v 18:23
Anonym

Popravdě ? Nejradši bych to celý smáznul :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonym (Usnulnavavřínech) NOVÉ
I8051: máš na práci taky nečo jinýho než pyskovat lidi za to, že chtěj zůstat v anonymitě, když na to mají právo ? Nebo jsi prostě jenom tak omezenej
------------------------------
Anonymove maj mozna tak pravo drzet hubu, kdyz nemaj na to, aby s ostatnimi verejne komunikovali naprimo a ne jako prizdisraci :-)
I8051: máš na práci taky nečo jinýho než pyskovat lidi za to, že chtěj zůstat v anonymitě, když na to mají právo ? Nebo jsi prostě jenom tak omezenej
------------------------------
Anonymove maj mozna tak pravo drzet hubu, kdyz nemaj na to, aby s ostatnimi verejne komunikovali naprimo a ne jako prizdisraci :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ahoj anonym,
Jasné, ja sledujem Šopora, super videá.
Najviac sa mi ale páči ten jeho parťák George. Ten je pre mňa strašne sexy <3. To je taký typ chalan, čo má menej testosterónu :D
Jasné, ja sledujem Šopora, super videá.
Najviac sa mi ale páči ten jeho parťák George. Ten je pre mňa strašne sexy <3. To je taký typ chalan, čo má menej testosterónu :D
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.